FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Optimisticni ste nema sta, hajde vidjet cemo
Nesto ne vjerujem da ce doci kodro, ali na hajr. Kodro bi taman ovo do kraja sezona mogao da iskoristi da udari temelje za novu sezonu, pritiska svakako nema
- unitarista
- Kontakt:
Nevjerovatno je da Sarajevo sa ovakvom ekipom zauzima tek 6. mjesto u ligi. Ovaj klub je fakat promašena priča. Najgore kad me to sve živcira.
nisam čiko sa avatara.
-
- Kontakt:
Niko od mene sretniji da bojkot zavrsi i da bude atmosfera kao na pocetku sezone ali otkud sad to za Kodru i koliko je to realnobordobijelisampion je napisao/la: ↑14 mar 2023, 22:01Tooo samo nek mirza ide. ABd da se bojkot ubrzo zavrsi![]()
Zato sto su mu mozda ljetos postavili visoke ciljeve, i ako ih ne ostvari noga nakon pola sezone, pa covjek nije htjeo da se zahebava za pola sezone. Sada ga nemogu usloviti sa Evropom jer se cickovo ulje posrao da izvines na istu, pa bi Kodro imao vise vremena da spremi ekipu jer bi uslovi bili postavljeni za sljedecu sezonu!!!spezial je napisao/la: ↑14 mar 2023, 21:44Realno, ne kontam koja je logika da kodro sad preuzima. Ljetos nije htio preuzeti cistu ekipu da prodje pripreme i ostvari neke svoje zamisli, sto bi sad uzimao vruc krompir sa duplo tezom situacijom za evropu, nabrijanim navijacima koji bi mu yebali sve nakon 2 poraza, i propalim pripremama iza ekipe gdje nista nisu uigrali. Iskreno, bio bi budala da uzme, i realno potrosili bi ga do ljeta jer smo stoka. Nema mi nikakve logike da je ovo istina, osim ako je bas ocajan
U novi boj ...
E čuj kravo odlazi 
Nisam neki optimista da ima istine u ovome za Kodru.
Odbio nas lik 2 puta, rekao da neće raditi u BiH i kao sada dolazi da zamjeni "stručnjaka".
Čim se pojavi ovakva informacija koja bi unaprijedila sportski segment kluba, sa ovakvim managementom, 100% nije istina jer bi to bio EKSTRA POTEZ ZA NAS!
Mislim da nam i dalje ostaje patnja sa ovim amaterom, a do kada, to samo Mirva zna.
Interesantno će biti vidjeti šta će se desiti ako ne bude htjela u gol i bude X i li zijan protiv Posušja jer kako kaže "stručnjak", "Svi se nalože kada igraju protiv nas". Doduše nekada smo znali ohladiti protovnika ali danas je to za nas domen SF-a.
Dalara počinje od prve jer Avramovski nije zadovoljio, što znači rasulo dok opet ne udje Avramovski kojem će dati 10 minuta da pokuša počistiti balegu koju iz sebe ostavi Dalara naš dijamant!
Odbio nas lik 2 puta, rekao da neće raditi u BiH i kao sada dolazi da zamjeni "stručnjaka".
Čim se pojavi ovakva informacija koja bi unaprijedila sportski segment kluba, sa ovakvim managementom, 100% nije istina jer bi to bio EKSTRA POTEZ ZA NAS!
Mislim da nam i dalje ostaje patnja sa ovim amaterom, a do kada, to samo Mirva zna.
Interesantno će biti vidjeti šta će se desiti ako ne bude htjela u gol i bude X i li zijan protiv Posušja jer kako kaže "stručnjak", "Svi se nalože kada igraju protiv nas". Doduše nekada smo znali ohladiti protovnika ali danas je to za nas domen SF-a.
Dalara počinje od prve jer Avramovski nije zadovoljio, što znači rasulo dok opet ne udje Avramovski kojem će dati 10 minuta da pokuša počistiti balegu koju iz sebe ostavi Dalara naš dijamant!
Kodro je toliko 'dobar' da godinama sjedi bez posla isto kao i Varesanovic.

Nama treba iskusan trener ,sa rezultatima,sa karijerom i uspjesima a Kodro nema nista od toga. Ublehas i debil. Kojega smo srecom zadnji put na vrijeme hovnjivom motkom otjerali iz kluba,pa je Dzenan Dzeno Uscuplic pokazao kako se to radi i donio nam titulu

Mirvah je teska iskompleksirana kretencina,ne bi me cudilo da dovede ovog debila,jer je Meho bio velik igrac a to hrasnickoj seljacini imponuje a drugo hoce da odobrovolji navijace ( sto je pogresno ) ,jer dosta nasih navijaca pada na Mehinu suplju pricu. Suplju pricu i ublehe bez ikakvog pokrica.
Za Mehu su i Mirza i debilni Dudic trofejni treneri i trenerski giganti !!

Evo avaz prenosi nista od Kodre
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ne vjerujem da će Mirza dobiti otkaz, a i da hoće zamisli novinarima kažeš taj i taj dobiva otkaz i onaj dolazi pred utakmicu. Nema smisla nikakvog malte ne ispada da daješ otkaz preko novina.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma kakav kodro, dje ce mirvic tako nesto pametno uradit. Iduci trener je vlado jagodic ili tako nesto, zlatan nalic mozda, predstavice se nasoj instagram ekipi s par termina kako moramo igrati "transformativnu tranziciju kroz integraciju" ili tako neku nebulozu i odmah ce svrsit ove neznalice sto ne znaju s koliko metara se puca jedanaesterac
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Diplomatski odgovor Ismira. Što je i normalno, neće im reći da je sjeo jučer sa Kodrom za stol 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ovako se ne ponaša neko ko želi dobro klubu. Raspada se sve, on sjedi i čeka da se narkoman pretvori u Mourinha.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ovo što novinari rade je sve smišljeno i tako je već nekoliko godina. Uvijek je neka hajka na naš klub i kada je dobro traže se neke loše situacije a pogotov kada nas ne ide. U kakvim je sve gov.ima bio željezničar, nikada novinari nisu vršili pritisak i hajku na njih.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 mar 2023, 22:46Diplomatski odgovor Ismira. Što je i normalno, neće im reći da je sjeo jučer sa Kodrom za stol![]()

- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne bih se cudio da imaju neki "plan" vidjeti situaciju sa Igmanom ako ispadnu da zovu Husrefa ili da zavrsi sezonu sa njima kako bi dosao.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Neces vala ni murinja naci da nas vodi. Gdje su do sad ti treneri. Dodje budala ko lalatovic i provede se ko bos po trnju. Ovi ostali jaci treneri ce radije voditi neki klub na tajlandu i laditi muda.Antikloc je napisao/la: ↑14 mar 2023, 22:38Kodro je toliko 'dobar' da godinama sjedi bez posla isto kao i Varesanovic.Mehin trenerski CV je isto goli qurac
![]()
Nama treba iskusan trener ,sa rezultatima,sa karijerom i uspjesima a Kodro nema nista od toga. Ublehas i debil. Kojega smo srecom zadnji put na vrijeme hovnjivom motkom otjerali iz kluba,pa je Dzenan Dzeno Uscuplic pokazao kako se to radi i donio nam titulu![]()
Mirvah je teska iskompleksirana kretencina,ne bi me cudilo da dovede ovog debila,jer je Meho bio velik igrac a to hrasnickoj seljacini imponuje a drugo hoce da odobrovolji navijace ( sto je pogresno ) ,jer dosta nasih navijaca pada na Mehinu suplju pricu. Suplju pricu i ublehe bez ikakvog pokrica.
Za Mehu su i Mirza i debilni Dudic trofejni treneri i trenerski giganti !!![]()
Koliko me sjecanje sluzi Kodrina ekipa je bila poletna, znala sta hoce, i pravila mali milion sansi. Sjecam se one noci tmurne protiv borca na Kosevu. Ugl profulili smo 10 sansi…
I ako je Kodro vodio kad je Dulju ubacio u 65oj koji bi ko 99% trenera poceli, pa im Dulja oplodi bazu bez poraza. Itd itd

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kako ti svaku situaciju u klubu uspijes povezati sa Zeljom? Ti si izgleda bas opterecen tim klubom. Ne mogu proci ni 2 dana, a da ga ti ne pomenes ovdje. O kakvoj hajci i pritsicima se radi? Svakom iole normalnom navijacu, simpatizeru je jasno da je situacija u klubu alarmantna. Popaljeni su svi alarmi za uzbunu, bar kod navijaca i krajnje je vrijeme za neku reakciju iz kluba.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ako se spakuje mirza a i hadzic je vec, misljenja sam da Horde trebaju razmisliti. Samo radi kluba. Bez Hordi to nije to svi se slazemo.napoleon72 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 22:03Nece se bojkot zavrsit dok i Aylah ne odleti.bordobijelisampion je napisao/la: ↑14 mar 2023, 22:01Tooo samo nek mirza ide. ABd da se bojkot ubrzo zavrsi![]()
- 1 9 4 6 -