FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

Alii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alii » 13 mar 2023, 23:31

Oce li Mirza prekucat Sablica?
Po radnim danima u klubu?

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 mar 2023, 23:32

I kaze neko - ne treba nam neki ozbiljan SD, neko ko se OZBILJNO razumije u fudbal.
- FKS -

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 13 mar 2023, 23:41

Lucas je napisao/la:
13 mar 2023, 23:30
Alii je napisao/la:
13 mar 2023, 23:27
slika
Izbaci Uscuplica i Vasoskog i ubaci Repuha i to je 5 možda i najvecih ublehaša i tokmaka koji su vodili Sarajevo od 1946.
Hurtić gleda u nevjerici

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 mar 2023, 00:18

Alii je napisao/la:
slika
Za godinu i po
🤣7 razlicitih trenera,
😂5 domacih stadiona
🤡100+ odlazaka/dolazaka

#newera
#jedanjecilj
#reorganizacija
#remont
#samojejedandom
NEMA NAZAD

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 14 mar 2023, 00:35

Mole se "objektivni" navijaci da opet ne prave zvijezde od ovih debila ako slucajno pobijedimo posušje. Njima treba svako pola godine dovesti atalantu i gladbah da naostre qrc na njima i pokazu im da su igraci nivoa federalke

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 14 mar 2023, 07:50

Lucas je napisao/la:
13 mar 2023, 23:30
Alii je napisao/la:
slika
Izbaci Uscuplica i Vasoskog i ubaci Repuha i to je 5 možda i najvecih ublehaša i tokmaka koji su vodili Sarajevo od 1946.
Sto bi izbacivo vasoskog, cime je on to pokazo da je neki strucnjak

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 14 mar 2023, 08:02

belosevic23 je napisao/la:
14 mar 2023, 00:35
Mole se "objektivni" navijaci da opet ne prave zvijezde od ovih debila ako slucajno pobijedimo posušje. Njima treba svako pola godine dovesti atalantu i gladbah da naostre qrc na njima i pokazu im da su igraci nivoa federalke
Psst, ne kvari atmosferu :shhh:
Koševo Zapad

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 14 mar 2023, 08:07

Cuj Gladbach i Atalantu,cemu trosak. Dovoljno je zrinjski,Velez, TC ,da ne kazem i Slobodu :mrgreen:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 mar 2023, 08:14

Repuheeeee

Obućahhhh

Mirzaahhh

Aylaahhhh

2023. godina
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 mar 2023, 08:14

https://****/**/komen ... ija-843519
Odlican tekst na sporttt1. Tacno je covjek napisao sve od rijeci do rijeci.
Sistem-kontinuitet-stabilnost! Kad to nauci Ismir, imamo se cemu nadati.
"Međutim, kada nemate sistem, a ocjenjujete kompletan kolektiv nakon samo nekoliko utakmica, gotovo je neupitno da ćete napraviti greške. Budete li još pritom greške ispravljali konstantnim mijenjanjem onoga što ste percipirali lošim nakon samo nekoliko utakmica ili nakon pola sezone, neupitno ćete napraviti haos. Jedan veliki bh. klub se trenutno nalazi u takvom haosu."

Samo mi imamo jos jedan problem, mi bi htjeli da damo vrijeme nekome, samo sto konstantno fulamo sa trenerom kojem vrijedi i treba dati to vrijeme. Vasoski pa Dudic pa Mirza. Evo da kazem samo od dolaska Mirvica.
Nemojte zaboraviti da smo tog Sablica mi otjerali, pustite se sad suplje trebalo je njega istrpiti. Znaci zadnjih par utakmica se njemu raja dobro nahebala svega prije nego je smaknut. Imao je losu ekipu to je tacno ali ja ne vidim da je on iz lose ekipe izvukao maximum pa eto ko biva on je bio nakav strucnjak. Ne znam bas!
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 14 mar 2023, 08:16, ukupno mijenjano 2 puta.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 14 mar 2023, 08:15

ajdohordas je napisao/la:
13 mar 2023, 23:01
Nemamo pobjednički mentalitet više, izgubili smo samopouzdanje i taj gard velikih klubova, a to kad se izgubi onda je problem veliki i iz toga se teško čupati.
Sad kad i izgledamo koliko toliko okej na terenu ne pobjeđujemo a ekipe nam uzimaju bodove tako što nam 1/2 puta pogledaju na gol.
Džaba sva kvaliteta na terenu, rezultat neće doći dok se mentalitet ne izgradi ponovo i ne zauzme gard velikog kluba kakav nam i dolikuje, a to je u ovakvoj atmosferi i podjeli navijača gotovo pa nemoguće.
Zakazali smo jednostavno na svim frontovima i to je to. Mirzin odlazak bi riješio jedan od problema ali ni blizu sve naše probleme.
Upravo tako
Treba nam godina,dvije samo ime da vratimo kluba gdje pripada jer su ga ovi toliko srozali da je to za anala.Uporedo da se pravi tim godinu dana koji bi tek nakon toga pokazao pravu snagu.
Ovo dovodjenje i gomilanje igraca od Aylah i kompanije uz trenera Mirzu je budalastina cista.Vidjeli smo na TC na sta to lici

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 14 mar 2023, 08:24

Je l otišao Mirza?

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 14 mar 2023, 08:25

Tesko i slucajno x je najrealniji

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 mar 2023, 08:25

nokee je napisao/la:
14 mar 2023, 08:14
[url]https://****.****/**/komentar/dinamo-i-hajduk-bh-verzija-843519[/url]
"Međutim, kada nemate sistem, a ocjenjujete kompletan kolektiv nakon samo nekoliko utakmica, gotovo je neupitno da ćete napraviti greške. Budete li još pritom greške ispravljali konstantnim mijenjanjem onoga što ste percipirali lošim nakon samo nekoliko utakmica ili nakon pola sezone, neupitno ćete napraviti haos. Jedan veliki bh. klub se trenutno nalazi u takvom haosu."

Samo mi imamo jos jedan problem, mi bi htjeli da damo vrijeme nekome, samo sto konstantno fulamo sa trenerom kojem vrijedi i treba dati to vrijeme. Vasoski pa Dudic pa Mirza. Evo da kazem samo od dolaska Mirvica.
Nemojte zaboraviti da smo tog Sablica mi otjerali, pustite se sad suplje trebalo je njega istrpiti. Znaci zadnjih par utakmica se njemu raja dobro nahebala svega prije nego je smaknut. Imao je losu ekipu to je tacno ali ja ne vidim da je on iz lose ekipe izvukao maximum pa eto ko biva on je bio nakav strucnjak. Ne znam bas!
Ma iz ove perspektive, za Dudica, Acu i Mirzu je Conte licno. Al i ja smatram da ta ekipa nije bas toliko uzasna koliko se istice. Barem ne toliko uzasna da ima 2-3 suta po utakmici, sut u okvir gola svako 80 minuta itd. Pa Bagaric je njegov igrac iz Sirokog, kod nas ga gurao na krilo, Bodula su evo 5x bolje iskoristili u Igmanu, imao je Kapica i Djokanovica, Pidru i Halida na bekovima... Okej, jest to sve slabije nego danasnja ekipa, ili ekipa koju je odmah Vasoski dobio, al brate dva suta po utakmici protiv neke Slobode ili Leotara, to ne smijes sebi dozvolit taman da s juniorima igras. Ili patnja protiv Ljubica i gol u 82. minuti, Dervisagic dres skide ko da je Interu zabio.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 14 mar 2023, 08:34

samoSA je napisao/la:
14 mar 2023, 08:25
Tesko i slucajno x je najrealniji
Mislim da bi pao neki rekord kad bi ovi udarili na Atalantu ili Gladbach u ovom momentu :D :(

Nekih 15-0 ili tako nešto.
Koševo Zapad

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 14 mar 2023, 08:35

nokee je napisao/la:
14 mar 2023, 08:14
[url]https://****.****/**/komentar/dinamo-i-hajduk-bh-verzija-843519[/url]

Sablić je samo trebao od igrača koje je imao na raspolaganju iskristalisati jedan tim u formaciji 4-2-3-1 bez izmišljanja pozicija i sa njim gurati do kraja jeseni, u tom slučaju možda bi i danas bio na klupi Sarajeva.
Dizdarević, Šabanović, Dupovac, Lazić, Pidro, Kapić, Đokanović, Bodul, Fanimo, Velkoski i Bagarić. Da je gurao do kraja jesenjeg dijela sa otprilike ovih 11 (doduše Velkoski na lijevom krilu - jedna prinudno izmišljenja pozicija jer nismo imali klasično lijevo krilo) sigurno bi izbacili Milsami i imali puno više bodova pred proljece 2022.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 14 mar 2023, 08:37

I opet se vraćamo na to da je moguće imati kontinuitet samo ako imaš sistem, koji mi nažalost nemamo a s ovom upravom i trenerom nećemo nikad imati… čitam juče izjavu igrača kojeg je trenirao ten Hag, da su na treninzima igrali 11 protiv 0 i nije im bilo jasno sve dok nisu skontali da će tako na lakši način shvatiti šablone i kretnje koje trebaju na utakmici odigrati. Kod nas se još uvijek koristi ona akcija prije 15 godina dok sam ja igrao, s centra duga lopta na krilo ili beka, povratna i ubačaj u 16m.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 mar 2023, 08:43

Ma ne mora se uopste igrat 4231, sta ima silit i gurat neka wannabe krila kad ih tad nismo imali. Stavio si Fanima u ekipu, lik uopste nije htio da igra te sezone. Sablic je cak i dobro krenuo sa 352 formacijom, dobio dvije u nizu, i onda protiv Listice na Kosevu izvede 343 sa Bagaricem na krilu i Bodulom u napadu, i ne osutamo po golu. Protiv Leotara isto, izgubimo utakmicu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 mar 2023, 08:48

znaci jos narkoman nije dobio otkaz. Ako dobije sljedecu nece on jos 3-4 kola
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 14 mar 2023, 08:58

Nema tu puno polemike, način na koji reaguješ u kriznim situacijama pokazuje koliko ti je stalo. Opet treba uzeti za primjer Rijeku, vidio vlasnik Mišković da je klub odigrao najgoru polusezonu vjerovatno ikad, doveo provjerenog trenera i dao mu sve ovlasti da ih vadi. S druge strane, s vremenom sve izvjesniji Mozzart igrač sjedi i gleda kako mu ublehaš troši pare, svako vidi da nas vodi u propast, ali to njemu očito odgovara.

Kad već spominjete Ljubić, samo da prenesem onom navijaču što se pokoškao sa zalizanim na toj tekmi, da je on kriv za ovo stanje u klubu. Da ga je tad nokautirao, možda bismo sad imali trenera.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PAPE3, rimljanin90, Rodman i 43 gosta.