Premijer liga BiH - aktuelno

rodjak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la rodjak » 13 mar 2023, 19:01

ma Vico je jedan kriminalac (isto ko i Begic) koje treba treba nabiti nogom iz saveza sto prije zajedno sa svom njegovom klikom,od Djemidjica,Beusa,Colpe i svih drugih u tome nemam dilemu nikakvu,a na njihovo mjesto dovesti sportske radnike svih etniciteta kao sto su Barbarez,spaha,Baka sliskovic,Sasa Papac,Vule Trifunovic,Vlatko Glavas,Milenkovic,Grlic,Konjic,Paja Pasic i ostale legende.Ko swu ovi likovi,znate li ijednog iz fubala?,ma to kriminalci samo taki.Prije nego sto ista taknu mrs svi iz saveza,vi ste tu radi sebe i vasih bossova a nikako radi prosperiteta BH fudbala.Da su u savezu sve srbi ili sve hrvati ali da su to pravi sportisti meni ne bi bilo krivo jer znam da bi pravi spotisti zelili da naprave nesto dobro za drzavu i za sport u BiH,ovi uhljupi se samo za sebe bore.Rog te nejebo prave teren 9 mjeseci umjesto 45 dana koliko je bilo i receno,pa to je za Haga ,a vii im klepcete,gori ste vi od njih :thumbdown: .Nemojmo nasjedati na hvalospjeve oni rade samo za svoju korist i treba ih nabiti nogom,dok to ne bude necemo se pomaknuti sa mjesta,svi ce nas prestici pa cak i Giblatar
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 13 mar 2023, 19:08

rodjak je napisao/la:
13 mar 2023, 19:01
ma Vico je jedan kriminalac (isto ko i Begic) koje treba treba nabiti nogom iz saveza sto prije zajedno sa svom njegovom klikom,od Djemidjica,Beusa,Colpe i svih drugih u tome nemam dilemu nikakvu,a na njihovo mjesto dovesti sportske radnike svih etniciteta kao sto su Barbarez,spaha,Baka sliskovic,Sasa Papac,Vule Trifunovic,Vlatko Glavas,Milenkovic,Grlic,Konjic,Paja Pasic i ostale legende.Ko swu ovi likovi,znate li ijednog iz fubala?,ma to kriminalci samo taki.Prije nego sto ista taknu mrs svi iz saveza,vi ste tu radi sebe i vasih bossova a nikako radi prosperiteta BH fudbala.Da su u savezu sve srbi ili sve hrvati ali da su to pravi sportisti meni ne bi bilo krivo jer znam da bi pravi spotisti zelili da naprave nesto dobro za drzavu i za sport u BiH,ovi uhljupi se samo za sebe bore.Rog te nejebo prave teren 9 mjeseci umjesto 45 dana koliko je bilo i receno,pa to je za Haga ,a vii im klepcete,gori ste vi od njih :thumbdown: .Nemojmo nasjedati na hvalospjeve oni rade samo za svoju korist i treba ih nabiti nogom,dok to ne bude necemo se pomaknuti sa mjesta,svi ce nas prestici pa cak i Giblatar
Aj ne zajebaji ni ti sad.. niko nije rekao da je Vico sjajan i bezgresan, daleko od toga.. al da ne bi tog vice, i dan danas bi na oranici igrali. A umjesto toga, igrate na stvarno jednom od najboljih terena u drzavi. Pusti pricu, treba biti realan. Sve i da vico krade, opet i daje nesto za bh fudbal. Sta su to prethodnici njegovi uradili za sve ove godine ? Repka dresove nije imala..

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 13 mar 2023, 19:10

rodjak je napisao/la:
Pa da ja sam za uvijek bio u svakom sportu da nam bude takav sistem
Al nama u svakom sportu vode ljudi kolo koji nemaju veze sa sportom isto je sa srbijom sto se tice fudbala
Dok pogledas hrvatsku suker predsjenik
Tu su olic, pletikosa i milion drugih legendi uz tim
Dok kod nas brazzo sportski direktor bayerna a ne moze ni stolicu da dobije u savezu a kamoli sta da se pita
Bajramovic trenira djecu u Karlsruhe niko da ga zovne da makar mlade da proba, ibisevic pomocni trener herthe nama ne valja
Milion takvih primjera dje nasi igracu imaju znacajne uloge u ligi petice ali kod nas ni mjesta nemaju , a kamoli neku znacajnu ulogu
Kosarku u dvije godine i zene i muskarci su igrali europsko i svjetsko
Sve su politicka **** otjerali od teletovica do trenera bosnica i niko od navijaca se nije pobunio
Do nas je navijaca i navijackih grupa mi koji idemo na utakmice repke moramo neki kontakt uspostaviti sto se tice nekih pitanja
Pa sutra nek se sibaju ali moramo zajedno stati protiv politike

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 13 mar 2023, 19:18

Kad mogu sjest za sto uprave npr zelje i sarajeva
Mogu npr i manijaci i horde za opste dobro
Moramo nesto zajedno svi uraditi ovo mislim na sve grupe koje misle dobro BH Fudbalu

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 mar 2023, 19:26

LaHaineLaHaine je napisao/la:
13 mar 2023, 19:08
rodjak je napisao/la:
Aj ne zajebaji ni ti sad.. niko nije rekao da je Vico sjajan i bezgresan, daleko od toga.. al da ne bi tog vice, i dan danas bi na oranici igrali. A umjesto toga, igrate na stvarno jednom od najboljih terena u drzavi. Pusti pricu, treba biti realan. Sve i da vico krade, opet i daje nesto za bh fudbal. Sta su to prethodnici njegovi uradili za sve ove godine ? Repka dresove nije imala..

Ma dok sve ne napuste savez nama nece biti bolje to je sigurno.Sta su uradili za terene,nista.To je projekat Uefe i lokalne zajednice ,oni su samo tu posrednici koji su trebali samo sve dobro organizovati ali evo vidimo kako su organizovali.Jesu li bili ,rekli biramo ovu firmu iako ne sa najboljim uslovima ali su najbrzi u izradi terena i nama je najvaznije da se to sto prije uradi,i sta bi,tereni se jos uvijek grade.Ta firma je prosla bez ikakvih referenci i garancija,vjerovatno su uletili pinku nekima iz saveza da oni dobiju taj posao,jer po referencama i uslovima nisu oni trebali raditi terene.

Druga stvar je sudije i sudijska organizacija.Dali je iko zadovoljan sa suduijskom organizacijom izuzev Borca i medjugoraca koji imaju povlasteni polozaj.Zasto se Borcu uvijek namjestaju pogodne sudije ,vecinom sudije iz i oko BL.Kako se stele sudije timovima koje ce ih iskartonirati prije utakmice sa BL pa i medjugoraca a(ali posto su medjugorci sada malo jaci u zadnje vrijeme, manje se sad njima pomaze)Pomazu se i neki klubovi iz RS -a u borbi za opstanak da bi se drzo balans etnickih klubova ,gdje to u svijetu ima,ako ne zasluzujes PL majstore idi u ligu nize sta cu ti ja,i moj klub nije bio zasluzio PL dva puta pa je ispao.

Treca stvar je trosenje na racun saveza.Bio sam nekoliko puta sa reprezentaciom u istom hotelu i tu sam vidio sav raskos tih nasih ublehasa iz saveza,tu se jede i pije sve na racun saveza,i ne samo oni clanovi nego oni sa sobom povedu i rodbinu i prijatelje,sve na racun saveza.To ni Njemacka ne bi izdrzala.
Dok ne dodju sportisti pravi u savez nema napretka ,nabijem na qurac i njih i ove koske sto bacaju ,to ih nece popraviti :problem:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 13 mar 2023, 19:49

Jest rodjak to sve si u pravu ali tebi je meni se cini problem samo vico i borac
Nisu ti problem ovi sto su im dali svu ovlast
Dok su ovi „nasi“ bili gurali su samo nase
u rs nisu marke ulozili
Znalo se ukrast koji bod da bi klub iz rs bio izbacen , a ne neki iz federacije
Pa terene realno osim zenice i grbavice niko nista drugo nije ni gledo
Ako cemo tako pricat samo protiv jednih (to za sve govorim)
uvijek cemo imat podjele i ovi normalni sto ih ima s drugih strana ce otic putem npr lesinara koji samo znaju za nacionalizam
Ja znam kako to ide jer sam iz mijesanog braka imam sve tri religije u blizoj porodici
pa dublje poznajem neke od psihickih problema ovog napacenog drustva
Razumijem ja tebe al ti si uzeo kraj problema , a nisi krenuo od pocetka
Vicu sad da otjeramo sutra cemo dobiti nekog sda il hdz pulena
Dok ne otjeramo snds sda hdz od sporta
nece nam biti bolje
I oni su sustina naseg problema
opcenito ne samo u sportu

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 13 mar 2023, 20:06

Rodjaku su problem Vico, Borac, Zrinjski sutra će biti Široki , Leotar i Posušje i tako to. Djetetu od pet godina jasno je o čemu rodjak priča...

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 13 mar 2023, 20:07

Nije to samo sportista
I novi trener Faruk je sportista bivsi igrac nase repke
Ali je i on pod uticajem politike

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2023, 20:13

slika

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 13 mar 2023, 20:22

Jbg mi cemo kadete prekomadovati
Svakako su prvi
Ako budemo znali s njima imacemo igracine
Neki su vec bili na treninzima Bayerna,Man Utd, Intera, al koliko vidim neki su i ostali vani..

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 13 mar 2023, 20:50

miki651 je napisao/la:
13 mar 2023, 20:06
Rodjaku su problem Vico, Borac, Zrinjski sutra će biti Široki , Leotar i Posušje i tako to. Djetetu od pet godina jasno je o čemu rodjak priča...
Vico im zabranio da nam pucaju po golu sem onog nadrogiranog brazilca jednom kad je jedva dobacio do Marica loptu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Igraci im igraju krkanski nogomet i onda Beus kriv,jedino sto ih je glavati Fedja naucio je objesit im ćuku u svlacionici i udaraj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 13 mar 2023, 20:57

Igramo dobar fudbal kad smo kompletni, nemojte srati.
Mnogo ljepše igramo nego kad su treneri bili Osim i Dudlić.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 13 mar 2023, 21:31

redbull93 je napisao/la:
13 mar 2023, 13:24
Kako saznaju ****, NS/FS BiH uskoro će predstaviti veliki projekat, najveći u historiji domaćeg fudbala, izgradnja nacionalnog stadiona!

Iz izvora bliskih čelnicima krovne kuće fudbala saznajemo da se već uveliko razmišlja o izgradnji modernog stadiona koji će zadovoljavati sve uslove kategorije UEFA-e.

Naime, ukoliko se krene sa izgradnjom nacionalnog stadiona, isti će biti u Sarajevu. Oko eventualne lokacije se još uvijek razgovara. Prije nekoliko godina, načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić ponudio je besplatno zemljište u Halilovićima, dok se o lokaciji za stadion razgovaralo i na nedavno održanom sastanku sa načelnikom Općine Centar, Srđanom Mandićem.

Kako saznajemo, ukupna vrijednost projekta bila bi oko 30 miliona eura, a dio bi se finansirao od UEFA fondova, dok bi se za pokrivanje kompletne finansijske konstrukcije NS BiH obratio predstavnicima svih nivoa vlasti u BiH.

Nacionalni stadion ili obnova postojećih

Prije nego se projekat predstavi javnosti, u savezu se još uvijek razmišlja o nekoliko opcija, odnosno da li će se krenuti sa izgradnjom novog stadiona ili velikom rekonstrukcijom postojećih stadiona u BiH.

Kako saznajemo, jedna od ideja koja je na stolu je da se krene u veliki projekat obnove postojećih stadiona, pa bi tako u veliku obnovu odnosno dodatniu gradnju najprije krenuli Grbavica, Bilino Polje, Tušanj, Arena Rođeni te stadion Pod Bijelim Brijegom.

– Cilj je da se javnosti predstavi ozbiljan plan koji uključuje dogradnju kompletnog stadiona Grbavica u nivou sa istočnom i sjevernom tribinom gdje bi zaokružili jednu cjelinu, dodatno modernizovali stadion, uradili kompletnu novu fasadnu masku stadiona. Na Bilinom Polju bi pokrili istočnu, sjevernu i južnu tribinu te bi kompletan stadion sa novim krovom dobio i novu fasadnu masku. Osim ta dva stadiona, težili bi završetku stadiona Veleža sa izgradnjom još jedne tribine te pokrivanjem kompletnog stadiona. U Zrinjskom već imaju plan izgradnje istočne tribine i rekonstrukcije postojeće pa bi to svakako bio dio projekta. Ukoliko se savez odluči za ovaj projekat, krenuli bi i u završetak izgradnje stadiona u Tuzli, južne tribine u Banja Luci i pokrivanje zapadne tribine stadiona Borca, – kazao je naš izvor te dodao:

– Mislim da je druga opcija puno bolja i realnija, jer bi time napredovala i Premijer liga BiH. Dobili bi smo nekoliko novih i modernih stadiona što bi itekako značilo za razvoj fudbala u BiH.

Ukoliko se NS BiH odluči za drugi projekat, odnosno obnovu postojećih stadiona, projekat bi bio predstavljen kako lokalnim, kantonalnim, tako i entitetskim nivioima vlasti u BiH. Vrijednog kompletnog projekta uz podršku svih nivoa vlasti bila bi između 100 i 150 miliona KM.

Pored gore nabrojanih, cilj je da se rekonstruiraju i izgrade stadioni u Širokom Brijegu, Posušju, Bihaću, Bijeljini, Prijedoru, Doboju, Konjicu, Kaknju, Gradačcu, Srebreniku, Čapljini, Gračanici, Goraždu, Tešnju…

– Ovo bi bio veliki projekat od kojih bi najprije očekivali pomoć entitetskih vlasti. Prioritet je svakako izgradnja modernih stadiona u centrima kao što su Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja Luka..odnosno stadioni klubova koji igraju Premijer ligu. Osim toga, itekako bi sa određenim dijelom pomogli i manje gradove, zavisno od toga koliko bi njihove lokalne vlasti bile spremne učestvovati u projektu.

Nakon izgradnje hibridnih terena, nema sumnje da bi ovakav projekat za Bosnu i Hercegovinu uistinu bio historijski, a o dugoročnim benefitima, ne moramo mnogo ni govoriti. Predstavnici vlasti definitivno bi morali iskazati spremnost za učešće u ovom projektu.

Zivio vico haha
Samo Kosevo niko ne spominje hehe
Citav zivot gledamo hoce li kisa padati ili ne a po baksuzluku uglavnom pada kad je utakmica na Kosevu. Da hoce makar jednu tribinu natkriti da mozemo djecu povesti na stadion bez obzira na vrijeme

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 13 mar 2023, 21:34

kolezeljovac je napisao/la:
13 mar 2023, 18:54
emil02in je napisao/la:
13 mar 2023, 17:06
A daj lažeš :urnebes:
Joj Mujketa legende...
Je li stvarno ovo ozbiljno ili neka zajebancija da se hodza sa minbera sprda sa Sarajevom :urnebes: e moj Mirva

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 13 mar 2023, 21:40

Sto je najjace upravu je efendija :urnebes:

Svakih 6 mjesevi otjeraj 15 igraca,dovedi novih 15 koje ces otjerati za 6 mjeseci ponovo
Svaki put posle transfera se nafuraju i ispusu u drugoj,trecoj tekmi...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 mar 2023, 21:44

GIBRA je napisao/la:
13 mar 2023, 21:40
Sto je najjace upravu je efendija :urnebes:

Svakih 6 mjesevi otjeraj 15 igraca,dovedi novih 15 koje ces otjerati za 6 mjeseci ponovo
Svaki put posle transfera se nafuraju i ispusu u drugoj,trecoj tekmi...
Vidjet ćeš u maju ko je ispuhao. :salut:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 13 mar 2023, 21:48

Mustafa ef. Spahic ko iz Citaba

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 13 mar 2023, 21:56

Hop hop pa Djeno, hop hop pa Djeno.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 mar 2023, 22:09

225- 883

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 13 mar 2023, 22:18

Hansestadt je napisao/la:
13 mar 2023, 21:48
Mustafa ef. Spahic ko iz Citaba
Među Čaršijskom rajom poznat kao Mujke... Bez zezancije jedan od rijetkih starijih alima koje nešto znače i koji imaju autoritet... Današnja ulema bzs, ali ima i ona stara:
Kakav narod, takva ulema, kakva ulema, takva vlast....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”