FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ever
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ever » 25 feb 2011, 11:35

Idem samo zbog grudvi :lol: Nisam dugo isao,ali sutra idem da ubijem golmana :lol: :lol:

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 25 feb 2011, 11:36

Ti ako mislis da je za nas dobro sto se ovo kolo nece odgoditi fakat nisi normalan. Izvini ali tako je.
I ovaj sto bi gadjao golmana, ako vec nisi odavno dolazio molim te nemoj ni sutra, treba da registruju utakmicu 3:0 za Olipmic zbog tvoje glupe grudve????
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 25 feb 2011, 11:39

Avanes je napisao/la:Ti ako mislis da je za nas dobro sto se ovo kolo nece odgoditi fakat nisi normalan. Izvini ali tako je.
I ovaj sto bi gadjao golmana, ako vec nisi odavno dolazio molim te nemoj ni sutra, treba da registruju utakmicu 3:0 za Olipmic zbog tvoje glupe grudve????
Alene oprosti,ali ocigledno nisi bio nikad na jugu dok' je bilo snijega :) To je praksa..

RDS!

btw. ne dolazim ni ja,niti iko sa Grbavice(uzi krug stare raje i jos dosta navijaca),sad mi kazu da se ne ide ...
Zadnja izmjena: ever, dana/u 25 feb 2011, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 25 feb 2011, 11:43

Avanes je napisao/la:Ti ako mislis da je za nas dobro sto se ovo kolo nece odgoditi fakat nisi normalan. Izvini ali tako je.
Slažem se s tobom u potpunosti kad smo vala cekali ovoliko dugo pa skoro 3 mjeseca onda mozemo sacekati jos 7 dana do prve utakmice. Ovo govorim iz razloga sto bi teren bio dosta bolji i uslovniji za igru, takav teren bi nama vise odgovarao nego gostima i naravno smanjila bi se vjerovatnoca povreda kod igrača zbog lošeg terena. A sada ova informacija da se ipak utakmice igraju po ovakvim uslovima nije nimalo korektna od strane Saveza jer mislim da bespotrebno forsiraju odigravanje 16. kola kad se zna da imamo vremena da se isto nadoknadi u narednom periodu ćim se steknu bolji uvjeti pa cak i u utorak kad bude praznik tj. za 1. mart.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Zárate
Kontakt:

Post Postao/la Zárate » 25 feb 2011, 11:44

Ako dolazite ne idite na Jug, iz sigurnosnih razloga, svi na sjever. :D
• Società Sportiva Lazio
• FK Željezničar
• Mauro Zárate

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 feb 2011, 11:44

twisttm87 je napisao/la:takoo mi je drago sto se nece odgodit ne vjerovatnoooooooooooooooooooo :D napokon nesto dobro od nogometnog saveza :D ko voli Zelju sutra u dolinu i da cuskije padajuuuuuu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
SUTI BA :D :D :D :D , NISI JEDINI, I JA CVIJETAM OD SRECE!! :D :D :D Jeste da ce Olimpic bunker puknuti, ali Lazo - na Inzagi ce to da sredi!!! :D :D :D :D BICE GRUDVANJA BICE GRUDVANJA SA LA LA LA SA LA LA !!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

south 1921
Kontakt:

Post Postao/la south 1921 » 25 feb 2011, 11:44

S jedne strane drago mi je da nije odgođeno, ali ipak s druge strane kad se pogleda fakat je napado i na sta ce liciti utakmica na terenu, koji ce biti oranica prava, jos na -10. :shock: Samo da nas ne kosta boda/ova takav teren, nedo Bog :(

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 feb 2011, 11:47

Zárate je napisao/la:Ako dolazite ne idite na Jug, iz sigurnosnih razloga, svi na sjever. :D
Ajde pustite se tih prica!! NE IDITE NA JUG OVO ONO!!! To sto oni imaju izmedu sebe ostavit ce ispred stadiona. Ako misle da prave sranja, onda stvarno im je bolje da vise nikada ne dolaze na Zelju!! Jer ocigleno nisu tu zbog Zelje vec zbog neke njihove furke!!!
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 25 feb 2011, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 25 feb 2011, 11:48

ma cuj 3 0XD pa jbt letile su i flaes na drugim terenima pa se nije reg 3 0 pa nije LPXD
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 25 feb 2011, 11:51

Capt_Billy je napisao/la:
Zárate je napisao/la:Ako dolazite ne idite na Jug, iz sigurnosnih razloga, svi na sjever. :D
Ajde pustite se tih prica!! NE IDITE NA JUG OVO ONO!!! To sto oni imaju izmedu sebe ostavit ce ispred stadiona. Ako misle da prave sranja, onda stvarno im je bolje da vise nikada ne dolaze na Zelju!! Jer ocigleno nisu tu zbog Zelje vec zbog neke njihove furke!!!

Puno,ali bas puno raje sa Grbavice nece ici na jug sutra,eto zivi bili pa vidjeli..Ako lazem,sutra se brisem sa ovog cuda :) Raspitajte se slobodno 8-) I meni je zao,a bas sam se nameracio da odem...

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 25 feb 2011, 11:53

ever je napisao/la:

Puno,ali bas puno raje sa Grbavice nece ici na jug sutra,eto zivi bili pa vidjeli..Ako lazem,sutra se brisem sa ovog cuda :) Raspitajte se slobodno 8-) I meni je zao,a bas sam se nameracio da odem...
ne lazes,to je tacno nazalost
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 25 feb 2011, 12:06

Ta ce Milan ....Razbicemo ga :D

Da cujem idealni tim Borac-Zeljo za tu utakmicu!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 feb 2011, 12:16

Svakako da nećemo na jug kad će biti zatvoren. :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 feb 2011, 12:19

Mogu mislit kakav je teren, koje mi strucnjake imamo u NS pa to je plakat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 feb 2011, 12:24

Eh, sto me ovi iz Saveza mogu iznervirati, niko ne moze. Do sinoc nisam ni ja bio za odgodu, ali pogledajte kako pada, ne radi se vise od 10-15 cm nego vec izmedju 30 i 40 centimetara. Pa, valjda bi cilj trebao biti povecanje broja gledalaca i kvaliteta igre. Na tribinama bez krova je isto toliko snijega, ko ce tu doci? Kakva ce igra biti po ovom, hoce li se igrati loptom ili pakom? Jos ce ovi izvuci bod, i to ce biti slag na tortu. Sest klubova posalje zahtjev za odgodom, ali ovima iz Saveza je cilj kontrirati svim razumnim rjesenjima. :(
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 feb 2011, 12:25

ALO raja zanima me ovaj covjek sa salom Veleza zna li ko kako se zove ovaj covjek?????
Samo jedan klub Velež Mostar

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 25 feb 2011, 12:27

ever je napisao/la:

jel to raja nece na jug zbog onog sto je prodao trans, kako ja znam da imaju dvije grupe koje su se zavadile i sad mi obicni i iskreni bez interesni navijaci naseg kluba moramo trpiti neka njihova sranja, ma ko im hebe majku, sve bi ja to pendrekom po ledjima pa da vidimo kome ce se kurchiti...VOLIM TE ZELJO
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 feb 2011, 12:31

prof. dr. zdravko grebo, profesor teorije i filozofije prava na PFSA.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 25 feb 2011, 12:34

Adnel je napisao/la:ALO raja zanima me ovaj covjek sa salom Veleza zna li ko kako se zove ovaj covjek?????
To je moj profesor ( Pravni Fakultet) Zdravko Grebo.
FEDERER= KLOC

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 feb 2011, 12:48

Bravo za savez :lol:

Ma gdje bi dopustili da snijeg ugrozi regularnost sampionata :mrgreen: Zadnji put smo po ovakom snijegu igrali sa Posusjem cini mi se Karic zabio za konacnih 1-0.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, Lecler, Omerta1921, WeekendOffender i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []