Aba liga 20222 /23
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Aba liga 20222 /23
Lessort vec godinu ipo dana nasrce na igrace,navijace,trenere Zvezde. Umalo je namerno povredio Kampaca u Nisu,pa se onda zaleteo da bije Vildozu jer je stao ispred svog saigraca. Prosle godine se zalece na pomocne tenere,na navijace.... Decko je psihicki nestabilna i neinteligentna osoba kao i Ledej. Ako ova liga i dalje ima neki kredibilitet morace da mu daju suspenziju od minimum nekoliko utakmica kao sto su Reedu.
Ovakav nije bio dok je bio u KKCZ. Ne znam sta se odjednom desilo sa njim.
Stvorila se prevelika mrznja u derbijima. Ovo se ce oteti kontroli u plej ofu. Izgleda da dok ne padne mrtva glava ce se nastaviti ovakav cirkus.
Sudjenje je tek posebna prica na domacim terenima. Lesort 21 fucking bacanje za 3/4 sinoc. Emiid koji je najzasticeniji igrac u NBA mislim da nikada nije imao ovakav tretman. Sviranje 4 i 5 licne Kampacu su tek posebna komedija. Tu je utakmica prelomljena u korist KKP.
Zvezda sve u svemu moze izvuce pozitivne stvari iz ove utakmice jer je vodila +20 bez Nedovica,Dobrica,Lazica na gostujucem terenu protiv kompletnog KKP. Ocigledno da ova ekipa Zvezde ne lezi Partizanu.
Nadam se da ce se smiriti situacija i da ce Zeljko makar malo da urazumi onu budaletinu jer ce na kraju stvarno da se nadju neki moroni na ulici koji ce mu napraviti problem. To nikome nije u interesu.
Za PO ABA zelim samo posteno sudjenje,mada to svakako odavno nije moguce u ovom blatu.Ono sinoc je stvarno bilo tuzno.
Najkvalitetniji i najposteniji derbiji su bili ove sezone u EL sa stranim El sudijama. Otuda i obe pobede gostiju sto deluje nezamislivo u ABA blatu.
Stvorila se prevelika mrznja u derbijima. Ovo se ce oteti kontroli u plej ofu. Izgleda da dok ne padne mrtva glava ce se nastaviti ovakav cirkus.
Sudjenje je tek posebna prica na domacim terenima. Lesort 21 fucking bacanje za 3/4 sinoc. Emiid koji je najzasticeniji igrac u NBA mislim da nikada nije imao ovakav tretman. Sviranje 4 i 5 licne Kampacu su tek posebna komedija. Tu je utakmica prelomljena u korist KKP.
Zvezda sve u svemu moze izvuce pozitivne stvari iz ove utakmice jer je vodila +20 bez Nedovica,Dobrica,Lazica na gostujucem terenu protiv kompletnog KKP. Ocigledno da ova ekipa Zvezde ne lezi Partizanu.
Nadam se da ce se smiriti situacija i da ce Zeljko makar malo da urazumi onu budaletinu jer ce na kraju stvarno da se nadju neki moroni na ulici koji ce mu napraviti problem. To nikome nije u interesu.
Za PO ABA zelim samo posteno sudjenje,mada to svakako odavno nije moguce u ovom blatu.Ono sinoc je stvarno bilo tuzno.
Najkvalitetniji i najposteniji derbiji su bili ove sezone u EL sa stranim El sudijama. Otuda i obe pobede gostiju sto deluje nezamislivo u ABA blatu.
Covicev saopstenja su melem.
Imas najskupljeg sportistu u istoriji na ovim prostorima i cuna.
U frizider.
Imas najskupljeg sportistu u istoriji na ovim prostorima i cuna.
U frizider.
-
- Kontakt:
Pusti medije , znaš i sam da su željni senzacija bilo kakvih ...Epidaurus je napisao/la: ↑14 mar 2023, 11:27Da, sankcionisati i to je to al problem je sto se u javnosti vec pocela stvarati atmosfera linca i poziv na presretanje Lessorta na ulici il da ziv ne izadje iz Pionira.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2023, 11:14Ispad sankcionisati i idemo dalje , npr. 3 utakmice kazne . Sam pao , sam se ubio . Sjeti se da je Petruševa dok je bio u Megi Reed udario šakom u pluća .Epidaurus je napisao/la: ↑14 mar 2023, 10:44Nakon onog cobanskog ispada Lessorta sinoc, svo ludilo i kretenizam navijaca oba kluba bi u eventualnoj finalnoj seriji ABA lige moglo eskalirati na novi nivo. Jedino likuju zbog napada na Petruseva, a drugi vec poceli pozivati da se Lessorta presretne na ulici ili da ziv ne izadje iz Pionira.
Očigledno Petrušev zna da provcira , ali Lessor je trebao ostati miran , pogotovo jer je Partizan dobio utakmicu poslije 22 pone zaostatka .
Zašto čobanski ispad ? Ne dešava se ovo u svijetu sporta ?
Ti kao navijač Reala bi najbolje trebao znati , Pepe i Ramos imaju primjera koliko hoćeš .
To sto su Pepe i Ramos igrali za Real ne znaci da nisu svako malo imali cobanske ispade. I Rudy igra za Real pa vjerovatno nema poganijeg igraca od njega u Euroligi. Opet vodis neke imaginarne bitke sam sa sobom.
Kakve imaginarne bitke ? Jesi li se ti bavio sportom ikad ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nije sigurno dzaba udario ono malo gofno. Nema razloga da ga udara "onako". Pobijedili, sekunda do kraja. Ocigledno da je ovaj mu nesto sr.ao tokom utakmice, a vjerovatno i u toj situaciji na kraju mu nesto rekao. Ne opravdam ni to, al sto je trazio, to je i dobio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jesu li bili faulovi nad Lesorom ? Pošteno napiši .Stepp je napisao/la: ↑14 mar 2023, 12:51Lessort vec godinu ipo dana nasrce na igrace,navijace,trenere Zvezde. Umalo je namerno povredio Kampaca u Nisu,pa se onda zaleteo da bije Vildozu jer je stao ispred svog saigraca. Prosle godine se zalece na pomocne tenere,na navijace.... Decko je psihicki nestabilna i neinteligentna osoba kao i Ledej. Ako ova liga i dalje ima neki kredibilitet morace da mu daju suspenziju od minimum nekoliko utakmica kao sto su Reedu.
4 faul Campazza jeste komedija , ali 5 nipošto , jasno se vidi udaranje po ruci .
Znači sudije su krive za 58 primljenih poena u drugom poluvremenu ? Interesantno . Vodili 22 razlike , pa gubili 11 razlike ..
Zvezda je vodila 20 razlike jer su sve pogađali , a Partizan ni slobodno bacanje nije mogao da ubaci . Kad je Partizan počeo da pogađa otvorene šuteve , a Zvezda promašivala desio se preokret . Par dana ranije iste stvari su se desile Zvezdi , +16 su imali polovinom treće četvrtine . U Minhenu su isto imali dvocifrenu prednost , a šta tek napisati o porazu protiv Albe ?!?
Izjave Ivanovića su tek posebna tema .
Slažem se da treba urazumiti Lesora , tu je ABA liga da ga kazni .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Očigledno je da ga je Petrušev dobro isprovocirao , ali on je pobjednik u ovoj situaciji . Lesor je debil ispao , jer će dobiti kaznu . Ekipa dobila , a on onako postupa , sramote realno .DamirT je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:13Nije sigurno dzaba udario ono malo gofno. Nema razloga da ga udara "onako". Pobijedili, sekunda do kraja. Ocigledno da je ovaj mu nesto sr.ao tokom utakmice, a vjerovatno i u toj situaciji na kraju mu nesto rekao. Ne opravdam ni to, al sto je trazio, to je i dobio
- Shategabri
- Kontakt:
Nije mu ''nešto srao'' nego ga je udario, a za to nije dobio ni običan faul. Još sudije gledale ko fol.DamirT je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:13Nije sigurno dzaba udario ono malo gofno. Nema razloga da ga udara "onako". Pobijedili, sekunda do kraja. Ocigledno da je ovaj mu nesto sr.ao tokom utakmice, a vjerovatno i u toj situaciji na kraju mu nesto rekao. Ne opravdam ni to, al sto je trazio, to je i dobio
Tu se Lessort raspištoljio. I vjerovatno rekao ok, naplatiću ti na kraju utakmice.
Ne znam čemu ova priča o slobodnim, jesu li tukli, jesu, konkretno koji faul nije bio, ono što sam ja gledao, ništa diskutabilno.
Niti se Lessort bunio niti igrači CZ. Sve po propisima.
Osim te situacije gdje Petrušev mučki udari Lessorta i eto recimo ta situacija gdje je Campazzu prelako sviran 4. faul.
Koševo Zapad
- alan_kardec
- Kontakt:
Relativizovati divljanje Lesora samo zato što nije ****, što se takve stvari eto dešavaju u sportu, Petrušev zna da provocira....je ono...
@Stepp je iznad rekao veći dio toga. Nije mu bilo Petruševa prošle sezone kad je nasrtao na klupu Zvezde, navijače... koga već.... Nije mu bilo Petruševa kad je zakuvao sa Argentincima u Nišu, nije mu bilo Petruševa ni prije godinu/dvije kad je igrao u Monacu, kad je davao izjavu nakon tekme pa se usred izjave zaletio na nekoga iz Budućnosti ja msm...
Jedan bitan detalj, on se sinoć zalijetao na nekoga u zadnjoj četvrtini, trojica ga držali... umjesto da dobije tehničku tj. isključujuću ličnu jer je već imao 4, lik se poslije par minuta vraća na teren...
Odličan je košarkaš, ali maloumnik klasični. Petrušev šta god da mu je rekao, a jeste vjerovatno, onako fizički nasrnuti na lika koji ti se uopšte ne suprostavlja, okreće ti leđa i ti ga opet udaraš... Wooow, bravo mudonjo
To prizivanje linča po komentarima na forumima, društvenim mrežama... ne opravdam uopšte, ali sam Lesor svojim ponašanjem, gestovima, stavom... taj linč priziva itekako. Beograd je kao i svaki veliki grad, pun budala svih vrsta i boja...

@Stepp je iznad rekao veći dio toga. Nije mu bilo Petruševa prošle sezone kad je nasrtao na klupu Zvezde, navijače... koga već.... Nije mu bilo Petruševa kad je zakuvao sa Argentincima u Nišu, nije mu bilo Petruševa ni prije godinu/dvije kad je igrao u Monacu, kad je davao izjavu nakon tekme pa se usred izjave zaletio na nekoga iz Budućnosti ja msm...
Jedan bitan detalj, on se sinoć zalijetao na nekoga u zadnjoj četvrtini, trojica ga držali... umjesto da dobije tehničku tj. isključujuću ličnu jer je već imao 4, lik se poslije par minuta vraća na teren...

Odličan je košarkaš, ali maloumnik klasični. Petrušev šta god da mu je rekao, a jeste vjerovatno, onako fizički nasrnuti na lika koji ti se uopšte ne suprostavlja, okreće ti leđa i ti ga opet udaraš... Wooow, bravo mudonjo

To prizivanje linča po komentarima na forumima, društvenim mrežama... ne opravdam uopšte, ali sam Lesor svojim ponašanjem, gestovima, stavom... taj linč priziva itekako. Beograd je kao i svaki veliki grad, pun budala svih vrsta i boja...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Shategabri
- Kontakt:
Pa zalijetao se upravo na Petruševa, a propuštate taj detalj zašto se zalijetao.alan_kardec je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:29Relativizovati divljanje Lesora samo zato što nije ****, što se takve stvari eto dešavaju u sportu, Petrušev zna da provocira....je ono...![]()
![]()
Jedan bitan detalj, on se sinoć zalijetao na nekoga u zadnjoj četvrtini, trojica ga držali... umjesto da dobije tehničku tj. isključujuću ličnu jer je već imao 4, lik se poslije par minuta vraća na teren...![]()
![]()
Odličan je košarkaš, ali maloumnik klasični. Petrušev šta god da mu je rekao, a jeste vjerovatno, onako fizički nasrnuti na lika koji ti se uopšte ne suprostavlja, okreće ti leđa i ti ga opet udaraš... Wooow, bravo mudonjo![]()
Što se tiče ličnih, minut prije kraja grafika pokazuje pet ličnih, a lik igra

Lessort ne bi trebao da divlja, ali isto tako ne bi trebalo da ostane nesankcionisan igrač za hinjsko udaranje.
Te stvari su u košarki osjetljive. Ja se uvijek sjetim Bynuma i hinjskog udaranja je li ono Kidda, gdje ide automatsko isključenje.
Negdje mora biti granica.
E sad, ako će neko ovo gledati kao fizički napad na Petruševa i kao eto treba sad namlatiti Lessorta negdje na ulici, onda jbg.
Nek mu ABA da 3 utakmice suspenzije da se ohladi, a ako ponovi - onda ga dobro oderati.
Koševo Zapad
Okaci snimak gde je Petrusev ,,mucki,, udario Lessorta.Shategabri je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:29Nije mu ''nešto srao'' nego ga je udario, a za to nije dobio ni običan faul. Još sudije gledale ko fol.DamirT je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:13Nije sigurno dzaba udario ono malo gofno. Nema razloga da ga udara "onako". Pobijedili, sekunda do kraja. Ocigledno da je ovaj mu nesto sr.ao tokom utakmice, a vjerovatno i u toj situaciji na kraju mu nesto rekao. Ne opravdam ni to, al sto je trazio, to je i dobio
Tu se Lessort raspištoljio. I vjerovatno rekao ok, naplatiću ti na kraju utakmice.
Ne znam čemu ova priča o slobodnim, jesu li tukli, jesu, konkretno koji faul nije bio, ono što sam ja gledao, ništa diskutabilno.
Osim te situacije gdje Petrušev mučki udari Lessorta i eto recimo ta situacija gdje je Campazzu prelako sviran 4. faul.
Ovo je komedija sta se pise.
Ti zabravljas kup u Nisu ove godine i pokusaj povrede Kampca na kraju utakmice i nasrtanje na Vildozu.
I PO Abe prosle godine kada je napao igrace,navijace,i pomocne trenere Zvezde.
Bice da u toj Zvezdi svi ,,mucki,, udaraju jadnog Lessorta , a ne to da je decko psihicki retardirana i neiteligentna osoba. Kako to da uvek on pravi haos?
Zadnja izmjena: Stepp, dana/u 14 mar 2023, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Stepp je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:35Okaci snimak gde je Petrusev ,,mucki,, udario Lessorta.Shategabri je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:29Nije mu ''nešto srao'' nego ga je udario, a za to nije dobio ni običan faul. Još sudije gledale ko fol.DamirT je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:13Nije sigurno dzaba udario ono malo gofno. Nema razloga da ga udara "onako". Pobijedili, sekunda do kraja. Ocigledno da je ovaj mu nesto sr.ao tokom utakmice, a vjerovatno i u toj situaciji na kraju mu nesto rekao. Ne opravdam ni to, al sto je trazio, to je i dobio
Jel ovo udaranje?
Ili je Lessort fakat toliki ludak da je eto onako napao Petruševa?
Nema mi logike. Onda tip treba na liječenje.
Koševo Zapad
Izvini ste te ovako pitam,ali je l dobro vidis?Shategabri je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:37Stepp je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:35Okaci snimak gde je Petrusev ,,mucki,, udario Lessorta.Shategabri je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:29
Nije mu ''nešto srao'' nego ga je udario, a za to nije dobio ni običan faul. Još sudije gledale ko fol.
Jel ovo udaranje?
Gde vidis ti ovde udarac covece? Ne postoji nikakav pokret za udarac Petruseva.
Ti zabravljas kup u Nisu ove godine i pokusaj povrede Kampaca na kraju utakmice i nasrtanje na Vildozu.
Bice da u toj Zvezdi svi ,,mucki,, udaraju jadnog Lessorta , a ne to da je decko psihicki retardirana i neiteligentna osoba. Kako to da uvek on pravi haos?
Jedan Nebojša Čović je posljednji čovjek koji ima pravo da priča o regularnosti. Regularnost ne postoji iz prostog razloga što je dozvoljeno da igraju rezervni klubovi ABA ligu.
Partizan bolji, u boljoj formi. Čudna utakmica, dva različita poluvremena. Bilo je sudijskih grešaka na obje strane.
Uglavnom, ako želi ostati prvi Partizan će morati dobiti sve do kraja, Zvezda mora čekati kiks i ne dozvoliti da izgubi.
Atmosfera na momente fenomenalna, na momente baš tankosava... Zvanično preko 17k, nezvanično vjerovano puno bliže 18k... Opet je bilo prazno stolica gdje su sezonci kupovali najskuplje karte...
Partizan bolji, u boljoj formi. Čudna utakmica, dva različita poluvremena. Bilo je sudijskih grešaka na obje strane.
Uglavnom, ako želi ostati prvi Partizan će morati dobiti sve do kraja, Zvezda mora čekati kiks i ne dozvoliti da izgubi.
Atmosfera na momente fenomenalna, na momente baš tankosava... Zvanično preko 17k, nezvanično vjerovano puno bliže 18k... Opet je bilo prazno stolica gdje su sezonci kupovali najskuplje karte...
Logicno je da je najbolji evropski trener svih vremena najskuplji u ligi.
Sto se ostalog tice ne brukaj se.
Vece pare uzme Fakundo nego zajedno Panter, Exum i Nanrli.
Za trofeje cemo vidjet. Mozda udjete u top14. Bravo
- Shategabri
- Kontakt:
Hoćeš da kažeš da je Lessort isfolirao udarac u pleksus i onako se valjao?Stepp je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:42Izvini ste te ovako pitam,ali je l dobro vidis?Shategabri je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:37
Jel ovo udaranje?
Gde vidis ti ovde udarac covece? Ne postoji nikakav pokret za udarac Petruseva.
Ti zabravljas kup u Nisu ove godine i pokusaj povrede Kampaca na kraju utakmice i nasrtanje na Vildozu.
Ne zaboravljam, komentarišem konkretnu situaciju i konkretni meč.
Ako ovo ima repove iz prošlosti i pozadinu, onda je to nešto drugo.
A vidi, prošla sezona je bila baš haos, ova je čini mi se dosad nešto bolje, dijelom i što se kroz EL igraju čistiji mečevi, prije svega mislim na tribine.
Vidjećemo kako će to biti u playoffu, vjerovatno nimalo dobro obzirom na podizanje tenzija.
Ne znam, nisam vidio da je Lessort nešto konfliktan kad su u pitanju dueli sa drugim timovima i igračima.
Moguće da to ima veze i što je igrao za CZ, pa se otud vuku neki repovi, vi to bolje znate.
Samo kažem da za konkretni meč inicijalni događaj za nasrtanje i udaranje na kraju može biti ovo udaranje. Nekako mi je previše da ovo isfolira.
Naravno, ne opravdavam udaranje na kraju meča bez obzira koji razlog bio. To je nesportski potez i mora biti sankcionisan.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Kakvu bi ti atmosferu na -20deantinho je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:43Jedan Nebojša Čović je posljednji čovjek koji ima pravo da priča o regularnosti. Regularnost ne postoji iz prostog razloga što je dozvoljeno da igraju rezervni klubovi ABA ligu.

Kamera krene po tribinama, ko da je sahrana.
Kasnije je izostala reakcija jer su svi bili u kliničkoj smrti. Ne bukvalno, al šok je uradio svoje.
Koševo Zapad
- alan_kardec
- Kontakt:
Jedino udaranje koje ja ovdje vidim je šaka koja u gužvi ide prema licu Petruševa. Situacija u kojoj Lesor pada kao strijeljan, ni pod kojim okolnostima ne može da se podvede pod udaranje. Ono je samo loša gluma, ništa više.
A što se tiče Lesora, već smo utvrdili da je lik zreo za neku vrstu liječenja, razgovora sa psihologom... šta već, jer lik ima čitavu istoriju konflikata na terenu i van njega, u kojima je po pravilu on u glavnoj ulozi.
A što se tiče Lesora, već smo utvrdili da je lik zreo za neku vrstu liječenja, razgovora sa psihologom... šta već, jer lik ima čitavu istoriju konflikata na terenu i van njega, u kojima je po pravilu on u glavnoj ulozi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Shategabri je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:49
Kakvu bi ti atmosferu na -20![]()
Kamera krene po tribinama, ko da je sahrana.
Kasnije je izostala reakcija jer su svi bili u kliničkoj smrti. Ne bukvalno, al šok je uradio svoje.
Kao neko ko je često na derbijima, pamtim puno vatreniju atmosferu, pri tome ne mislim na incidente.
Jednostavno je bilo nekako hladno od starta. "Pravo" navijanje je krenulo na -14. U principu i bolje da je navijanje bolje kad se gubi, nego kad se vodi. U drugom poluvremenu puno bolje. Pionir je Pionir i to je više puta potvrđeno. Arena je prevelika, a plus kop iza koša. Fenseri su u premiumu, oni donose zaradu klubu, ali ne i ultra jaku atmosferu. Istina vremena su se promijenila. Grobari su nekad bili ozbiljna grupa, danas su u raspadu. I pored svega, najvjernija su košarkaška publika u Evropi.
Ako sam dobro razumio klub će ove sezone samo od ulaznica zaraditi oko 4,5 miliona evra. To je ozbiljna cifra. Ako se kojim slučajem obezbijedi i plej of EL, to je još ozbiljnija cifra jer vjerujem da će cijena karata biti veća. Pa će i one najjeftinije biti 2000...
- Shategabri
- Kontakt:
I onda sudije idu pregledati i kažu nije ništa bilo.alan_kardec je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:56Jedino udaranje koje ja ovdje vidim je šaka koja u gužvi ide prema licu Petruševa. Situacija u kojoj Lesor pada kao strijeljan, ni pod kojim okolnostima ne može da se podvede pod udaranje. Ono je samo loša gluma, ništa više.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.