Cuj ne vjeruješ da nam je pozicija sportskog direktora pod moranjem i onda spomeneš Bajern ,ljudi imaju trenera,iznad trenera imas Bracu ko SD pa iznad SD imaju direktora Olivera Kana i svi zajedno rade. Dakle cijeli tim ljudi,s sve sami sportski radnici.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 12:32Mislim da bi bilo napretka i ne vjerujem da nam je ta pozicija sportskog direktora pod moranjem. Nama treba normalan trener koji ce imati malo, malo veca ovlastenja. Ko je bio sportski direktor npr fergusonu? Brazzoo je sportski direktor ali sve radi u dogovoru sa trenerom. Ne bira brazzo igrace sam.miky_hz je napisao/la: ↑13 mar 2023, 12:26Opet greška sve i da Guardiolu angazuju.Prvo se SD dovodi pa ce on sa svojim idejama odluciti o treneru,kakve koristi sto ce otjerati Mirzu i dovesti novog trenera,iznad prvog tima mi imamo slovom i brojem 0 sportskih radnika,sve same žene u klubu i nekakvi ljudi kojima sport nije primarna branša.
Nikakav napredak da sutra ode Mirza a istu noc ga zamjeni Kodro ili bilo koji trener.To je kratkog daha ,blic rezultat mozda,do prve krize i tjeraj ga,ko pregovara sa Kodrom? Sa kim on treba da radi u klubu kad kažem imamo 0 ljudi iz fudbala koji odlucuju nešto
Kasno kasno kasno,izgubljeno vrijeme vratit nece niko.Sama promjena trenera nikakvo riješenje nije,sve vec vidjeno.
Naš problem je u onim što biraju,ne biranim to je od danas do sutra tu,a ovi sto idu iz greške u grešku ostaju.
Ko je kod nas tim tih ljudi,ko odlucuje koji ce se trener dovesti Ajla evo vidimo kako je dovela se šmrkavca,Mirvic evo vidimo i njega kako je proslog doveo,ljudi veze nemaju sa onim za sta hoce da se "igraju" .
Neko mora da stane iza trenera,istom tom Kodri ili bilo kojem treneru ce se desiti da ce mu sutra igraci okrenuti ledja ko što su vec okrenuli jel im se može jel nemaš "kucni red" ,jel nemaš onog iznad koji ce to drzati pod kontrolom,pa stati iza tog prvo projekta pa onda samog trenera.
Ne pravi se projekat sa ljudima koji nemaju dodirnih tacaka sa ovom igrom,i koji su jucer rekli da isti i ne prate.