FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidiš ti kako oni misle na nas, u 13h ponedjeljak da nas što manje gleda jad i bijedu od igre.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Podsjeća me na El-Baketa ludog, jer je i ovaj u nekom svom imaginarnom svijetu gdje smo na pravom putu, gdje je sve super, a za sve loše je kriv "narod što nije pratio sda" odnosno navijači u našem slučaju...napoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 11:20Al gledaj ti koliko je ono zeljno paznje, ova njegova tintara pocela iz pastete iskakat. Usuti se covjece, srozao si nas ispod svakog nivoa, jel te stid da se javljas i dalje??BordoArmy88 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 10:56Neko kaže da je taj glavonja štrumf... samo što ne vjerujem u to jer nas ni svi štrumfovi zajedno ne bi uspjeli ovoliko srozati i brukati u svim segmentima kao sto je uspio "naš pitar".![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Moram vam priznat da mi je danas malo tesko
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ocito nije dosla do Vas informacija ,za 5 dana cete svi biti u euforiji
momak ti si ovdje zaluto
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pucaj Kana, prvi si za Nama rekao.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mirza odlazi poslije Posušja ako misli na to, tako se pričalo još poslije poraza od Veleža, pisali smo. Vidjet ćemo šta je istina
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ubacio nam crva i ispario

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sta bi od onog aylinog obecanja da nece bit utakmica u 13.00 vise? Ako ne ode ona sa Mirzom u paketu i Meho ce bit karinnna i nece docekat jesen 

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
BordoArmy88 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 11:44Podsjeća me na El-Baketa ludog, jer je i ovaj u nekom svom imaginarnom svijetu gdje smo na pravom putu, gdje je sve super, a za sve loše je kriv "narod što nije pratio sda" odnosno navijači u našem slučaju...napoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 11:20Al gledaj ti koliko je ono zeljno paznje, ova njegova tintara pocela iz pastete iskakat. Usuti se covjece, srozao si nas ispod svakog nivoa, jel te stid da se javljas i dalje??BordoArmy88 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 10:56
Neko kaže da je taj glavonja štrumf... samo što ne vjerujem u to jer nas ni svi štrumfovi zajedno ne bi uspjeli ovoliko srozati i brukati u svim segmentima kao sto je uspio "naš pitar".![]()
vjerovanto se ne bi oglasavao da nas fkt ne treba

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑16 mar 2023, 12:35Sta bi od onog aylinog obecanja da nece bit utakmica u 13.00 vise? Ako ne ode ona sa Mirzom u paketu i Meho ce bit karinnna i nece docekat jesen![]()
vidi fkt na stranu ali Ajla je bilde, koji samo treba da se manje eksponira. I da se odmakne od sportskog dijela. Njeno treba biti da funkcionisu cistacice u klubu da imaju sapuna i ubrusa, da domar ima alata i sarafa, da nam produzi ugovore sa Oaza vodom i slicno. Ostalo ne vidim cime nas ugrozava da se bojkot nastavlja ako mirza napusti.
Bezveze pojacavamo negativu. Sjecam se tog dana i poruke da je doticni novi trener, nisam mogao sebi doci od soka. Ali ako cemo gluperdi uzimati toliko izjave za zlo, makar nam i Kodro dosao a Horde ostale u bojkotu... ne vidim fkt smisla. evo jos jednom pobrojite lapsuse direktorice pa da vidimo koliko je to zlo.
- 1 9 4 6 -
Š'o ce ti ?H8Z7 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 11:21Gdje ste našli ovu sliku ja je ne mogu nigdje pronaćinapoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 11:20Al gledaj ti koliko je ono zeljno paznje, ova njegova tintara pocela iz pastete iskakat. Usuti se covjece, srozao si nas ispod svakog nivoa, jel te stid da se javljas i dalje??BordoArmy88 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 10:56
Neko kaže da je taj glavonja štrumf... samo što ne vjerujem u to jer nas ni svi štrumfovi zajedno ne bi uspjeli ovoliko srozati i brukati u svim segmentima kao sto je uspio "naš pitar".![]()
Jel da je tetoviras preko djale k'o djamiju ?!!

Slika je stara godinu dana. To su bili pozivi navijačima da se gleda onaj anti-fudbal u onim užasnim terminima kakav će biti i u ponedjeljak.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 12:37BordoArmy88 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 11:44Podsjeća me na El-Baketa ludog, jer je i ovaj u nekom svom imaginarnom svijetu gdje smo na pravom putu, gdje je sve super, a za sve loše je kriv "narod što nije pratio sda" odnosno navijači u našem slučaju...napoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 11:20
Al gledaj ti koliko je ono zeljno paznje, ova njegova tintara pocela iz pastete iskakat. Usuti se covjece, srozao si nas ispod svakog nivoa, jel te stid da se javljas i dalje??
vjerovanto se ne bi oglasavao da nas fkt ne trebavjerujem da ne bi imao drugacije obraza da ovo objavi sem da nam nesto ne sprema na opste zadovoljstvo.
Pa navijači ispoštovali kad se to promijenilo, pa si imao protiv Posušja i Sloge po 8-9 hiljada ljudi, pa si svaku "domaću" utakmicu gostovao u Zenici i kao zahvalnicu dobio Mirzu za trenera, ofajlu koja bi se klala s navijačima i kakanjsku varalicu koja te ismijavala, malo prije novog angažmana, u intervjuu baš za ovaj portal.
I jeste premalo za najveći klub da ga trpa svaka selendra i da je na šestoj poziciji sa ubjedljivo najskupljom ekipom u ligi.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Antikloc je napisao/la: ↑16 mar 2023, 12:44Š'o ce ti ?H8Z7 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 11:21Gdje ste našli ovu sliku ja je ne mogu nigdje pronaćinapoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 11:20
Al gledaj ti koliko je ono zeljno paznje, ova njegova tintara pocela iz pastete iskakat. Usuti se covjece, srozao si nas ispod svakog nivoa, jel te stid da se javljas i dalje??
Jel da je tetoviras preko djale k'o djamiju ?!!![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.