Sportski komentatori

forza
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la forza » 24 feb 2011, 22:27

"govoris o Kokeu iz arisa, a ne o semiru cericu koketu" .... vauuu :lol: :lol:

jedan je Saša !!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 feb 2011, 22:30

Mislim da je se upravio izrekao za cijelo veče: "ManU City" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 feb 2011, 22:31

zmaj_Bosne je napisao/la:Mislim da je se upravio izrekao za cijelo veče: "ManU City" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a sta tebi ovo znaci :mrgreen:
Za zivot cijeli!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 feb 2011, 22:36

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Mislim da je se upravio izrekao za cijelo veče: "ManU City" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Izbaci ono "je" i onda je u redu :D
Dragon Town

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 feb 2011, 22:38

zmaj_Bosne je napisao/la:
opet te ne kontam, al haj nema veze :D
Za zivot cijeli!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 feb 2011, 22:43

zmaj_Bosne je napisao/la: a sta tebi ovo znaci :mrgreen:
opet te ne kontam, al haj nema veze :D
Ma vi iz Sarajeva pričate nekim drugim jezikom? Ili si ti neki profesor lingvistike ili ti je ovaj Saša možda bliži rod?
A HAJ kad ne kontaš onda mora da je u pitanju nešto drugo što ja ne bih komentarisao, samo mogu žalit tebe. ;)
Dragon Town

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 24 feb 2011, 22:44

Provala godine manu city :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 feb 2011, 22:48

Ma vi iz Sarajeva pričate nekim drugim jezikom? Ili si ti neki profesor lingvistike ili ti je ovaj Saša možda bliži rod?
A HAJ kad ne kontaš onda mora da je u pitanju nešto drugo što ja ne bih komentarisao, samo mogu žalit tebe. ;)
ne pricamo mi drugim jezikom, svi pricamo istim tj bosanskim :D
nisam nikakav profesor lingvistike, samo te nisam razumio sta si mislio pod onom recenicom, "Mislim da se je upravio izrekao za cijelo vecer : ManU City ! "
Pokusavam da shvatim, ali yebiga ne ide, pa ne ide, skontao sam da se vugdalic provalio prema sljedecem postu, ali tebe nisam skontao sa ovim upravio izrekao .
Za zivot cijeli!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 feb 2011, 22:52

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma vi iz Sarajeva pričate nekim drugim jezikom? Ili si ti neki profesor lingvistike ili ti je ovaj Saša možda bliži rod?
nisam nikakav profesor lingvistike, samo te nisam razumio sta si mislio pod onom recenicom, "Mislim da se je upravio izrekao za cijelo vecer : ManU City ! "
Pokusavam da shvatim, ali yebiga ne ide, pa ne ide, skontao sam da se vugdalic provalio prema sljedecem postu, ali tebe nisam skontao sa ovim upravio izrekao .
Pa kad je rekao ManU to znaci da je skracenica od Manchester Uniteda, a na to dovezao City, ne spojivo kontaš.
P.S. meni si boldao da ne razumiješ ono ispred ManU City, ali "haj" pa otkriješ šta sam napisao :D
Zadnja izmjena: zmaj_Bosne, dana/u 24 feb 2011, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Dragon Town

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 feb 2011, 22:54

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma vi iz Sarajeva pričate nekim drugim jezikom? Ili si ti neki profesor lingvistike ili ti je ovaj Saša možda bliži rod?
Pa kad je rekao ManU to znaci da je skracenica od Manchester Unateda, a na to dovezao City, ne spojivo kontaš.
UNITEDA ;)
NESPOJIVO ;)
skontao sam taj dio, to sam ti napisao :D
al nisam skontao sta znaci upravio izrekao, to ti cijelo vecer govorim da nisam skontao :D
P.S. nemam carobni stapic da otkrijem, ti mi pojasni :D
Za zivot cijeli!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 feb 2011, 22:58

Ma ti si totalna ...., sa tobom se ne raspravlja niti želim gubit vrijeme. Traži Tetki svojoj dlaku u jajetu a meni nemoj, ako ne razumiješ pakuj se i seli se iz Bosne.
Dragon Town

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 feb 2011, 23:01

zmaj_Bosne je napisao/la:Ma ti si totalna ...., sa tobom se ne raspravlja niti želim gubit vrijeme. Traži Tetki svojoj dlaku u jajetu a meni nemoj, ako ne razumiješ pakuj se i seli se iz Bosne.
pa ni ti ne znas sta si napisao, ja savrseno razumijem ovaj nas jezik, al ono tvoje fkt ne razumijem :mrgreen:
Za zivot cijeli!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 feb 2011, 23:03

zmaj_Bosne je napisao/la:Ma ti si totalna ...., sa tobom se ne raspravlja niti želim gubit vrijeme. Traži Tetki svojoj dlaku u jajetu a meni nemoj, ako ne razumiješ pakuj se i seli se iz Bosne.
pa ni ti ne znas sta si napisao, ja savrseno razumijem ovaj nas jezik, al ono tvoje fkt ne razumijem :mrgreen:
Ma znas ti samo se pravis pametan, evo neka ovdje navedu svi koji nisu razumjeli i ja cu preformulisati tu rijec.
Dragon Town

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 feb 2011, 23:05

Ma znas ti samo se pravis pametan, evo neka ovdje navedu svi koji nisu razumjeli i ja cu preformulisati tu rijec.
upravio izrekao, razumijem ja te dvije rijeci sta znace, al ti si ih napisao jednu pored druge, tako da oni ne znace nista u toj tvojoj recenici, razumijes ?
Za zivot cijeli!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 feb 2011, 23:08

zmaj_Bosne je napisao/la: pa ni ti ne znas sta si napisao, ja savrseno razumijem ovaj nas jezik, al ono tvoje fkt ne razumijem :mrgreen:
upravio izrekao, razumijem ja te dvije rijeci sta znace, al ti si ih napisao jednu pored druge, tako da oni ne znace nista u toj tvojoj recenici, razumijes ?
Sve mi je jasno ;)
Dragon Town

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 feb 2011, 00:22

Ko su ona dva genijalca na eurosportu sto su u nedjelju prenosili gladbah-salke?? Likovi su otkaceni 100%, onog jadnog japanca u salkeu prozivaju da veze nema, spominju marxa-engelsa, huntelaru broje sekunde koliko go nije dao i slicno

moracu zbog njih cesce gledati bundesligu :D
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 feb 2011, 00:38

Admir_Sa je napisao/la:Ko su ona dva genijalca na eurosportu sto su u nedjelju prenosili gladbah-salke?? Likovi su otkaceni 100%, onog jadnog japanca u salkeu prozivaju da veze nema, spominju marxa-engelsa, huntelaru broje sekunde koliko go nije dao i slicno

A oni su i meni jedni od boljih, čak im možeš mail slati u toku prijenosa i odgovaraju na pitanja :D, i diskutuju o mail-ovima, a ljudi znaju učiniti svaki prijenos zanimljivim.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 feb 2011, 00:51

juventus 0244 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Ko su ona dva genijalca na eurosportu sto su u nedjelju prenosili gladbah-salke?? Likovi su otkaceni 100%, onog jadnog japanca u salkeu prozivaju da veze nema, spominju marxa-engelsa, huntelaru broje sekunde koliko go nije dao i slicno

A oni su i meni jedni od boljih, čak im možeš mail slati u toku prijenosa i odgovaraju na pitanja :D, i diskutuju o mail-ovima, a ljudi znaju učiniti svaki prijenos zanimljivim.

ja mislim da su to Peđa Bajčetić i Miljan Miličevič ,one dvije budale ,što izvaljuju gluposti :lol: :lol: ,i samo spominju Liverpol (navijaju za njega obojica ),jel ta dvojica
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 feb 2011, 01:00

legenda reala je napisao/la:ja mislim da su to Peđa Bajčetić i Miljan Miličevič ,one dvije budale ,što izvaljuju gluposti :lol: :lol: ,i samo spominju Liverpol (navijaju za njega obojica ),jel ta dvojica
Nisam siguran za imena, ali jeste da je Liverpool često tema u njihovim prijenosima :D. Mislim da su oni nazvali Silvu mali zubati, kada su jednom komentarisali pregled kvalifikacioni utakmica za SP :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 feb 2011, 15:20

juventus 0244 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:ja mislim da su to Peđa Bajčetić i Miljan Miličevič ,one dvije budale ,što izvaljuju gluposti :lol: :lol: ,i samo spominju Liverpol (navijaju za njega obojica ),jel ta dvojica
Nisam siguran za imena, ali jeste da je Liverpool često tema u njihovim prijenosima :D. Mislim da su oni nazvali Silvu mali zubati, kada su jednom komentarisali pregled kvalifikacioni utakmica za SP :mrgreen:
;) ne znam hoće li oni raditi Copa Americu ali ako hoće onda će tu tek da bude sprdnja 8-)

a za Vugdalića su oni još uvijek mali dovoljno je samo poslušati provale sa utakmice finala svjetskog prvenstva za klubove kad lik reče na početku drugog poluvremena ''blizu su produžetci kolega Hadžiću'' ili kad reče ''prelaze sad na sistem 4-3-1 :lol:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []