FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

antisisoja1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la antisisoja1919 » 11 mar 2023, 19:49

simonknows je napisao/la:
11 mar 2023, 19:46
antisisoja1919 je napisao/la:
11 mar 2023, 19:42
Daj Karacica, da na ovom terenu radimo dar mar.
Ne pričamo o Toniju, na njega vjerovatno misliš, on je u Zvijezdi 09, mislimo na Branka :)
E jbg, nista onda :rol:
Ko god da dodje poslije celicnog, bit ce premija.
Al ako vec hocemo siguran opstanak i mozda nesto vise vec sljedece sezone, treba traziti nekog ko bi se uklopio u ovaj sistem. Po meni, Basic nije los.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 11 mar 2023, 19:51

admirrx je napisao/la:
11 mar 2023, 19:47
svi imaju neke svoje zelje,zna li neko definitivno jel Jahic bivsi?
Dudic je isto podnjeo ostavku u Velezu pa ga je upravila ostavila ili kako se to vec odigralo..
Ako ga uprava ostavi, onda oni nisu normalni
Volim tebe, više od sebe

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 11 mar 2023, 19:56

Već je i ekipi rekao da je bivši.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 11 mar 2023, 20:00

Ako uprava ne prihvati ostavku, onda nam ne preostaje ništa drugo nego vršiti pritisak da idu svi u paketu, i jaha i uprava...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 11 mar 2023, 20:03

Znaci trebali smo pobijediti da bi dao ostavku. Toliko jednostavno a nama toliko nedostizno do danas.
I meni je Pavic pao napamet, zna igrati ove utakmice gdje je sve ili nista. Ma ko god dodje napredak je ali sad svako dolazi na Jahine pripreme koje imaju za rezultat da nam igraci u 30oj ne mogu trcati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 11 mar 2023, 20:11

Vojvodic, Musa, Osim, Dudic, Spaha
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 11 mar 2023, 20:18

Ova 23 boda su ravna kvalifikaciji za Ligu Evrope. Zna se gdje smo trenirali i kakvo smo suđenje imali, a ko je stajao uz nas. Bilo je nešto ove sedmice da sam izgubio morao bih ići za Trebinje. Ne bi volio da mjenjam mjesto prebivališta zato što je Tuzla moj grad i Sloboda je moj klub. Ne idem kada je teško, već kad nema više smisla", završio je Jahić.
Šta to nije imalo smisla pa si otišao Jahiću?
Naljutio se zbog poruke 20ak golobradih dječaka?! :lolno:
Zbog ove boldirane rečenice tebi bi najbolje bilo da se banuješ i to trajno iz fudbala. 23 boda iz 21 kola ti si prezadovoljan?! :shock:
:lolno:
Ne bih te dalje komentarisao,

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 mar 2023, 20:34

Izvinite na upadu, teren kakav vam se čini

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 11 mar 2023, 20:45

FoSte95 je napisao/la:
11 mar 2023, 20:34
Izvinite na upadu, teren kakav vam se čini
Odličan!

slika

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 11 mar 2023, 20:46

Da i nas sunce obasja :tokralju: S onom izmjenom i ubrzo primljenim golom mislio sam da ce celicni usrati utakmicu ali izvukosmo se na kraju.

Said :tokralju: majstorcina, jedini koji ima muda uzeti loptu i krenuti, toliko driblinga i prodora, na kraju asistencija, majstor nema sta. Ostali solidni. Teren perverzija, nema sta.

Ko god dođe za trenere biće bolji od čeličnog. :opaopa: :opaopa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 mar 2023, 20:55

Na ovakvom terenu (terenima) ce se prepoznati kvalitetni igraci i trenersko znanje, nema izgovora za igru i poteze.

Ako znas onda su ti svi preduslovi poslozeni da napravis dribling, dupli pass, kvalitetnu kontru gdje te nece usporiti los i neravan teren. Said je odlican primjer danas, a vjerujem i Sasa u narednim utakmicama.
Trener ako umije da dobro poslozi ekipu, uigra na treninzima pass i smislene akcije, onda nemas zime. Dakle, i do jednih i drugih je. Ali sve krece od treninga i trenerakog znanja i procjene, a u startu sko tu ograniceni. Tako da se nadam da je ostavka trenera sigurna.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 11 mar 2023, 20:58

slika

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SLOBODA ILI NIŠTA

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 11 mar 2023, 21:02

Jaha sretno ti u životu,karijeri...Što nema smisla smisla, izmišljanje pozicija igračima itd. Dobar je ovo igrački kadar. Šubert stijena nazad, Vranješ i Said klase, znaju lopte ne moraju fizicki trcat ali mozak je tu. Tu je zamjerka ovim mladim koji nemaju snage trčati itd.. Vošnjak ore teren, ne boji se duela.Složit će se to fino, naredna svaka utakmica je kvalifikaciona, uz neke 12 do 15 do bodova mi smo sigurni. Slijedeću gostujemo ili bili 8 ili 9,da li sa Veležom(Sarajevom) ili Grbavica.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 11 mar 2023, 21:31

Danasnja igra je bila dobra, boljee negi inace , ali one izmjene na kraju defitivno nisu mu trebale, treba samo da osvjezi igru a ne zatvarati.. Jahi nek je sretno u daljoj karijeri a buduci trener koji dodje treba da ima nekog iskustva i da bude neko osvjezenje, eno TC ima Milenka pa nista, a mi imamo dobru ekipu na papiru samo malo iskustva dodat na to i bit ce to dobro...
Svaka domaca mora bit pobijeda, kad smo gosti borit se za bod minimalno i rezultat nece izostat...
Zna li ko izracunat onog Bergera, i da izracuna ako mu nije mrsko haha
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 11 mar 2023, 21:49

Solidna posjeta, više nego solidna za klub koji je u tom trenutku bio posljednji na tabeli. Nadam se ako Bog da sljedeća domaća utakmica, ljepše vrijeme, i podrška novom treneru i još više publike da bude ako Bog da...
U narednom krugu utakmica, ovo treba da nam je neki standardan broj publike na stadionu...

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 11 mar 2023, 21:53

mk1008 je napisao/la:
11 mar 2023, 21:31
Danasnja igra je bila dobra, boljee negi inace , ali one izmjene na kraju defitivno nisu mu trebale, treba samo da osvjezi igru a ne zatvarati.. Jahi nek je sretno u daljoj karijeri a buduci trener koji dodje treba da ima nekog iskustva i da bude neko osvjezenje, eno TC ima Milenka pa nista, a mi imamo dobru ekipu na papiru samo malo iskustva dodat na to i bit ce to dobro...
Svaka domaca mora bit pobijeda, kad smo gosti borit se za bod minimalno i rezultat nece izostat...
8. ekipa ide 4., 9. ide 5.
Sad da li smo mi osmi ili deveti, da li je Velež ili Sarajevo peti... Sutra ćemo znati :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 11 mar 2023, 21:55

Ako uprava prihvati ostavku, treba što prije izabrati novog trenera jer je svaka utakmica na nož, posle dužeg vremena imamo solidan roster, po 2 igrača na svakoj poziciji, 4 igrača koja imaju i individualni kvalitet u smislu driblinga i kreacije/Said,Vranješ,Mehmedović, Saša/, Pervan odličan na lopti i prekidu, Vošnjak na zadnjem, Jušić i Šubert pozadi, dva korektna golmana, malo škripi u samoj špici i bokovima, ali ekipa za gornji dio tabele, a ne za opstanak.Svi treneri koji se pominju su skupi za Slobodu i vjerovatnije je neko interno rješenje.Ja bih volio vidjeti Admira Smajića sa ovim rosterom i posebno na ovom terenu.Kod njega smo najljepše igrali, bilo je posjeda, kombinatorike, ovi svi iza njega, samo bunker propagiraju, brani se pa kao napraviće se nešto iz kontre ili prekida.Znam da on ne može na klupu zbog nekih problema oko penzije u Švici, ali Grado sa licencom formalno a Smajić praktično, mogla bi biti dobitna kombinacija, a Smajić nikad nije ni postqvljao neke uslove vezane za novac ,bilo mu je bitno da radi, bar tako se pričalo.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 11 mar 2023, 21:56

mk1008 je napisao/la:
U igri puno oscilacija, dobra igra na momente, onda odemo u neku krajnost, branimo se kako znamo i umijemo...
Jahu niko ne mrzi, Allaha mi momku od srca želim sve najbolje, ali trenutno nema potrebno znanje i iskustvo da vodi klub u PL. Jedina smo ekipa bez gostujuće pobjede, mislim da nas to treba stići ako Bog da u ovom trtećem krugu utakmica, pa da donesemo 3 boda sa gostujućeg terena. Nadam se dobrom izboru trenera, mislim da je momentum pravi i da će biti pozitivan šok za ekipu, imamo strašne igrače ba, samo to treba lijepo posložiti.
Imaš stranicu ili 2 prije Bergerovu tablicu ali imaju sutra još 3 utakmice pa polahko :)

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 mar 2023, 22:29

Malo je falilo da zbog DEBILA ne dobijemo već dobijenu utakmicu. Idi Jaha i ne vraćaj se, je.bote onaj ko te uvede u svijet sporta.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 mar 2023, 22:35

simonknows je napisao/la:
11 mar 2023, 21:53
mk1008 je napisao/la:
8. ekipa ide 4., 9. ide 5.
Sad da li smo mi osmi ili deveti, da li je Velež ili Sarajevo peti... Sutra ćemo znati :)
* 5-8, 4-9

Ne vjerujem da će plava kurt.onka sutra uzeti doboj, bit će 1 ili x, obzirom koliko su sudije naklonjene doboju mrtvom... Što znači da 99% gostujemo plavom ku.rtonu od kluba u 23. kolu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.