Ja se sjećam da smo pričali kako će biti spreman za april, zato smo i doveli dva stopera koji su odmah uletili u prvih 11.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ovo je konstatacija novinara koji neprate opste bh fudbal, radi kao novinar koji pokriva bh ligu..Bolivia je napisao/la: ↑13 mar 2023, 20:05"Sarajevo je od dolaska Ismira Mirvića na čelo kluba promijenilo šest trenera, a za prvi tim je zaigralo više od 60 različitih igrača. Pričamo samo o prošloj i ovoj sezoni. Jasno je, dakle, da Sarajevo apsolutno ne cijeni kontinuitet ni stabilnost. Ne cijeni kontinuitet potreban igraču da dođe u komfornu zonu u kojoj može pružati maksimum i ne cijeni kontinuitet trenerskih ideja, koji je također potreban da bi ekipa pružala maksimum. Ne cijeni ove stvari jer ne cijeni da je za fudbalske procese potrebno vrijeme."
https://sport.1.oslobodjen.je.ba/**/kom ... ija-843519
Dupovac i drustvo opravdano istjerani
Drobarov ahmet kobiljar takodje
Sad imamo 20-25 igraca od kojih 1-2 mozes istjerat dovest 1-2 i to je to
Nemozes imat kontinuitet sa ahmetom krstem dupovce hebibovicem to su ljudi koji igraju tako reci u drugoj ligi federacije.. po odlasku od nas, jjedino sto krste nesto u slabijoj ligi ko igra u prvoj
Mislim da bi i danas mi gledali Fedju Dudica na klupi da se Ancic nije povrijedio
Imamo jaku ekipu i ako ode Vrancic i Balta (meni balta super igrac za pl bh) Vrancic svakako ima mjesta al vjerovatno ce nas napustat radi ne mogucnosti finansiranja uz to musi vrsajevicu istice ugovor povratak ikica tjeranje crnca i dovodjenje novog spica na mjest Catakovica i dobrog iskusnog golmana da moze uletit kad Sehinovic ograise i da mu moze pomoc u razvijanju, nije dobro imat 2 icu mladi golmana ova ekipa moze da dere
Pored nas, nama drugi neprijatelj ne treba. 

Mozda je Mehaga u nekom hotelu u gradu...samo na glas razmisljam 

Pored ovakvog investitora, direktorice, trenera i pomoćnika - ne treba nam ni više ni drugih neprijatelja
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nema veze ako se nastave losi rezultati ide prica izgradnja kampa
Ako se ne plasiramo u evropu ide prica gradnja stadiona
Bit ce to dobro
Bit ce to dobro

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne znam da li je neko vidio Dudića jučer na ulazu, bio je na tekmi, zezala se raja malo s njim.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Obećano je čini mi se da će početkom aprila krenuti radovi na Butmiru.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 mar 2023, 20:57Nema veze ako se nastave losi rezultati ide prica izgradnja kampa
Bit ce to dobro![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Razmišljam sta bi Sablic sa ovom ekipom radio 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sjedio par stolica od mene, primjetio sam da se smijao poslije gola al mozda je nesto drugo u pitanju nmg dusu grijesitiGalileoGalilei je napisao/la: ↑13 mar 2023, 20:59Ne znam da li je neko vidio Dudića jučer na ulazu, bio je na tekmi, zezala se raja malo s njim.
Meni je smijesno jedino sto smo mi uspjeli naci goreg od njega
Sa kockara na narkomana #newera #nomoreerrea
Do smrti odani!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Bili bi izmedju Sloge i Leotara, jedna od najvecih trenerskih ubleha.
Nije ni Kodro neka pljacka, ma da naravno za trenerskog maga Mirzu je Zidan.
Daj kakvog Švabu da im yebe majke i da ne izgori pod pritiskom istoka
Daj kakvog Švabu da im yebe majke i da ne izgori pod pritiskom istoka

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- ElCartel11
- Kontakt:
Zavrsio je on polusezonu na 4 mjestu sa rosterom u kojem su igrali Hebib, Krle, Palic, Bagaric, Oremus i ostala buranijaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 mar 2023, 21:07Bili bi izmedju Sloge i Leotara, jedna od najvecih trenerskih ubleha.

Dudic i Mirza (pogotovo ovaj) sa troduplo jacim rosterima ne mogu prismrditi 4 mjestu kamoli sta vise

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Mi bi bili sada sigurno 3ći da se Dudiću nije povrijedio jedan stoper i da mu nisu drugog prodaliElCartel11 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 21:17Zavrsio je on polusezonu na 4 mjestu sa rosterom u kojem su igrali Hebib, Krle, Palic, Bagaric, Oremus i ostala buranijaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 mar 2023, 21:07Bili bi izmedju Sloge i Leotara, jedna od najvecih trenerskih ubleha.
Dudic i Mirza (pogotovo ovaj) sa troduplo jacim rosterima ne mogu prismrditi 4 mjestu kamoli sta vise![]()
Zadnja izmjena: pitara, dana/u 13 mar 2023, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
I to uz puno jaci Borac, Tuzlu, Siroki...ElCartel11 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 21:17Zavrsio je on polusezonu na 4 mjestu sa rosterom u kojem su igrali Hebib, Krle, Palic, Bagaric, Oremus i ostala buranijaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 mar 2023, 21:07Bili bi izmedju Sloge i Leotara, jedna od najvecih trenerskih ubleha.
Dudic i Mirza (pogotovo ovaj) sa troduplo jacim rosterima ne mogu prismrditi 4 mjestu kamoli sta vise![]()
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sablić je ubleha samo za onog što veze nema s fudbalom. Lik stigao i radio u kompletnom haosu s prejadnom ekipom igrača. Ustvari, ni ne čudi me, svakom se našla mana.
Treba se okrenuti hrvatskom tržištu, kako trenera, tako i igrača. Strašan potencijal i kvalitet imaju u obje kategorije, miljama daleko ispred nas.
Treba se okrenuti hrvatskom tržištu, kako trenera, tako i igrača. Strašan potencijal i kvalitet imaju u obje kategorije, miljama daleko ispred nas.
Doveli mu pojacanja palica i kobiljara na ekipu koja je ostala na okupu cisto radi reda jer nije bilo ni para ni neke nade. Covjek radio u nemogucim uslovima, bez priprema, nisu znali ni on ni igraci hoce li platu dobit. I sta je dobio kao hvala, napucali ga nogom cim je prva marka usla u klub. Nismo bolje ni zasluzili nego da nas ovaj uhljup vodiGalileoGalilei je napisao/la: ↑13 mar 2023, 21:29Sablić je ubleha samo za onog što veze nema s fudbalom. Lik stigao i radio u kompletnom haosu s prejadnom ekipom igrača. Ustvari, ni ne čudi me, svakom se našla mana.
- napoleon72
- Kontakt:
Malo previse se omalovazava ta ekipa, uvijek se navode ti neki parmaci itd. Palic nista gori igrac od Balte, Bagaric je bolji napadac od Renana za ovu ligu. Bodul i Avramovski u pet deka, s tim sto Avram vise trci i bolji je za moderniji fudbal al Bodul je tip igraca kao Stilic, prije ce ti on rijesit utakmicu nekim potezom nego Avramovski. U sredini Djokanovica i Kapica. Odbranu je Sablic imao mnogo bolju nego Dudic: Pidro, Halid, Lazic, Sevelj kojeg je licno trazio... Jedino sto bas nije imao su krila, i ne kontam sto je 352 formaciju poceo nakon dobrog niza mijenjat sa 343 i gurat Bagarica i Cmiljanica na krila a Bodula na laznu 9ku (mecevi sa Listicom i Leotarom). Jest slabiji roster imao nego njegovi nasljednici al se malo pretjeruje s tim "panjevi, parmaci, buranija".ElCartel11 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 21:17Zavrsio je on polusezonu na 4 mjestu sa rosterom u kojem su igrali Hebib, Krle, Palic, Bagaric, Oremus i ostala buranijaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 mar 2023, 21:07Bili bi izmedju Sloge i Leotara, jedna od najvecih trenerskih ubleha.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Sinfoc1986 i 37 gostiju.