Malo više. Al uglavnom srazmjerno je sa brojem seniorskih sezona koje su mu trebale da zabije više od 5 golova kao špic, u poluprofesionalnim ili nižim ligama.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Burberry46
- Kontakt:
Zamisli svi navijaci traze od tebe da odes a ti se pravis kao da je to normalno i nastavljas dalje. Koliko moras biti bezobrazan a sto je najgore kako mislis nesto napraviti u takvoj atmosferi kad te ne zeli niko na mjestu trenera Sarajeva. Dno dna
Igru ne treba komentarisati jer mi nemamo trenera da igracima objasni sta zelimo igrati i u kakavom sistemu zelimo igrati.
Igru ne treba komentarisati jer mi nemamo trenera da igracima objasni sta zelimo igrati i u kakavom sistemu zelimo igrati.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Osttribine
- Kontakt:
Davno sam napisao jos dok je to bilo "zabranjeno" a to je da je Ismir Mirvić najvece zlo FK Sarajevo, a to rezultati zadnje dvije sezone i pokazuju, od kluba koji je uvijek bio pretendent na najvise pozicije u nasoj ligi i osvajao iste, a samo dva puta zavrsili peti u ovoj ligi napravio je jedan prosjecan klub, skup ali prosjecan klub. Lik ovaj posao ne zna, a niti su mu namjere ocigledno sa istim ciste. To sto on "placa i ako nam ode ugasit cemo se" sto bi rekli sad da ih ne prozivam znaju koji su forumasi, nije iskljuceno i ovako da nas sa svojim potezima zavali kao levate zadnje, jer niti jedan od ovih igraca u rosteru nije potpisao ugovor sa njim nego sa FK Sarajevo.
Bio sam ipak i preoptimistican glede one moje prognoze od 5 bodova u ova 4 prva kola nastavka
Još smjesnije od ove danasnje predstave su bili svi oni koji su otisli u Doboj Kakanj i tek nakon gola Veleza poceli prozivati Mirzu, ja nisam isao niti u Zenicu ove sezone i kad nije bilo bojkota cisto iz svog licnog protesta zbog cijena sezonskih koju i posjedujem na kraju krajeva, a niti cu na bilo koji zamjenski stadion otici, ali se nadam da ce bar jednu utakmicu ove sezone odigrati na Koševu, pa da ih fino počastimo sa Istoka jer nista drugo i ne zasluzuju.
Bio sam ipak i preoptimistican glede one moje prognoze od 5 bodova u ova 4 prva kola nastavka

Još smjesnije od ove danasnje predstave su bili svi oni koji su otisli u Doboj Kakanj i tek nakon gola Veleza poceli prozivati Mirzu, ja nisam isao niti u Zenicu ove sezone i kad nije bilo bojkota cisto iz svog licnog protesta zbog cijena sezonskih koju i posjedujem na kraju krajeva, a niti cu na bilo koji zamjenski stadion otici, ali se nadam da ce bar jednu utakmicu ove sezone odigrati na Koševu, pa da ih fino počastimo sa Istoka jer nista drugo i ne zasluzuju.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gdje je onaj brat što je napisao razloge što treba dovesti Mirzu 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad će ljetna pauza ? Najrahatnije doba godine , bez utakmica i praćenja ovog amaterskog kluba u svakom segmentu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
+1
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Navaljutao Mirvah osiguranja oko sebe, hoda sav bitan, ljudina nasa.
Negativna gol razlika, sredina tabele, Mirza na klupi. To je tvoje Sarajevo, Ismire. **** jedno!

Negativna gol razlika, sredina tabele, Mirza na klupi. To je tvoje Sarajevo, Ismire. **** jedno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
yebem mu unučad kidnapovanu
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- Osttribine
- Kontakt:
Upravo ovaj potez MIrvica i kompanije pokazuje kakve su neznalice (citaj mutikase) kad lika koji se u onakvoj tmurnoj polusezoni dokazao sa 5 golova i 2 asistencije (dobro ima ovih strucnjaka kojima to nije bitno) otjeraju u drugu tursku ligu, a dovedu nekakve "menadzerske" igrace iz Gruzije i Litvanije koji kvalitetom nista specijalno ne odskacu od igraca iz nase lige.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:44Malo razmisljam Ikic je za ovog Gulishavilija i Kyremeha, Kylian Mbappe licno. Jos si doveo dvojicu igraca koje masno placas a jedan uvijek mora bit na tribinama. A Renan nista bolji nije od Bagarica ma ni Cmiljanica. Zilkicu, Martinovicu, Balti i Sebecicu svaka cast to su prava pojacanja a ne bjelosvjetske ublehe.
Svih 6 ekipa ispod nas ce voditi grcevitu borbu za opstanak, sve ekipe iznad nas (izuzev Zrinjskog koji ce svakako osvojiti ligu) ce voditi grcevitu borbu za Europu i onda mi u sendvicu u sredini lezerno bez ikakvih ambicija i sa minimalnim sansama za bilo sta. Ljepota
90!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:35Igra i postavka igre ekipe koja je u momentu odigravanja utakmice bod ispred koja se bori za evropu dovoljno govori.. sam tok utakmice svih 90 minuta nije ni u jednom trenutku od 3 minute ukazivalo da ce velez izborit bod.. E sad golman pogrijesio u trenutku kad se utakmica lomi nas golman daje auto go 2 gi put u 4 utakmice..
Za taj segment je kriv trener..
Cinimi se da je bio penal na Olveirom u prvih 45 min..
Cestitat velezu na pobjedi treba al definitivno nicim nisu zasluzili ni bod..
Ako je ovo najaci sastav Veleza tanki su
Moj pitaru kao na pripremnim isto “izgledamo”. Igra katastrofa, nista ni s cim.
Igraci presiroko stoje. Kyeremh bukvalno ne ucestvuje u igri. Isto kao i drugo krilo jer su im upute takve izgleda da siroko stoje i cekaju loptu u prostor koju nikad nece dobiti jer MORAJU DA PRIDJU NIZE ODIGRAJU. STATICNI SMO, igramo od GOLMANA A NAJVISE STO stignemo je do zadnjeg veznog. I ONDA NABIJEMO LOPTU.
KATASTROFA JE PREBLAGA RIJEC. ONAJ JEDAN KAZE SOLIDNO

VELEZ BEZ 2-3 IGRACA. ANDJUSIC bi nam dao 2 gola
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
20.11.2022.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:18Pa vjeruj ne bi me čudilo. Husref, Mirza, Risto, svi od navedenih su izlizana imena, ali ne bi me čudilo da Mirvić “obraduje” navijače s nekim od navedenih![]()
Već smo tad naslutili

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
9 poraza u 22 kola nevjerovatno mene stid
Jedina Mirzina greška je danas Keyremah, dobro igrali do gola.
Ti si sad kao nešto veći navijača i bolji od mene? Tebi je ovo normalno što se radi i ići ćeš na utakmice?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.