Da.
S tim što nisu vidjeli ili nisu htjeli da vide pa nisu ni gledali snimak situacije u kojoj u gužvi Lesor šakom ide na Petruševa. Najmanje tehnička, što bi Lesoru bila peta lična.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Da.
Mislim da je prije bilo nismo ništa vidjeli u cilju smirivanja situacije, što mislim da je bilo pogrešno.alan_kardec je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:15Da.
S tim što nisu vidjeli ili nisu htjeli da vide pa nisu ni gledali snimak situacije u kojoj u gužvi Lesor šakom ide na Petruševa. Najmanje tehnička, što bi Lesoru bila peta lična.
- Zvezda igra zaista dobro. Veliko iznenađenje za sve u Evroligi je da su pronašli resurse da dovedu nove igrače. Neverovatno je plaćati 100.000 evra mesečno za igrača poput Kampaca u današnjoj evropskoj košarci, naročito za tim sa Balkana - izjavio je Zoran Savić za italijansku emisiju.
Upravo. Svi su loši samo je Čović pošten. A ne postoji veća ljiga u domaćem sportu, kad kažem domaćem, mislim na prostor bivše države. Čovjek sa krimi dosijeom kojem je svaka vlast valjala. Ta saopštenja su mu po uzoru na predsjednike, pa kada ne ide, pusti saopštenje da opravdaš sopstvene loše poteze. U konkretnom slučaju, promašanje u vidu Holanda i Bentila i ne dovođenje adekvatnog visokog igrača koji će nadomjestiti promašaj zvani Raduljica. Ne može čovjek govoriti o regularnosti a u ligi igraju dva njegova tima. To je prosto licemjerno.
Opet ponavljam. Lessort je umalo namerno povredio Kampaca u vec zavrsenoj utakmici u Nisi pa je napao Vildozu i hteo da ga bije jer je ovaj stao uz saigraca. Prosle sezone je hteo da bije navijace,igrace,pomocne trenere Zvezde... Je l i tada bio Petrusev u timu Zvezde. Je l ga i tada neko provocirao i ,,mucki,, udarao?deantinho je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:24Ne zaboravite i da je Petrušev, iako mlad, igrač sa istorijatom sukoba sa protivničkim igračima.
Lično smatram da Lesoru nije trebao onaj gaf na kraju utakmice, to je baš bespotrebno bilo, ali nije ni Filip cvjećka i to je više puta potvrđeno. Tim prije jer je kao dijete navijao za Partizan.
A i ja se raspravljam sa tesko retardiranom osbom i Ostojinim wannabe sektasem.
Jazavac je prvi provocirao ,Epidaurus je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:19Od cobanskog ispada idiota se napravila dreka ko da je rijec o pokusaju ubistva u najmanju ruku. Ova scena nije i ne moze biti ama bas nikakav izgovor za stvaranje atmosfere linca i prijetnji liku da ce ga presrest na ulici il da nece ziv izaci iz Pionira.
Au koliko si zagorio hendikepirani rome.Stepp je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:35A i ja se raspravljam sa tesko retardiranom osbom i Ostojinim wannabe sektasem.
Mora da je gazda Ostoja opomenuo da vise ne talasas sa branjenjem bivsih trogavaca drogom i ubicama sa juzne tribine da vam se ne naljuti sef Alek.
Mora da se odrzava stabilnost budzeta.
Al kako uspiju svaki put bijednije i bijednije saopstenje izdati
Pa da Campazzo plaća ćoravoj pudlici da igra za mezimicu .
Ni prva ni poslednja. Samo je cudno kako to da je Lessort uvek akter te tuce. Cudno zar ne?deantinho je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:34Stepp
Kao što sam rekao Lesor je pogriješio i nije mu trebao onaj potez na kraju utakmice. Nema opravdanja.
Što se Kampaca tiče, misliš na onog istog Kampaca koji je igraču Cibone za malo slomio ključnu kost? Ili onog Kampaca koji je po Španiji, gotovo redovno, imao slične poteze?
Dešava se. Derbi je. Puno je vatre, emocija, naboja. Ni prva ni zadnja tuča na istom. Čak ovaj put i prilično bezbolno je prošlo.
Bitno da je Lazić svetac .alan_kardec je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:56Jedino udaranje koje ja ovdje vidim je šaka koja u gužvi ide prema licu Petruševa. Situacija u kojoj Lesor pada kao strijeljan, ni pod kojim okolnostima ne može da se podvede pod udaranje. Ono je samo loša gluma, ništa više.
A što se tiče Lesora, već smo utvrdili da je lik zreo za neku vrstu liječenja, razgovora sa psihologom... šta već, jer lik ima čitavu istoriju konflikata na terenu i van njega, u kojima je po pravilu on u glavnoj ulozi.
Ovo je jasna poruka da Partizan neće smeti da pobedi u finalu Aba lige .Epidaurus je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:19Od cobanskog ispada idiota se napravila dreka ko da je rijec o pokusaju ubistva u najmanju ruku. Ova scena nije i ne moze biti ama bas nikakav izgovor za stvaranje atmosfere linca i prijetnji liku da ce ga presrest na ulici il da nece ziv izaci iz Pionira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.