Vidjeh H.Bešliju da trčkara sa ekipom,šta to značiStole iz Bora je napisao/la:STANČESKI: CILJ JE DVOSTRUKA KRUNA
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/stan ... runa/52382
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Vezano za Pileta i Seyu
Extra napisano, samo jedan osvrt na jednu stvar. Zar treba nekom poziv poslije ovoliko dana posta bez Doline i naseg Zelje. Da mogu prespavao bi veceras i sutra. A vec prekosutra bicu u 14h na Grbavici. Uhhhhh hajde vise...poz
Extra napisano, samo jedan osvrt na jednu stvar. Zar treba nekom poziv poslije ovoliko dana posta bez Doline i naseg Zelje. Da mogu prespavao bi veceras i sutra. A vec prekosutra bicu u 14h na Grbavici. Uhhhhh hajde vise...poz
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
Amar TM'87
- Kontakt:
znal se kolko su karte za subotu??
-
BlingBling
- Kontakt:
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ko uvijek 100 %Amar TM'87 je napisao/la:znal se kolko su karte za subotu??
svoj ti pos'o !
sta sam ja rekao?tm8782 je napisao/la:Vezano za Pileta i Seyu
ja ne pozivam nikoga
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Plava vecer u toku,ali interes je veliki...
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 0224128#23
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 0224128#23
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sinoc ga jaran spomenu u nekoj prici.pile87 je napisao/la:cesto mi padne na pamet transparent sa natpisom VOLIM TE ZELJO STOLE IZ BORA e sa njim Zeljo nije imao nikakve dodirne takce, imao je jako puno blizih klubova za koje bi navijao ali nije e to je upravo ono sto cini Zelju posebnim.
Bor - Sarajevo 450-460 km i cirka nekih 7-8 sati voznje. Znaci u oba pravca 900-920 km i 14-16 sati voznje. I sve to radi 90 minuta utakmice.
Golemo ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nedavno sam nasao jedan clanak gdje se spominje i Bozo iz Zenice,vi ste nesto iskusniji ako znate nesto o njemu sarnite.Stole iz Bora je napisao/la:Sinoc ga jaran spomenu u nekoj prici.pile87 je napisao/la:cesto mi padne na pamet transparent sa natpisom VOLIM TE ZELJO STOLE IZ BORA e sa njim Zeljo nije imao nikakve dodirne takce, imao je jako puno blizih klubova za koje bi navijao ali nije e to je upravo ono sto cini Zelju posebnim.
Bor - Sarajevo 450-460 km i cirka nekih 7-8 sati voznje. Znaci u oba pravca 900-920 km i 14-16 sati voznje. I sve to radi 90 minuta utakmice.
Golemo ..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Počela Plava noć (FOTO)
http://www.radio,,,sarajevo.ba/novost/45632/nocache
http://www.radio,,,sarajevo.ba/novost/45632/nocache
opa bomba i stampa 
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
Stole iz Bora je napisao/la:ODRŽANA PLAVA VEČER U SARAJEVU
http://sportsport.ba/bh_fudbal/odrzana- ... jevu/52418
to bi bilo to...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Što nam se Sir Amar večeras skockao!? 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Fantasticno organizovana "Plava vece"
Sretan ti rodjendan Zeljo
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
LFC_LAVOV je napisao/la:Fantasticno organizovana "Plava vece"
nekako sam vise ocekivo, neke najave, nesto sto ce ovo noc razlikovat od ostalih obicnih skupova itd itd... ali et
Hahaha zipa Grebe kralja sa salom Zelje i Veleza.. Plava noc - divna noc.
A jos i Dzeko zabiberio.
A jos i Dzeko zabiberio.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
najvise me boli to sto se nikada nismo prepustili rezimu a veceras je bio prisutan veliki broj visokopozcioniranih clanova iz SDA i SDP....ovo boli
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Izgleda da se u mome klubu ipak ne mire sa vječitim igranjem u "regionalnoj" ligi, pri tome mislim na Premijer (haha) ligu, dijelom i zbog činjenice da su odabrali šampionsku repliku iz '72 kao lajt motiv na proslavi, kada smo pod dirigentskom palicom velikog Milana Ribara inovativnom taktikom totalnog fudbala satrali sve Zvezde, Partizane, Hajduke i Dinama, i osvojili najveći broj bodova do tada u Prvoj ligi bivše SFRJ. Taj motiv, i ne samo on, valjda je neko skužio kao potreban, da se Željezničar počne približavati, ne samo svojoj nekadašnjoj slavi, već i svim tokovima modernog fudbala na čija nas je velika vrata kao takav uveo. Plus!
E moj Grebo, dobar si čo'ek al' si "spario" veležov i željin šalom tugedr, gistro banša, aferim ti za diplome
(slika 2/19) tanzla-oko sokolovo
Divi frizera (iz frizeraja kod biletarnice grasa) (slika 19/19), krajnji lijevi lik sa "fudbalerkom", koga li on šiša na Plavoj večeri (možda je došao umjesto Harisa Škore)
Ja volim Željezničar, a ti?
E moj Grebo, dobar si čo'ek al' si "spario" veležov i željin šalom tugedr, gistro banša, aferim ti za diplome
Divi frizera (iz frizeraja kod biletarnice grasa) (slika 19/19), krajnji lijevi lik sa "fudbalerkom", koga li on šiša na Plavoj večeri (možda je došao umjesto Harisa Škore)
Ja volim Željezničar, a ti?
Zadnja izmjena: Krvotok, dana/u 24 feb 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...