RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Capt_Billy
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Capt_Billy » 24 feb 2011, 11:04

Ima jedno pitanje za navijace ali za one koji mi mogu ponuditi tacnu informaciju. Pa zasto vama nisu napravili juznu tribinu a ne sjevernu??? :?: :?: Molim vas da ovo ne svatite kao provokaciju, vec samo kao informaciju!!! HVALA!! :D :D

Ocekujem da ce biti pun stadion za derbi i da ce RED ARMY opet pokazati sta znaci biti pravi navijac!!! :D :D :D Prognoziram 3:1 za Velez jer igraci Zrinjskog nece znati sta ih je snaslo!!!!!!!! SRETNO!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 24 feb 2011, 11:12

Capt_Billy je napisao/la:Ima jedno pitanje za navijace ali za one koji mi mogu ponuditi tacnu informaciju. Pa zasto vama nisu napravili juznu tribinu a ne sjevernu??? :?: :?: Molim vas da ovo ne svatite kao provokaciju, vec samo kao informaciju!!! HVALA!! :D :D

Ocekujem da ce biti pun stadion za derbi i da ce RED ARMY opet pokazati sta znaci biti pravi navijac!!! :D :D :D Prognoziram 3:1 za Velez jer igraci Zrinjskog nece znati sta ih je snaslo!!!!!!!! SRETNO!!! :D :D :D
Zato sto je na juznoj strani kuca i privatni posjed,stadion je na pocetku imao samo jednu malu drvenu tribinu na zapadu i da bi se bar koliko toliko skrpio napravljena je ta sjeverna gdje se smjestio red army,a juzna nije mogla sve do nedavno dok se nisu papiri sredili a i nabavile pare jer su tu planirane(a poslje i izgradjene svlacionice,kao i press,terapija i svasta nesto jos),e sad i ne ide bas da se seli na juznu,pogotovo jer su tu ispod svlacionice iz nekih tih sigurnosnih razloga

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 24 feb 2011, 12:35

SRE TO = SRECKO i TOMISLAV SRECKO = RODJENI TOMISLAV=PITAR
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 feb 2011, 12:39

ahaa = dvojica vas je!

alter ego? :D
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 feb 2011, 12:41

silenT. je napisao/la:kako bi volio pogledati utakmicu, ali nema nigdje prijenos...tuga od TV kuća...
uglavnom nadam se dobroj utakmici i da derbi protekne bez nereda, mislim to je najbitnije...

ps. koliko su Ultrasi dobili karata i dali je se išta mjenjalo/širilo na ono drvenoj tribini ???
Zar neces na tekmu :) Imas na fkvelezlive uzivo tekmu :)
Support Velez, It's logical! ★

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 feb 2011, 12:46

moze bilo koja kreditna,
ne treba paypal
ja mislim? :roll:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 24 feb 2011, 13:08

SVI IZA GOLA :!:
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

RATekija
Kontakt:

Post Postao/la RATekija » 24 feb 2011, 15:41

silenT. je napisao/la:kako bi volio pogledati utakmicu, ali nema nigdje prijenos...tuga od TV kuća...
uglavnom nadam se dobroj utakmici i da derbi protekne bez nereda, mislim to je najbitnije...

ps. koliko su Ultrasi dobili karata i dali je se išta mjenjalo/širilo na ono drvenoj tribini ???
druze trazili su 300 karata dobili su 300 karata a sad za dalje neznam :arrow:

hara17
Kontakt:

Post Postao/la hara17 » 24 feb 2011, 18:39

Hoće li politika rješiti Mostarski gradski derbi
http://www.tacno.net/Novost.aspx?id=2183

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 24 feb 2011, 19:12

hara17 je napisao/la:Hoće li politika rješiti Mostarski gradski derbi
http://www.tacno.net/Novost.aspx?id=2183
Cista istina majke mi moje :?
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 feb 2011, 19:30

ammarc je napisao/la:Taman igram managera,i dovodim nekog igraca iz Argentine,18 g.,covjek odbio Barcelonu,At.Madrid,Man.City, Sevillu,Juventus da bi dosao meni u Velez :lol:
Mentalitet, teferici i to :lol: Nema to po Spaniji, Engleskoj ... :P

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 24 feb 2011, 19:51

Mont0 je napisao/la:
ammarc je napisao/la:Taman igram managera,i dovodim nekog igraca iz Argentine,18 g.,covjek odbio Barcelonu,At.Madrid,Man.City, Sevillu,Juventus da bi dosao meni u Velez :lol:
Mentalitet, teferici i to :lol: Nema to po Spaniji, Engleskoj ... :P
Bice da je to :D...evo taman sam isprasio komsinice :lol:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 feb 2011, 01:57

peace_an je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Ima jedno pitanje za navijace ali za one koji mi mogu ponuditi tacnu informaciju. Pa zasto vama nisu napravili juznu tribinu a ne sjevernu??? :?: :?: Molim vas da ovo ne svatite kao provokaciju, vec samo kao informaciju!!! HVALA!! :D :D

Zato sto je na juznoj strani kuca i privatni posjed,stadion je na pocetku imao samo jednu malu drvenu tribinu na zapadu i da bi se bar koliko toliko skrpio napravljena je ta sjeverna gdje se smjestio red army,a juzna nije mogla sve do nedavno dok se nisu papiri sredili a i nabavile pare jer su tu planirane(a poslje i izgradjene svlacionice,kao i press,terapija i svasta nesto jos),e sad i ne ide bas da se seli na juznu,pogotovo jer su tu ispod svlacionice iz nekih tih sigurnosnih razloga
Hvala!! Kume!! :D :D D :D :D I NARAVNO OCEKUJEM VAS NA GRBAVICI U VELIKOM BROJU!!! U TO SE PODRAZUMIJEVA DA NEMA SRANJA. VALJDA JE TO DOBA PROSLO U BIH NOGOMETU. BAR DA SE MOZEMO ZAJEDNO DRUZITI CIJELI DAN, I PRIJE I POSLIJE TEKME!! :D :D TO VEC CEKAM GODINAMA. VALJDA CE OPET DOCI TAKVO VRIJEME!!! :D :D :D SRETNO JOS JEDNOM I PODERITE ZRINJSKI!!!! :mrgreen: :mrgreen: :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 25 feb 2011, 08:50

„Velež live“
Gradski derbi direktno na internetu
Fudbalska groznica već se osjeća u Mostaru uoči subotnjeg derbija između Veleža i Zrinjskog u Vrapčićima i sigurno je da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta.
slika

Za one koji ne budu u prilici biti na stadionu, FK Velež i firma Media play, u okviru projekta „Velež live“, organizovaće direktan prenos derbija na internetu.

Prema raspoloživim informacijama, interes za prenos je ogroman, pa se pozivaju svi zainteresovani da na vrijeme osiguraju svoje „pasworde“, jer je kapacitet mreže još uvijek 200 priključaka.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 25 feb 2011, 12:10

Boga mi Rodjeni bit ce vam tesko! Vjerujte mi da ni ovaj Rovcanin nije neki igrac a ne mogu da vjerujem da ste primili nazad onog Okica! Pa kako ce on zaginuti na utakmici ako je na silu dosao u Mostar!? Mi cemo vas osvetiti I POVALITI ONO KRME DEBELO IZ LUKAVCA I ČIVČIJA GORNJIH!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 feb 2011, 12:14

SRETO je napisao/la:Boga mi Rodjeni bit ce vam tesko! Vjerujte mi da ni ovaj Rovcanin nije neki igrac a ne mogu da vjerujem da ste primili nazad onog Okica! Pa kako ce on zaginuti na utakmici ako je na silu dosao u Mostar!? Mi cemo vas osvetiti I POVALITI ONO KRME DEBELO IZ LUKAVCA I ČIVČIJA GORNJIH!
E brato ta je na mjestu ne treba on da igra nikako ja ga mrzim samo radi ovog poteza sto je otiso u Celik i srao svakakve gluposti sto se mene tice ja mu nebi dao ni na tribine.
Samo jedan klub Velež Mostar

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 25 feb 2011, 12:23

Ma najgore je to sto vam sve zavisi od ove utakmice i ako samo jedan udje u utakmicu preko neke stvari moglo bi lose zavrsiti. Sta on ima da gine za Velez? Nista,to je pokazao i pobjega u Zenicu te samo ceka da ode! Licno ne mogu da vjerujem da vam i uprava to dozvoljava! Jedino ste dobili na ovome Gancu a Boga mi vidjet cete da ce vas Rovcanin razocarati! Nije njega Amar dzaba pocistio! Ta niste valjda postali Zeljin otpad?
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 feb 2011, 12:28

Ma meni je Rovcanin solidan igrac nisam razorcaran sa Rovcaninom jer u ovom prelaznom roku samo mozes takve igrace dovest .
Samo jedan klub Velež Mostar

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 feb 2011, 14:14

Nadam se da nece biti nikakvih odgoda i to, i jesenas su nas uzeli na tu foru, inace bi im guzica platila :lol:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 feb 2011, 14:18

Mont0 je napisao/la:Nadam se da nece biti nikakvih odgoda i to, i jesenas su nas uzeli na tu foru, inace bi im guzica platila :lol:
Ma kad je vec sve spremno, nek se igra, valjda ce ova Sacira da smiri sutra!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []