Kao navijač FKS, mogu ti reći da ste nam vi trenutno najmanji problemletsgofighter je napisao/la: ↑14 mar 2023, 10:03Ja kao navijač Borca, kluba sa renomeom u bivšoj državi, kluba čiji su navijači gajili prijateljske odnoste sa navijačima Sarajeva u prijeratnom periodu, kluba koji je osvajač kupa Maršala, kluba koji je od osnivanja zajedničke lige sa svima igrao "FUDBAL", i zbog toga nažalost ispao 4 puta iskreno imam veliki stid i želim da se ova farsa i blaćenje jednog od simbola BIH sporta što pre stane.E sad sa druge strane, za ovo sve ste sami krivi jer ste nas doslovno htijeli ugasiti i bili ste nadomak toga (isključivo se dotičem Sarajevskih dvostrukih aršina), tako da sada trpite sve što su vaši predhodnici uradili....Svjesni smo mi da nam poslje V sljedi težak period i da će biti odmazda ali i iz većih G smo se izvukli pa ćemo i iz ovoga !

Nismo u poziciji da se bavimo vama, eventualnim protekcijama, (ne)pravilnostima lige, moramo se o sebi zabaviti.
Kao ekipa koja ne konkuriše za titulu/Evropa pozicije, mi bismo do daljneg da ostanemo aMonimni

I da, nešto ne znam da je FKS radio nešto protiv Borca...no dobro.