Sahinovic, Dizdarevic, Tomasevic, Anicic, Vrsajevic, Dzafic, Salcin, Francis, Dal, Vrancic (kraj posudbe) = 10 imena
Osudjeni smo na promjene

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jeste to dobro izgledalo na trenutke, ali kad pogledamo te prve 3 mi smo jedva izvukli pobjedu protiv posusja i protiv sloge se logicno trebala ocekivati pobjeda.obrijanopile je napisao/la: ↑13 mar 2023, 16:52Nema od Kodre nista, čovjek je jednom izrađen i neće sigurno to sebi dozvoliti da se desi opet. Sto se tice Dudica, ja sam siguran da je se nesto desilo u svlačionici pa smo onako loše izgledali protiv Tuzle. Treba biti realan i reci da smo prva tri kola odigrali dobro, a onda se nesto desili. Jos bolje je to izgledalo na pripremnim utakmicama, mada ja nisam ni tada bio za njegovo dovodjenje.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 16:49hajde Meho nisi uvrijedjena mlada valjda. Uzmi se posla! haha prizivamo te na sve nacine, jos tebe da ko povratnika dozivimo i da smotamo kablove.
Besim prodaja ide uzet će se pare.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 mar 2023, 16:54Igraci koje bi ovdje vec neki na ljeto otjerali
Sahinovic, Dizdarevic, Tomasevic, Anicic, Vrsajevic, Dzafic, Salcin, Francis, Dal, Vrancic (kraj posudbe) = 10 imena
Osudjeni smo na promjene![]()
Svi su beskorisni, ostavio bih Sahinovica jes usro jucer al kad je u formi onda je odlican, vidjeti kako ce se Kyeremeh pokazat, Vrancicu svakako istice ugovor, ovo ostalo sve pustit, uzet neke pare od Dala i Dizdarevica i tjt.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 mar 2023, 16:54Igraci koje bi ovdje vec neki na ljeto otjerali
Osudjeni smo na promjene![]()
S tim da je hrvatska liga jača nekih 10 puta od naše. Nema to veze, Vrančić je bio najbolje ocijenjeni igrač HNL-a ali se nije uklopio u viziju trenera + je jako skup igrač a nije pod ugovorom.bordobijeli je napisao/la: ↑13 mar 2023, 12:43Taj isti Jakirevic je prekrizio Vrancica i Halilovica a razlog je da nemaju motiv. A mi od istog tog Vrancica ocekujemo da bude glavni igrac, a kad realno pogledaš kakv je njemu motiv igra na posudbi po livadama cuvaj noge polusezonu i bjezi.
joj sto se igraju sa strpljenjem svih nas. Samo nek mafijaju, imat ce kad suze roniti..ElCartel11 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 17:14Ma kakav Meho. Zalizani ker ostaje, jer tako kazu mafijasi koji su oko kluba.
Ajla je rekla da su njega ganjali ovu polusezonu, ali da želi da bude trener u većoj ligi/klubu.Surreal je napisao/la: ↑13 mar 2023, 17:13https://www.transfermarkt.com/marko-nik ... ainer/8142
samo on![]()
Mafijaši u i oko klubaElCartel11 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 17:14Ma kakav Meho. Zalizani ker ostaje, jer tako kazu mafijasi koji su oko kluba.
Nek se paze Bolić i Granov da im zgrada ne izgori ako Mirza ostane još mjesecLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 17:16joj sto se igraju sa strpljenjem svih nas. Samo nek mafijaju, imat ce kad suze roniti..ElCartel11 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 17:14Ma kakav Meho. Zalizani ker ostaje, jer tako kazu mafijasi koji su oko kluba.
Tako jednostavnih par poteza. Pa da zbijemo redove, i krenemo u pripremu za slijedecu sezonu i titulu.
Bas tako. Imas dobrih igraca, treba neko da to poslozi, i to je to.