FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
48
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 200

JavierBosnia
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JavierBosnia » 13 mar 2023, 16:54

Igraci koje bi ovdje vec neki na ljeto otjerali
Sahinovic, Dizdarevic, Tomasevic, Anicic, Vrsajevic, Dzafic, Salcin, Francis, Dal, Vrancic (kraj posudbe) = 10 imena

Osudjeni smo na promjene :mrgreen:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 mar 2023, 16:54

Sumnjam da ce Kodro doci, a i da ce Mirza otici. Od svih ovih bivsih trenera najvise mi je zao Sablica, cinilo se kao da ima znanje, ali je bio tu u pogresnom trenutku.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 mar 2023, 16:55

obrijanopile je napisao/la:
13 mar 2023, 16:52
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 mar 2023, 16:49
hajde Meho nisi uvrijedjena mlada valjda. Uzmi se posla! haha prizivamo te na sve nacine, jos tebe da ko povratnika dozivimo i da smotamo kablove.
Nema od Kodre nista, čovjek je jednom izrađen i neće sigurno to sebi dozvoliti da se desi opet. Sto se tice Dudica, ja sam siguran da je se nesto desilo u svlačionici pa smo onako loše izgledali protiv Tuzle. Treba biti realan i reci da smo prva tri kola odigrali dobro, a onda se nesto desili. Jos bolje je to izgledalo na pripremnim utakmicama, mada ja nisam ni tada bio za njegovo dovodjenje.
Jeste to dobro izgledalo na trenutke, ali kad pogledamo te prve 3 mi smo jedva izvukli pobjedu protiv posusja i protiv sloge se logicno trebala ocekivati pobjeda.

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 13 mar 2023, 16:56

JavierBosnia je napisao/la:
13 mar 2023, 16:54
Sahinovic, Dizdarevic, Tomasevic, Anicic, Vrsajevic, Dzafic, Salcin, Francis, Dal, Vrancic (kraj posudbe) = 10 imena

Besim prodaja ide uzet će se pare.
Od tih imena može se nešto prodati

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 13 mar 2023, 16:57

Jedini smisao da sad neko dodje je ostatak sezone pretvoriti u pripreme za iducu sezonu,to da bude jedini cilj. Ako se slucajno bar malo ukaze neka sansa da se zaganja euro onda kretati se prema tome koliko to budu okolnosti dozvoljavale u datom momentu,ali nikako da se taj pokusaj pretvori u cilj.

U svakom drugom smislu niko normalan nece sjesti na takvu klupu i jos u ovom momentu.

Tako jedino ja mogu zamisliti imena ala Kodro i slicni njemu,dakle ljudi koji drze do svog obraza i imaju stecenu reputaciju. Nece niko takav doci po principu “odi mi dodji mi”,to ima samo kod ovih domacih besposlicara zato se olako dovode.

Ovo sto mi imamo sad moze svako od nas raditi,pa gotovo sam siguran pojedinci cak i bolje.

Pa dovoljno je samo procitati imena naseg SS to su jedni totalni anonimusi u svijetu fudbala ako gledamo samo u BiH,van okvira drzave smijesno je i spomenuti.

Te ljude ne zelim bilo cim omalovazavati niti bilo sta slicno,cak mi bude i zao konkretno onog Repuha kad vidim kako ga se potura nakon svakog poraza.
Covjek je samo igrao fudbal u FKS i to je sve.

Haverska linija je ucinila ostalo,a slatka je i para,jbg

Zato klub ispasta sto je nedopustivo jer koliko god bio privatizovan ipak iza stoji masa,bunt,glas koji se dobro cuje jer klub nije firma i skup zaposlenika,poslusnika,i na vrhu gazda koji vedri i oblaci.

Klub ne moze funkcionisati ako svaka njegova komponenta nije ustrojena i ako nisu kao jedno tijelo. Moze neko vrijeme ali kad tad dolazi do dizanja sidra jer u takvim okolnostima ne mozes poslovati na bilo koji nacin,ponavljam na bilo koji nacin sta god to znacilo!
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 13 mar 2023, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 mar 2023, 16:59

JavierBosnia je napisao/la:
13 mar 2023, 16:54

Svi su beskorisni, ostavio bih Sahinovica jes usro jucer al kad je u formi onda je odlican, vidjeti kako ce se Kyeremeh pokazat, Vrancicu svakako istice ugovor, ovo ostalo sve pustit, uzet neke pare od Dala i Dizdarevica i tjt.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 mar 2023, 17:10

Zamisli facu Kodre, kad mu Ayla pokusava objasniti "permanentne tokove i varijacije menadzmenta u fudbalu" (jer je tako nesto procitala u nekoj knjizi, autobiografiji nekog poznatog fudbalera/menadzera).

Idi se u 3pm.

Meho je lud ako dodje u ovako ustrojen klub. Lud.
- FKS -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2023, 17:13

bordobijeli je napisao/la:
13 mar 2023, 12:43
Taj isti Jakirevic je prekrizio Vrancica i Halilovica a razlog je da nemaju motiv. A mi od istog tog Vrancica ocekujemo da bude glavni igrac, a kad realno pogledaš kakv je njemu motiv igra na posudbi po livadama cuvaj noge polusezonu i bjezi.
S tim da je hrvatska liga jača nekih 10 puta od naše. Nema to veze, Vrančić je bio najbolje ocijenjeni igrač HNL-a ali se nije uklopio u viziju trenera + je jako skup igrač a nije pod ugovorom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 13 mar 2023, 17:13

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 mar 2023, 17:14

Ma kakav Meho. Zalizani ker ostaje, jer tako kazu mafijasi koji su oko kluba.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 17:16

ElCartel11 je napisao/la:
13 mar 2023, 17:14
joj sto se igraju sa strpljenjem svih nas. Samo nek mafijaju, imat ce kad suze roniti..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 mar 2023, 17:17

Surreal je napisao/la:
13 mar 2023, 17:13
https://www.transfermarkt.com/marko-nik ... ainer/8142

samo on :kafa:
Ajla je rekla da su njega ganjali ovu polusezonu, ali da želi da bude trener u većoj ligi/klubu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2023, 17:23

Mafijaši u i oko kluba

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 mar 2023, 17:26

Pravi te ražanj a zec je još u šumi. Varešanović je još uvijek tu nema naznaka da će dobiti otkaz osim info što je Mortem rekao. Svi bi mi voljeli da on ode još danas ali daj Bože.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 mar 2023, 17:27

Da Mirvic zeli dobro klubu, jos danas bi smijenio qrvu i masnokosog. Onda bi doveo normalnog SD-a, kojem bi prepustio izbor trenera i sve ostalo vezano za sportski segment.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 13 mar 2023, 17:39

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 mar 2023, 17:16
joj sto se igraju sa strpljenjem svih nas. Samo nek mafijaju, imat ce kad suze roniti..
Nek se paze Bolić i Granov da im zgrada ne izgori ako Mirza ostane još mjesec

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 mar 2023, 17:55

NazorUso je napisao/la:
13 mar 2023, 17:27
Da Mirvic zeli dobro klubu, jos danas bi smijenio qrvu i masnokosog. Onda bi doveo normalnog SD-a, kojem bi prepustio izbor trenera i sve ostalo vezano za sportski segment.
Tako jednostavnih par poteza. Pa da zbijemo redove, i krenemo u pripremu za slijedecu sezonu i titulu.
- FKS -

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 mar 2023, 17:56

Hajdeee je napisao/la:
13 mar 2023, 17:55
NazorUso je napisao/la:
13 mar 2023, 17:27
Tako jednostavnih par poteza. Pa da zbijemo redove, i krenemo u pripremu za slijedecu sezonu i titulu.
Bas tako. Imas dobrih igraca, treba neko da to poslozi, i to je to.
Valjda mu dodje iz guzice u glavu, ako zeli dobro klubu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 mar 2023, 17:57

Ako Morto mozes otici nazad i naci sta se pisalo o Mehu Kodru u zadnje 4-5 utakmica prije odkaza.. navescu par stvari

Apsulutna VECINA na tribinama a i na forumu su zahtjevali otkaz psovali (manje nego ostalim posle njega koji su dosli)

Meho je previse kulturan, nemozes sa seljacima na fino moras opsivat udarit stocem od sto itd itd

Husref posle Atlante obrukao klub neznalica izdavac kluba, covjeka ostavili posle tiga dosla DK

SAMO mali primjer LIVERPOOL raspali nabusi MANCHEATER UNITED koji je na tabeli 3-4 mjesta ispred sa 7-0, i niko nista

Husref posle poraza od zelje 5-2 uj najgori amar ga pojo hahu utakmicu prije toga Husref pojo osima 0-3

Vinko dosao pomeo dominantnije ligu nego jakirovic Vjetnamac izjavio bankrot samim tim zavrno pipu (8 mjeseci niko plate nije imao) VINKO kriv jedan od epitwta cetnik nema emicije jado izgubio 13 bodova prednosti (covjek hi uzu tuplu krunu samo da je klub tacnije vjetnamac kinez ispostovali oni sto su obecali)

Sabrina hadzija pakrali klub, covjek javno preko zuma izjavio da je KORONA nanijela ogromne financiske gubitke i da je morao povuc ( sto je nirmalno u svjetu biznisa) neke ne popularne poteze..

Apsulutno nije rekao Sabrina menagment kluba je radio van dogovora posvom radili su mi iza ledja itd itd

Dosao Goran Vasovski Fedja niko nevalja svi pokrali uvalili svoje igrace

Klub je ispunjavao zelje navijacima u zadnjih 6 trenera samo se jedanput suprostavio i osvoila se dk, takodje navijaci su bili upravu jedino za smjenu pokojnog Jesica..

Mirza nije trebao bit izbor radi sukoba sa navijacima, ali na jednu i jeste jer moraju i navijaci znat da moze gore i da trebaju bit strpljivi..

Pise se kao da nas je sb zeljo i velez nadigrali u svim segmentima igre. a sve te ekipe su duze na okupu bolje plasirane i igraju na svom terenu domace utakmice..

Mi jesmo u zaostatku i bicemo u jos vecem ako je mrznja prema mirzi veca nego da izborimo evropu..

10 bodova u 33 koja predostaju nije nemoguce osvoit posebno sto igramo sa tim ekipama jos po jednom a od sb i borca vec sad imamo medju odmjer bolji

Pokusat da se odigra ovih 11 kola maksimalno ozbiljno ako se izbori evropa 10 bodova nije nedostizno a cak i 7 bodova je moguce da vodi u evropu (gdje imas utakmicu na kosevu protiv 4 to plasiranog))

Velez nas nije nadigrao nije pokazao nista zeljo isto i mozemo uzet to 4 to mjesto al ako svi budemo gurali prema tome

Mulalic nedim trener sb nisu bolji od mirze, i oni da su upozici miezinoj nista bolji nebi bili mozda i gore bi prosli

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 13 mar 2023, 18:05

Nema sanse da otjeraju mirzu do daljnjeg, pa tek su ga instalirali. Mirvic je dobio aplauz to je ono sto je on trazio, zadovoljan je do daljnjeg

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Haksss, iliyaa8, Kyle88, mnon46, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Rule_hz, samoFKS, Vaya i 97 gostiju.