Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Ona dva sa OBN-a pa oni su drama, veze sa vezom nemaju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma dobro to aleksandar uvijek moze proci ko saša na isto ti dođe... al ja u zadnje vrijeme izbjegavam gledanje utakmica na domacim programima posebno na ovim bosanskim jer ne moze se uzivati u sportu od njihovih grasaka... ne kontam ljude rade jako dobar i zanimljiv posao i ne potrude se ni sekunde da saznaju bar neke osnovne stvari...Monolog je napisao/la:Vala, ni Stjepan Balog(komentaris'o Aris - City na HRT2) nije za baciti. Valencia je na Davidu Villi i Davidu Silvi zaradila 130 miliona Eura.![]()
Sjajni Saša Kolarov.
npr onaj sa lige prvaka od sinoc jos uvijek ne zna sta znaci misses next match pa mu nije jasno zasto se neki igraci bez razloga nerviraju kada ce igrati i u revansu..
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Veceras komentator na bht-u.. "Villa se spetljao" (Villa se potom izvuce iz teske situacije) i par stotinki poslije:" Villa se raspetljao" 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Šuko se večeras 100x "izvinjavao"...Čak je uspio pomješati i golmane 
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
što nema edina avdića na arenasport?
Radi veceras NCAA,pa sutra derbi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Radi veceras NCAA,pa sutra derbi.
aha,ok,hvala ti
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Radi veceras NCAA,pa sutra derbi.
nema ga ni večeras
-
melanholicar
- Kontakt:
Dojadio i Bogu i narodu.Svakog čuda tri dana dosta.Jbg to je isto ono kad djetetu od pet godina kupiš robota na baterije, ili će mu dojaditi tri dana nakon kupovine,ili će mu se baterije potrošiti, ili će pak njime babu ukoliko je živa gadjat i s..bat joj oko ili nos.....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
kakvo brukanje sinoć od strane Kemala, strašno. Jeste da se od njega može stvašta očekivati ali reći da je Brandao reprezentativac Gane ''prekrstiti'' Vidića u Velimira De Gea-u u De Goj-a je fakat za ostavke a ne za otkaza, mada mu ja to nikako ne želim ionako je čovjek u godinama a i radi na televiziji koja jedva radi 2 sportska događaja u mjesec dana tako da to ne bi bilo poželjno.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ma standardno za ove nase idole sa javnog servisa..brazzo je napisao/la:kakvo brukanje sinoć od strane Kemala, strašno. Jeste da se od njega može stvašta očekivati ali reći da je Brandao reprezentativac Gane ''prekrstiti'' Vidića u Velimira De Gea-u u De Goj-a je fakat za ostavke a ne za otkaza, mada mu ja to nikako ne želim ionako je čovjek u godinama a i radi na televiziji koja jedva radi 2 sportska događaja u mjesec dana tako da to ne bi bilo poželjno.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Oplakah.brazzo je napisao/la:kakvo brukanje sinoć od strane Kemala, strašno. Jeste da se od njega može stvašta očekivati ali reći da je Brandao reprezentativac Gane ''prekrstiti'' Vidića u Velimira De Gea-u u De Goj-a je fakat za ostavke a ne za otkaza, mada mu ja to nikako ne želim ionako je čovjek u godinama a i radi na televiziji koja jedva radi 2 sportska događaja u mjesec dana tako da to ne bi bilo poželjno.
Steta sto to nisam mogao da cujem.
Ovo prelazi u zonu sumraka.
Vugdalić je večeras u elementu, provaljuje li provaljuje
. Nekad dijamant danas džekson, pa kaže nešto dijamant je zbrušen u tom fazonu, ali bilo je još tipa HADŽson 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma najaci su , poludio sam kad je pao gol !juventus 0244 je napisao/la:Vugdalić je večeras u elementu, provaljuje li provaljuje. Nekad dijamant danas džekson, pa kaže nešto dijamant je zbrušen u tom fazonu, ali bilo je još tipa HADŽson
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Goalgetter
- Kontakt:
Komentar Vugadlica na sut Liverpoolovog igraca N'Goga ..
VAN GOGH !!!
Oplakah
VAN GOGH !!!
Oplakah
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Komentar Vugadlica na sut Liverpoolovog igraca N'Goga ..
VAN GOGH !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah
ma idiot je vugdalić
Nije Džekson, vec Đekson!juventus 0244 je napisao/la:Vugdalić je večeras u elementu, provaljuje li provaljuje. Nekad dijamant danas džekson, pa kaže nešto dijamant je zbrušen u tom fazonu, ali bilo je još tipa HADŽson
Kaze sudija iz Cehoslovacke
U elementu opet
U elementu opet
A zaboravio sam kako Saša hvali onog Srbijanskog sudiju, pa čovjek ga hvali kao da je DZEKO 
BegaX jes baš Đekson, nisam dobro napisao

BegaX jes baš Đekson, nisam dobro napisao
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 24 feb 2011, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Svi volimo vidjeti kad ga Edin Zabije , mislim u mrezu !
hahahahahhahahahahhahaha
hahahahahhahahahahhahaha
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: TheNorthFace i 8 gostiju.