P.S. evo i mene gripa uhvatila,jos samo treba da dobijem temperaturu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Re: Chat
ma nema nista,dosada..evo snijeg napadao i vise nego sto treba

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
igla mi viri iz vene... 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Do srijede odmor hvala Bogu !!!!

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
:ugeek:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Do srijede odmor hvala Bogu !!!!![]()
![]()
![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- neutralan__
- Kontakt:
cc eto sad se opusti ko na šlaufu,mi u pon. u skoluFaraon iz Visokog je napisao/la::ugeek:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Do srijede odmor hvala Bogu !!!!![]()
![]()
![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma mi ćemo ovo nadoknađivati 100% nažalost ....

- neutralan__
- Kontakt:
pa vjerovatno hocete jbgUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma mi ćemo ovo nadoknađivati 100% nažalost ....![]()
![]()
![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Čime se ti bodeš ?T-MAC je napisao/la:igla mi viri iz vene...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Fali mu još žljut, kentur i mespartle.Emir_ZENICA je napisao/la:Pusimo hasis oci nam se caklee moj T.MAC
- legenda reala
- Kontakt:
đesi Bosco ,dira li te ko ,šta ima u Zenici

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
heroin nije droga....vene mi....Bosco je napisao/la:Čime se ti bodeš ?T-MAC je napisao/la:igla mi viri iz vene...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Goalgetter
- Kontakt:
Love in Rewind od Dine Merlina skupila oko 500.000 views na YouTube, samo za 4 dana .. Bgm, mozda i bude nesto na euroviziji. Inace, to je najgledanija pjesma eurovizije na YouTube
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 25 feb 2011, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
jbm ti snijeg ubiše i ruke i ramena od čišćenja
još kažu i sutra će padati cijeli dan a već ga sad ima više od pola metra 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
..najgledanija ikako pjesma sto se zadnje sedmice ticeGoalgetter je napisao/la:Love in Rewind od Dine Merlina skupila oko 500.000 views na YouTube, samo za 4 dana .. Bgm, mozda i bude nesto na euroviziji. Inace, to je najgledanija pjesma eurovizije na YouTube
..evo i ja sad uso u kucu,napado brate i previsebrazzo je napisao/la:jbm ti snijeg ubiše i ruke i ramena od čišćenjajoš kažu i sutra će padati cijeli dan a već ga sad ima više od pola metra
Evo ovih bijelih govana čistio sam pola sata prilaz da može stari s autom do garaže.legenda reala je napisao/la:đesi Bosco ,dira li te ko ,šta ima u Zenici![]()
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
To je zato sto sad pola BiH ima net.Goalgetter je napisao/la:Love in Rewind od Dine Merlina skupila oko 500.000 views na YouTube, samo za 4 dana .. Bgm, mozda i bude nesto na euroviziji. Inace, to je najgledanija pjesma eurovizije na YouTube
Dino_TM je napisao/la:To je zato sto sad pola BiH ima net.Goalgetter je napisao/la:Love in Rewind od Dine Merlina skupila oko 500.000 views na YouTube, samo za 4 dana .. Bgm, mozda i bude nesto na euroviziji. Inace, to je najgledanija pjesma eurovizije na YouTube
sad bezze gledam na translatoru neke riječi na različitim jezicima i izbaci na estonskom budala Loll

još plus dijasporamuhovic je napisao/la:Dino_TM je napisao/la:To je zato sto sad pola BiH ima net.Goalgetter je napisao/la:Love in Rewind od Dine Merlina skupila oko 500.000 views na YouTube, samo za 4 dana .. Bgm, mozda i bude nesto na euroviziji. Inace, to je najgledanija pjesma eurovizije na YouTube![]()
..moze bit i da je do toga
![]()
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.