FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Bilo bi lijepo kad bi ugradili neki veci ljepsi led ekran i postavili ga ovamo u cosku kod zapadne tribine, gdje su oni cempresi, iznad njih dici na neke nosace stubove. Jucer sa sjevera ne vidis vrijeme samo rezultat i to je sitno bas.
Al kolko fali natkrivena centralna tribina za kolko zoliko potpuni ugodjaj
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Evo nekih prvih informacija
Uprava će još malo da sačeka, da Jaha sačeka, da hladne glave svi dobro razmisle šta je sad najbolje jer ima veliku podršku uprave (a tu je i par igrača, recimo Stole ga baš gotivi). Već se spremaju i zamjene u slučaju da ode, a po meni su šanse 60-40 da ode... Neću se iznenaditi ako ostane po pričama danas.
Uprava će još malo da sačeka, da Jaha sačeka, da hladne glave svi dobro razmisle šta je sad najbolje jer ima veliku podršku uprave (a tu je i par igrača, recimo Stole ga baš gotivi). Već se spremaju i zamjene u slučaju da ode, a po meni su šanse 60-40 da ode... Neću se iznenaditi ako ostane po pričama danas.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa normalno da ce ostati. Davno smo vec prosli sve ove OKK fore i finte 
Sjeli i skontali kako da bace bombu. Kao mi ne kontamo da je on ustvari dobar i da ga svi vole. Daj ne **** me.

Sjeli i skontali kako da bace bombu. Kao mi ne kontamo da je on ustvari dobar i da ga svi vole. Daj ne **** me.
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije onda da on ostaje. Kad ce se znati sve konacno, vjerovatno sutra?simonknows je napisao/la: ↑12 mar 2023, 13:33Evo nekih prvih informacija
Ajd za igrace mi je jasno, i ja bi ga podrzavao da imam 20ak godina a u 30toj minuti ne mogu sprint uhvatiti i jos za to pare dobijam. Ali uprava je totalno izgubila kompas.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Nema se ovdje sta vise raspravljat, mi samo ispadamo ovce i ovi nas sve kolektivno hebu.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Nek dovedu makar Smajica da mu govori kako ispravno da radi i priprema utakmicu.
Jaha budi gospodin odlazi s klupe, prije ili kasnije ćes morati, a pritisak sa tribina sve govori.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Mislio sam da je ova uprava barem malo normalna, al i oni trebaju u paketu ici sa celicnim. Sad su sami sebe ukopali i zapecatili sudbinu
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Bod smo od 7. mjesta trenutno, ali isto tako blizu relegacije, zato sad imamo 2 dobra razloga za dobrog trenera. Hajmo to iskoristiti, uprava ne smije ovako vaditi Jahu jer prije ili kasnije će otići a oni navlače na sebe bijes navijača.
Spomenut je Feđa Dudić kao prva opcija ako Jahić ode.
*Spomenut ne znači da će 100% doći prije nego @Slobodomopcinjenipushiqrac kaže da plasiram lažne info jer vidim da nam redovno prati forum. A i za ostale, slične debile.
*Spomenut ne znači da će 100% doći prije nego @Slobodomopcinjenipushiqrac kaže da plasiram lažne info jer vidim da nam redovno prati forum. A i za ostale, slične debile.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Od brige za iscrtavanje terena, boja mreža, Obodnice i Husina, pa do Jahinog fake otkaza.
Kakvih 6-7 stranica pdf-a...
Kakvih 6-7 stranica pdf-a...
075
-
- Kontakt:
Mi mozemo samo gledati i citati sta i kako su odlučili, oni kako su naumili tako ce uraditi.simonknows je napisao/la: ↑12 mar 2023, 14:33Bod smo od 7. mjesta trenutno, ali isto tako blizu relegacije, zato sad imamo 2 dobra razloga za dobrog trenera. Hajmo to iskoristiti, uprava ne smije ovako vaditi Jahu jer prije ili kasnije će otići a oni navlače na sebe bijes navijača.
široki dobio, ako budemo 9, zadnje kolo boyac kući, što se godinama unazad pokazalo kao veoma dobra opcija. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Sa 1x sloga i X2 sarajevo, idemo zelji pa dolazi velez, gdje je realno ocekivati bodove
Volim tebe, više od sebe
Ma to bi već bilo idealno...antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:04Sa 1x sloga i X2 sarajevo, idemo zelji pa dolazi velez, gdje je realno ocekivati bodove
Ali ne vjerujem da će biti pite-plođeni x2. Za doboj vjerujem da će biti 1x...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Svako iz UO ko bude protiv Jahine ostavke, postaje nepoželjniji nego sam Jaha. NE IGRAJTE NAM SE SA ŽIVCIMA!!!
POŠTEDITE NAS PREDSTAVA KOJE VRIJEĐAJU INTELIGENCIJU!!!
POŠTEDITE NAS PREDSTAVA KOJE VRIJEĐAJU INTELIGENCIJU!!!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- TzBulevar87
- Kontakt:
Totalno, ali totalno nedorastao funkciji koju obnaša. Jučer bi svaki iole ozbiljniji trener natrpao mrežu Leotara do kraja. Ovu i ovakvu utakmicu, kao on jučer, bi vodio i završio svako od nas sa foruma, u najmanju ruku. SVE, bukvalno sve imaš na svojoj strani, od momentuma povodom povratka na Tušanj, do kvaliteta ekipe i vrhunskog sudjenja Peljte, kojem moram i ovom prilikom čestitati. Čovjek je genije i baš je milina gledati njegove perfektno odsudjene utakmice!
Ali eto, zadesi se stručnjak koji na 2-0 krene zatvarati utakmicu i gdje mi, navijači, moramo strepiti do zadnje sekunde. Valjda i proradi sujeta neka, pa se sjete da je biti obrazli itekako bitno u životu.
Ali eto, zadesi se stručnjak koji na 2-0 krene zatvarati utakmicu i gdje mi, navijači, moramo strepiti do zadnje sekunde. Valjda i proradi sujeta neka, pa se sjete da je biti obrazli itekako bitno u životu.
075
- Beduin
- Kontakt:
Perica i Antonio Vidovic nas bas gotive, postuju i svaku priliku iskoriste da nas bodre, hvale i zazele srecu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 11:49Njegov komentar kod Stojana na zadnjoj objavi na inst.
Ne znam da ima neki "strani" igrac a da je ovoliko zavolio grad, klub i navijace.
U svakoj prilici samo nas u pozitivnom kontekstu spominje.
Od nasih momaka Todorovic bas zivi Slobodu i Tuzlu kao grad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.