Od smjene HM sve je krenulo na dole, Vinko je uspio zadrzati ritam još sezonu sve poslje katastrofa i sve tonemo dublje i dublje.ajdohordas je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:57Veleža nismo pobjedili 10 utakmica
Tuzlu nismo pobjedili 6 utakmica
Zrinjskog nismo pobjedili 6 utakmica
Želju nismo pobjedili 4 utakmice
Do ove sezone također Borca nismo pobjedili 6 utakmica
Za ekipu i klub kao što smo mi, koji pretendujemo svake godine na trofej to je katastrofa blago rečeno.
Svaka čast svakoj ekipi, ali mi se nećemo i ne smijemo zadovoljiti pobjedama protiv Igmana, Leotara, Slobode itd... Nešto se mora mijenjati, druga sezona sa Mirvićem bez Evrope je još veća katastrofa i za ozbiljnog razmišljanja o čemu se zapravi radi i razmišlja iza klubskih vrata ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
A Mirzu pitaj brate, pa ga pitaj i sta znace visoke lopte na Ziljkica, a haman najmanji igrac na terenu.bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:57Moze li mi neko objasniti sta znace ona ispucavanja od Šahinovica prema Mulalicu i Tomaševiću na neki 30 metara od gola ispuca im visoke lopte i oni kao trebaju da nesto prenesu tu loptu. Evo u ove 4 utakmice to radimo i vecina ode u aut ili šansa za protivnika.
- napoleon72
- Kontakt:
#PonosniDoNebaajdohordas je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:57Veleža nismo pobjedili 10 utakmica
Tuzlu nismo pobjedili 6 utakmica
Zrinjskog nismo pobjedili 6 utakmica
Želju nismo pobjedili 4 utakmice
Do ove sezone također Borca nismo pobjedili 6 utakmica
Za ekipu i klub kao što smo mi, koji pretendujemo svake godine na trofej to je katastrofa blago rečeno.
Svaka čast svakoj ekipi, ali mi se nećemo i ne smijemo zadovoljiti pobjedama protiv Igmana, Leotara, Slobode itd... Nešto se mora mijenjati, druga sezona sa Mirvićem bez Evrope je još veća katastrofa i za ozbiljnog razmišljanja o čemu se zapravi radi i razmišlja iza klubskih vrata ?
#newera
Ismir Mirvic jedan je od nas!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma jaZipSarajevo je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:50Bit ce vam teska borba za opstanak, al valjda vam husref ostane u trci za opstanak pa da ga mi u zadnjem kolu izbacimo na Kosevu![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Idealno vrijeme za promjenu trenera da naredni 11 kola snimi ekipu i napravi krizaljku za iducu sezonu. Ova sezona završena ne mozemo gore a ni puno dole
Imamo OK igrače, al nema ko da to poslozi...
Prije svega nama treba mudonja direktor i SD ( neko sa mudima, znanjem i iskustvom ) pa tek onda trener ( isto sa mudima )
Jer ovo sada sto imamo su sve piČ.ketine i par trebica
I šta možeš očekivati.... PiČ.ke u foteljama i na terenu
Muda, drugovi... Muda nama fale
Prije svega nama treba mudonja direktor i SD ( neko sa mudima, znanjem i iskustvom ) pa tek onda trener ( isto sa mudima )
Jer ovo sada sto imamo su sve piČ.ketine i par trebica
I šta možeš očekivati.... PiČ.ke u foteljama i na terenu
Muda, drugovi... Muda nama fale
Zadnja izmjena: Hamagara, dana/u 12 mar 2023, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Shategabri
- Kontakt:
Da je kako treba, uigrali bi se kroz tih 5 kola i bili spremni za ove iz gornjeg doma.Antikloc je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:46Gledao sam raspored. Raspored je dvosjekli mac. Mi prakticno igramo tu utakmice za opstanak. Ako tih 5 tekmi rezultatski uspjesno apsolviramo,onda smo mirni ,i zadnjih 5-6 kola igramo onako. ALI ako zaseremo i tih pet ,onda sam bas u debelim hovnima i za opstanak se moramo vaditi protiv madjara,Borca i slicno. A nije nemoguce da i njih lose odigramo,s obzirom na formu ekipe,na trenera i na stanje. A i svim klubovima treba. Gledao sam danas Posusje Siroki,na noz ,ostro i beskompromisno. Bore se ,jedni i drugi k'o zvijeri. Sto je nasim zvijezdama,malo strano !!
Al da je kako treba...
Koševo Zapad
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Bili smo baš napredovali dok je Nama bilo, ali onda kriza i gotovo.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 mar 2023, 21:16Jbt kad skontas mi koraka nismo napravili ka ozbiljnom klubu vec preko 10 godina
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pogledaj kakve golove lik prima. Nije to 1 gol pa da lažeš desi se.bordobijelisampion je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:37Brate u ovoj očajnoj polusezoni Šaha je najbolji bio najgora odluka bi bila da ga se ne istrpi.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:35Treba biti realan i reci, da je ovaj Sahinovic jedna zestoka taraba. Kakve lik golove prima pa postace predmet sprdancije kao Piplica.
Dizdarevic bi ga trebao zamjeniti i ako je hinja. Na kraju sezone obojicu prodati.
Sta ga imaš trpiti kad vidiš da od njega nema golmana.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja bi se syebao kad bi dočekao dan da ovaj klub dovede dobrog sportskog direktora i trenera, i onda rekao plan za naredne 3 sezone.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne tražimo puno..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 mar 2023, 21:20Ja bi se syebao kad bi dočekao dan da ovaj klub dovede dobrog sportskog direktora i trenera, i onda rekao plan za naredne 3 sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ljudi hvale Avramovskog al covjek na škrge diše, dizelaš teski.
E sa ovom upravom dBd drugGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 mar 2023, 21:20Ja bi se syebao kad bi dočekao dan da ovaj klub dovede dobrog sportskog direktora i trenera, i onda rekao plan za naredne 3 sezone.
-
- Kontakt:
Staaaaaaa je pitariiiiiiiiii bolii porazz kme kme kme kme kme hajde mozda izvucete X protiv Posusja
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
xfarex je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:04Takodje sam misljenja da ne treba puno za ovo danas a i za prosle utakmice kriviti igrace. I danas i protiv SB i Melje mi pokusavamo izlaziti iz presinga sa visokim loptama na krilo. I to sve izgleda dobro dok na krilu ne vidis Kyeremeha ili Ziljkica koji se ne mogu izboriti u zracnim duelima sa korpulentnijim igracima.
Ako igras sa ovakva dva krila onda im ne saljes lopte na glavu nego u for ili u noge... brzim krilima saljes loptu u prostor ali im taj prostor moras znati i napraviti.
Ako hoces da igras jak presing, onda Mustafica u ovakvom sastavu stavis na 10ku jer on ganja loptu ko "ker".
Malo vise pokusati duplirati stranu napada i centrirati. Danas smo poslije primljenog gola poceli "preskakati" igru, a nije se to puno razlikovalo od dotadasnjih "organizovanih" napada dugim loptama...
Nije da su toliko losa "pojacanja" kolko se ne znaju iskoristiti njihove jace strane, i prilagoditi sistem igre prema tome.
Nisu losa pojacanja i ja velim. Pa pitajte se sto su nam najbolji pojedinci iz utakmice u utakmicu bekovi, stoperi i zadnji vezni u ovom slucaju destruktivni Balta.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Vraničič, Gulaš i Hamza nisu počeli jer bi se možda, kažem možda nešto uradilo prema golu bez Dala u prvih 11. Ovako će ga opet staviti od prve sljedeću i to je to. Jbi nas dok ti ne dosadi!denimb je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:17Ne bi vala o igracima, i ko zna a ko ne zna u ekipi igrati taj fudbal, ali ovaj strucni stab nije ni za kantonalne lige.
Zasto Oliveira glumi fol onog napadaca koji ce trcati po cijelom terenu, vracati se i do naseg sesnaesterca da kao pomogne a onda u 50% situacija kada ti treba na njegovom mjestu igrac on ostane iza lopte, lik nema tacne zadatke i upute sta treba da radi, samo trci ko muha bez glave.
Nikakve kohezije izmedju bekova i krila, Ziljkica udvajaju cijelo vrijeme i niko da pridje da preuzme loptu, isfrustriran je bio vec u 20. minuti jbt.
Bezbroj lopti u prostor gdje nema nijednog naseg igraca...
Velez je dosao danas samo da opstruira, sjecka, nabija loptu pa sta Bog da, a takvu ekipu moze dobiti samo uigran tim, sta su ovi radili cijele pripreme pitaj Boga dragog.
Na kraju izbacis Dala iz prvih 11, ubacis Avrama, usput mu sklonis centralnog veznog (Vrancica) iza ledja, pa zasto, kako da funkcionise to...Boze sacuvaj.
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 12 mar 2023, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.