Veležu se svi igraci vracaju u pogon.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tek sad pročitah u Avazu da je Mulalic povrijeđen i da sutra mijenja Vršajević, što znaci da je imbecil Dal blindiran
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Avdija je bas los...Ocekujem propuh citavu utakmicu po desnoj strani.Ja bi stavio Musu taman Avram isao na tribine jer Dal ce svakako igrati.Potrebniji nam je Musa nego Avram 15-20 min
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Dal je blindiran kad bi KDB bio u ekipi
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Piše i da je Musa povrijeđen. Glavu dajem da ce sutra Dal i Vrsajevic biti nasi najgori igraci isto kao i protiv Zrinjskog.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 mar 2023, 18:45Avdija je bas los...Ocekujem propuh citavu utakmicu po desnoj strani.Ja bi stavio Musu taman Avram isao na tribine jer Dal ce svakako igrati.Potrebniji nam je Musa nego Avram 15-20 min
Da hoce ispast ova sisojeva prcija
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Otkud džaba ulaz?
Gdje ima to za Mulalica da je povrijedjen?
Sa moje strane 1+7 = 8 ( nas 8), da podržimo FKS ljubav najveću.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Mene samo još uvijek zanima kako smo mi primili 5 komada od Siminog Hana? Pa ljudi su od te utakmice sa nama bez pobjede u ligi

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Samo nemoj noketa pitati, naći će opravdanje.
U zadnjih 13 utakmica u ligi imaju jednu pobjedu - protiv nas u Srebreniku.Objektivac1946 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:29Mene samo još uvijek zanima kako smo mi primili 5 komada od Siminog Hana? Pa ljudi su od te utakmice sa nama bez pobjede u ligi![]()
![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Moja greška, pogrešno vidio na stranici. Ali opet je to malo ponižavajućeNirton je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:38U zadnjih 13 utakmica u ligi imaju jednu pobjedu - protiv nas u Srebreniku.Objektivac1946 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:29Mene samo još uvijek zanima kako smo mi primili 5 komada od Siminog Hana? Pa ljudi su od te utakmice sa nama bez pobjede u ligi![]()
![]()
![]()
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Duduk masterclassObjektivac1946 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:29Mene samo još uvijek zanima kako smo mi primili 5 komada od Siminog Hana? Pa ljudi su od te utakmice sa nama bez pobjede u ligi![]()
![]()
nevidjena katastrofabordobijelisampion je napisao/la: ↑11 mar 2023, 21:06Duduk masterclassObjektivac1946 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:29Mene samo još uvijek zanima kako smo mi primili 5 komada od Siminog Hana? Pa ljudi su od te utakmice sa nama bez pobjede u ligi![]()
![]()
![]()
NEMA NAZAD
Mulalic nema povredu i sutra konkurise za prvih 11
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Da smo ublehaša Dudića otjerali odmah nakon te katastrofe 1:5, danas bi bili bolje plasirani na tabeli i još uvijek živi u kupu.Objektivac1946 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:29Mene samo još uvijek zanima kako smo mi primili 5 komada od Siminog Hana? Pa ljudi su od te utakmice sa nama bez pobjede u ligi![]()
![]()
@nokee u današnjem Avazu piše da Mulalić nije spreman za sutra zbog neke povrede u derbiju, što bi značilo da sutra počinjemo sa 9,5 igraca zbog prisustva invalida Dala i Vršajevića na terenu.
na kuuuurrrcuuu vas nosam
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 82 gosta.