Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 24 feb 2011, 17:48

Bianconeri1988 je napisao/la:Gje ćeš to živ bio!? :lol: :lol: :lol:

Imo sam ja jednu svesku,gdje sam pisao i komentarisao sve tekme i događaje oko Juventusa..pa se i sada posluzim kada mi zatreba....al ne pisem od serie B jbg..napiso par tekmi i stao...jer nisam mogao svaku tekmu gledat

I kad je umro Fachetti...spomenuo sam ga kao legendu talijanskog fudbala...nisam mogao znati za ovo...to je 2006. bilo...

Morat cu iskinut list..bar toliko mogu hahha :lol:

@sissoko

ako ne smanjimo cijenu..treba traziti bolje rjesenje..16 miliona je puno...a pirlo ne dolazi u obzir...mada,kod onih levata u upravi i slabiji igraci bi mogli da igraju :roll: :roll:

Citam interesujemo se za nekog veznjaka iz lorienta... :lol: istice mu ugovor :roll:

Ma samo Kitambala moze u Juve iz Lorienta....da vidite kakav je to igrac...cuj Kitambala :lol: oplako sam :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 feb 2011, 18:07

Ma ne bi bilo loše vratiti Ekdala sa posudbe iz Bologne i njemu dati malo više šansu, jer odigrao je ove sezone jedno vrijeme u kontinuitetu od 7 do 24 kola (i samo dva puta u tom razdoblju nije igrao) i zabio jedan gol. Kkao god vrijedi pokušati, nema se tu šta izgubiti, ako ništa dobra zamjena u vezi. Mislim da je sad povrijeđen ili je nešto drugo u pitanju, ako neko zna neka napiše? Ali ja bih volio pored njega da se dovede još jedan. Ukoliko bi Aquilani ostao, onda još Polia pridodati ima li bi zaista jednu mladu veznu liniju, ali i dobre zamjene za tu poziciju, još tu pridodamo Mela i Marchisao, naravno u tom slučaju Sissoko ide iz Juvea.

Ne znam šta vi kažete :D?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 feb 2011, 18:17

Ako ces posteno nisam upratio jel povreda u pitanju..bice da jeste :)

A ja sam ga hvalio ljetos,u pripremnom periodu..pa i prosle godine u sieni kada je bio...moze se nac :P ,,,po meni j bilo materijla da ostane i da se radi s njim...cak mislim da su mu kreativne mogucnosti vece nego kod marchisia a i dobar je trkac
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 feb 2011, 18:35

sarajlija89 je napisao/la:Ako ces posteno nisam upratio jel povreda u pitanju..bice da jeste :)

A ja sam ga hvalio ljetos,u pripremnom periodu..pa i prosle godine u sieni kada je bio...moze se nac :P ,,,po meni j bilo materijla da ostane i da se radi s njim...cak mislim da su mu kreativne mogucnosti vece nego kod marchisia a i dobar je trkac
I ja to nešto baš sad gledam šta je igrača Juventus posudio, ovih mlađi koji su činili okosnicu primavera ekipe, koja je bilježila zapažene rezultate prošlih sezona. Također i Paquato (21) bi trebalo vratiti jedan i raditi sa njim, jer sa tim igračima se jednostavno malo može izgubiti, ali puno dobiti, ima tu još ovi sad što trenutno igraju, ali ipak treba dati šansu ovim što su više već malo stasali kao igrači. Pasquato ove sezone ima u Seria B za Modenu 25 nastupa, ima 7 golova i 8 asistencija i ovaj momak zaslužuje šansu u dresu Juventusa.

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 feb 2011, 18:48

Meni je Mommo fkt drag igrač, ali on ne zaslužuje da sjedi na klupi pa makar to radio i u veličini kao što je Juventus :D Ja lično sam za njegovu prodaju...Što kaže moj sugrađanin Ekdala vratiti iz Bologne da sjedi na klupi, i meni se u par navrata svidio ove sezone, a Mommu prodati jer trenutno je svaki miliona dobar :D

[youtube][/youtube]

Jest jaka ova 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 feb 2011, 19:31

Bio,....1988

video je za 10 8-)

Sta ovo citam da Juve zeli dovesti Pirla?? Stvarno bruka ako se to desi, jer Pirlo nemoze da igra u 4-4-2..

mi moramo da pravimo evoluciju na ljetu,, sve van sto nevalja i poceti izpocetka ,,

neznam svama al bi meni bilo drago ako bi doveli nazad Didier Deschamps na ljeto da preuzme Juve. Mislim da bi nas on mogo dovuci to titula , vidimo samo sta je napravio s Marseillom;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 feb 2011, 20:17

SoloJuve26 je napisao/la:Bio,....1988

video je za 10 8-)

Sta ovo citam da Juve zeli dovesti Pirla?? Stvarno bruka ako se to desi, jer Pirlo nemoze da igra u 4-4-2..

mi moramo da pravimo evoluciju na ljetu,, sve van sto nevalja i poceti izpocetka ,,

neznam svama al bi meni bilo drago ako bi doveli nazad Didier Deschamps na ljeto da preuzme Juve. Mislim da bi nas on mogo dovuci to titula , vidimo samo sta je napravio s Marseillom;)
Ne znam za Pirla ne bi bilo loše, ako ne bi bila velika plata može on poslužiti, a usput došao bi bez obeštećenja. Ma mi pravimo ekipu ima 5 godina :(. Za Deschampa ne bih bilo loše, ja sam uvijek bio za njega, ali na koji je način otišao, teško da bi se vratio, jedino ako bi Agneli tu odradio nešto. Po meni ni Konte nije loša opcija, ali ako se bude mijenjao trener do kraja sezone, on bi bio dobra opcija.

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 feb 2011, 20:47

Bianconeri1988 je napisao/la:Meni je Mommo fkt drag igrač, ali on ne zaslužuje da sjedi na klupi pa makar to radio i u veličini kao što je Juventus :D Ja lično sam za njegovu prodaju...Što kaže moj sugrađanin Ekdala vratiti iz Bologne da sjedi na klupi, i meni se u par navrata svidio ove sezone, a Mommu prodati jer trenutno je svaki miliona dobar :D

[youtube][/youtube]

Jest jaka ova 8-)
predobra 8-)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 feb 2011, 20:49

juventus 0244 je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Bio,....1988

video je za 10 8-)

Ne znam za Pirla ne bi bilo loše, ako ne bi bila velika plata može on poslužiti, a usput došao bi bez obeštećenja. Ma mi pravimo ekipu ima 5 godina :(. Za Deschampa ne bih bilo loše, ja sam uvijek bio za njega, ali na koji je način otišao, teško da bi se vratio, jedino ako bi Agneli tu odradio nešto. Po meni ni Konte nije loša opcija, ali ako se bude mijenjao trener do kraja sezone, on bi bio dobra opcija.

nema sanse da bi pirlo smanjo plato ,ma to je suplja prica , a i neznam sta ce nam on onda radje bolje odkupiti Aquilanija ipak ovaj ima buducnost...

a za Deschmaps sam cito negdje da bi se vratio ako bi dotlen doslo, vidjet cemo sta ce biti jer tesko sumnjam da cemo i naredne godine biti s Del Nerijem???

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 feb 2011, 20:54

SoloJuve26 je napisao/la: nema sanse da bi pirlo smanjo plato ,ma to je suplja prica , a i neznam sta ce nam on onda radje bolje odkupiti Aquilanija ipak ovaj ima buducnost...

a za Deschmaps sam cito negdje da bi se vratio ako bi dotlen doslo, vidjet cemo sta ce biti jer tesko sumnjam da cemo i naredne godine biti s Del Nerijem???
Na početku sezone sam bio optimističan, što se tiče Del Neria, ali nakon polusezone sam shavatio, da se on malo pogubio, imao je previše ne logični poteza do sad, mislio sam da će iskoristiti ovu priliku života, ali ipak se on pogubio u sve tome. Dobro treba priznati da je bilo i previše povreda i još neke stvari mu nisu išle na ruku, ali je onda nekim svojim potezima zabrinuo sve nas, da sumnjamo u njegove kvalitete. Imam osjećaj da on neće dočekati kraj sezone u Juventusu, jer koliko sam primjetio da je Agneli izgubio strpljenje i ukoliko se desi neki kiks on bi mogao biti prošlost Juventusa.

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 feb 2011, 21:03

Slazem se stobom ija sam bio optimista i konto ako je mogo Doriom do 4 mjesto sto snama nebi mogo vise?? Al imam osjecaj da nije spreman za velke ekipe pod ovim stresom.. Jes da je bilo previse povreda al to je taj test koji se mora poloziti jer te povrede ce vazda biti tu..

S onakvim matrialom bi se mi morali sad boriti medju 3 prva a ne biti gdje smo sad i ocekivati da ce jedan Udinese i sta ja znam gubiti :lol:
Ono sto sam vidio protiv Lecce je sramota, da se nemoze ni jedna normalna sansa napraviti??? Momci nas pojeli na terenu a mi jedva hodali,,, nema motivacije, nema snage nema nista al stas kad vidis ko svak kod nas igra nije ni cudno.. al bit ce bolje abd,,

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 feb 2011, 22:39

Izgleda da sa ovim Agnellijem nema zaebancije :lol:

To mi se sviđa, hoće rezultat čovjek odmah, nema rezulatata otkaz i treba tako...nema ništa labavo :lol:
Ž '21!

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 24 feb 2011, 23:05

Evo sad sam gledao emisiju na skayu i ima novinar po imenu Gianluca Di Marzio i on kaze da ce juve biti u veelikimm problemima ako ne izbori lp jer ce i u tom slucaju imati velikih troskova ,jer kako navodi taj isti ciko za matrija i pepea je klauzula da se moraju otkupiti znaci 16 + 6 a da svi u upravi zele Fabia da zadrze i da je velika vjerovatnoca da ce i aqulani potpisati jer angelli zeli jaku italijansku prisutnost ,ali u slucaju da ne izbori juve lp juve bi morao pustiti fabia i aqulania i ne bi moga kupovati nesto mnogo i da bi samo kupio kojeg igraca od eventualnih prodaja a kako on naglasava moguce je da se desi da chellini bude zrtvovan za nekih 25 mil +

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 feb 2011, 23:17

za matrija i pepea je klauzula da se moraju otkupiti znaci 16 + 6
Nije to tacno..nista se ne mora

A ne treba biti pametan, pa znati kakva ce katastrofa biti ako ne odemo u LP.Ipak,treba sacekati kraj sezone..onda cemo o eventualnim transferima.Bez LP sigurno necemo moci mnogo...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 feb 2011, 23:21

Di Marzio je rekao kako je ishod ove sezone odlučujući za ljetni mercato, sasvim logično i da s plasmanom u CL može mirno popuniti roster...Ti sa Skya i Sportitalie samo nagađaju, ovo što je on rekao zna svako ko iole voli Juventus...nego oni nemaju o čemu da pričaju pa skontaju hajmo mi o Juventusu oni imaju najviše navijača odmah će nam biti i gledanost programa veća...u Italiji imaš 10 takvih Di Marzia koji imaju svoja neka mišljenja i nagađanja...a ja znam dok je Agnelli u upravi Giorgino neće nigdje otići kao što nije ni Buffon otišao...ova njegova priča ti ide u skladu sa izrekom tresla se gora rodio se miš :lol:
Ž '21!

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 25 feb 2011, 02:03

sarajlija89 je napisao/la:
za matrija i pepea je klauzula da se moraju otkupiti znaci 16 + 6
Nije to tacno..nista se ne mora

A ne treba biti pametan, pa znati kakva ce katastrofa biti ako ne odemo u LP.Ipak,treba sacekati kraj sezone..onda cemo o eventualnim transferima.Bez LP sigurno necemo moci mnogo...
e to ti je moj drug 100% tacno imas 3 opcije kad se igrac daje na posudbu ,prva je da se mora vratiti u klub druga je da imas pravo otkupa ugovora to talijani nazivaju dirrto i imas trecu koja se naziva obligato i samo da znas marti i pepe su uzeti na taj nacin znaci obligato sto u prevodu znaci MORANJEEE pa nije ni cellino glup toliko a za aqulani ja vazi da ukoliko juve zeli moze da ga kupi. e sad citaj pa nauci.

Juventus Football Club S.p.A. comunica di aver perfezionato con la società Cagliari Calcio S.p.A. i seguenti accordi: acquisto a titolo temporaneo del diritto alle prestazioni sportive del calciatore Alessandro Matri a fronte di un corrispettivo di euro 2,5 milioni da versare nel corso del corrente esercizio. Il contratto - scrive la Juventus in una nota - prevede inoltre la facoltà per la Juventus di esercitare, al termine della stagione sportiva 2010/2011, il obligato di opzione per l'acquisizione a titolo definitivo del calciatore a fronte di un corrispettivo di euro 15,5
milioni

znaci juve je platio 2.5 mil i treba da plati jos 15.5 mil

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 feb 2011, 03:31

Juventus je se obavezao da ukoliko želi da kupi Matrija pored 2,5 miliona morat će platiti još 15,5 miliona

Dakle ukoliko želi da otkupi ukoliko ne želi Matri se vraća u Cagliari, logično :D

U čemu je onda bit posudbe ako se igrač na kraju sezone mora otkupiti kako ti kažeš? :D

Cellino je pustio Matria jer mu je Matri sam rekao da želi da ide u Juve jer mu je to životna šansa...

Znaš kako si ti objasnio ove pojmove vezane sa posudbe? Zamisli dođe ti italijan u Bosnu i pita te šta je prezervativ i umjesto da mu kažeš da je to zaštita ti mu kažeš to ti je ono za ono :lol: Banalan primjer :D

Uostalom kad tvrdiš da dobro poznaješ italijanski jezik mogao si se potruditi i prevesti navedeni tekst jer mi u Bosni pričamo bosanskim i pišemo bosanskim, a ne italijanskim i za sve izraze koje postoje na bosanskom koristimo iste...

deve je moranje

obligatto je obavezno ;)

Ovi samouki poligloti su mi najdraži :lol:
Ž '21!

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 25 feb 2011, 11:46

Bianconeri1988 je napisao/la:Juventus je se obavezao da ukoliko želi da kupi Matrija pored 2,5 miliona morat će platiti još 15,5 miliona

Dakle ukoliko želi da otkupi ukoliko ne želi Matri se vraća u Cagliari, logično :D

U čemu je onda bit posudbe ako se igrač na kraju sezone mora otkupiti kako ti kažeš? :D

Cellino je pustio Matria jer mu je Matri sam rekao da želi da ide u Juve jer mu je to životna šansa...

Znaš kako si ti objasnio ove pojmove vezane sa posudbe? Zamisli dođe ti italijan u Bosnu i pita te šta je prezervativ i umjesto da mu kažeš da je to zaštita ti mu kažeš to ti je ono za ono :lol: Banalan primjer :D

Uostalom kad tvrdiš da dobro poznaješ italijanski jezik mogao si se potruditi i prevesti navedeni tekst jer mi u Bosni pričamo bosanskim i pišemo bosanskim, a ne italijanskim i za sve izraze koje postoje na bosanskom koristimo iste...

deve je moranje

obligatto je obavezno ;)

dosad u svom zivotu sam se naslusao raznih gluposti ali ovo prelazi sve ,pa bittt je sto juveee grande nije imao para inace bi kupio nekog pravog napadaca pa je marrtoa pristao na takav dogovor ali sve jedno takvim ljudima nemozes objasniti ni da mu sam angelli kaze ,ti mozes sebi reci sta hoces ali na kraju sezone juve je OBAVEZAN da kupi matria i pepea .

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 feb 2011, 12:00

Silvio B je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Juventus je se obavezao da ukoliko želi da kupi Matrija pored 2,5 miliona morat će platiti još 15,5 miliona

deve je moranje

obligatto je obavezno ;)

dosad u svom zivotu sam se naslusao raznih gluposti ali ovo prelazi sve ,pa bittt je sto juveee grande nije imao para inace bi kupio nekog pravog napadaca pa je marrtoa pristao na takav dogovor ali sve jedno takvim ljudima nemozes objasniti ni da mu sam angelli kaze ,ti mozes sebi reci sta hoces ali na kraju sezone juve je OBAVEZAN da kupi matria i pepea .

Sta pricas ti ,,, Juventus uobce nije OBAVEZAN da kupi Matri ni PEPE,,

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 25 feb 2011, 12:57

SoloJuve26 je napisao/la:
Silvio B je napisao/la:

deve je moranje

obligatto je obavezno ;)

Sta pricas ti ,,, Juventus uobce nije OBAVEZAN da kupi Matri ni PEPE,,
majke mi kao da pricam zidovima pa nasao sam ti clanak koji je sa oficijalnog web stranice juvea koji naglasava da je obavezno (obbligato) kupovina matria a pronacicu i za pepea ,znaci juventusova obaveza je kupiti igraca na kraju sezone .

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 4 gosta.