De ti nama s onim seljačkom nadimcima stručnom štabu i igracima,ostavi se ovog. Nije to za tebe. Genjac,zalizani, hajde nastavi...Hansestadt je napisao/la: ↑14 mar 2023, 12:50Sarajevo ispalo protiv Celika, mi se namucili protiv Leotara, a cesto se desi u kupovima sirom Evrope da bude iznenadjenja, tako treba biti oprezan
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
ako ti nisi skontao zezanciju i da ih ja tako ne zovem to je tvoj problem. idi ga sada popusi radoncicu.Hulahopka je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:46De ti nama s onim seljačkom nadimcima stručnom štabu i igracima,ostavi se ovog. Nije to za tebe. Genjac,zalizani, hajde nastavi...Hansestadt je napisao/la: ↑14 mar 2023, 12:50Sarajevo ispalo protiv Celika, mi se namucili protiv Leotara, a cesto se desi u kupovima sirom Evrope da bude iznenadjenja, tako treba biti oprezan
Ako je tebi zezancija vrijedjati ljude i nazivati pogrdnim imenima, onda ok, ali nije zanimljivo. Smanjite doživljaj malo, smirite živce ljudi dragi, ode vam zdravlje i ujebaste nam forum, hiljadu postova licne prepirke neke, mi smo neki ovdje zbog Želje. I ne dirajte nam Sablju, potreban nam je mir u kuci... predstoji nam najvazniji dio sezone, moramo biti ko jedan.Hansestadt je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:18ako ti nisi skontao zezanciju i da ih ja tako ne zovem to je tvoj problem. idi ga sada popusi radoncicu.Hulahopka je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:46De ti nama s onim seljačkom nadimcima stručnom štabu i igracima,ostavi se ovog. Nije to za tebe. Genjac,zalizani, hajde nastavi...Hansestadt je napisao/la: ↑14 mar 2023, 12:50Sarajevo ispalo protiv Celika, mi se namucili protiv Leotara, a cesto se desi u kupovima sirom Evrope da bude iznenadjenja, tako treba biti oprezan
-
- Kontakt:
addebisi je napisao/la: ↑14 mar 2023, 16:23Ako je tebi zezancija vrijedjati ljude i nazivati pogrdnim imenima, onda ok, ali nije zanimljivo. Smanjite doživljaj malo, smirite živce ljudi dragi, ode vam zdravlje i ujebaste nam forum, hiljadu postova licne prepirke neke, mi smo neki ovdje zbog Želje. I ne dirajte nam Sablju, potreban nam je mir u kuci... predstoji nam najvazniji dio sezone, moramo biti ko jedan.Hansestadt je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:18ako ti nisi skontao zezanciju i da ih ja tako ne zovem to je tvoj problem. idi ga sada popusi radoncicu.

-
- Kontakt:
addebisi je napisao/la: ↑14 mar 2023, 16:23Ako je tebi zezancija vrijedjati ljude i nazivati pogrdnim imenima, onda ok, ali nije zanimljivo. Smanjite doživljaj malo, smirite živce ljudi dragi, ode vam zdravlje i ujebaste nam forum, hiljadu postova licne prepirke neke, mi smo neki ovdje zbog Želje. I ne dirajte nam Sablju, potreban nam je mir u kuci... predstoji nam najvazniji dio sezone, moramo biti ko jedan.Hansestadt je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:18ako ti nisi skontao zezanciju i da ih ja tako ne zovem to je tvoj problem. idi ga sada popusi radoncicu.

-
- Kontakt:
Tako hocemo mir i slogu u kuci
To ljudine, fala Bogu ima nas još 
Nego može li me neko uputiti, sta je Mulalić mislio pod onim komentarima o Ari, kao da se momak mora malo skontati i rijesiti privatne probleme?! Nisam u toku, ali vjerovatno zato dobija ovu minutazu na kapaljku, moze on i vise od 15 min, malo je to vremena a može pomoci na terenu.

Nego može li me neko uputiti, sta je Mulalić mislio pod onim komentarima o Ari, kao da se momak mora malo skontati i rijesiti privatne probleme?! Nisam u toku, ali vjerovatno zato dobija ovu minutazu na kapaljku, moze on i vise od 15 min, malo je to vremena a može pomoci na terenu.
-
- Kontakt:
Gdje si to vidioaddebisi je napisao/la: ↑14 mar 2023, 16:41To ljudine, fala Bogu ima nas još
Nisam upratio
Al cuo sam raznorazne price o arinim privatnim problemima
Al ne bih da iznosim ,jer ne znam jesu li istinite
A i nije u redu da ja pricam o tome
Zna li neko da li će Manijaci ići u Gradačac?
Privatni kakvi god problemi nisu za foruma.Zaboravite to.
-
- Kontakt:
Ne bih ni ja da ulazim u tudje živote ali onda ne kontam sto je i edis ista spominjao, mislio sam da mozda ima veze sa tim drustvenim mrezama i nekim njegovim objavama, a nisam aktivan na tim cudima tako da nemam predstave ni tamo sta je bilo. Edis to rekao odmah poslije tekme sa Slogom cini mi se na mytv. Kako to niste upratili, zanimljiviji su njegovi komentari od pola utakmiceManijakalnost99 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 16:48Gdje si to vidioaddebisi je napisao/la: ↑14 mar 2023, 16:41To ljudine, fala Bogu ima nas još
Nisam upratio

-
- Kontakt:
Ma jasta brt podrska ari da bude sve okaddebisi je napisao/la: ↑14 mar 2023, 16:59Ne bih ni ja da ulazim u tudje živote ali onda ne kontam sto je i edis ista spominjao, mislio sam da mozda ima veze sa tim drustvenim mrezama i nekim njegovim objavama, a nisam aktivan na tim cudima tako da nemam predstave ni tamo sta je bilo. Edis to rekao odmah poslije tekme sa Slogom cini mi se na mytv. Kako to niste upratili, zanimljiviji su njegovi komentari od pola utakmiceManijakalnost99 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 16:48Gdje si to vidioaddebisi je napisao/la: ↑14 mar 2023, 16:41To ljudine, fala Bogu ima nas još
Nisam upratio
A i nije u redu da ja pricam o tome![]()
I da nam bude spreman za nastavak kao i svi ostali
Nasi su
A sta god da je, nije za javnost i mnogo nas je kostalo iznosenje privatnih informacija, prvestveno iz kluba
- jointunija
- Kontakt:
Ima dečko ozbiljnih problema sam sa sobom,niko ne sumnja u kvalitet kojeg potvrđuje i na treningu,kad bi neke gluposti izbio iz glave i posvetio se treningu,bio bi top,vjerovatno će u Gradačcu početi po mom nekom mišljenju.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 16:48Gdje si to vidioaddebisi je napisao/la: ↑14 mar 2023, 16:41To ljudine, fala Bogu ima nas još
Nisam upratio
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Cim ima problema sa samim sobom znaci da je nas
... Vidite da mozemo biti slozni
...

Pozdrav svima citam i pratim forum sad ce dvije godine pa relo da napravim profil
....inace sam iz Prijedora i skoro svaku tekmu sam na Grbavici 

ovo mi nikad nece biti jasno ,bog te pripazi da se ne rodis u SA da ne dobijes bolest Zeljo i ti opet

dobrodosao

Ma povuklo me neka bolest
bili smo sad u doboju malo je falilo da skocimo kod gola Santosa al bi nas skontali 

- jointunija
- Kontakt:
Izvini drug,ali Željo je igrao u Modriči,koga si ti gledao u Doboju ptice znaju.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, xFrAg i 19 gostiju.