Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nokee
-
Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:48
Prijatelj mi sinoć reče kako je Mirzi odbrojano ali ko će ovim našim u upravi znati..
Ja bi volio samo da nam neko hoce objasniti sta je fraer htio sa dovodjenjem Mirze. Sve donekle mogu razumiti ali to nikako. Jel moguce da je toliki idiot pa da sam nije mogao skontati da mu ovaj nista dobro ne moze donijeti.. Od razora medju navijacima do sportskih rezultata.. Sve odluke su iskljucivo njegove u to sam ubjedjen, kakve Ajle kakvi bakraci, pa ona je tu samo marijoneta i da zavrsava operativno sta on zacrta.
Skloni Ajlu, dovedi pravog trenera i eventualno SD i na pola si puta..
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 11:02
Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:49
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:40
Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:36
Vidiš i sam, a bio si šta sad, nek radi, pa da vidimo...nema hljeba tu realno.
sta cu brate. Tjerali smo i kad smo trebali i kad nismo. Covjek vise ne zna u sta da vjeruje i kontam hajde nek radi, ali on raditi ne zna. Bezveze mi bilo podgrijavati ionako losu atmosferu. Marinovic, Vasoski pa Sablic pa Dudic, pa prije toga da ih ne nabrajam. Jednostavno pomislis daj mu sansu, uradio je nesto s olimpikom.. Ali ovo ni glave ni repa, ne samo danas vec sve utakmice koje smo odigrali s njim na celu.
Jako delikatna situacija!
Ovo je 90% ljudi bilo očito, nažalost i Mirvić je među ovih 10%.
Što ili kontaju da Mirza može nešto ili su tako nek radi, pa izdobriće.
A neće vjeruj, on da je šta valjao ne bi bio na birou sve ove godine.
Mi atmosferu ne možemo pokvariti. Atmosfera ni ne postoji.
Mrtvina.
Situacija je jasna, mi smo raspad sistema. Ljudi koji trenutno vode klub u bilo kojem aspektu nisu sposobni odgovoriti na probleme koji su ispred njih.
Dovoljno je reci da nama treba pozitivan trenerski sok nakon 4 kola novog trenera. Pa nidje veze jedan HSV je promijenio 10 trenera u godini dana. Isto tako schalke. Jesu oni propali i ne daj Boze da nam isto bude ali hocu reci nije nikakav grijeh se zahvaliti mirzi na dosadasnjem neucinjenom.
Ima li kakva peticija za Mehu, sergija? Sta zeli covjek od nas nek kaze. Meho oprosti! Svakako si nam bio leg`o ko kec na desetku.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 11:05
nokee je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:01
Prijatelj mi sinoć reče kako je Mirzi odbrojano ali ko će ovim našim u upravi znati..
Ja bi volio samo da nam neko hoce objasniti sta je fraer htio sa dovodjenjem Mirze. Sve donekle mogu razumiti ali to nikako. Jel moguce da je toliki idiot pa da sam nije mogao skontati da mu ovaj nista dobro ne moze donijeti.. Od razora medju navijacima do sportskih rezultata.. Sve odluke su iskljucivo njegove u to sam ubjedjen, kakve Ajle kakvi bakraci, pa ona je tu samo marijoneta i da zavrsava operativno sta on zacrta.
qurqo me zabolje za operativku koja radi sta joj se kaze. Bolje joj je da se ne oglasava ako misli biti primjecena tako, hoce ali u negativnom kontekstu.
Nek skloni Cicka a nju bi prezivio. Sve sto ima veze s loptom na terenu me interesuje, a sta ce gore ova i s kojim poliklinikama dogovoriti saradnju ili s kojom izvorskom vodom ili kremom za upale me ne interesuje. ako cemo tjerati nju tjerajmo i mirvica onda ali realno mislim da je previse.
Ostavit ce nam X6 kojeg nemamo nasuti ni na servis odvuci.
- 1 9 4 6 -
-
FCUM
-
Kontakt:
kako lijepe vijesti. Zamislite u paketu lete mirza i ajla.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
nokee
-
Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:05
qurqo me zabolje za operativku koja radi sta joj se kaze. Bolje joj je da se ne oglasava ako misli biti primjecena tako, hoce ali u negativnom kontekstu.
Nek skloni Cicka a nju bi prezivio. Sve sto ima veze s loptom na terenu me interesuje, a sta ce gore ova i s kojim poliklinikama dogovoriti saradnju ili s kojom izvorskom vodom ili kremom za upale me ne interesuje. ako cemo tjerati nju tjerajmo i mirvica onda ali realno mislim da je previse.
Ostavit ce nam X6 kojeg nemamo nasuti ni na servis odvuci.
Pa mislim da se nece dobiti nista od samo promjene trenera, bar ne dugorocno. Al eto, i to bi bilo daj sta das bar za pocetak.
-
bordobijelisampion
-
Kontakt:
Postao/la bordobijelisampion » 13 mar 2023, 11:17
Baš nemoj srat vizija la la la... Reci prelazno riješenje i tačka, ali činjenica da mu je ugovor nije na 6 mjeseci govori nešto...
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 11:19
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:24
napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:19
Po meni bi dvije opcije bile dobre za trenera, al da se reaguje odmah. Prva, dat ekipu Hasancicu. Odlican i moderan trener koji je sa mladjim kategorijama unistavao protivnike. Njegovi igraci se konstantno krecu, trce, otvaraju... Sezona je svakako izgubljena, ovim potezom mozes dobit odlicnog i mladog trenera iz svog pogona, plus ces dobit na mladim igracima, jer on poznaje sve promovisane juniore. Sigurno ce znat naci zicu i Sahinovicu, i obojici Ramica, Alisahu, Traki...
Druga opcija je da se angazuje Baka. Stari vuk, autoritativan i trofejan trener, veliko ime BH i evropskog fudbala. Daj mu ugovor do kraja naredne sezone, ja garantujem da bi covjek napravio rezultat. Ima dvije titule sa Zrinjom, dobre rezultate sa tad prosjecnom reprezentacijom, ima uticaja i na zadnju titulu Hajduka.
I ja vjerujem da bi taj Hasancic napravio pravi sportski kolektiv. Barem sudeci po komentarima za njega.
Ovo mozemo nastaviti ovako ali svjetla na kraju tunela nema. Patnja kao na pripremnim utakmicama, ni manje ni vise identicno stanje. Grehota je imati ovakav tim a izgledati kao zadnja grupa amatera. Pofalicki - Sarajevo ne bi mogli na miru odgledati od stresova raznoraznih. Zalosno zalosno i zalosno. Da se ne zna ko pije ko placa.
a iako sam rekao neka Mirze, isto sam napisao da mu je imperativ 10/12 iz cetiri kola. Jer je dobio sve sto je htio, imao produzene pripreme, niko mu se nije mijesao u sportske ideje iako su blago recene retardirane.
A on 4/12 daleko podbacio. I mislim da je imao priliku. 4 utakmice - 3 utakmice bez gola i bez prave sanse. I sto nas je prosralo u Sirokom, gol u 5oj minuti (ne pamtim kad smo ga dali tako rano) pa penal i dobro sudjenje, izostanak po ekipe sirokog + Mobilizacija Hordi!
- 1 9 4 6 -
-
FCUM
-
Kontakt:
Je li Kodro bio onda na tekmi Sarajevo-Zrinjki ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
bordobijelisampion
-
Kontakt:
Postao/la bordobijelisampion » 13 mar 2023, 11:21
FCUM je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:20
Jeste, ali je i Mamić bio na zadnje 2...
-
Shategabri
-
Kontakt:
Postao/la Shategabri » 13 mar 2023, 11:21
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:02
Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:49
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:40
sta cu brate. Tjerali smo i kad smo trebali i kad nismo. Covjek vise ne zna u sta da vjeruje i kontam hajde nek radi, ali on raditi ne zna. Bezveze mi bilo podgrijavati ionako losu atmosferu. Marinovic, Vasoski pa Sablic pa Dudic, pa prije toga da ih ne nabrajam. Jednostavno pomislis daj mu sansu, uradio je nesto s olimpikom.. Ali ovo ni glave ni repa, ne samo danas vec sve utakmice koje smo odigrali s njim na celu.
Jako delikatna situacija!
Ovo je 90% ljudi bilo očito, nažalost i Mirvić je među ovih 10%.
Što ili kontaju da Mirza može nešto ili su tako nek radi, pa izdobriće.
A neće vjeruj, on da je šta valjao ne bi bio na birou sve ove godine.
Mi atmosferu ne možemo pokvariti. Atmosfera ni ne postoji.
Mrtvina.
Situacija je jasna, mi smo raspad sistema. Ljudi koji trenutno vode klub u bilo kojem aspektu nisu sposobni odgovoriti na probleme koji su ispred njih.
Dovoljno je reci da nama treba pozitivan trenerski sok nakon 4 kola novog trenera. Pa nidje veze jedan HSV je promijenio 10 trenera u godini dana. Isto tako schalke. Jesu oni propali i ne daj Boze da nam isto bude ali hocu reci nije nikakav grijeh se zahvaliti mirzi na dosadasnjem neucinjenom.
Ima li kakva peticija za Mehu, sergija? Sta zeli covjek od nas nek kaze. Meho oprosti! Svakako si nam bio leg`o ko kec na desetku.
Treba nam svašta. Trener. Direktor. Ljudi koji trenutno vode klub ne vrijede pet para. Ne mogu odgovoriti zadacima koji su pred njima.
Ako će se Mirvić referirati na osnovu jaranstva, onda tu nema niti FKS niti nas.
Koševo Zapad
-
napoleon72
-
Kontakt:
Postao/la napoleon72 » 13 mar 2023, 11:21
Debilizam teski. Mislim da je samo htio da pokaze da je on glavni u klubu i da ne yebe nikog ni 2%. Zbog njegovog egoizma.klub je na najnizim granama u historiji. Nijedan drugi trener ne bi izazvao bojkot, koji je opet izazvao ovu lancanu reakciju, pokrenula se lavina nezadovoljstva. Sad ako neko misli da ce se sve sredit poslije otkaza Mirzi, vara se. Postavljen Mirza - Horde stupile u bojkot - Hajro napustio klub - Mirvic da dokaze da je u pravu pokrenuo instagram stranicu Bordo prijatelji gdje on i Ajla pljuju Horde i Hajru. I sve ovo radi njegovog ega, njegov trener potrajao 4 kola, izgubili smo sve sanse za Evropu, i sad ko god da dodje od ove sezone nema nista.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
Nirton
-
Kontakt:
FCUM je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:20
Da, sa Misimovićem i Veliborom Pudarom.
Inače, Pudar je trener golmana, pa možda umjesto Adilovića nešto

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
Lucas
-
Kontakt:
Ako je istina, nadam se da lete i ona dva imbecila Obuča i Tošo i to što dalje od Sarajeva. Napisati u nekom pravilniku kluba da njih trojica do kraja života ne smiju primirisati klubu, zabraniti im da uđu na Koševo zauvijek.
Zadnja izmjena:
Lucas, dana/u 13 mar 2023, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
Shategabri
-
Kontakt:
Postao/la Shategabri » 13 mar 2023, 11:24
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:19
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:24
I ja vjerujem da bi taj Hasancic napravio pravi sportski kolektiv. Barem sudeci po komentarima za njega.
Ovo mozemo nastaviti ovako ali svjetla na kraju tunela nema. Patnja kao na pripremnim utakmicama, ni manje ni vise identicno stanje. Grehota je imati ovakav tim a izgledati kao zadnja grupa amatera. Pofalicki - Sarajevo ne bi mogli na miru odgledati od stresova raznoraznih. Zalosno zalosno i zalosno. Da se ne zna ko pije ko placa.
a iako sam rekao neka Mirze, isto sam napisao da mu je imperativ 10/12 iz cetiri kola. Jer je dobio sve sto je htio, imao produzene pripreme, niko mu se nije mijesao u sportske ideje iako su blago recene retardirane.
A on 4/12 daleko podbacio. I mislim da je imao priliku. 4 utakmice - 3 utakmice bez gola i bez prave sanse. I sto nas je prosralo u Sirokom, gol u 5oj minuti (ne pamtim kad smo ga dali tako rano) pa penal i dobro sudjenje, izostanak po ekipe sirokog + Mobilizacija Hordi!
Više je Široki bio loš nego što smo mi bili dobri.
Pazi, oni znaju koliko nekvalitetnu ekipu imaju i sad idu s onim što imaju.
Taj rani gol ih je omeo u planovima da igraju ono što mogu i da čekaju neku polupriliku, kontru, prekid.
To ne znači da smo mi sad tu nešto razvalili.
Zrinjski nas omlatio. S Veležom sterilno, traljavo. I još ga sebi za kaznu uvališ.
Sa komšilukom mi loši oni još gori. Otprilike tako bilo.
Koševo Zapad
-
casual033
-
Kontakt:
Nisam nikakav insider ali sam čuo da je Hadžija bio taj koji je Mirzu predložio Mirviću. Navodno ga je nahvalio u stilu da je to domaći trener, da je djete Sarajeva i da će on najbolje posložiti svlačionicu. Prešutio je to da Mirzu ne vole navijači.
Zbog svega toga je navodno Hadžija i otjeran iz kluba.
Opet kažem nisam insider ali sam dobio info od pouzdanih ljudi iz BH fudbala.
-
Hajdeee
-
Kontakt:
ZutiFKS je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:13
Ajla treba ostati, a trebaju nam trener i SD.
Rek'o: Zuti.
Ok

- FKS -
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 11:26
napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:21
Debilizam teski. Mislim da je samo htio da pokaze da je on glavni u klubu i da ne yebe nikog ni 2%. Zbog njegovog egoizma.klub je na najnizim granama u historiji. Nijedan drugi trener ne bi izazvao bojkot, koji je opet izazvao ovu lancanu reakciju, pokrenula se lavina nezadovoljstva. Sad ako neko misli da ce se sve sredit poslije otkaza Mirzi, vara se. Postavljen Mirza - Horde stupile u bojkot - Hajro napustio klub - Mirvic da dokaze da je u pravu pokrenuo instagram stranicu Bordo prijatelji gdje on i Ajla pljuju Horde i Hajru. I sve ovo radi njegovog ega, njegov trener potrajao 4 kola, izgubili smo sve sanse za Evropu, i sad ko god da dodje od ove sezone nema nista.
prije da mislim da je ovdje slijedeca situacija bila. Mirvic slusao slusao, daj trenera, skloni trenera pa redom. Vasoski, sablic, pa se zajebo. Skonto ebote sto ja otjera Sablica covjek bi mozda nesto napravio. I odluci, E sad cu po svom nahodjenju i zajebo se u startu jer ga je mahala preveslala. A vjerujem da je htio samo dobro klubu. Tako i ovaj put vjerujem da ce jos jednom posljedni put poslusati sta navijaci misle i odluci u skladu s tim. Nabavi Mehu kucu na poljinama i udri trening session iza utakmice. Ima li sta sladje? Da ne moramo mi vikati rikati umirati piti tramadole nego ti barem lakse bude kad ih vidis da trce i treniraju poslije lose partije.
- 1 9 4 6 -
-
Nirton
-
Kontakt:
Zašto ne staviti prof. Dogana kao nekog caretaker managera, prati Klub i igrače, po Ajlinim riječima je učestvovao i u dovođenju igrača zimus.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
Lecler
-
Kontakt:
ZutiFKS je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:13
Ajla treba ostati, a trebaju nam trener i SD.
Ona može ostati jedino ko čistačica
ISTINA ZA VEDRANA!
-
JavierBosnia
-
Kontakt:
Postao/la JavierBosnia » 13 mar 2023, 11:28
Zadnja izmjena:
JavierBosnia, dana/u 13 mar 2023, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: TETRAPAK i 77 gostiju.