https://sportsport.ba/raspored/fudbal/b ... liga-bih/1 eto ti tu imas sve datumemirza12345 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:23Jel moze neko napisati sve tačne datume kad se igraju kola ako nekom nije problem molim vas ako neko ima vremena tako da znam kad su ovi derbi i to
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
E cuj zale se sto je Velez zapeo protiv njih

Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Raspored nam je totalno nebitan
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
I navijaci galaktikosa ili ti bosanskog dinama nakon najboljeg prelaznog roka u istoriji i napada na grupe
vol 349 tjeraju trenera, i tim istim igracima zele smrt na putu kuci.
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti...
vol 349 tjeraju trenera, i tim istim igracima zele smrt na putu kuci.
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti...
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕
-
- Kontakt:
Zna li se gdje će igrati Sarajevo - Posušje 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Joj laznog Ćele. Oko njega telohranitelji, on sav bitan..bas voli prosipati ovaj seljakljuk. Treba ga neko pljunuti u onu glavu da vidim sta ce to oni uraditi.
Vec **** to hajde, fino smo se odljepili komsijama. Sad ganjati Siroki da osiguramo evropu. A u Finalu kupa se potuci, jedna je tekma. Tu ocekujem zrinjski. Tako je Željo!
Vec **** to hajde, fino smo se odljepili komsijama. Sad ganjati Siroki da osiguramo evropu. A u Finalu kupa se potuci, jedna je tekma. Tu ocekujem zrinjski. Tako je Željo!
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Nakon 2 trecine prvenstva moze se reci da su Svinje dominantne , a Borac, Sarajevo, Velez, Zeljeznicar i Siroki ce se boriti za evropu.
Sigurno je gotovo da ce cetiri ekipe ici u evropu jer su isti akteri skoro pa sigurno i u finalu kupa.
Sigurno je gotovo da ce cetiri ekipe ici u evropu jer su isti akteri skoro pa sigurno i u finalu kupa.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
X u Visokom se nekad igrao sampionski fudbal.. kad se sjetim Nermina Vazde, Almedina Hote , Brace Hadziosmanovica i gostovanja na stadionu Luke protiv Bosne i Vrbanjuse

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Pa pljunes ga ti, pa da mi vidimo, zašto da neko drugi rizikuje za tvoj eksperimentPredatod je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:00Joj laznog Ćele. Oko njega telohranitelji, on sav bitan..bas voli prosipati ovaj seljakljuk. Treba ga neko pljunuti u onu glavu da vidim sta ce to oni uraditi.
Koliko je sansi imao velez
Koliko je sansi imalo FK SARAJEVO
Koliko pretrcanih km obje ekipe FK SARAJEVO IMA SIGURNO 10 km vise
Posjed korneri aktivne igre itd itd.. pogledajte svaki aut velez je od prve minute izvodio po 3-4 minute svako ispucavanje itd, i to na neutralnom terenu… isto je zeljo radio..
Moze pricati ko sta hoce to neradis ako si bolji, to recimo zrinjski nije radio sb nije radio, al su ove ekipe zeljo i velez to radile.. naravno da su se nadali da ce to funkcionisat i donijet im bod a ako sta zaluta i 3.. takodje ove ekipe imaju zalihu (po njihovom dovoljno dobru da to mogu radit) al to im je bio plan a u skucaju da prime go da onda pocnu igrat postenije. Nismo dali go primili smo nikad gori auto go njima bez ikakvig razloga dali vjetar u ledja i izdrzali sacuvali rezultat..
Podbacio je danas crnac na krilu i Sehinovic
Svi ostali su odigrali veoma dobro jer ovakvu igru da veleza koji je ispred tebe i zguras ga u 16 terac ne napravi ni jednu sansu dok ti napravis dovoljno da das bar 2 gola nije lahko..
E sad niko nepise o Avramovskom i ucinkom od 0 golova 0 asistencija,
Volim te FK SARAJEVO
Posjed korneri aktivne igre itd itd.. pogledajte svaki aut velez je od prve minute izvodio po 3-4 minute svako ispucavanje itd, i to na neutralnom terenu… isto je zeljo radio..
Moze pricati ko sta hoce to neradis ako si bolji, to recimo zrinjski nije radio sb nije radio, al su ove ekipe zeljo i velez to radile.. naravno da su se nadali da ce to funkcionisat i donijet im bod a ako sta zaluta i 3.. takodje ove ekipe imaju zalihu (po njihovom dovoljno dobru da to mogu radit) al to im je bio plan a u skucaju da prime go da onda pocnu igrat postenije. Nismo dali go primili smo nikad gori auto go njima bez ikakvig razloga dali vjetar u ledja i izdrzali sacuvali rezultat..
Svi ostali su odigrali veoma dobro jer ovakvu igru da veleza koji je ispred tebe i zguras ga u 16 terac ne napravi ni jednu sansu dok ti napravis dovoljno da das bar 2 gola nije lahko..
Volim te FK SARAJEVO
Znaci znas koliko toliko pisati gramaticki ispravno kad hoces
Ma kakvo Sarajevo i evropa nema šanse sa Mirzom Aylom moze biti samo gore
Šta je ovo ljudiPitar6785 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:53Koliko je sansi imao velez
Volim te FK SARAJEVO

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Evropu nećete vidjeti, Zrinjski, Borac, Široki, Sarajevo, Velež pa tek želješčar. Zrinjski kup osvaja.Predatod je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:00Joj laznog Ćele. Oko njega telohranitelji, on sav bitan..bas voli prosipati ovaj seljakljuk. Treba ga neko pljunuti u onu glavu da vidim sta ce to oni uraditi.