KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 21 feb 2011, 16:05

TaRgEt_ je napisao/la:Pa priznaj da je tako...Najvise volis kada Sloboda dobije Bosnu, sta je tu cudno...

Normalno volim kada i Sloboda dobije Bosnu , Sirokog , Igokeu , Vardu , Kaknja , Celika i sve ostale normalno da volim Slobodu :)[/quote]

Ali u prvom redu Bosnu, znas i sam da sam upravu, ali nema veze..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 feb 2011, 16:06

neno#4 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Pa priznaj da je tako...Najvise volis kada Sloboda dobije Bosnu, sta je tu cudno...

Normalno volim kada i Sloboda dobije Bosnu , Sirokog , Igokeu , Vardu , Kaknja , Celika i sve ostale normalno da volim Slobodu :)
Ali u prvom redu Bosnu, znas i sam da sam upravu, ali nema veze..[/quote]

Sve su meni pobjede iste :) sve su na svoj nacin drage pa i pobjede nad ljutim sportskim rivalom iz Sarajeva :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 feb 2011, 16:07

eroor je napisao/la:šta je sa pojačanjima
Ako ti kao covjek koji se krece u kosarkaskim krugovima ne znas, kako cemo onda mi ostali znati :lol: :lol: :lol: :lol: ..

Ostalo je samo ime.....

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 22 feb 2011, 11:25

neno#4 je napisao/la:
eroor je napisao/la:šta je sa pojačanjima
Ako ti kao covjek koji se krece u kosarkaskim krugovima ne znas, kako cemo onda mi ostali znati :lol: :lol: :lol: :lol: ..
svi se sjećaju da ste vi najavljivali pojačanja pojednih igrača ako ne potpišu negdje drugo, a sada na pitanje odgovarate glupostima i provokacijama!

bot12
Kontakt:

Post Postao/la bot12 » 22 feb 2011, 11:28

ovaj neno4 umislio da je privatiziro ovdje kosarski forum
da vejedis kosarski ne bi gladio muda ispred compa

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 22 feb 2011, 11:42

@error to je tek za ligu 6 ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 22 feb 2011, 11:47

Melo15 je napisao/la:@error to je tek za ligu 6 ;)
ma bili su neki datumi u pitanju koji su već prošli a ne oglašava se po tom pitanja i zbog toga je bilo to pitanje upućeno onima koji su pompezno najavljivali

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 feb 2011, 15:28

Da, ja sam najavljivao datum jucerasnji, a danas je sastanak bio sa doticnim igracem...
Vise informacija kasnije popodne...
Ja znam o kojem se igracu radi, sto se ne bi i za tebe moglo reci...

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 feb 2011, 15:33

bot12 je napisao/la:ovaj neno4 umislio da je privatiziro ovdje kosarski forum
Prvo nauci napisati nesto konstruktivno, pa onda prigovaraj nekome nesto...
Sudeci po niku, sve treba da bude jasno..

Ostalo je samo ime.....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 feb 2011, 16:47

neno#4 je napisao/la:
bot12 je napisao/la:ovaj neno4 umislio da je privatiziro ovdje kosarski forum
Prvo nauci napisati nesto konstruktivno, pa onda prigovaraj nekome nesto...
Sudeci po niku, sve treba da bude jasno..

Momak prvo gramatiku treba da nauci :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 feb 2011, 16:54

Toliko @Neno napada @Targeta, a ovaj mu čuva đale protiv kojekakvih @botova. :lol:
Šalu na stranu, Bosnu sam samo 2x gled'o ove sezone i ne'am namjeru gle'ati je više. Ne, nije to iz razloga što je ne volim(daleko od toga), već što mi je teško gledati klub u kojem igraju osobe koje bih i ja nakon 2 godine izbivanja sa parketa, pomeo sa terena. Na moju veliku žalost, isti slučaj je i sa Slobodom. Jbg, izgleda da nas(košarku u našoj zemlji) je zadesilo ono što smo i zaslužili i ono čega smo se plašili. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 feb 2011, 19:00

Monolog je napisao/la:Toliko @Neno napada @Targeta, a ovaj mu čuva đale protiv kojekakvih @botova. :lol:
Šalu na stranu, Bosnu sam samo 2x gled'o ove sezone i ne'am namjeru gle'ati je više. Ne, nije to iz razloga što je ne volim(daleko od toga), već što mi je teško gledati klub u kojem igraju osobe koje bih i ja nakon 2 godine izbivanja sa parketa, pomeo sa terena. Na moju veliku žalost, isti slučaj je i sa Slobodom. Jbg, izgleda da nas(košarku u našoj zemlji) je zadesilo ono što smo i zaslužili i ono čega smo se plašili. :(
Ma kakav @Target, prodana dusa :lol: :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 feb 2011, 19:19

@neno#4

Malo off..al imal gdje ona tekma BiH-hrvatska iz kvalifikacija..bjese 98?? Mogu i obje iz Skenderije i sa Gripa ako znas :lol: :lol:

Moze li se igdje to nac??

sada malo On...

pratim bosnu koliko mogu,nije cesto a nije ni rijetko...

Protiv slobode smo umalo zijanili dobivenu tekmu...da nije bilo Hodzica i onoga ofanzivnog skoka :roll: ...pa i sreca oni fulise onaj sut za 3 poena sa zvukom sirene...Nezz...ne smiju nam se desavati takvi padovi i opustanja u igri...razumijem da ova ekipa ima dosta oscilacija u igri al nekada fali ozbiljniji pristup...

Kupom sam zadovoljan,cak i iznenadjen...mogli smo dobiti da smo malo prisebniji bili...steta.

I hocel mozda biti nekih pojacanja za doigravanje...imal naznaka da bi moglo bolje biti??
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 feb 2011, 19:59

neno#4 je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Toliko @Neno napada @Targeta, a ovaj mu čuva đale protiv kojekakvih @botova. :lol:
Ma kakav @Target, prodana dusa :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo prozivke od tebe nista novo :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 feb 2011, 22:55

sarajlija89 je napisao/la:@neno#4

Malo off..al imal gdje ona tekma BiH-hrvatska iz kvalifikacija..bjese 98?? Mogu i obje iz Skenderije i sa Gripa ako znas :lol: :lol:

Moze li se igdje to nac??

sada malo On...

pratim bosnu koliko mogu,nije cesto a nije ni rijetko...

Protiv slobode smo umalo zijanili dobivenu tekmu...da nije bilo Hodzica i onoga ofanzivnog skoka :roll: ...pa i sreca oni fulise onaj sut za 3 poena sa zvukom sirene...Nezz...ne smiju nam se desavati takvi padovi i opustanja u igri...razumijem da ova ekipa ima dosta oscilacija u igri al nekada fali ozbiljniji pristup...

Kupom sam zadovoljan,cak i iznenadjen...mogli smo dobiti da smo malo prisebniji bili...steta.

I hocel mozda biti nekih pojacanja za doigravanje...imal naznaka da bi moglo bolje biti??
Ja sam to skidao, ima sigurno...

Bosna u nedjelju je odigrala jednu vrlo losu utakmicu, umjesto da na krilima Dzene na pocetku naprave razliku od 15+ oni dopuste egal zavrsnicu, ali razumljivo i psihicki jednom si totalni autsajder, a slijedeci vikend si totalni favorit...

Bosnina igra realno je izmedju finala Kupa i utakmice protiv Slobode, neka sredina to je pravo stanje stvari...

Uz jos jednog igraca vani, po mogucnosti kombo beka i jednog igraca 3/4, to bi neka druga stvar bila onda...
Vjerovatno ce se dovesti nesto...

Ostalo je samo ime.....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 feb 2011, 01:39

Realway - Kos 97-75 (juniori)

Residovic 37 poena , od ostalih Metiljevic 12 poena.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 feb 2011, 20:13

Admir Bukva: Za napad na titulu potrebno nam je 300.000 maraka

Klub za sada živi zahvaljujući entuzijazmu nekolicine ljudi uz ogromnu žrtvu stručnog štaba i igrača

Bukva: Ne treba nam uprava koja će statirati

Dva mjeseca i četiri dana prošlo je od vanredne sjednice Skupštine Košarkaškog kluba Bosna ASA BH Telecom na kojoj je objavljeno da se sarajevski "Studenti" nalaze na rubu gašenja.

No, apel za spas nekadašnjeg prvaka Evrope malo je koga tangirao, kao da nikoga nije briga hoće li jedan od bh. sportskih simbola dočekati sutra. A to "sutra" traje i traje, a "Studenti" ne samo da se nisu ugasili nego prkose svim mogućim zakonima i pobjeđuju! Kako?

Suštinske promjene

- Čisto zahvaljujući entuzijazmu nekolicine ljudi u i oko kluba, uz ogromnu žrtvu stručnog štaba i igrača. Koliko će taj entuzijazam trajati, ne mogu reći, ali odlučni smo da stvari radikalno promijenimo u odnosu na raniji period.

Dokazali smo da se vlastitim snagama može dosta postići. Ako želimo nešto više, očekujemo i nešto veću podršku - ističe direktor kluba Admir Bukva.

Ta podrška očekivala se na Izbornoj skupštini. No, Skupštine nema iako je bila najavljivana još za kraj januara, a time ni novog predsjednika kluba?

- Skupštinu možemo sazvati u bilo koje doba, ali nama nisu potrebne kozmetičke nego suštinske promjene. Ne treba nam uprava koja će statirati nego ljudi kojima će u startu biti jasno u šta ulaze i šta se od njih očekuje.

Tri su osobe s kojima smo konkretno razgovarali o ulasku u klub. Očekujem da najkasnije za mjesec definiramo stav o tom pitanju.

S obzirom na sve probleme, je li realno očekivati da Bosna adekvatno odgovori najvećim rivalima Širokom i Igokei u borbi za titulu prvaka BiH? Hoće li biti igračkih pojačanja za Ligu 6?

- U Ligi 13 uvjerljivo vodimo, u Kupu BiH odigrali smo odlični finale protiv Širokog na njegovom terenu. Možemo li napraviti korak dalje, ovisi o finansijama. Klubu Bosninog ranga uvijek je cilj napasti titulu, ali ne po cijenu ulaska u novu dubiozu. Znači, ako bude novca, bit će i pojačanja.

Pripremljen projekt

O kojoj sumi novca govorimo?

- Od ovog momenta pa do kraja sezone, uključujući obaveze prema ekipi i, recimo, dva pojačanja te vraćanje nekih dugova, bilo bi dovoljno 300.000 maraka.

Koliko je realno da se taj novac u ovoj situaciji namakne?

- Teško jeste, ali pokušat ćemo. Razgovaramo sa 2-3 jače firme s kojima bismo riješili probleme ne samo za četiri mjeseca nego na mnogo duže staze.

Ako se stvari budu odvijale onako kako planiramo, projekt koji je pripremljen i u kojem je na 55 stranica do najsitnijih detalja razrađen plan funkcioniranja jednog modernog kluba, neće ostati samo nerealizirana želja.

Parežanin izvlači maksimum

Bukva kaže da Dejan Parežanin pokazuje da se razvija u odličnog trenera, koji izvlači maksimum iz igrača te ga raduje napredak momaka poniklih u klubu (Muhamed Pašalić, Eldin Čamdžić, Emir Zimić...).

- Uz stručni štab i igrače, moram spomenuti profesoricu Jasnu Bajraktarević, koja, kao klupski psiholog, ima značajan utjecaj na dobru klimu u ekipi i pored nimalo lagodne situacije u klubu - kaže Bukva.

Mladi pošteđeni turbulencija

Omladinski tim KK Bosna odskora je i pravno odvojen od seniorskog kako bi bio pošteđen svih problema koji opterećuju takmičarski pogon.

- Upravni odbor u sastavu Fuad Bajraktarević, Salih Kruščica, Dževad Šipka, Haris Šiljak i Erol Arnautović, ambiciozno je pristupio poslu i vide se značajni pomaci u radu omladinskog tima. Naravno, strateške odluke plod su konsultacija s čelnicima prve ekipe - kaže Bukva.

Šef omladinskog pogona je Senad Redžić, a generalni sekretar je Sead Pešto.
U ponedjeljak je bila prva runda pregovora sa jednom vrlo jakom kompanijom koja je itekako zainteresirana za ulazak u klub kao generalni sponzor...

Ono sto je jos bitno, da je gospodja Jasna Bajraktarevic radila sa onom generacijom kada je bilo novca na sve strane, rezultati bi jos za 30 posto bili bolji..

Ja se sjecam na pocetku sezone kada se svaki dan radilo sa igracima i sada, da je to jedna razlika koja ne moze da se opise...

Samo se nadati da ce ovaj projekat dobiti finansijsku podrsku za Omladinski pogon, a centar ce biti gore na Zetri..

Ostalo je samo ime.....

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 24 feb 2011, 23:43

U ponedjeljak je bila prva runda pregovora sa jednom vrlo jakom kompanijom koja je itekako zainteresirana za ulazak u klub kao generalni sponzor...

Ono sto je jos bitno, da je gospodja Jasna Bajraktarevic radila sa onom generacijom kada je bilo novca na sve strane, rezultati bi jos za 30 posto bili bolji..

Ja se sjecam na pocetku sezone kada se svaki dan radilo sa igracima i sada, da je to jedna razlika koja ne moze da se opise...

Samo se nadati da ce ovaj projekat dobiti finansijsku podrsku za Omladinski pogon, a centar ce biti gore na Zetri..[/quote]

samo da ne bude sjediste u zetri za omladinski pogon :? , tamo su malo je reci losi uslovi!
I u ovm clanku sto pise da se nesto promijenilo u omladinskom pogonu, lazu malo je reci.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 feb 2011, 23:52

kabas je napisao/la:U ponedjeljak je bila prva runda pregovora sa jednom vrlo jakom kompanijom koja je itekako zainteresirana za ulazak u klub kao generalni sponzor...

Samo se nadati da ce ovaj projekat dobiti finansijsku podrsku za Omladinski pogon, a centar ce biti gore na Zetri..

samo da ne bude sjediste u zetri za omladinski pogon :? , tamo su malo je reci losi uslovi!
I u ovm clanku sto pise da se nesto promijenilo u omladinskom pogonu, lazu malo je reci.[/quote]

Na Zetri ce biti, to je sigurno...

U Omladinskom pogonu se promijenilo samim tim sto su racuni odvojeni za uplatu clanarina i slicno..
Tako da prvi tim vise nece koristiti i opterecivati Omladinski pogon...

Sto se tice pojacanja u ponedjeljak su ponudjeni uslovi jednom igracu, da li ce da prihvati to cemo da vidimo...
Ja cisto sumnjam, ali eto vidjet cemo

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 feb 2011, 09:04

neno#4 je napisao/la:
kabas je napisao/la:U ponedjeljak je bila prva runda pregovora sa jednom vrlo jakom kompanijom koja je itekako zainteresirana za ulazak u klub kao generalni sponzor...

I u ovm clanku sto pise da se nesto promijenilo u omladinskom pogonu, lazu malo je reci.
Na Zetri ce biti, to je sigurno...

U Omladinskom pogonu se promijenilo samim tim sto su racuni odvojeni za uplatu clanarina i slicno..
Tako da prvi tim vise nece koristiti i opterecivati Omladinski pogon...

Sto se tice pojacanja u ponedjeljak su ponudjeni uslovi jednom igracu, da li ce da prihvati to cemo da vidimo...
Ja cisto sumnjam, ali eto vidjet cemo
[/quote]

mislis da moze odigrat jos na dobrom nivou?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi i 1 gost.