sve je odluceno,Medvescak osigurao PO,ali mogu u slucaju poraza Olimpije da se probiju na 7. mjestohodža je napisao/la:kakva je situacija na tabeli...jel sve odlučeno ili ??hare_king je napisao/la:Sutra sve stavit na Medvescak

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sve je odluceno,Medvescak osigurao PO,ali mogu u slucaju poraza Olimpije da se probiju na 7. mjestohodža je napisao/la:kakva je situacija na tabeli...jel sve odlučeno ili ??hare_king je napisao/la:Sutra sve stavit na Medvescak

Bra'oWilly je napisao/la:Dobila Caja Laboral, dobio Almagro - prošla oba tiketa od juče.
 Izbaci i danas koji par tenisa (ako ga ima)
 Izbaci i danas koji par tenisa (ako ga ima)   

Koliko para bi dobio?
 Koliko para bi dobio?
Ma brate, nisu neke pare, al sam na nuli, tako da bi mi uh, itekako dobrodosle, 50 KM...Willy je napisao/la:Uuu **** ti miša, koji peh.Koliko para bi dobio?
Danas tenis mnogo zajeban, čekam kvote. Đoković - Berdych i Zvonareva - Janković jako gadni mečevi, Jelena juče povrijedila koljeno, ko zna ima li posljedica.

..hah,odsad prvo postavi prije uplatehodža je napisao/la:je.bi se muhoviću
šta ga imaš pisati, ne veži šuhvu...ja kad napišem ovdje to je već uplaćeno i bezveze ti je govoriti..
 ..da ne padas dzaba
 ..da ne padas dzaba 

daj ne zezaj, ko je lik so ti je poslao??
Boston ne moze da dobije Denver koji je pola tima izmijenio, a i ostali bez najboljeg igraca. Samo kad se ja kladim.Wozniacki C. - Pennetta F. - 1 @1.25
Zvonareva - Hantuchova - 1 @1.35
Fish - Mello - 1 @1.25
Twente - Rubin - X2 @1.87
1pdn/Man City - Aris - 1D2N @1.65
+3.5/Denver - Boston - 2 @1.80
Koef: 11.72

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.