FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka kodro dodje,Ajla nek ode i da se vratimo na Koševo. Ko da smo titulu osvojili
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
fks74 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:25Eh onda će biti neka Sabrina ili Sabrinac, koji neće biti nekome po volji. Tada će biti Sjeverna Koreja i neće curiti informacije iz kluba, tada će biti lopovi u klubu koji će sve pokrasti i samo će se osvojiti par trofeja i jedna dupla i j.bi ga neće biti legendi u klubu.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:20Onog dana kad Rundo opet bude pljuvo klub i ljude oko kluba znat cemo da smo na dobrom putu.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bgm ove "varalice" su **** igraci u svojoj bransi, cini mi se. Prava kompanija, radi po cijelom svijetu hebene projekte
Meho Kodro + pripreme na Bjelašnici
Pripremne igrati na Koševu
Kakvi kurci palci Antalije i Turske
Juriššššp
Pripremne igrati na Koševu
Kakvi kurci palci Antalije i Turske
Juriššššp
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- feniksptica
- Kontakt:
Eto cisti dokaz mahalizma.Antikloc je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:36Jasta,pa nema ko drugi,s obzirom da vi ruralci cinite 1 % nasih navijaca a i ljudi oko kluba. Ja da se pitam ,ja bi zabranio ulaz na stadion i clanstvo ,svakome ko nema licnu Centar i Stari Grad. Bilo bi nas 5 % manje ali bi bili ljepsi !!feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 19:12Vi se ljutite koliko hocete, Sarajlije FGRovci mahalasi su unistili sve ovo.![]()
Glupko da moras izdvojit kesa i vremena da se dodje na jednu domacu utakmicu nikad ne bi doso .
O tome sto mislis da je samo 1% sa strane na Kosevu je jos jedan dokaz da uopste pojma nemas.
A na kraju krajeva eto poslije toliko vremena sve "domaći" oko kluba i eto nam rez
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Mehmedu dat 3 godine minimum i stavit ostetu u slucaju raskida ugovora 15 miliona eura znaci da nema teoretske sanse da ode. Horde da se vrate domacim tekmama a i tim se vrati na Kosevo i naravno da nasa krava ode iz kluba i mi cemo se preporodit.
Jel se broje i ovi iz Višegrada, Foče, Trnova, Goražda i Sandžaka.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:50Eto cisti dokaz mahalizma.Antikloc je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:36Jasta,pa nema ko drugi,s obzirom da vi ruralci cinite 1 % nasih navijaca a i ljudi oko kluba. Ja da se pitam ,ja bi zabranio ulaz na stadion i clanstvo ,svakome ko nema licnu Centar i Stari Grad. Bilo bi nas 5 % manje ali bi bili ljepsi !!feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 19:12Vi se ljutite koliko hocete, Sarajlije FGRovci mahalasi su unistili sve ovo.![]()
Glupko da moras izdvojit kesa i vremena da se dodje na jednu domacu utakmicu nikad ne bi doso .
O tome sto mislis da je samo 1% sa strane na Kosevu je jos jedan dokaz da uopste pojma nemas.
A na kraju krajeva eto poslije toliko vremena sve "domaći" oko kluba i eto nam rez

Pa Mirvic je suvlasnik Securitasa...
Kao prvo ,po nacinu komunikacije se vidi da nisi FGR,nego ruralac. Drugo ,toplo preporucujem da podrzavas svoj lokalni klub, Stupcanicu ili koji vec. Mi Sarajlije i mahalci imamo svoj klub ! Zove se Sarajevo !!feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:50Eto cisti dokaz mahalizma.Antikloc je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:36Jasta,pa nema ko drugi,s obzirom da vi ruralci cinite 1 % nasih navijaca a i ljudi oko kluba. Ja da se pitam ,ja bi zabranio ulaz na stadion i clanstvo ,svakome ko nema licnu Centar i Stari Grad. Bilo bi nas 5 % manje ali bi bili ljepsi !!feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 19:12Vi se ljutite koliko hocete, Sarajlije FGRovci mahalasi su unistili sve ovo.![]()

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Mnogo je kandidata za najgluplji post na forumu ali ti si pobjednikAntikloc je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:36Jasta,pa nema ko drugi,s obzirom da vi ruralci cinite 1 % nasih navijaca a i ljudi oko kluba. Ja da se pitam ,ja bi zabranio ulaz na stadion i clanstvo ,svakome ko nema licnu Centar i Stari Grad. Bilo bi nas 5 % manje ali bi bili ljepsi !!feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 19:12Vi se ljutite koliko hocete, Sarajlije FGRovci mahalasi su unistili sve ovo.![]()
Nije sve do saveza ima ovdje jos nekih stvari koji se desavaju ovdje se namjerno rade stvari da se unisti klub s namjerom iz unutrasnjih redova.scudetto89 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 19:21Sta je ovo tekma u pon 13h ??
Pa nisu stvarno normalni, kad dobar ljudi radi i ne moze gledati, ceka vikend i onda ovako stave , **** vam sve u savezu , gonite se u tri lijepe.... !!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sasvim moguće da jeste. Mirvić je kupio 30% securitasa nedavno( odnosno sad se drugačije zove ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Broje samo sa Bara ali koji su se zakacili sa Crnim vranama.fks74 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:55Jel se broje i ovi iz Višegrada, Foče, Trnova, Goražda i Sandžaka.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:50Eto cisti dokaz mahalizma.
A na kraju krajeva eto poslije toliko vremena sve "domaći" oko kluba i eto nam rez![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Svi portali objavise za Mehu, kako kaze nas narod, gdje ima dima ima i vatre 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- skullcrusher
- Kontakt:
Duel Sarajevo - Posušje igrat će se u ponedjeljak sa početkom u 13 sati na stadionu u Doboju kod Kaknja.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Vala barem ljepite pored kluba ipak tada ce 100 posto vidjeti
Vidis da ima efekta, dosta portala je vec objavilo.
Sve to ima svoje zasto. Samo polako
- FKS -