La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- anonymousHD
- Kontakt:
Jedan od najpovjerljivijih sudija za doticnog Negreira. Njemu su se stavljale utakmice kad se sve lomilo.
-
- Kontakt:
Majstorski 

To je onaj Clos Gomez kojeg je policija morala izvoditi sa terena zbog pomaganja Realu?

- Shategabri
- Kontakt:
Izvini, a šta Real ima s ovim?messilla je napisao/la: ↑10 mar 2023, 23:09Zamisli amatera, sve dokumentovali i plaćali porez na kupovinu sudija. To su radili godinama i tek je sad to magično otkriveno.
Neko je tu znači debil. Ili su Španci (vlast) debili ili kompletna ova priča smrdi.
Uostalom imaš fino sve digitalizovano. Pa nisu se utakmice te igrale prije sto godina. Izdvojiš fino crvene i penale i provjeriš da li su opravdani i koliko su "greške" uticale na rezultat i broj bodova. Onda provjeriš kakva je situacija kod glavnog konkurenta i dobiješ fin pogled na situaciju. Ali ne ajmo izdvojit tipa da je Barcelona u sezoni imala 20+ penala, a to što barem polovina nije imala nikakav uticaj na krajnji rezultat jer je došla nakon vodstva od 2-0 i slično nikog ne boli khurac.
Mislim jasno je šta su tvoje insuinacije, ali osim prazne priče, imaš li kakav konkretan dokaz za optužbe?
Nešto konkretno poput ove situacije s Barsom?
Postoje dokazi i Barsa se tereti, a ti bi istraživao Real. Zanimljivo.
Koševo Zapad
I ovo mi je isto ostalo u sjecanju od Clos Gomeza kod rezultata 2-2anonymousHD je napisao/la: ↑11 mar 2023, 09:50Jedan od najpovjerljivijih sudija za doticnog Negreira. Njemu su se stavljale utakmice kad se sve lomilo.

- anonymousHD
- Kontakt:
Mene bi bilo stid ista napisat nakon ovoga. Real Madrid organizuje hitno okupljanje, svi odnosi sa Barcelonom ce biti prekinuti.
Mrs u 5 ligu! Lopovi!
Mrs u 5 ligu! Lopovi!
Sve se ovo radi planski da izbace Barcelonu iz lige pa da Real moze osvojiti istu.
- Shategabri
- Kontakt:
Stvarno neko misli da je Barca dokumentovala kako placa sudije
i to tek sad neko slucajno otkrio i objavio
i da bi se stvari stare po 7,8 godina (jos iz perioda Rosella i Bartomeua) odjednom sad u 2023 vadile iz naftalina - da je kojim slucajem Real prvi na tabeli 

Nisam spomenuo Real, već glavnog konkurenta. Atletico je isto tu bio prisutan nekoliko sezona, dva puta su završili drugi, dvije titule uzeli u periodu koji je sporan.Shategabri je napisao/la: ↑11 mar 2023, 14:56Izvini, a šta Real ima s ovim?
Mislim jasno je šta su tvoje insuinacije, ali osim prazne priče, imaš li kakav konkretan dokaz za optužbe?
Nešto konkretno poput ove situacije s Barsom?
Postoje dokazi i Barsa se tereti, a ti bi istraživao Real. Zanimljivo.
I nisam mislio na neko istraživanje. Čisto izdvojiš greške u korist Barcelone, vidiš koliko su uticale na broj bodova, isto uradiš za glavnog konkurenta u toj sezoni i dobiješ neko uporište za ovaj Barcelonin slučaj. Ovako je to pričanje u prazno.
Da se razumijemo, ne kažem ja da je ovdje sve čisto. Ipak su to Barto i Rosell, ne bi im bio prvi put da nešto muljaju. Treba to istražiti u svakom slučaju. Samo nema logike na više levela da su striktno kupovali sudije. Mnogo toga se ne uklapa, prije svega nema logike da ovako dokumentuju i direktno uplaćuju čovjeku.

Ali kako ga Petarda našamara za Closa

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa neće sto puta demantovati. Šta treba po jedno saopćenje svaki dan. Kakav lik. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovaj ne prestaje sa šizofrenim ispadima.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- anonymousHD
- Kontakt:
Brat postavio cist faul, na ivici kaznenog, jedino uz pomoc vara bi se mogla odluka promijeniti i kao isamaro. Vi ste bolesni.
Por que, por que? Mourinho je sve bio upravu. Vrijeme je da se najveca kriminalna organizacija izbaci i sve titule oduzmu. Poluklub
Por que, por que? Mourinho je sve bio upravu. Vrijeme je da se najveca kriminalna organizacija izbaci i sve titule oduzmu. Poluklub
- NisamInSajder
- Kontakt:
Al je opasno ovo muljaža. Piše se da su plaćali za 20tak godina, a jedino protiv Bartomeua i Rossela podignuta optužnica, a šta je onda sa Gaspartom, Reynom i Laportom. A najgori period suđenja Barci, objetkivno i to je činjenica jeste upravo u periodu 2013/4 do posljednjih dana Bartomeua na mjestu predsjednika. Ili su ova trojica predsjednika dobro prikrili svoja imena ili ih je neko (ne)namjerno zanemario.
Uglavnom, da su plaćali iskreno ne čudi me, plaća još stotine klubova to širom svijeta, ali sigurno je jedino da ovdje ima mnogo mnogo nelogičnosti. Izgleda da je špansko tužilaštvo i sudstvo vrlo slično ovom bosanskom, slučajevi se izvlače iz fioke kako kome zatreba i odgovara.
Uglavnom, da su plaćali iskreno ne čudi me, plaća još stotine klubova to širom svijeta, ali sigurno je jedino da ovdje ima mnogo mnogo nelogičnosti. Izgleda da je špansko tužilaštvo i sudstvo vrlo slično ovom bosanskom, slučajevi se izvlače iz fioke kako kome zatreba i odgovara.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- anonymousHD
- Kontakt:
Sine, sizofreni ispadi? Pa nije ovo prije 5-10 godina kad smo se ovdje kao debili svadjali, neke gluposti postavljali. Ovo je ozbiljno, tuzilastvo vas tuzi, ne tuzi vas Marca, As pizdarije. Glavni novinari Barce sute, jer znaju da je ovo opasno i da su ovo ozbiljne optuzbe, messila moze boga oca da postavi, moze da osamara samo sebe, jer ovo je najveca prevara u historiji fudbala, ovo je vece od Juventusa.
Unicef? Sve kamuflaza za najvecu mafiju u fudbalu. Valjda i UEFA podigne optuznicu, nije da vise sude Ovrebo, Aytekin i ostalo nakon svojih odradjenih poslova…
Ne opra ovo vise ni let3 ni iko. A sad nastavi da stavljas klipove Real, jer ono, kontra se kontrom brani.
Sad vas ni Real, ni Perez nece spasit
Unicef? Sve kamuflaza za najvecu mafiju u fudbalu. Valjda i UEFA podigne optuznicu, nije da vise sude Ovrebo, Aytekin i ostalo nakon svojih odradjenih poslova…
Ne opra ovo vise ni let3 ni iko. A sad nastavi da stavljas klipove Real, jer ono, kontra se kontrom brani.
Smaras
A inace dosad spašavali BarcuanonymousHD je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:12

- anonymousHD
- Kontakt:
Naravno.let3 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:36A inace dosad spašavali BarcuanonymousHD je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:12
Sad vas ni Real, ni Perez nece spasitkakav klaun
![]()
Jer Realu treba Barca za Superligu.
Bice bolje, ne brinite, mozda sa Celikom budete igrali pripremne utakmice.
Sta citas onda koji kur4c? Odj3bi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.