FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
81
36%

Ukupno glasova: 228

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 13 mar 2023, 12:46

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 mar 2023, 12:32
miky_hz je napisao/la:
13 mar 2023, 12:26
Opet greška sve i da Guardiolu angazuju.Prvo se SD dovodi pa ce on sa svojim idejama odluciti o treneru,kakve koristi sto ce otjerati Mirzu i dovesti novog trenera,iznad prvog tima mi imamo slovom i brojem 0 sportskih radnika,sve same žene u klubu i nekakvi ljudi kojima sport nije primarna branša.

Nikakav napredak da sutra ode Mirza a istu noc ga zamjeni Kodro ili bilo koji trener.To je kratkog daha ,blic rezultat mozda,do prve krize i tjeraj ga,ko pregovara sa Kodrom? Sa kim on treba da radi u klubu kad kažem imamo 0 ljudi iz fudbala koji odlucuju nešto

Kasno kasno kasno,izgubljeno vrijeme vratit nece niko.Sama promjena trenera nikakvo riješenje nije,sve vec vidjeno.

Naš problem je u onim što biraju,ne biranim to je od danas do sutra tu,a ovi sto idu iz greške u grešku ostaju.
Mislim da bi bilo napretka i ne vjerujem da nam je ta pozicija sportskog direktora pod moranjem. Nama treba normalan trener koji ce imati malo, malo veca ovlastenja. Ko je bio sportski direktor npr fergusonu? Brazzoo je sportski direktor ali sve radi u dogovoru sa trenerom. Ne bira brazzo igrace sam.
Cuj ne vjeruješ da nam je pozicija sportskog direktora pod moranjem i onda spomeneš Bajern ,ljudi imaju trenera,iznad trenera imas Bracu ko SD pa iznad SD imaju direktora Olivera Kana i svi zajedno rade. Dakle cijeli tim ljudi,s sve sami sportski radnici.

Ko je kod nas tim tih ljudi,ko odlucuje koji ce se trener dovesti Ajla evo vidimo kako je dovela se šmrkavca,Mirvic evo vidimo i njega kako je proslog doveo,ljudi veze nemaju sa onim za sta hoce da se "igraju" .

Neko mora da stane iza trenera,istom tom Kodri ili bilo kojem treneru ce se desiti da ce mu sutra igraci okrenuti ledja ko što su vec okrenuli jel im se može jel nemaš "kucni red" ,jel nemaš onog iznad koji ce to drzati pod kontrolom,pa stati iza tog prvo projekta pa onda samog trenera.

Ne pravi se projekat sa ljudima koji nemaju dodirnih tacaka sa ovom igrom,i koji su jucer rekli da isti i ne prate.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2023, 12:51

Shategabri je napisao/la:
13 mar 2023, 12:45
bordobijeli je napisao/la:
13 mar 2023, 12:43
Taj isti Jakirevic je prekrizio Vrancica i Halilovica a razlog je da nemaju motiv. A mi od istog tog Vrancica ocekujemo da bude glavni igrac, a kad realno pogledaš kakv je njemu motiv igra na posudbi po livadama cuvaj noge polusezonu i bjezi.
Pa nismo ga morali dovesti, a doveli smo ga i eto on je kao top pojačanje.
Koja je svrha dovesti igrača da mu održavaš formu do na ljeto?
Ko nam može dati odgovor na to pitanje?
Jakirević je dobro prekrižio i dobro doveo i ono najbitnije, Jakirević zna posao.
Varešanović ne zna. Da mu dovedeš ne znam koga, ne zna pa ne zna.
Ma jasno, samo hocu da kazem da ne znamo kao klub sta radimo svaki prelazni rok neke kapitalce dovodimo a suštini ispuhani baloni. Bodul, Tino, Vrancic, Avramovski, Itd itd

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 12:57

miky_hz je napisao/la:
13 mar 2023, 12:46
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 mar 2023, 12:32
miky_hz je napisao/la:
13 mar 2023, 12:26
Opet greška sve i da Guardiolu angazuju.Prvo se SD dovodi pa ce on sa svojim idejama odluciti o treneru,kakve koristi sto ce otjerati Mirzu i dovesti novog trenera,iznad prvog tima mi imamo slovom i brojem 0 sportskih radnika,sve same žene u klubu i nekakvi ljudi kojima sport nije primarna branša.

Nikakav napredak da sutra ode Mirza a istu noc ga zamjeni Kodro ili bilo koji trener.To je kratkog daha ,blic rezultat mozda,do prve krize i tjeraj ga,ko pregovara sa Kodrom? Sa kim on treba da radi u klubu kad kažem imamo 0 ljudi iz fudbala koji odlucuju nešto

Kasno kasno kasno,izgubljeno vrijeme vratit nece niko.Sama promjena trenera nikakvo riješenje nije,sve vec vidjeno.

Naš problem je u onim što biraju,ne biranim to je od danas do sutra tu,a ovi sto idu iz greške u grešku ostaju.
Mislim da bi bilo napretka i ne vjerujem da nam je ta pozicija sportskog direktora pod moranjem. Nama treba normalan trener koji ce imati malo, malo veca ovlastenja. Ko je bio sportski direktor npr fergusonu? Brazzoo je sportski direktor ali sve radi u dogovoru sa trenerom. Ne bira brazzo igrace sam.
Cuj ne vjeruješ da nam je pozicija sportskog direktora pod moranjem i onda spomeneš Bajern ,ljudi imaju trenera,iznad trenera imas Bracu ko SD pa iznad SD imaju direktora Olivera Kana i svi zajedno rade. Dakle cijeli tim ljudi,s sve sami sportski radnici.

Ko je kod nas tim tih ljudi,ko odlucuje koji ce se trener dovesti Ajla evo vidimo kako je dovela se šmrkavca,Mirvic evo vidimo i njega kako je proslog doveo,ljudi veze nemaju sa onim za sta hoce da se "igraju" .

Neko mora da stane iza trenera,istom tom Kodri ili bilo kojem treneru ce se desiti da ce mu sutra igraci okrenuti ledja ko što su vec okrenuli jel im se može jel nemaš "kucni red" ,jel nemaš onog iznad koji ce to drzati pod kontrolom,pa stati iza tog prvo projekta pa onda samog trenera.

Ne pravi se projekat sa ljudima koji nemaju dodirnih tacaka sa ovom igrom,i koji su jucer rekli da isti i ne prate.
Bas radi toga sam Bajern spomenuo. On imaju bracu koji je zaduzen da pegla odredjenje situacije pa haman i unutar tima. Svi imaju svoje zadatke i svi jesu sportski radnici. Ali to je Bajern za kojeg Mbappe kaze da su napravili tim koji je osmisljen za osvajanje LP. Ako Bog da ga jednog dana da i mi imamo takvu hijerarhiju. Medjutim mislim da je nama dovoljan u premijer ligi BiH, trener sto neko rece fazon menadzera. I da ima iskrenu direktnu relaciju sa Vlasnikom.
Medjutim sta se desilo Dudicu i tu se slazemo u potpunosti. Opet ekipa minirala a on izvisio. Tako je i prvi put bilo s Kodrom. To se mora nekako urediti. Npr Erik ten haag sad. Covjek fura svoju filozofiju i nema nedodirljivih i evo Manutd nakon lutanja od skoro 10 godina tek sad dobija neke obrise onog sto zele, mada se desi i najveci poraz u historiji kluba u derbiju. Sta bi kod nas bilo da se to desilo?

ugl dosta posla nam treba ali vjerujem da je ono najmanje dovoljno za pocetak dobar trener. Pa evo i ovog trenera PSG ne postuju igraci, zovu ga ucitelj. Nema on njih sta uciti kako primiti loptu, kako nogu pomjeriti, kako okrenuti stopalo, da li ces pogledati raspored igraca prije nego primis loptu. To ti ljudi tamo znaju nemas ih sta to uciti. Njima trebas objasniti sta ti zelis, kako da se krecu, gdje da se nadju kad dadnu pas koji oni mogu zmireci dati samo im reci. Zele upute! I zato se nece zadrzati u PSGu. I milion slucajeva.

Evo pogledaj coppa 90 derbi reportazu HSV St. Pauli pa vidi sta bi od giganta i lose sportske politike. Dzaba, losa politika kluba..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 mar 2023, 13:02

Uhljup je vec pripremio zalopojku. Alibi mu je da je dosao na -8 od Evrope i da nije do njega.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 13 mar 2023, 13:21

Samo recikliramo imena.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 mar 2023, 13:24

13 mar 2023, 12:28
Inače, kad je trener dobar, sve može.
Došao, počistio ekipu, doveo šta misli da mu treba i...
Bivši trener Zrinjskog Sergej Jakirović fantastično je otvorio karijeru na klupi NK Rijeka, a u osam odigranih utakmica ostvario je šest pobjeda, jedam remi i jedan poraz te osvojio 19 od mogućih 25 bodova.
Dakle, nema izgovora!

Razlika između Varešanovića i Jakirevića je ko između Jakirevića i Zidanea.
Nepase to Mirvi i Aylah. Cuj ga igraju najbolji.
A gdje su tu menadzerski igraci i zlatne koke?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 mar 2023, 13:25

ElCartel11 je napisao/la:
13 mar 2023, 13:24
Bivši trener Zrinjskog Sergej Jakirović fantastično je otvorio karijeru na klupi NK Rijeka, a u osam odigranih utakmica ostvario je šest pobjeda, jedam remi i jedan poraz te osvojio 19 od mogućih 25 bodova.
Dakle, nema izgovora!

Nepase to Mirvi i Aylah. Cuj ga igraju najbolji.
A gdje su tu menadzerski igraci i zlatne koke?
Zato i jesmo tu gdje smo.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 mar 2023, 13:32

NazorUso je napisao/la:
13 mar 2023, 13:02
Uhljup je vec pripremio zalopojku. Alibi mu je da je dosao na -8 od Evrope i da nije do njega.
4/12.
Koševo Zapad

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 mar 2023, 13:43

Još 386 dana i postajemo najbolji klub na Balkanu. :njanjanja: :njanjanja: :opaopa: :opaopa:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 13 mar 2023, 13:45

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
13 mar 2023, 08:47
slika

Sa dosad pokazanim, nasih najjacih 11. Samo ne znam ko je najbolja opcija za golmana, Sahin sigurno nije.
100%
Sve mi znamo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 mar 2023, 14:02

Članovi stručnog štaba FK Sarajevo, trener golmana Adi Adilović i videoanalitičar Admir Kozlić, napustit će Mirzu Varešanovića i u nastavku sezone raditi u bugarskom Ludogoretsu, čiji je šef stručnog štaba bivši selektor Zmajeva Ivaylo Petev.
:|
Koševo Zapad

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 mar 2023, 14:07

Dobrodošao Meho

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 mar 2023, 14:09

mirzatele je napisao/la:
13 mar 2023, 14:07
Dobrodošao Meho
? :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 14:10

mirzatele je napisao/la:
Dobrodošao Meho
:tokralju: Hajde molim te
- 1 9 4 6 -

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 mar 2023, 14:12

BeYaZ je napisao/la:
13 mar 2023, 12:09
:kafa:
Mirvicu dopizdilo? :pray:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 mar 2023, 14:20

Sad će Sinan objaviti nešto za Mehu :D
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 mar 2023, 14:26

zlo87 je napisao/la:
13 mar 2023, 14:09
mirzatele je napisao/la:
Dobrodošao Meho
Trola Mirza gdješ mu vjerovat :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 14:27

H8Z7 je napisao/la:
13 mar 2023, 14:26
zlo87 je napisao/la:
13 mar 2023, 14:09
mirzatele je napisao/la:
Dobrodošao Meho
Trola Mirza gdješ mu vjerovat :mrgreen:
.. i ja se primio ko pencilin. Nema od tog nista.
- 1 9 4 6 -

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 13 mar 2023, 14:33

E cuj ibro hodzic novi trener golmana...bolje da se sami treniraju

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 13 mar 2023, 14:38

Dakle, nema izgovora!

To je do prije par dana ovdje bilo napadano drvljem i kamenjem "yebo vas jakirovic ko eto on neki strucnjak nidje veze sta se lozite na levata"

Ova liga nije imala puno boljih trenera od tog covjeka i to ce se jos tek vidjeti.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lecler, NeSamSafetee, Proximic i 23 gosta.