Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Dirk
Kontakt:

Re: 16. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 12:44

Ma Sarajevo je dva puta igralo na Kosevu i po vecem snijegu pa se nismo zalili jos smo dobro izgubili te utakmicu a posti si ti vidiovit trebao bi znati o cemu se radi 8-)

P.S. Sjetih se sada jos jedne utakmice po nenormalnim uslovima a tu smo remizirali ;)
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 25 feb 2011, 12:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 25 feb 2011, 12:45

ovo samo moze kod nas, eto to je cinjenica ko vodi fudbal, ko opdlucuje pa nemamo mi na stadionima grijanje trave i nemamo krov na tribinama i nemamo uslove da mozemo obezbjediti odigravanje utakmice...SVAKA CAST SAVEZU PO.SEREM IM SE U USTA
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Plummer » 25 feb 2011, 12:47

tm87gigo je napisao/la:ovo samo moze kod nas, eto to je cinjenica ko vodi fudbal, ko opdlucuje pa nemamo mi na stadionima grijanje trave i nemamo krov na tribinama i nemamo uslove da mozemo obezbjediti odigravanje utakmice...SVAKA CAST SAVEZU PO.SEREM IM SE U USTA
Slazem se sa tobom. ;)

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 25 feb 2011, 12:50

Mora se igrati gust je raspored nasih ekipa u Evro kupovima, npr. Zeljo igra cetvrtfinale LS sa Man. Un. Borac je dogurao do cetvrtfinala lige Evrope sa Zenitom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne mogu sad oni trpiti zbog snijega 8-) 8-) 8-) 8-)

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 25 feb 2011, 12:51

Dirk je napisao/la:Ma Sarajevo je dva puta igralo na Kosevu i po vecem snijegu pa se nismo zalili jos smo dobro izgubili te utakmicu a posti si ti vidiovit trebao bi znati o cemu se radi 8-)
Sto nisi uzeo tad lopatu i ocistio snijeg kako mene savjetujes i pomogao svom klubu, mozda ne bi izgubili. To sad treba da se desi i drugim klubovima jer se desilo Sarajevu, a zna se ko je kriv i sad ko ce biti kriv zbog takvih desavanja.

Al neka bolje i ne zasluzuju ovi klubovi dok ima takvih pojedinaca koji ih prate, zato i ne idem nit planiram u skorije vrijeme ici na ove utakmice, jer igru koja se zove fudbal sigurno necu vidjeti pogotov kad se igra po ovakvim uslovima, jedino sto se mogu vratiti razbijene glave, izboden ili cak da izgubim zivot kao sto se desavalo u zadnje vrijeme zbog nekih primitivaca.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 12:53

_karabaja_ je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Ma Sarajevo je dva puta igralo na Kosevu i po vecem snijegu pa se nismo zalili jos smo dobro izgubili te utakmicu a posti si ti vidiovit trebao bi znati o cemu se radi 8-)
Sto nisi uzeo tad lopatu i ocistio snijeg kako mene savjetujes i pomogao svom klubu, mozda ne bi izgubili. To sad treba da se desi i drugim klubovima jer se desilo Sarajevu, a zna se ko je kriv i sad ko ce biti kriv zbog takvih desavanja.

Al neka bolje i ne zasluzuju ovi klubovi dok ima takvih pojedinaca koji ih prate, zato i ne idem nit planiram u skorije vrijeme ici na ove utakmice, jer igru koja se zove fudbal sigurno necu vidjeti pogotov kad se igra po ovakvim uslovima, jedino sto se mogu vratiti razbijene glave, izboden ili cak da izgubim zivot kao sto se desavalo u zadnje vrijeme zbog nekih primitivaca.
Tada su navijaci i ocistili terener, a niko ne kaze da smo zbog loseg terena izgubili utakmicu jer je isto i nama i gostima ... Usput ti ne ides na utakmice tako da sa tobom ne zelim da raspravljam, ti si jedan od onih koji iza tastature sve zna a utakmice ocima nije vidio 8-)

Kad vec ne ides na utakmice, ne vidim sta se onda ti brines hocel odgoditi ili nece ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 25 feb 2011, 13:01

Ev ja ocistio oko kuce sve,stepenice sa ejdne,druge strane kuce,ispred garaza :lol: Sve se moze kad se hoce,nego nasi klubovi nece da plate ljudina da se ocisti.....

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 25 feb 2011, 13:04

Aldinn je napisao/la:Ev ja ocistio oko kuce sve,stepenice sa ejdne,druge strane kuce,ispred garaza :lol: Sve se moze kad se hoce,nego nasi klubovi nece da plate ljudina da se ocisti.....
nije isto cistit snijeg sa trave i sa stepenica...tereni ce bit upropasteni..a samim tim sto ce bit blato i sve to moze doci do povreda..glupost je ako budu igrali..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 25 feb 2011, 13:06

jasko_juve je napisao/la:
Aldinn je napisao/la:Ev ja ocistio oko kuce sve,stepenice sa ejdne,druge strane kuce,ispred garaza :lol: Sve se moze kad se hoce,nego nasi klubovi nece da plate ljudina da se ocisti.....
nije isto cistit snijeg sa trave i sa stepenica...tereni ce bit upropasteni..a samim tim sto ce bit blato i sve to moze doci do povreda..glupost je ako budu igrali..
Snijeg su najavili cijeli Mart,znaci treba svako kolko odgadjat i reprezentaju i sve :roll: Kako ljudi u Rusiji i Ukrajini igraju,sve se moze kad se hoce,nije ovo nista strasno...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2011, 13:08

U Tuzli snijeg jos vise poceo da pada :( daj Boze da prestane ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 feb 2011, 13:10

eh da ostavim i ja svoju prognozu rezultata odnosno pobjednika :D

Drina-Buducnost 2

Leotar-Rudar 2

Sloboda-Slavija 2

Velež-Zrinjski 2

Čelik-Sarajevo 2

Travnik-Zvijezda 2

Siroki Brijeg-Borac 2

Željezničar-Olimpic 2

:lol: :lol: :lol:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 25 feb 2011, 13:13

poredis Rusiju i Ukrajinu s nama..daj ba sta ti je????????poredis njihove uslove na terenima i nase???ljudi imaju sve..od terena s plasticnom travom do zagrijavanja terena..nasa liga je na zadnjem mjestu gotov na svijetu tako da se i ne ocekuje od Saveza nista bolje..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 feb 2011, 13:14

harry_90 je napisao/la:U Tuzli snijeg jos vise poceo da pada :( daj Boze da prestane ..
i kod nas evo vec 2 dana ne prestaje sad jos vise pada :roll:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 25 feb 2011, 13:15

**** ga i Rusija i Skandinavija i ostale drzave..Mi zaostajemo za svima.Ljudi u tim zemljama su spremni na sve,kod njih je svake godine tako,dok kod nas Novembar-Decembar i Januar nema snijega i onda krajem Februara pocne padati i sjebe sve planove.Kao sto neko napisa,kod nas kad snijeg padne ovi iz Bihamka kazu da ih je to iznenadilo... :lol: :lol:
A C A B !

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 25 feb 2011, 13:18

jasko_juve je napisao/la:poredis Rusiju i Ukrajinu s nama..daj ba sta ti je????????poredis njihove uslove na terenima i nase???ljudi imaju sve..od terena s plasticnom travom do zagrijavanja terena..nasa liga je na zadnjem mjestu gotov na svijetu tako da se i ne ocekuje od Saveza nista bolje..
Najbolje enk odgode citavo prvenstvo,za neka bolja vremena :lol: Eno u Hrvatskoj se da nas igraju dvije utakmice, i to obje u Zagrebu,gdje je takodje snijeg pada ko lud i nisu odgodili kolo :roll: Ma nake bude sta god hoce,zaboli me :lol:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 feb 2011, 13:21

U Srbiji odgodili vec cijelo kolo, a u Hrvatskoj zasada jedna utakmica odgodjena, ali izgleda da ce ih biti jos!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 feb 2011, 13:22

Da vidis u Mostaru vamo Uragan ŠAĆIRA PUSE kakvi ce eurogolova sutra biti ako vako vjetar bude puhao :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 feb 2011, 13:25

Adnel je napisao/la:Da vidis u Mostaru vamo Uragan ŠAĆIRA PUSE kakvi ce eurogolova sutra biti ako vako vjetar bude puhao :mrgreen:
Ako veceras bude pala kisa i ovdje ce sutra snijeg osvanuti! :roll: :mrgreen: Nismo dosada imali nijednu utamicu po snijegu, ili jesmo jednom imali ostatke snijega pa smo se grudvali na stadionu :lol: :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 feb 2011, 13:27

Ma sve su to indijanci!
:lol: :mrgreen:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 feb 2011, 13:29

Ne može se igrati po ovome i tačka. Ko god tvri drugo nema pojma o nogometu i ne voli ovu igru.
"Ma to su sve indijanci. Kada vidim ko čini Komitet za takmičenje dođe mi da plačem. Sve istaknuti fudbalski radnici, koji misle da je lopta kao tabure", rekao je Vojvodić za naš portal.
Bravo i za ovog trenera Drine, sad im želim da i ostanu u liZi :mrgreen:

Ima li ko mail ili broj telefona saveza da im se nayebem uže rodbine, ako već ne pomažu klubovima i kvaliteti igre, ne moraju odmagati, staru im... Kolike će klubovi imati gubitke zbog manjka navijača, ozljeda igrača, kazni zbog grudvanja :lol: Ma nayebem se svima u savezu od Muniba do čistačica malo ma-me..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.