Sta se desilo tamo pa traze odlazak Zeljkovica,AvantiBL ili ko vec zna"Uprava napolje", orilo se stadionom Borca nekoliko minuta.

Sta se desilo tamo pa traze odlazak Zeljkovica,AvantiBL ili ko vec zna"Uprava napolje", orilo se stadionom Borca nekoliko minuta.
PrekiniOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:23UPOZNAJTE NAJGORI FUDBALSKI KLUB NA SVIJETU
Kroz bogatu historiju fudbala mnogi klubovi su bili predmet rasprave oko toga koji je najbolji klub svih vremena. Ali, rijetko kada ćemo čuti rasprave o najgorem klubu na svijetu, a vjerujte kandidata za to ima mnogo.
Nemoj ih imaju i oni zvijezdu, nisu **** prodane.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:23UPOZNAJTE NAJGORI FUDBALSKI KLUB NA SVIJETU
Kroz bogatu historiju fudbala mnogi klubovi su bili predmet rasprave oko toga koji je najbolji klub svih vremena. Ali, rijetko kada ćemo čuti rasprave o najgorem klubu na svijetu, a vjerujte kandidata za to ima mnogo.
kakav osijek, ni oni ne mogu nasem amidzi i ismiru pariratiAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:11![]()
![]()
![]()
Ode nam ovaj u Osijek.![]()
Ovaj mi Rendulic izgleda kao puno bolji covjek i pedagog,Jakir je malo bio bahat i prgav plus sa svakim se svadjao![]()
Znaš li onu narodnu, "sjaši kurta da uzjaši murta"...
holyman je napisao/la: ↑11 mar 2023, 21:14kakav osijek, ni oni ne mogu nasem amidzi i ismiru pariratiAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:11![]()
![]()
![]()
Ovaj mi Rendulic izgleda kao puno bolji covjek i pedagog,Jakir je malo bio bahat i prgav plus sa svakim se svadjao![]()
![]()
Jakirovic je meni bolji ali hajd vrijeme ce pokazati. Znas li slucajno koji igraci su dosli iskljucivo na zahtjev rendulica otkako je on tu?
Pitam jer kod nas koje god trenersko ime dodje, njemu vec ekipa sastavljena, a pripreme odradjene, odmah izgovori.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 21:23holyman je napisao/la: ↑11 mar 2023, 21:14kakav osijek, ni oni ne mogu nasem amidzi i ismiru pariratiAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:11
![]()
![]()
![]()
![]()
Jakirovic je meni bolji ali hajd vrijeme ce pokazati. Znas li slucajno koji igraci su dosli iskljucivo na zahtjev rendulica otkako je on tu?
Ivancic i Kis a Ismailgecia su doveli Amir i Sula jer je protiv nas u Tirani bio dobar i pod BB u uzvratu .Ovaj mali iz Dinama je na posudbi Vukotic crnogorac .
Ne moze brate nazor nista.... Eno pogledaj PSG, pare imaju,zvijezda do zvijezde al kad nemaju taj mentalitet nemaju...
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 6 gostiju.