Suti dobro sto onaj Mirvin brat nije vidio potencijal u nama, kakva bi to tek komedija bila, takmicenje brace ko ce vise platiti nekog igraca iz Zalgirisa. Ovako barem rahat mogu okrenuti broj pa marka po marka
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Rahat okrenuti humanitarni broj? Cega se pametan stidi...
-
- Kontakt:
Vječiti bratski derbiHansestadt je napisao/la: ↑13 mar 2023, 22:22Suti dobro sto onaj Mirvin brat nije vidio potencijal u nama, kakva bi to tek komedija bila, takmicenje brace ko ce vise platiti nekog igraca iz Zalgirisa. Ovako barem rahat mogu okrenuti broj pa marka po marka
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
killafrommanilla je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:22Koga? Ja tvoje bitke ne bijem, ja samo pricam onako kako jest. I apsolutno nikog ne mrzim, za mene je ovo sport i treba da ostane sport, nikad vise od toga.Bolivia je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:14Ja ih ne volim također ali ti ga baš pretjera, pojest će te mržnja buraz.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 mar 2023, 16:15
Stani, stani, stani
znaci, ovaj je dobar jer je, navodno, manje ukrao nego prethodnici. Uradio terene, ugradio se minimalno koliko je i vrijednost projekta, radio se stadion sto dana a kosevo ce godinu i po, dva grka dosla da postave nesto a milionski posao
I zato nam i treba sve, hvalimo stadione a ovamo neko oprao milione na njima i uradio 2 stadiona. DVA. Zrinjski nam prezentuje vrhunski roster i trenera, a ovamo zasticeni ko bijeli medvjedi, ne naprave faula na utakmici, al jok, kaze: najjaci su, a ovamo njegova ekipa svako kolo po 5 igraca suspendovanih.
Stvarno su istiniti vicevi o bosancima kao glupanima![]()
Bas me zanima sta je neistina ovdje.
U Bosni se brani Mamic k'o da je najposteniji lik, 9/10 vas bi ga rado ukljucilo u klub a covjek poklopio pola lige. Lokomotivu uveo u ligu da pusta Dinamu a napravio je toliko mocnu da sve ostale moze zgazit. Sudije uvijek nakolnjene Dinamu. Unistio HNL, ugnjetavao BBB, stvarao neke liste i odredjivao ko smije, a ko ne smije na utakmicu.
I to bi ti gledao jel?
@manijakalnost99 ljudi samo sto nisu poletili, ti se divis izgradnji dva travnjaka koji Bog zna kako su uradjeni i sklepani. Odbijene firme koje su pravile trsvnjake za SP da bi neka znj kompanija s pola radnika prodavala muda pod bubrege 100 dana.
Slazem se i upravu si.
Da od nas naprave ligu da imamo 4 predstavnika u ligi prvaka, za mene bi bili odron ako su neposteni i lopovi, a jesu.
Odlican primjer za Mamica, jer da jenzakona, pravde i drzave, pa i u Hrvatskoj, Mamic bi bio u zatvoru, a Dinamo duplo uspjesniji nego sada.
Mi navikli da je onaj lopov koji ukrade, a usput napravi nesto dobar, nije dobar nikako.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mi volimo Želju, oni voli Mirvića 

-
- Kontakt:
Ova druga slika toliko gej izgleda, ja ljudi sta je ovo..Ado1922 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 23:06Vječiti bratski derbiHansestadt je napisao/la: ↑13 mar 2023, 22:22Suti dobro sto onaj Mirvin brat nije vidio potencijal u nama, kakva bi to tek komedija bila, takmicenje brace ko ce vise platiti nekog igraca iz Zalgirisa. Ovako barem rahat mogu okrenuti broj pa marka po marka
Manijakalnost99 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 19:49Jest rodjak to sve si u pravu ali tebi je meni se cini problem samo vico i borac
Nisu ti problem ovi sto su im dali svu ovlast
Dok su ovi „nasi“ bili gurali su samo nase
u rs nisu marke ulozili
Znalo se ukrast koji bod da bi klub iz rs bio izbacen , a ne neki iz federacije
Pa terene realno osim zenice i grbavice niko nista drugo nije ni gledo
Ako cemo tako pricat samo protiv jednih (to za sve govorim)
uvijek cemo imat podjele i ovi normalni sto ih ima s drugih strana ce otic putem npr lesinara koji samo znaju za nacionalizam
Ja znam kako to ide jer sam iz mijesanog braka imam sve tri religije u blizoj porodici
pa dublje poznajem neke od psihickih problema ovog napacenog drustva
Razumijem ja tebe al ti si uzeo kraj problema , a nisi krenuo od pocetka
Vicu sad da otjeramo sutra cemo dobiti nekog sda il hdz pulena
Dok ne otjeramo snds sda hdz od sporta
nece nam biti bolje
I oni su sustina naseg problema
opcenito ne samo u sportu
Ti care ili si povrsno procito post ili ga nisi dobro razumio.Evo sad cu ti reci da su to SVE G O V N A,i "nasi" i "njihovi" i "oni tamo" sve su to g ovna i samo misle na dzep,nigdje nisam napiwso da je samo Vico problem,cak sta vise ,veci su problem ti koji aminuju sve sto Vico i Beius rade (oni su izbacili Mladost jer nije radila kako su joj naredili,a Mladost je slabasna bez zaledjine i nije je ko imo braniti) .Ne znam sta su se ovi zrinjevci uzjogubnili kad i oni znaju da im one sve titule ranije nisu ciste (sve kupljena kao i ostanak u ligi) jedino prosla i ova sezona su sto se njih tice ciste i ne moze im niko nista reci.Boila ja znam dobro kako se radi i sta se radi, imam covjeka unutra Mene zalibo rinaqa koji je klub ali ako mu se steli jacu biti protiv,i moj klub dabogda nikad nista ne osvojio ako ce osvojiti na racun stele,**** to bola.Zeljo je isto sa Zeljom sa Osimom kad je bio trener necu reci sve ali dosta toga osvojio kupovanjem i stelom.I sads se sjetim scene kad je Pehilj prije mozda 10 tak godina ne znam tacno(cini mi se da se tako zvao) dade gol Sirokom u zadnjoj minuti finala kupa za izjednacenje ,a Osim ga napa ko konja sto daje gol,sad ces konju morati promasiti pebal (te godine stela Zeljo prvak Siroki kup osvaja ovo je 100% tacno). Sloboda zadnje kolo dosla zrinjskom da odigraju revijalnu utakmicu jer su ovi vec zvali i rekli vama ne treba dajte nama da dobijemo moramo biti prvaci i tako i bi 3:0 za zriunjski,a ovamo oni mobilizovali citavu Hercegovinu da dodju na stadion na proslavu jer su vec sredili pobjedu haha

Ako hocemo bolju ligu ,nama treba udruga premijerligasa,pa nek tu udrugu vodi Boirac ili zrinmjski ili bilo ko drugi ne interesuje me ,ali dok toga ne bude nece biti napretka pa da bude postenije takmicenje i fer sudjenje.Ne branim ja ni moj klub,i oni su ucestvovali u nekim marifetlucima za koje ih nabijem na qrac sviju koji su se bavili time ,nek mi se napuse qrca

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Zovi u dispanzer pitaj imaju li slobodan krevet. PijaĆarsko cijepanje uma.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jeste se naspavali?
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Isto tako dok vam je Vlada FBiH davala kapom i sakom Ovcina imao 12 000 mjesecno sad kad su zavrnuli pipu hajd igraj za 3 000rodjak je napisao/la: ↑14 mar 2023, 04:21Manijakalnost99 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 19:49Jest rodjak to sve si u pravu ali tebi je meni se cini problem samo vico i borac
u rs nisu marke ulozili
uvijek cemo imat podjele i ovi normalni sto ih ima s drugih strana ce otic putem npr lesinara koji samo znaju za nacionalizam
Ja znam kako to ide jer sam iz mijesanog braka imam sve tri religije u blizoj porodici
nece nam biti bolje
Ti care ili si povrsno procito post ili ga nisi dobro razumio.Evo sad cu ti reci da su to SVE G O V N A,i "nasi" i "njihovi" i "oni tamo" sve su to g ovna i samo misle na dzep,nigdje nisam napiwso da je samo Vico problem,cak sta vise ,veci su problem ti koji aminuju sve sto Vico i Beius rade (oni su izbacili Mladost jer nije radila kako su joj naredili,a Mladost je slabasna bez zaledjine i nije je ko imo braniti) .Ne znam sta su se ovi zrinjevci uzjogubnili kad i oni znaju da im one sve titule ranije nisu ciste (sve kupljena kao i ostanak u ligi) jedino prosla i ova sezona su sto se njih tice ciste i ne moze im niko nista reci.Boila ja znam dobro kako se radi i sta se radi, imam covjeka unutra Mene zalibo rinaqa koji je klub ali ako mu se steli jacu biti protiv,i moj klub dabogda nikad nista ne osvojio ako ce osvojiti na racun stele,**** to bola.Zeljo je isto sa Zeljom sa Osimom kad je bio trener necu reci sve ali dosta toga osvojio kupovanjem i stelom.I sads se sjetim scene kad je Pehilj prije mozda 10 tak godina ne znam tacno(cini mi se da se tako zvao) dade gol Sirokom u zadnjoj minuti finala kupa za izjednacenje ,a Osim ga napa ko konja sto daje gol,sad ces konju morati promasiti pebal (te godine stela Zeljo prvak Siroki kup osvaja ovo je 100% tacno). Sloboda zadnje kolo dosla zrinjskom da odigraju revijalnu utakmicu jer su ovi vec zvali i rekli vama ne treba dajte nama da dobijemo moramo biti prvaci i tako i bi 3:0 za zriunjski,a ovamo oni mobilizovali citavu Hercegovinu da dodju na stadion na proslavu jer su vec sredili pobjedu haha.Kaze trener Slobode igracima pred utakmicu ne pucajte po golu nikako ,gadate ono brdo.(ovo je 100% tacno iz prve ruke)
Ako hocemo bolju ligu ,nama treba udruga premijerligasa,pa nek tu udrugu vodi Boirac ili zrinmjski ili bilo ko drugi ne interesuje me ,ali dok toga ne bude nece biti napretka pa da bude postenije takmicenje i fer sudjenje.Ne branim ja ni moj klub,i oni su ucestvovali u nekim marifetlucima za koje ih nabijem na qrac sviju koji su se bavili time ,nek mi se napuse qrca![]()
(ali to je sve bilo do 2016 te, godine kad su nas i doveli do ponora i umalo ugasili,od tada nema sanse da iko ista prodaje ili da radi sa sudijama zato smo uvijek donji sa sudijama ali moras i nesto trpiti kad se boris protiv necega)
Bolje da dođe kod nas da nema nikakva primanja nego uslovljavat momka tim balkanskim manirima
- Shategabri
- Kontakt:
Pomalo, voljeli ste vi i Amara, Misketa, bilo je tu svakakvih momenata.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nije imao nego ima i dalje 11 hiljada dok sjedi na tribinama a vi ste mu nudili 4 hiljade, niste mogli ni marke vise. Nisu mu nudili smanjenje na 3 hiljade nego na 8 hiljada, dakle da se smanji ZA 3 hiljade. Kontas? I sva ta razlika bi mu se namirila u slucaju da se izbori europa. To je vecina prihvatila, od Haskica do Andjusica, samo Hare mislio da je Cafu i trazio nemoguce. Zato sad sjedi na tribinama zbog uslovljavanja kluba i nije dobio papire da ide u Sibenik kao ni kod vas na kraju kad je vidio da ga nece niko drugi. Uvrijedjena mlada jbgsvrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 09:26Isto tako dok vam je Vlada FBiH davala kapom i sakom Ovcina imao 12 000 mjesecno sad kad su zavrnuli pipu hajd igraj za 3 000rodjak je napisao/la: ↑14 mar 2023, 04:21Manijakalnost99 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 19:49Jest rodjak to sve si u pravu ali tebi je meni se cini problem samo vico i borac
u rs nisu marke ulozili
nece nam biti bolje
Ti care ili si povrsno procito post ili ga nisi dobro razumio.Evo sad cu ti reci da su to SVE G O V N A,i "nasi" i "njihovi" i "oni tamo" sve su to g ovna i samo misle na dzep,nigdje nisam napiwso da je samo Vico problem,cak sta vise ,veci su problem ti koji aminuju sve sto Vico i Beius rade (oni su izbacili Mladost jer nije radila kako su joj naredili,a Mladost je slabasna bez zaledjine i nije je ko imo braniti) .Ne znam sta su se ovi zrinjevci uzjogubnili kad i oni znaju da im one sve titule ranije nisu ciste (sve kupljena kao i ostanak u ligi) jedino prosla i ova sezona su sto se njih tice ciste i ne moze im niko nista reci.Boila ja znam dobro kako se radi i sta se radi, imam covjeka unutra Mene zalibo rinaqa koji je klub ali ako mu se steli jacu biti protiv,i moj klub dabogda nikad nista ne osvojio ako ce osvojiti na racun stele,**** to bola.Zeljo je isto sa Zeljom sa Osimom kad je bio trener necu reci sve ali dosta toga osvojio kupovanjem i stelom.I sads se sjetim scene kad je Pehilj prije mozda 10 tak godina ne znam tacno(cini mi se da se tako zvao) dade gol Sirokom u zadnjoj minuti finala kupa za izjednacenje ,a Osim ga napa ko konja sto daje gol,sad ces konju morati promasiti pebal (te godine stela Zeljo prvak Siroki kup osvaja ovo je 100% tacno). Sloboda zadnje kolo dosla zrinjskom da odigraju revijalnu utakmicu jer su ovi vec zvali i rekli vama ne treba dajte nama da dobijemo moramo biti prvaci i tako i bi 3:0 za zriunjski,a ovamo oni mobilizovali citavu Hercegovinu da dodju na stadion na proslavu jer su vec sredili pobjedu haha.Kaze trener Slobode igracima pred utakmicu ne pucajte po golu nikako ,gadate ono brdo.(ovo je 100% tacno iz prve ruke)
Ako hocemo bolju ligu ,nama treba udruga premijerligasa,pa nek tu udrugu vodi Boirac ili zrinmjski ili bilo ko drugi ne interesuje me ,ali dok toga ne bude nece biti napretka pa da bude postenije takmicenje i fer sudjenje.Ne branim ja ni moj klub,i oni su ucestvovali u nekim marifetlucima za koje ih nabijem na qrac sviju koji su se bavili time ,nek mi se napuse qrca![]()
(ali to je sve bilo do 2016 te, godine kad su nas i doveli do ponora i umalo ugasili,od tada nema sanse da iko ista prodaje ili da radi sa sudijama zato smo uvijek donji sa sudijama ali moras i nesto trpiti kad se boris protiv necega)
Bolje da dođe kod nas da nema nikakva primanja nego uslovljavat momka tim balkanskim manirima
- svrakino1921
- Kontakt:
Nismo mi nista nudiliMostarskiSin je napisao/la: ↑14 mar 2023, 09:30Nije imao nego ima i dalje 11 hiljada dok sjedi na tribinama a vi ste mu nudili 4 hiljade, niste mogli ni marke vise. Nisu mu nudili smanjenje na 3 hiljade nego na 8 hiljada, dakle da se smanji ZA 3 hiljade. Kontas? I sva ta razlika bi mu se namirila u slucaju da se izbori europa. To je vecina prihvatila, od Haskica do Andjusica, samo Hare mislio da je Cafu i trazio nemoguce. Zato sad sjedi na tribinama zbog uslovljavanja kluba i nije dobio papire da ide u Sibenik kao ni kod vas na kraju kad je vidio da ga nece niko drugi. Uvrijedjena mlada jbgsvrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 09:26Isto tako dok vam je Vlada FBiH davala kapom i sakom Ovcina imao 12 000 mjesecno sad kad su zavrnuli pipu hajd igraj za 3 000rodjak je napisao/la: ↑14 mar 2023, 04:21
On hoce kod nas
A opste je poznata finans. situacija kod nas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Slavit cemo tvoje imeShategabri je napisao/la: ↑14 mar 2023, 09:28Pomalo, voljeli ste vi i Amara, Misketa, bilo je tu svakakvih momenata.
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Pjeva li ovo iko višeMortemHz je napisao/la: ↑14 mar 2023, 09:50''Slavit cemo tvoje imeShategabri je napisao/la: ↑14 mar 2023, 09:28Pomalo, voljeli ste vi i Amara, Misketa, bilo je tu svakakvih momenata.
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim''

Koševo Zapad
- Antipolitika3
- Kontakt:
Danas igra sedmerostruki sampion BiH
Rodjak je poludio i zivi u imaginarnom svijetu.
Svrakino je totalno upravu,SDA zavrnula pipu.
Igrali se sa njima od 60.min u derbiju,peta ovo ono,egzibicije Tomislava Kisa
Onlyzrinja polufinale kupa ,vi kompletni mi cemo opet ostavit Nemanju na klupi da sve bude korektno?
Sloboda ce pobjediti u Vrapcicima,ljudi igrajte dvicu.
Onlyzrinja polufinale kupa ,vi kompletni mi cemo opet ostavit Nemanju na klupi da sve bude korektno?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ja kao navijač Borca, kluba sa renomeom u bivšoj državi, kluba čiji su navijači gajili prijateljske odnoste sa navijačima Sarajeva u prijeratnom periodu, kluba koji je osvajač kupa Maršala, kluba koji je od osnivanja zajedničke lige sa svima igrao "FUDBAL", i zbog toga nažalost ispao 4 puta iskreno imam veliki stid i želim da se ova farsa i blaćenje jednog od simbola BIH sporta što pre stane.E sad sa druge strane, za ovo sve ste sami krivi jer ste nas doslovno htijeli ugasiti i bili ste nadomak toga (isključivo se dotičem Sarajevskih dvostrukih aršina), tako da sada trpite sve što su vaši predhodnici uradili....Svjesni smo mi da nam poslje V sljedi težak period i da će biti odmazda ali i iz većih G smo se izvukli pa ćemo i iz ovoga !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Nemoj polufinaleAntipolitika3 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 09:59Danas igra sedmerostruki sampion BiH

Finale majstore da izvagamo Mostar. Ne znam zasto ste se usrali te utakmice

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 16 gostiju.