Neka, brate, ne raspituj. Bolje za Remzu i tebe.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Honajj, teska utakmica, tezak protivnik...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Koje to posebne kvalitete Jasarevic ima, pa da redovno igra ispred Sehica ?
-
- Kontakt:
Dobro je.. Nismo danas bili losi.. Ovi nafakasi iz dva suta dva gola.. Realno po igri i sansama smo im trebali dati bar jos tri.. Raduje sto je Ara odigrao skoro citavu tekmu.. Kada bi on usao u formu bila bi ludnica.. I Muftica i Bendera poslati kakvom hodzi.. Onakve greske se ne prave ni u pionirima..
Pročepit će negdje.
Gledam ove prilike i kontam nije ni lose s obzirom kako smo primili gol a bilo je prilika dobrih za nas iako mislim da bi bolje bilo da je x da se ne nafuramo al zasluzili smo pobjedu realno
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Barem prolaz al nema opustanja ovo je bash knap bilo
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Teško brukanje, sreća naša pa smo igrali samo protiv slabih ekipa do sad pa smo nekako skupili sedam bodova i dospjeli do polufinala u ovom proljetnom dijelu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Ako sad Karica ne gurne, nece nikad.
Ara i Seha obavezno protiv Sloge od prve, vratiti Drinu opet i po 3 bobe lagano
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jedina pozitivna stvar je Hodžić..odličan u prvom poluvremenu, u drugom izgubio snagu.
Krpić je nevidljiv bio do sad na terenu, dok Hodžić je konsantno oko lopte.
Oči će nam iskrvariti do kraja sezone gledajući oba beka i golmane. Ovo što pružaju je nivo kantonalne lige. Kriminal teški.
Nek' nam je Bog na pomoći.
Štila maestro.
Santos razočaravajuća partija. Odsutan je bio sve vrijeme.
Krpić je nevidljiv bio do sad na terenu, dok Hodžić je konsantno oko lopte.
Oči će nam iskrvariti do kraja sezone gledajući oba beka i golmane. Ovo što pružaju je nivo kantonalne lige. Kriminal teški.
Nek' nam je Bog na pomoći.
Štila maestro.
Santos razočaravajuća partija. Odsutan je bio sve vrijeme.
Meni se danas svidjela igra,bez obzira na primljene golove koji su produkt polovnjaka hadalja
Eto zasto sam pisao 3 hiljade postova da Kosoric i Muftic ne smiju igrati.....
Idemo dalje
Eto zasto sam pisao 3 hiljade postova da Kosoric i Muftic ne smiju igrati.....
Idemo dalje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ara odlican bio, vidi se da je majstor. A ublehas mu na derbiju da 5 min..Seha zasluzio da bude prva opcija
EDISE ODLAZI MOLIM TE
EDISE ODLAZI MOLIM TE
- MocMahale444
Muftic- treba da nastavi raditi i boriti se ali klupa realno.
Coca- kakav god da jeste (u padu forme) ipak nas najbolji igrac odbrane. Nekad izbija bez potrebe ali slusa naredbe
izbijjj.
Aco - koju posluku porati.
Sehic- par greski valjda nervoza a onda boom kakva golcina i kakva putanja lopte
wtffff. Svaka cast 
Jasarevic- on je iz one pjesme hu da fak iz amela
Stilic- majstor- majstor

Hodzic19 - solidan, ne znam kako je Kuhar zamjenio onu neznalicu malog, cudnog, neukog Mekica
Dzenis- nema snage definitvno ali borio se, trudio i eto asistencija.
Mekic - imamo akciju 4 na 2 i lik salje loptu negdje u pm

znaci za njega je Hajdarevic tito.
Santos - mora to puno bolje, nije nesto posebno odigrao kako moze i zna.
Drljo - slabo bas slabo, previse solira.
Amoah- bolje sa nije ulazio pa lik samo nazaduje, nema kuveta da doda loptu. Promasio 2 dobre sanse.
Ara - stvara sanse, sutira lijevom i desnom, asistencija za Stilu.
Izgleda bolje od Krpica u napadu, samo Ara jarane prestani pametovati puno i mahati rukama.
Znaci asistencija i dobra igra, golman branio nevidjeno.
Edis Mulalic za svakog protivnika kaze isto
Coca- kakav god da jeste (u padu forme) ipak nas najbolji igrac odbrane. Nekad izbija bez potrebe ali slusa naredbe
Aco - koju posluku porati.
Sehic- par greski valjda nervoza a onda boom kakva golcina i kakva putanja lopte
Jasarevic- on je iz one pjesme hu da fak iz amela

Stilic- majstor- majstor
Hodzic19 - solidan, ne znam kako je Kuhar zamjenio onu neznalicu malog, cudnog, neukog Mekica

Dzenis- nema snage definitvno ali borio se, trudio i eto asistencija.
Mekic - imamo akciju 4 na 2 i lik salje loptu negdje u pm
znaci za njega je Hajdarevic tito.
Santos - mora to puno bolje, nije nesto posebno odigrao kako moze i zna.
Drljo - slabo bas slabo, previse solira.
Amoah- bolje sa nije ulazio pa lik samo nazaduje, nema kuveta da doda loptu. Promasio 2 dobre sanse.
Ara - stvara sanse, sutira lijevom i desnom, asistencija za Stilu.
Izgleda bolje od Krpica u napadu, samo Ara jarane prestani pametovati puno i mahati rukama.
Znaci asistencija i dobra igra, golman branio nevidjeno.
Edis Mulalic za svakog protivnika kaze isto
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 16 mar 2023, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Zadnjih 10 tekmi
Imamo 7 pobjeda 2 remija i 1 poraz
Imamo 7 pobjeda 2 remija i 1 poraz
Ma dobro je ovo,bitan je prolaz a realno njihov golman je sve branio trebalo je vise biti za nas....da nam je neko ponudio 4 mjesto na 3 boda od 2 i 3 i polufinale kupa uzeli bi svi....po meni vece sanse imamo sa Zrinjskim na 2 utakmice nego u finalu...sad uzeti Slogu za mrinu pauzu...
Raduje me slavlje igraca sa navijacima nakon gola vidi se da im je stalo...
Hajde ljoZe

Raduje me slavlje igraca sa navijacima nakon gola vidi se da im je stalo...
Hajde ljoZe
Nevjerovatno, frustrirajuće, djeluje koliko smo samo nesigurni defanzivno, kao što sam pisao i ranije apslutno nikad ne znaš kad će neko napraviti kiks i kad ćemo primiti gol.
Zvijezda je u ovom dvomeču pet šuteva na naš gol i dali su tri gola. Mi smo imali pa jedno 20 šuteva na dvije utakmice i dali pet golova, uvijek lošom selekcijom šuteva razbranimo protivničkog golmana.
Sreća Štilićevih i Šehićeve majstorije, inače bi mi do zadnje sekunde ganjali penale. Ne mogu da vjerujem kako nam je realizacija loša, pa yebem mu majku na tom treningu neka ovi ofanzivci šutiraju iz svih pozicija u i oko šesnaesterca dok ne padnu sa nogu, sami sebe ubijamo skoro svaku utakmicu sa ovakvom realizacijom.
Druga stvar, na svakoj utakmici Amoah ili Santos po nekoliko puta probiju po strani i sjure se prema šesnaestercu i obavezno iz takvih situacija mi ne uradimo ništa.
Ne kontam da ne mogu na treningu makar po automatizmu uvježbati par križanja pa da se zna gdje koji igrač stoji kada krilo ubacuje loptu u šesnaesterac, ja mislim da bi makar jednu od deset takvih situacija realizovali golom.
Ovo što sada igramo u tim situacijama je toliko napamet i neugirano da obično lopta i ne dođe do našeg igrača a kamo li da uputimo šut na gol.
Igra nije bila loša, stvarali smo šanse ali opet kažem poseri se ti na pet (polu)šansi kad ih ne znaš iskoristiti već te igrači čupaju na individualni kvalitet. Sramota je da se ovaj roster ofanzivaca ovoliko pati sa realizacijom, na tome se MORA poraditi ukoliko mislimo doći do te Evrope jer neće svaku utakmicu Santos i Štilić riješiti na individualni kvalitet kao što su neki dan protiv Sloge i danas u Gradačcu.
Ara dobar, vidi se da je klasa iznad ove lige ali isto tako se vidi zašto do sada nije počinjao utakmice s obzirom da je fizički pao prije nego što su pali igrači drugoligaške ekipe i to dovoljno govori o njegovoj fizičkoj (ne)spremnosti. Sa druge strane, pozitivno je što bi valjda fizički trebao biti bolji iz meča u meč, iz sedmice u sedmicu, pa se nadam da će nakon reprezentativne pauze biti na nešto optimalnijem nivou.
Zvijezda je u ovom dvomeču pet šuteva na naš gol i dali su tri gola. Mi smo imali pa jedno 20 šuteva na dvije utakmice i dali pet golova, uvijek lošom selekcijom šuteva razbranimo protivničkog golmana.
Sreća Štilićevih i Šehićeve majstorije, inače bi mi do zadnje sekunde ganjali penale. Ne mogu da vjerujem kako nam je realizacija loša, pa yebem mu majku na tom treningu neka ovi ofanzivci šutiraju iz svih pozicija u i oko šesnaesterca dok ne padnu sa nogu, sami sebe ubijamo skoro svaku utakmicu sa ovakvom realizacijom.
Druga stvar, na svakoj utakmici Amoah ili Santos po nekoliko puta probiju po strani i sjure se prema šesnaestercu i obavezno iz takvih situacija mi ne uradimo ništa.
Ne kontam da ne mogu na treningu makar po automatizmu uvježbati par križanja pa da se zna gdje koji igrač stoji kada krilo ubacuje loptu u šesnaesterac, ja mislim da bi makar jednu od deset takvih situacija realizovali golom.
Ovo što sada igramo u tim situacijama je toliko napamet i neugirano da obično lopta i ne dođe do našeg igrača a kamo li da uputimo šut na gol.
Igra nije bila loša, stvarali smo šanse ali opet kažem poseri se ti na pet (polu)šansi kad ih ne znaš iskoristiti već te igrači čupaju na individualni kvalitet. Sramota je da se ovaj roster ofanzivaca ovoliko pati sa realizacijom, na tome se MORA poraditi ukoliko mislimo doći do te Evrope jer neće svaku utakmicu Santos i Štilić riješiti na individualni kvalitet kao što su neki dan protiv Sloge i danas u Gradačcu.
Ara dobar, vidi se da je klasa iznad ove lige ali isto tako se vidi zašto do sada nije počinjao utakmice s obzirom da je fizički pao prije nego što su pali igrači drugoligaške ekipe i to dovoljno govori o njegovoj fizičkoj (ne)spremnosti. Sa druge strane, pozitivno je što bi valjda fizički trebao biti bolji iz meča u meč, iz sedmice u sedmicu, pa se nadam da će nakon reprezentativne pauze biti na nešto optimalnijem nivou.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.