Vidimo se iduce sezone,ova je poslije ovog kola za naš klub gotova

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
7 bodova bježimo Tuzli C. U par utakmica možda se stvori ambicija ostanka u ligi.miky_hz je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:10Nista sezona je za nas zvanicno završena ,jedina smo ekipa u ligi bez nekih ambicija do kraja realno. Umjesto da se iskoristi ovo da se nešto radi za dogodine mi cemo samo bzvz vrijeme izgubit koje niko vratit nece.
Vidimo se iduce sezone,ova je poslije ovog kola za naš klub gotova![]()
Hahahahahaha zamisli ovome aplaudirati, instagramcina nasa
Zelimo i tebi smrtPitar6785 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:16Mozel neko ovde napisati u kojem segmentu je Velez zeljo sb pokazali da su bolji od nas.
Golman nas je kosta oba poraza djete od 18 godina..
Mi da smo pobjedili ovako kao velez **** bi se mirzi isto ko sad..
Krivi te Mirzu Mirvica Ajlu zeli te im smrt.. ponovo kazem velez nije ima nijednu polu sansu za 90 min greska golmana u najtezem momentu..
I to je to..
Pa velez je od prve minute igrao na bod i ako sta na nafaku udje udje, sa ovakom igrom velez nece izborit evropu 200% mi sa ovakvom igrom imamo se cemu nadat a vec imamo bolji omjer i od borca a i 99% od sb sa zeljom smo 60-40 u nasu korist
Imamo igru nemamo jos automatizme sto je logicki,,a velezu ce se ovi vratit protiv igmana mladosti itd…
Cist je go al sa ovom igrom vekez nije zasluzio ni bod
Trenutno korisnika/ca: adoado, benko21, edgarallanpoe04, Imamkarbarum, JavierBosnia, Lecler, Proximic, Seipronto, Tatamata1946 i 63 gosta.