GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:36Nema zalizani obraza da sam ode. Pobježe odmah ka svlačionici zajedno sa Dalom.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kaže čovjek od početka utakmice smo izašli visoko...
Pu yebem li ti porijeklo i majku pišaš se po nama 3 mjeseca evo kao da mi ne znamo osnove fudbala.
Kako su mi se ogadili gledat ih nikog ne mogu.
Pu yebem li ti porijeklo i majku pišaš se po nama 3 mjeseca evo kao da mi ne znamo osnove fudbala.
Kako su mi se ogadili gledat ih nikog ne mogu.
Armeniju, Ghanu,Indiju, Kinu, Novi zeland
Ima tamo igrača koji su top za 2 lige Mirvicu za ubuduće
Ima tamo igrača koji su top za 2 lige Mirvicu za ubuduće
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 12 mar 2023, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nego sta! Pa sve sto se potrosi, vratit ce se na kladari.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Cuj sjajna atmosfera, ko da je prijateljska....nismo mi Tuzla C da igramo u pozorisnoj atmosferi
Vratite nam horde a evo vam mirza i ayla
Da makar gostujemo na grbavici da idu horde. Valja ovako slusati njih kako se samo cuju na kosevu
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Malo razmisljam Ikic je za ovog Gulishavilija i Kyremeha, Kylian Mbappe licno. Jos si doveo dvojicu igraca koje masno placas a jedan uvijek mora bit na tribinama. A Renan nista bolji nije od Bagarica ma ni Cmiljanica. Zilkicu, Martinovicu, Balti i Sebecicu svaka cast to su prava pojacanja a ne bjelosvjetske ublehe.
Zadnja izmjena: SviUNapad1jeAFH, dana/u 12 mar 2023, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovu dvojicu garonja su doveli iz izbjegličkog kampa u Grčkoj.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ikic je otjeran postavljao je ovdje neko prepisku sa njegovom djevojkom. Sklonjen momak da igraju pojacanja iz LitvanijeSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:44Malo razmisljam Ikic je za ovog Gulishavilija i Kyremeha, Kylian Mbappe licno. Doveo si dvojicu igraca koje masno placas a jedan uvijek mora bit na tribinama.

Baltu, gulaša, Besima, ikića i iliju smo pogodili a da su se top pokazali ostalo shit
Ziljkic
Ziljkic
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 12 mar 2023, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Klub koji najboljeg strijelca polusezone(kakav god da je on) posudi i na njegovo mjesto dovede dva nova igraca(kakva god da su) nije klub sa bilo kakvom sportskom vizijom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ikic je za sve crnce i gruzijce i ostale **** kvarackelija licno. Zamisli te skauting genijalne sluzbe koja otjera najboljeg strijelca ekipe zbog jedne lose utakmice a dovede ove garibe. Renan zvijezda placas ga 400 hiljada ne moze okvir gola iz 10 pokusaja pogodit
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trenutno igramo najgoru sezonu u PL BiH..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dok je Mirza trener, ne mozes reci da su losiji. Mirza nam ksze da danas nismo imali srece? Nismo jer smo sami sebi zabili... U napadu nismo ni izazvali srecu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:44Malo razmisljam Ikic je za ovog Gulishavilija i Kyremeha, Kylian Mbappe licno. Jos si doveo dvojicu igraca koje masno placas a jedan uvijek mora bit na tribinama. A Renan nista bolji nije od Bagarica ma ni Cmiljanica. Zilkicu, Martinovicu, Balti i Sebecicu svaka cast to su prava pojacanja a ne bjelosvjetske ublehe.
Je.bem mu Sofiju da mu .ebem!!
Dva mjeseca sa ekipom mi iz zadnje linije napucvamo lopte, prespavao si ti momak mnogo godina fudbala.
Max Allegri
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Boga pitaj šta se desava u ovom klubu kad ovaj aylu ne bi istjerao ni da izgubimo od Celika koji igra sa kadetima, a cekaj jesmo to vecFKSDoGroba je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:48Ovo je vrhunac trenutnog rukovodstva kluba zajedno sa nestručnim štabom. Mirza ostani![]()
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.