FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta je ovo tekma u pon 13h ??
Pa nisu stvarno normalni, kad dobar ljudi radi i ne moze gledati, ceka vikend i onda ovako stave , **** vam sve u savezu , gonite se u tri lijepe.... !!!!
Pa nisu stvarno normalni, kad dobar ljudi radi i ne moze gledati, ceka vikend i onda ovako stave , **** vam sve u savezu , gonite se u tri lijepe.... !!!!
04.10.2009 !
- ElCartel11
- Kontakt:
Tino je i sam rekao da je bio ispod nivoa kod nas. Sto znaci, da nije ljiga i ne krivi za sve klub.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 mar 2023, 18:56Stvar je iz čijih usta je to “izašlo”. Da je to rekao Merso, Benko, Miličević, Crepulja, ja bi odmah rekao nema šta majstore u pravu si. Ovdje govorimo o igraču kojih je za sramotnih godinu ipo sastavio 4 dobre utakmica u dresu FKS( Borac prije covida, Radnik, Sloboda i eto reći ćemo Celtic ). Plus, ovo ti je lik koji će kriviti sve oko sebe što njemu karijera propada u slobodnom padu. Šta mu je to falilo u klubovima poslije nas pa se isto nije pokazao? Isto ko i Zinedin koji ima 10kg viška, pa nas proziva da smo mu mi krivi za njegov pad u karijeri. Eto, taj isti Zinedin je na istom nivou ko i Tino, jedan u Rudešu, drugi u Vukovaru.
Klub krivi najvise zbog toga, da je uvijek imao problem sa nekom povredom koju je vukao godinu dana.
A budimo iskreni, kod nas je u zadnje 3,4 godine stvarno dosta poveda pogotovo ovih na duzi period. Nesto tu nestima to i sami vidimo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa lakše im je igrati kad nema ljudi i yebavanja s tribina, namjerno to rade, identično sve ko i Mamić što je radio, najgore od svega što kopiraju samo negativne stvari
Samo sto je Mamic uzimao titule, desetuune. Ovi ne mogu tri boda, da ne kazem Evropu izboriti.
Amateri TESKI.
Amateri TESKI.
- FKS -
- napoleon72
- Kontakt:
Logicno. Na sve polozaje od vrha do dna ubacit samo strance, da bosanski ne razumiju i da nemaju prevodioca. Tek kad je hrasnicki hostapler dosao na celo kluba mi smo dotakli dno.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 19:12Vi se ljutite koliko hocete, Sarajlije FGRovci mahalasi su unistili sve ovo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ljudi se trude da udalje navijace od kluba i ogade im sve sto mogu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Svakako bojkotujem pa me ne pogadja ali moram reci da ovakvi termini utakmica nemaju smisla. Tome treba stati u kraj. Utakmice trebaju da se igraju vikendom
Bilo je i prije ovih ranih termina radnim danima i subotom kad vecina nas radi i uvijek sam se nervirao zbog toga
Bilo je i prije ovih ranih termina radnim danima i subotom kad vecina nas radi i uvijek sam se nervirao zbog toga
Gdje je onaj story kad je qrva izjavila u fazonu "Nema vise utakmica u 1." ?!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa što uzimaju Kakanj ako nisu zadovoljni terenom( fakat je grozan realno) . Sta da ima trener izgovor ako se kiksa opet
Mada i ovo sa stadionom govori koliko se u klubu nema nikakav plan,imao si 3/4 mjeseca pauze da se odlucis za stadion rezervni da vidis sve moguce varijante i ti opet leteci,ni to u stanju nisu bili smisliti.
Sve nam je od danas do sutra.

Mada i ovo sa stadionom govori koliko se u klubu nema nikakav plan,imao si 3/4 mjeseca pauze da se odlucis za stadion rezervni da vidis sve moguce varijante i ti opet leteci,ni to u stanju nisu bili smisliti.
Sve nam je od danas do sutra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
To se odnosilo na subote. Niko nije spominjao radne dane, pa jel?

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Vidis o tome nisam razmisljao.napoleon72 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 19:40To se odnosilo na subote. Niko nije spominjao radne dane, pa jel?![]()
#PonosanDoNeba
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
To nam je u krvi realno ,mahalci jbgfeniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 19:12Vi se ljutite koliko hocete, Sarajlije FGRovci mahalasi su unistili sve ovo.

Mahalaši djaba i to se nece nikad promjeniti samo sto je najgore sto ovi u klubu razmisljaju ko i navijaci mahalci a to se nebi smjelo prenjeti a jeste nažalost.
Zato su stranci jedino riješenje realno.Ili neki Bošnjo koji je davno otišao odavde pa promjenio nacin razmisljanja da ima neke Evropske manire koje mi nemamo,a mi ko mi svi smo realno isti po tom pitanju,i to ce biti uvijek i zauvijek.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo u red mogu dovesti samo Abdulah Ibrakovic, Dzeno Ušćuplic i Tarik Trbić....
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sto se tiče odlaska trenera za golmana najvjerojatnije ce Adnan Pervan preuzet.
Ayla ga već dugo prati na ig.
Ipak smo Fk Instagram
Ayla ga već dugo prati na ig.
Ipak smo Fk Instagram
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nek se igra u 13h ali vikendom. Ponedjeljak isto moze ali 20/21.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 19:32Svakako bojkotujem pa me ne pogadja ali moram reci da ovakvi termini utakmica nemaju smisla. Tome treba stati u kraj. Utakmice trebaju da se igraju vikendom
Mi cemo opet psovati od do a ne znamo jel arenino maslo, nemogucnost pronalaska stadiona ili je to rezija kluba.
Mi cemo preventivno psovati a ne znamo ko je kriv.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
naivno s vase straneLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 mar 2023, 19:54Nek se igra u 13h ali vikendom. Ponedjeljak isto moze ali 20/21.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 19:32Svakako bojkotujem pa me ne pogadja ali moram reci da ovakvi termini utakmica nemaju smisla. Tome treba stati u kraj. Utakmice trebaju da se igraju vikendom
Mi cemo opet psovati od do a ne znamo jel arenino maslo, nemogucnost pronalaska stadiona ili je to rezija kluba.
Mi cemo preventivno psovati a ne znamo ko je kriv.
vremenska prognoza se prati
nema vjetra i pretezno oblacno u ponedjeljak