Losa igra osim onaj jedan dio drugog poluvremena prije i nakon drugog gola par minuta, tacnije izlaska Saida iz igre, nakon toga mrtvo zatvaranje Jahe koje nas je moglo kostati bodova jer je leotar teska qurcina od ekipe. Najjace mi je pred kraj kod onog kornera za nas kad su Subert i Jusa krenuli naprijed i Jaha se dere da ostanu nazad, a njima nije nista jasno sto to radi. Said je pokazao kakav majstor s loptom i u ovim godinama s viskom kila, Vranjes me ocarao s borbom na svaku loptu dok nasa “djeca” jedva trce. Vosnjaku fali kondicije i sigurnosti s loptom primjeti se da je povreda uticala na njega. Kapetanovic katastrofalna utakmica, Osmic ni gore ni dole fali mu sigurnosti kod centriranja lopte imam osjecaj ko da se boji ubaciti loptu ili uci u 16 sa njom. Stoperi beton Šubert nije imao greske, Jusa mozda 1-2 greškice da je imao u prvom poluvremenu. Alic dobar presing radi i ima odlicno građenje na ostalim stvarima mora dosta raditi. Uglavnom svi su tu negdje s partijama dobri jedino Said,Vranjes i stoperi ostalo sve ni gore ni dole osim Kapetanovica koji je odigrao katastrofalnu partiju.
Nadam se da ce ovi iz uprave prihvatiti ostavku Jahe inace ce nam trebati dosta srece da ostanemo u ligi, mada i da prihvate ne bi me nista iznenadilo da dovedu kladionicara Jagodica

Prva opcija bi bio naravno Dudic, ako je vec preskup onda Bašić, Petrović, mada volio bih vidjeti Sliskovica najvise.
Dobra zurka jucer na sjeveru, lijepo je vidjeti pojedince na sjeveru opet, nadam se da ce grupa poceti rasti ponovo i da ce se vecina od ovih sto nas je ostalo pocet vracat na sjever

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo