Zar nisu pretenderi/kontenderi za titulu?
Ah, x danas, soton im ugasio svaku nadu
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Jel jos uvjek borba na 3 frontaPoligon10 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:00Ne brukajte se.
Utd je i ovo mogao dobiti da su bili pribraniji. Rashford je morao šutati u onoj situaciji i tako možda doći do penala jer je golman kasnio. Šteta što se nije zabio gol do crvenog, inače bi se to moglo iskontrolisati. Nema veze i ovo je prihvatljivo, sve je u našim rukama.
Buraz uzeli ste sigurno jedno 5 utakmica u ovom "honeymoonu", gdje ste bili inferiorniji protivnik. To svi vide, osim vas navijaca Uniteda. Samo je bilo pitanje utakmice kad ce vam se ta sreca i sudijske greske naplatit s kamatom.Poligon10 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:00Ne brukajte se.
Utd je i ovo mogao dobiti da su bili pribraniji. Rashford je morao šutati u onoj situaciji i tako možda doći do penala jer je golman kasnio. Šteta što se nije zabio gol do crvenog, inače bi se to moglo iskontrolisati. Nema veze i ovo je prihvatljivo, sve je u našim rukama.
Ove prijetnje ćemo ti zapamtiti, nije ti ovo lijepo.
United ima dosta dobru poziciju za 3.mjesto.Poligon10 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:00Ne brukajte se.
Field Tilt: 46.6% - 53.4%
3 CS-a u 4 utakmice. Da nisu onog amatera dovodili i odmah ovog postavili, već bi izborili opstanak.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:10Ja kažem Bournemouth, Leicester i Leeds. Ovaj tvoj Selles sve više i više oduševljava.![]()
Ovo sam ostavio za kraj.
Poligon10 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:40Ovo sam ostavio za kraj.![]()
@topnik, naravno da su u borbi.Borba za treće mjesto i otvorena trka za još 2 trofeja.
Iduća u gostima sa Newcastleom bez Casemira je dosta bitna. Sa pobjedom smo dosta sigurniji i mislim da to može biti prekretnica za top4. Posle toga ostaje samo još Tottenham kao direktan rival, ali to je već kasnije. Eriksen će se također vratiti tokom aprila što je veliki boost.
Zadnje dvije u ligi protiv Brightona su Unitedu 1-2 kod kuće i 0-4 u gostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.