FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Arhitekt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Arhitekt » 12 mar 2023, 22:13

Zeko87 je napisao/la:
12 mar 2023, 21:58
Pa Tan imao Sabrinu i Hadžiju, koje su otjerali navijači poslije toga. Sad imamo Alimanovićku koja je sve u klubu.

Mirvić mora shvatiti da ljudi kojima je povjerio sportski segment nisu dorasli svom zadatku i da smrdi puno više nego što je to na terenu. Utakmica je samo završni dio predstave.

Sve je devastirano od navijača, do igrača. Imamo ekipu u kojoj bi svaki pojedinačno bio nosioc igre svih klubova koji su ispred nas na tabeli. Kod nas liče na hrpu polurekreativaca.
Jel ti stvarno vjerujes da Mirvic ne vidi sta oni rade i da su oni totalni promasaj? Lik nije glup, vidi to, zna sta rade ali ih ne dira, iz kojeg razloga to samo on zna. On je rak rana i njega se prvog treba odstraniti, cim on ode i ostale ce sami otici

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 12 mar 2023, 22:15

ŠTA_JE je napisao/la:
12 mar 2023, 21:55
Gledam Obuća maloprije objavio sliku s oprostajnog derneka s Adilovicem. Nasmijani, veseli, zagrljeni vidi se da danasnji poraz na njima nije ostqvio trqga kao na nama. Razmisljam da ima mozga i obraza ne bi bar objavio to. Ovako ne Mirza i Ajla nego komplet stručni štab treba dati ostavku - mupm!
Ja uvijek kazem svi iz SS su ista go*na, ako im ne znaci nista poruka Hordi Zla da ne podrzavaju Mirzu a oni i dalje uz njega sta pricati dalje.. FK Sarajevo je postalo kao telekom, sve uhljebi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2023, 22:16

Sad treba dovesti trenera ima 5 mjeseci da spremi ekipu za narednu sezonu.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 12 mar 2023, 22:19

slika

Kreće raspad

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 mar 2023, 22:20

bordobijeli je napisao/la:
12 mar 2023, 22:16
Tesko da ce se to desiti.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 12 mar 2023, 22:21

ŠTA_JE je napisao/la:
Gledam Obuća maloprije objavio sliku s oprostajnog derneka s Adilovicem. Nasmijani, veseli, zagrljeni vidi se da danasnji poraz na njima nije ostqvio trqga kao na nama. Razmisljam da ima mozga i obraza ne bi bar objavio to. Ovako ne Mirza i Ajla nego komplet stručni štab treba dati ostavku - mupm!
Pa taj imbecil se smijao nakon što smo jesenas u Trebinju izgubili 2:0. Nakon sto nas jednog dana napusti, ja mu ne bi dao da nase pjetliče trenira u Akademiji.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 mar 2023, 22:21

Ne.
Koji ce mi kurko trener kojeg hadzija i ayla dovedu?
Aylah veceras sutnuti bez prava na zalbu, hadziju maknuti sa svih poziicja koje bi potencijalno imale.bilo kakve veze sa fks, a tek onda dovesti sportskog direktora, provjereno ime koje ce traziti trenere sa planom i novim idejama. Po mogucnosti sve stranci.
NEMA NAZAD

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 mar 2023, 22:22

Manje od 5 mjeseci, ali dobro, u svakom slučaju imao bi dovoljno vremena kako god okreneš.
Dobiti će ubleha otkaz, već večeras aBd :pray:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 mar 2023, 22:24

Sad sam malo pogledao naš vezni red kroz cijelu sezonu i cijeli taj roster veznih koji smo koristili ja mislim i zaptepašten sam onim sto vidim (Djokanovic,Rashid,Avramovski,Cirjak,Balta,Varešanovic,Ramic,Vrancic,Mustafic) imaju skupa samo 2 asistencije (1 Dal i jednu Andrej) ,dakle 9 igraca skoro citav tim veznjaka i samo 2 asistencije :shock:

Dok npr imaš kod konkurencije npr Stilica koji je sam na 9 asistencija,dakle naših 9 skupa igraca na dvije,tamo jedan sam 9.

Nevjerovatno mi je ovo,autobus igraca i 2 asistencije :rol: Ma mi smo za ispast zivotami kad se zagledaš detaljnije kolko lutamo.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 mar 2023, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 mar 2023, 22:24

Lucas je napisao/la:
12 mar 2023, 22:21
ŠTA_JE je napisao/la:
Pa taj imbecil se smijao nakon što smo jesenas u Trebinju izgubili 2:0. Nakon sto nas jednog dana napusti, ja mu ne bi dao da nase pjetliče trenira u Akademiji.
Smijao se i danas kad je publika prozivala Mirzu , moze se vidjet na snimku

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 mar 2023, 22:25

FCUM je napisao/la:
12 mar 2023, 22:12
Aylu Samo rat može otjerati
Ma ono je komad budale. Kad ona navijace poziva na sake ili ona objava za alkohol. Mozda je ona ovako za druzit se ok i za kakvih derneka ali da ona bude direktorica...
Sjecam se kad sam procitao prvi njen intervju na kliksu kad je dosla odmah sam pomislio gdje nadjose ovu budalu ali haj

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2023, 22:26

zlo87 je napisao/la:
12 mar 2023, 22:20
Tesko da ce se to desiti.
Ma znam. Al bolje sad nego da u junu trazimo trenera pošto nema smisla da Mirza ostane i iducu sezonu. Ovako bi imao 11 utakmica novi trener gdje nema sta izgubiti a mogao bi sklapati tim za narednu sezonu i dovoljno vremena da nesto uradi.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 12 mar 2023, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 12 mar 2023, 22:27

Arhitekt je napisao/la:
12 mar 2023, 22:13
Zeko87 je napisao/la:
Pa Tan imao Sabrinu i Hadžiju, koje su otjerali navijači poslije toga. Sad imamo Alimanovićku koja je sve u klubu.

Mirvić mora shvatiti da ljudi kojima je povjerio sportski segment nisu dorasli svom zadatku i da smrdi puno više nego što je to na terenu. Utakmica je samo završni dio predstave.

Sve je devastirano od navijača, do igrača. Imamo ekipu u kojoj bi svaki pojedinačno bio nosioc igre svih klubova koji su ispred nas na tabeli. Kod nas liče na hrpu polurekreativaca.
Jel ti stvarno vjerujes da Mirvic ne vidi sta oni rade i da su oni totalni promasaj? Lik nije glup, vidi to, zna sta rade ali ih ne dira, iz kojeg razloga to samo on zna. On je rak rana i njega se prvog treba odstraniti, cim on ode i ostale ce sami otici
Mislim da očekuje da će stvari krenuti nabolje , da treba vremena itd. Kojeg princip kojeg ja podržavam, ali ne sa ovim ljudima. Ali ko sam ja, to je samo moje mišljenje ...ja da se pitam večeras bih vratio Feđu i za SD dobro nekog stranca i dao im dvije godine da rade na miru uz punu podršku
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2023, 22:31

miky_hz je napisao/la:
12 mar 2023, 22:24
Sad sam malo pogledao naš vezni red kroz cijelu sezonu i cijeli taj roster veznih koji smo koristili ja mislim i zaptepašten sam onim sto vidim (Djokanovic,Rashid,Avramovski,Cirjak,Balta,Varešanovic,Ramic,Vrancic,Mustafic) imaju skupa samo 2 asistencije (1 Dal i jednu Andrej) ,dakle 9 igraca skoro citav tim veznjaka i samo 2 asistencije :shock:

Dok npr imaš kod konkurencije npr Stilica koji je sam na 9 asistencija,dakle naših 9 skupa igraca na dvije,tamo jedan sam 9.

Nevjerovatno mi je ovo,autobus igraca i 2 asistencije :rol: Ma mi smo za ispast zivotami kad se zagledaš detaljnije kolko lutamo.
Mi uopšte i ne igramo kroz sredinu sve su duge lopte ili krila driblaju do iznemoglosti pa sta bude. Ne pamtim kreativnu akciju veznog reda da kroz pas ili dupli pas dodjemo u šansu.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 12 mar 2023, 22:34

Pa kako ces i igrati kad je radijus kretanja nasih veznih igraca kao Balasevic na koncertu (sa izuzetkom par igraca kao Djokanovic)?! Lafo svi nasi treneri teze tome da imamo posjed, a svakome se igra zasniva na stoperu koji dugom loptom trazi napadaca, a ovaj ce eventualno spustiti loptu na krilo i onda ponovno cekaj centarsut.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 12 mar 2023, 22:44

Zeko87 je napisao/la:
12 mar 2023, 22:27
Arhitekt je napisao/la:
12 mar 2023, 22:13
Zeko87 je napisao/la:

Mislim da očekuje da će stvari krenuti nabolje , da treba vremena itd. Kojeg princip kojeg ja podržavam, ali ne sa ovim ljudima. Ali ko sam ja, to je samo moje mišljenje ...ja da se pitam večeras bih vratio Feđu i za SD dobro nekog stranca i dao im dvije godine da rade na miru uz punu podršku
Druze kako moze ocekivati da ce stvari krenuti na gore a za trenera postavi nekog ko godinama nije radio taj posao i kad ga je radio nije imao apsolutno nikakvog uspjeha, ko na najvaznija mjesta u klubu postavlja ljude koji veze sa fudbalom nemaju i jos im daje da dovode igrace i pregoravaju s njima. Daj bogati, nije lik retardiran pa da ga se tako lako moze zajebavati, sve on ovo smisljeno radi 100%

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 12 mar 2023, 22:45

Znaci sljedece kolo ponovo u Kaknju
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 mar 2023, 22:49

Ozbiljni investitor postavi ozbiljne ljude da vode klub i rezultati se vide ili kroz prvi tim ili kroz infrastrukturu.
Primjer
-Osijek(stadion)
-Olimpija(stadion i kompleks citav oko stadiona)
-Rijeka (stadion i trening kamp)
-TSC (stadion)
Seoska varalica (Mirvic) postavi seoske varalice u klub i vidis rezultate nikad gore, lazi i lazna obecanja iz dana u dan, smijanje u facu navijacima, bahačenje na svakom koraku itd itd.
Prije njega nista bolji ni investitori ni ljudi u klubu, kamp napravljen od 4 kontejnera, tereni u sve losijem stanju a sve to traje evo vec 10godina.
Bolje nece biti to budite sigurni jer oni ne zele ozbiljan klub nego igracku za zayebanciju😉

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 mar 2023, 22:51

:D treba vidjeti kakvom hodzi usput u Visoko svratiti... u ime kluba.

Inace, ova objava za Adilovica, nne znam sto se ubacuje ime Kozića, to je mlad momak koji radi(o) u akademiji, hoce raditi, zna, vrijedan... na kraju, obicni operativac, problemi su vrlo jasni. Na zalost, nastavak ove patnje gledat cu 1400 kilometara dalje, ali Boze moj, kakav je vakat, mozda je i bolje za moje zivce :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haris004, StarmoCity i 24 gosta.