FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
45
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 191

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 14 mar 2023, 09:13

Bojan Regoje u Sport centar podcastu kaže da je Dal Varešanović najbolji mladi igrač lige :rol: :rol: :rol:

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 14 mar 2023, 09:16

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
14 mar 2023, 08:58
Nema tu puno polemike, način na koji reaguješ u kriznim situacijama pokazuje koliko ti je stalo. Opet treba uzeti za primjer Rijeku, vidio vlasnik Mišković da je klub odigrao najgoru polusezonu vjerovatno ikad, doveo provjerenog trenera i dao mu sve ovlasti da ih vadi. S druge strane, s vremenom sve izvjesniji Mozzart igrač sjedi i gleda kako mu ublehaš troši pare, svako vidi da nas vodi u propast, ali to njemu očito odgovara.

Kad već spominjete Ljubić, samo da prenesem onom navijaču što se pokoškao sa zalizanim na toj tekmi, da je on kriv za ovo stanje u klubu. Da ga je tad nokautirao, možda bismo sad imali trenera.
Zar je to bilo protiv ljubica, ja sam ubjedjen da je na nekoj ligaskoj bilo
Sjecam se mi sa istoka zumirali zapad brojali ljude nije bilo 30 ukupno na zapadu(edit: protiv ljubica)
Do smrti odani!

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 14 mar 2023, 09:33

Lucas je napisao/la:
14 mar 2023, 09:13
Bojan Regoje u Sport centar podcastu kaže da je Dal Varešanović najbolji mladi igrač lige :rol: :rol: :rol:
Ma ja sam ubjeđen da on nije tolika taraba kakvom se sad čini, ima problema sa glavom sigurno, a najgore što nema nekoga da ga usmjeri da iskoristi svoje prednosti. Ovako su mu babu postavili za trenera koji mu daje slobodu kao da je Messi a ne ide tako. Povrh svega dijete nije ofanzivni vezni niti ima neke karakteristike za to, ono što on može igrati je krilo i eventualno neki polušpic ala Valkoski ili Guliashvili. Pod ovom ublehom i Vrančić izgleda kao taraba realno, mislim kako god okreneš u onakvoj polusezoni i onakvom rasulu ima 4 gola i 2 asistencije, nije slučajno sigurno.
Samo dobar trener koji zna iskoristiti igrače koje ima ja sam ubjeđen da bi i on bio koristan za ekipu. Dobar trener bi znao iskoristiti i Čatakovića za sigurnih 10ak golova u sezoni i još more igrača koje imamo jednostavno nema niko da usmjeri i da ih iskoristiti pa se svi čine kao Karine obične

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 mar 2023, 10:08

napoleon72 je napisao/la:
14 mar 2023, 08:25
nokee je napisao/la:
14 mar 2023, 08:14
[url]https://****.****/**/komentar/dinamo-i-hajduk-bh-verzija-843519[/url]
Odlican tekst na sporttt1. Tacno je covjek napisao sve od rijeci do rijeci.
Sistem-kontinuitet-stabilnost! Kad to nauci Ismir, imamo se cemu nadati.
"Međutim, kada nemate sistem, a ocjenjujete kompletan kolektiv nakon samo nekoliko utakmica, gotovo je neupitno da ćete napraviti greške. Budete li još pritom greške ispravljali konstantnim mijenjanjem onoga što ste percipirali lošim nakon samo nekoliko utakmica ili nakon pola sezone, neupitno ćete napraviti haos. Jedan veliki bh. klub se trenutno nalazi u takvom haosu."

Samo mi imamo jos jedan problem, mi bi htjeli da damo vrijeme nekome, samo sto konstantno fulamo sa trenerom kojem vrijedi i treba dati to vrijeme. Vasoski pa Dudic pa Mirza. Evo da kazem samo od dolaska Mirvica.
Nemojte zaboraviti da smo tog Sablica mi otjerali, pustite se sad suplje trebalo je njega istrpiti. Znaci zadnjih par utakmica se njemu raja dobro nahebala svega prije nego je smaknut. Imao je losu ekipu to je tacno ali ja ne vidim da je on iz lose ekipe izvukao maximum pa eto ko biva on je bio nakav strucnjak. Ne znam bas!
Ma iz ove perspektive, za Dudica, Acu i Mirzu je Conte licno. Al i ja smatram da ta ekipa nije bas toliko uzasna koliko se istice. Barem ne toliko uzasna da ima 2-3 suta po utakmici, sut u okvir gola svako 80 minuta itd. Pa Bagaric je njegov igrac iz Sirokog, kod nas ga gurao na krilo, Bodula su evo 5x bolje iskoristili u Igmanu, imao je Kapica i Djokanovica, Pidru i Halida na bekovima... Okej, jest to sve slabije nego danasnja ekipa, ili ekipa koju je odmah Vasoski dobio, al brate dva suta po utakmici protiv neke Slobode ili Leotara, to ne smijes sebi dozvolit taman da s juniorima igras. Ili patnja protiv Ljubica i gol u 82. minuti, Dervisagic dres skide ko da je Interu zabio.
Tako je. S kakvom god ekipom da si raspolagao ono je bilo nedopustivo. Mislim da nisam gore Sarajevo gledao i ne sjecam se da je raja onako nekoga tjerala kao Sablica. Nama je problem sto nema ko da ti uspostavi neki sistem, gdje ce se znati jel igrac kojeg dovodis se uklapa u taj sistem, nego samo dovedi valjao je tamo negdje.
Spominje se cesto Zrinjski, ali s pravom jer su prvi koji su to napravili s Jakirom i evo vidimo kako im ide. Igracki garantujem da smo bolji od njih, ali sistem kontinuitet i sve ostalo ne funkcionise ocito..

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 14 mar 2023, 10:15

U kojem gradu igramo protiv Posusja :mrgreen:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 mar 2023, 10:21

A ono Regoje je pravooooo relevantan.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 14 mar 2023, 10:24

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
14 mar 2023, 10:15
Sve čestitke upravi, zaista divan potez za navijače širom Bosne i Hercegovine. Svi imaju priliku da vide FK Sarajevo zahvaljujući turneji u organizaciji Aylah i co.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 14 mar 2023, 10:39

pitara je napisao/la:
14 mar 2023, 09:33
Lucas je napisao/la:
Ma ja sam ubjeđen da on nije tolika taraba kakvom se sad čini, ima problema sa glavom sigurno, a najgore što nema nekoga da ga usmjeri da iskoristi svoje prednosti. Ovako su mu babu postavili za trenera koji mu daje slobodu kao da je Messi a ne ide tako. Povrh svega dijete nije ofanzivni vezni niti ima neke karakteristike za to, ono što on može igrati je krilo i eventualno neki polušpic ala Valkoski ili Guliashvili. Pod ovom ublehom i Vrančić izgleda kao taraba realno, mislim kako god okreneš u onakvoj polusezoni i onakvom rasulu ima 4 gola i 2 asistencije, nije slučajno sigurno.
Samo dobar trener koji zna iskoristiti igrače koje ima ja sam ubjeđen da bi i on bio koristan za ekipu. Dobar trener bi znao iskoristiti i Čatakovića za sigurnih 10ak golova u sezoni i još more igrača koje imamo jednostavno nema niko da usmjeri i da ih iskoristiti pa se svi čine kao Karine obične
Njegov talenat nije upitan, ali djeluje ko pravo razmazeno deriste i iritantan je zbog mahanja rukama, nezalaganja, tersanja i drugih stvari, i zbog toga nikad nece biti vrhunski sportista.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 14 mar 2023, 10:44

spezial je napisao/la:
14 mar 2023, 10:39
pitara je napisao/la:
14 mar 2023, 09:33
Lucas je napisao/la:
Njegov talenat nije upitan, ali djeluje ko pravo razmazeno deriste i iritantan je zbog mahanja rukama, nezalaganja, tersanja i drugih stvari, i zbog toga nikad nece biti vrhunski sportista.
Baš to i govorim, ništa Pidro ili Šabanović nisu bili talentovaniji od njega. Problem je što ima toliku slobodu, a tinejdžer ko i svaki čim ga neko pohvali i čim zna da je nedodirljiv ufursati se ko da je Boga za muda uhvatio.
Babo će ga uništiti definitivno.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 14 mar 2023, 11:07

tabba77 je napisao/la:
14 mar 2023, 10:24
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
14 mar 2023, 10:15
Sve čestitke upravi, zaista divan potez za navijače širom Bosne i Hercegovine. Svi imaju priliku da vide FK Sarajevo zahvaljujući turneji u organizaciji Aylah i co.
I to ne samo da vide, nego da nam se i smiju!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 mar 2023, 11:08

Još danas u vašem gradu, sutra ko zna gdje.. :lol:

Obzirom da je Mirvić napravio cirkus od nas, onda je i primjereno da idemo po gradovima kao i pravi cirkusi.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 14 mar 2023, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 mar 2023, 11:09

Kakva smo šprdancija postali, i nama smiješno

Cirkus Kolorado
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 14 mar 2023, 11:11

joker90 je napisao/la:
14 mar 2023, 11:08

Obzirom da je Mirvić napravio cirkus od nas, onda je i primjereno da idemo po gradovima kao i pravi cirkusi.
Putujući džindasi :D
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 mar 2023, 11:14

MaroonBjelave je napisao/la:
14 mar 2023, 11:11
joker90 je napisao/la:
14 mar 2023, 11:08

Putujući džindasi :D
HAHAHAHAHAHAHA
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 14 mar 2023, 11:15

Većinom cirkus bez publike, a i kad ima publike tad je džaba ulaz.
N E V J E R O V A T N O

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 mar 2023, 11:16

holyman je napisao/la:
14 mar 2023, 00:18
Alii je napisao/la:
13 mar 2023, 23:27
slika
Za godinu i po
🤣7 razlicitih trenera,
😂5 domacih stadiona
🤡100+ odlazaka/dolazaka

#newera
#jedanjecilj
#reorganizacija
#remont
#samojejedandom
Jedina konstanta je Uscuplic :D

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 14 mar 2023, 11:17

Još uprava i šta je ostalo od stručnog štaba :D

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 14 mar 2023, 11:20

NazorUso je napisao/la:
14 mar 2023, 10:21
Ma sad mi naumpade, Varešanović je bio trener Regoju u Olimpiku kad su kup osvojili, pa vjerovatno zato je ovo izjavio :D

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 mar 2023, 11:22

MOzda kad bi Kodro dosao Dal bi pokazao bar nesto sto zna pa da ga prodamo .Dok je mirza tu imat cemo samo problema.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 mar 2023, 11:24

Lucas je napisao/la:
14 mar 2023, 11:20
NazorUso je napisao/la:
14 mar 2023, 10:21
Ma sad mi naumpade, Varešanović je bio trener Regoju u Olimpiku kad su kup osvojili, pa vjerovatno zato je ovo izjavio :D
Neka ga u Slaviju odvede sko je toliko dobar

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mnon46, Rodman i 25 gostiju.