FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
23%
2. Borbu za Evropu
79
49%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 160

1921boy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921boy » 16 mar 2023, 18:32

Nije Zvijezda bezazlena kako su pojedini mislili. Dobro je za ekipu, psihološki, da smo se vratili nakon rezultatskog zaostatka. Idemo dalje!
mosa lošmi stićko tit-ula!

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 16 mar 2023, 18:32

bhsport je napisao/la:
16 mar 2023, 18:22
zeljovac21 je napisao/la:
16 mar 2023, 18:18
Po rezultatima treba suditi. Edis ima 5 pobjeda, jedan poraz i jedan nerijesen rezultat u drugoj polusezoni. To sto nekome smeta njegova frizura, brada, stil oblacenja ne treba uzimati zaozbiljno.
Nemoj nam Petevovih fazona molim te. Imao je i u prvom mandatu 11 uzastopnih pobjeda pa ispunio evropu iako smo haman prvi bili u jednom momentu. Bez igre, sprzio igrace, treba ga maknuti da opet ne ujebe nemamo taj luksuz .
Ko ga voli nek ga kuci vodi
Da li postoje jasni razlozi zasto ga treba ukloniti? Polufinale kupa, tri boda od Evrope ne mislim da je konkretan razlog. Ne volim ga niti ga mrzim, ali ne zelim da mu sudim na osnovu imena, nacina komentarisanja u medijima, izgledu, frizuri. Trenutno stanje je takvo da nema osnova da mu se da otkaz i da on i ekipa treba da dobiju maksimalnu podrsku navijaca da ostvarimo zajednicki cilj, izlazak na evropska takmicenja. A to sta ce se desiti u buducnosti da li cemo izaci u evropu ili necemo, ti to ne mozes znati. Da ti osnovni razlog bude "us.rat ce kasnije" nije nikakav osnov.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 mar 2023, 18:33

Manijakalnost99 je napisao/la:
16 mar 2023, 18:30
Dobro st vi predlazete
Neke pitarske prijedloge promjeni trenera koji je upravo izborio polufinale kupa
Dajtee ljudi
Da je pocetak priprema slozio bih se s vama al u ovaj vakat
Nea sanse
Meni se cini da dosta vas vise mrzi mulalica, nego sto voli zelju
Ti vasi prijedlozi su veoma opasni za ovo vrijeme
Zbog toga mozemo prije izgubiti sve, nego ako ostavimo trenera
Meni se čini da vas par vise voli Edisa od Zelje, lik je tu godinu i po, nista nas unaprijedio nije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 16 mar 2023, 18:35

bhsport je napisao/la:
16 mar 2023, 18:33
Dobro st vi predlazete
Neke pitarske prijedloge promjeni trenera koji je upravo izborio polufinale kupa
Dajtee ljudi
Nea sanse
Meni se čini da vas par vise voli Edisa od Zelje, lik je tu godinu i po, nista nas unaprijedio nije.
godinu i po?

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 mar 2023, 18:35

bhsport je napisao/la:
Po rezultatima treba suditi. Edis ima 5 pobjeda, jedan poraz i jedan nerijesen rezultat u drugoj polusezoni. To sto nekome smeta njegova frizura, brada, stil oblacenja ne treba uzimati zaozbiljno.
Nemoj nam Petevovih fazona molim te. Imao je i u prvom mandatu 11 uzastopnih pobjeda pa ispusio evropu iako smo haman prvi bili u jednom momentu. Bez igre, sprzio igrace, treba ga maknuti da opet ne ujebe nemamo taj luksuz .
Sve je tako :thumbup:
Nemas igre nikako, igrace potrsio. Jedno te isto iz tekme u tekmu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 mar 2023, 18:35

16 mar 2023, 18:32
bhsport je napisao/la:
Nemoj nam Petevovih fazona molim te. Imao je i u prvom mandatu 11 uzastopnih pobjeda pa ispunio evropu iako smo haman prvi bili u jednom momentu. Bez igre, sprzio igrace, treba ga maknuti da opet ne ujebe nemamo taj luksuz .
Da li postoje jasni razlozi zasto ga treba ukloniti? Polufinale kupa, tri boda od Evrope ne mislim da je konkretan razlog. Ne volim ga niti ga mrzim, ali ne zelim da mu sudim na osnovu imena, nacina komentarisanja u medijima, izgledu, frizuri. Trenutno stanje je takvo da nema osnova da mu se da otkaz i da on i ekipa treba da dobiju maksimalnu podrsku navijaca da ostvarimo zajednicki cilj, izlazak na evropska takmicenja. A to sta ce se desiti u buducnosti da li cemo izaci u evropu ili necemo, ti to ne mozes znati. Da ti osnovni razlog bude "us.rat ce kasnije" nije nikakav osnov.
Postoje, zadnjih 6 u ligi 2 pobjede od toga obje na guzove, uigravao ekipu bez Santosa a mali mu guzove cuva. Kad usere kasno je, kao sto je usro na oprostaju Ivice. Igre nemamo, akcije nemamo, braniti se ne znamo.
Ti kuhaj sa njim pitu od 3 marke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 16 mar 2023, 18:37

bhsport je napisao/la:
16 mar 2023, 18:35
bhsport je napisao/la:

Postoje, zadnjih 6 u ligi 2 pobjede od toga obje na guzove, uigravao ekipu bez Santosa a mali mu guzove cuva. Kad usere kasno je, kao sto je usro na oprostaju Ivice. Igre nemamo, akcije nemamo, braniti se ne znamo.
Po cemu si danas zakljucio da igre nemamo?

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 16 mar 2023, 18:39

Nadam se Tuzla Cityu, realno njima je sad bitnija borba za opstanak nego za Europu. Velež malo teži protivnik, ali nije bauk. Realno ovo proljeće su imali više sreće nego pameti, pogotovo ova utakmica sa pitarima. Dvije akcije nisu napravili.

Zrinjski je najteži, to je definitivno, ali ne znam možda je bolje s njima igrati dvomeč nego jednu utakmicu.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 16 mar 2023, 18:39

16 mar 2023, 18:37
bhsport je napisao/la:

Izvini, gledas li ti utakmice? Ako gledaš, vidiš li dobro?

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 16 mar 2023, 18:39

bhsport je napisao/la:
Dobro st vi predlazete
Dajtee ljudi
Nea sanse
Ebe mi se sutra da nogu dobije
Zeljo ispred svega
Ali realnost je da mi za bolje para nemamo, a i da imamo zar ne mislite da bi bilo pametno se razbacivati
Ljudi mi smo jos u minusu
Ne treba nam jos optuzbi jer bi neko vidio
Aha dovodis dobrog trenra s vecim primanjima
Doveo si hodzica
Imas stilica
Imas cocu
Imas krrpica
Jasarevica
Sanstos
Amoaha i sve ostale
A vamo duzni
Nije to samo trener milion je tu stvari povezano
Moramo pametno ici u stablizaciju kluba
Kad kazem stabilizaciju to se odnosi na finansijski izvjestaj a ne na trofeje

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 16 mar 2023, 18:45

drzgemboadislic je napisao/la:
16 mar 2023, 18:39
16 mar 2023, 18:37
bhsport je napisao/la:

Izvini, gledas li ti utakmice? Ako gledaš, vidiš li dobro?
Pa evo na primjer danas sam vidio da smo trebali zabiti minimum 5 golova, sto ne znaci da "igre nemamo". Dese se lose utakmice, ali za kontinuitet dobrih igara trenutno nemamo potrebna sredstva, resurse itd..Zato i jesmo u borbi za evropu, a ne u borbi i za sami vrh.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 16 mar 2023, 18:47

Ovu utakmicu nije igrace pripremio kako treba da budu oprezni i tako shvate protivnika, iako je vise nas ovde pisalo prije utakmice, da se protivnik mora shvatiti ozbiljno. Iako smo bezveze gubili stvarali smo prilike, lopta nece u gol. Hodzic imao dvije dobre sanse, gdje je sve uradio kako treba ali nije usla. Generalno i statistika govori koliko smo udaraca imali. Samo jako ruzno je spinovati bezveze, prica kako je potrosio igrace kako neko nekog bojkotuje, kad se vidi da se svi igrazi zalazu i daju svoj maksimum. Jedino sto me iritira jeste igra na kontre, tu bi trebali da budemo jako dobri a ne mozemo da zavrsimo akciju kako treba i mora se na tome raditi.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 16 mar 2023, 18:50

Nama kontre treba zabranit,kad se samo sjetim one protiv Sloge za vikend i ove danas,obje situacije 4 na 2 i mi to sve zavraavamo sa gol autom
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 16 mar 2023, 18:51

Ljudi shvatite da nema nas navijaca iza naseg zelje
Ustvari da nismo mi zeljo
Da smo npr tuzla i da smo u ovolikim dugovima
I da jos bezobrazno dovodimo pa mogu slobodno rec igrace s vecim platama i da biramo jos trenera uprkos svi dugovanjima
Pa ljudi bi davno poslali bagere na grbavicu
Morate malo dublje razmisljat
Nije dobar trener jeftina investicija
A nit je pametno jos da se qurcimo
Vidjet ce te aBd kad izborimo europu i kad kanu pare
Kako ce se razni vukovi okototi oko svetinje
Mislite da bi neko bolji dosao za sicu koju Mulalic prima i mislite da nas ne bi tuzio dan ako mu plata zakasni
Jos plus ovi sa strane sto vec cekaju na pare..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 mar 2023, 19:00

Polufinalni parovi biće poznati nakon izvlačenja žrijeba, a isti će biti održan 23. marta u prostorijama Fudbalskog saveza BiH.

Polufinalni mečevi će, baš kao i četvrtfinalni, biti odigrani u formatu od dvije utakmice. Prve su na rasporedu 5. aprila, a revanši 14 dana kasnije, odnosno 19. aprila.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 16 mar 2023, 19:01

Imas jos 11 utakmica u ligi i 3 ev u kupu maks 14...i sad bi mjenjali trenera da padne sve u vodu...pita li neko igrace jesu li oni za to? A i koga bi doveli ko bi to dosao za minimalac ako i toga ima uopste....nije ovo neka igra da se razumijemo,i Edis ima gresaka ali barem znas da radi i daje sve od sebe da voli klub za bolje nemamo... ja vjerujem u kup da uzimamo...mene vise ljuti uprava kada ce reci nesto u vezi terena i da malo porpave objave po netu da malo dignu raju za clanske,marketing neke akcije nesto....da je nama Edis jedini problem u klubu lako bi mi...idemo do kraja kup i 3 mjesto 💙💪💪💪💪💪 podrska sefu i ekipi do kraja....

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 16 mar 2023, 19:03

1921ljoze je napisao/la:
16 mar 2023, 19:01
Imas jos 11 utakmica u ligi i 3 ev u kupu maks 14...i sad bi mjenjali trenera da padne sve u vodu...pita li neko igrace jesu li oni za to? A i koga bi doveli ko bi to dosao za minimalac ako i toga ima uopste....nije ovo neka igra da se razumijemo,i Edis ima gresaka ali barem znas da radi i daje sve od sebe da voli klub za bolje nemamo... ja vjerujem u kup da uzimamo...mene vise ljuti uprava kada ce reci nesto u vezi terena i da malo porpave objave po netu da malo dignu raju za clanske,marketing neke akcije nesto....da je nama Edis jedini problem u klubu lako bi mi...idemo do kraja kup i 3 mjesto 💙💪💪💪💪💪 podrska sefu i ekipi do kraja....
To je to
Nemaju ni raspored ni rezulatate tekmi omladinskih selekcija
Ono osnovno
A za teren navijac pravi da se pita
Pucali bi se penali odgovornima za odrzavanje
Juniori 10ti od 12 ekipa
izgubili 8-1 od tuzle
Najbolji igraci odose dzabe u sarajevo
To su mnogi ozbiljnije stvari koje stete klubu
Nije klub prvi tim
Klub je puno vise od toga

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 16 mar 2023, 19:08

Ma ovi nasi forumasi mijenjaju trenera svako kolo, to je tako nikad niko nece valjati i to je jedino sigurno a ne vide nista drugo sto kolega 99 kaze, licno im se ne svidja mulalic i to je ocigledno cim orocitas poruku kako vrijedjaju, hvala Bogu pa se ne pitaju nizasta i nece nikad, mogu biti i ostati samo oni koji nas koce, nema tu ljubavi nikakve. Kaze ovaj nije nista unaprijedio, kraj price... 3 sezone mi nismo bili na terenu mozda i vise, ne znam sta ste vi gledali?!? A kad vas oitamo sta predlazete niko nije napisao nijedno ime niti je dao konkretan prijedlog... Vise licite na pitare nego na nase

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2023, 19:09

slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 16 mar 2023, 19:12

bhsport je napisao/la:
Dobro st vi predlazete
Dajtee ljudi
Nea sanse
Polufinale kupa a kraj sezone ćemo vidjeti. Šta se nije unaprijediti jadan ne bio? Šta hoćeš ti ? Da ne pobjedjujemo vise da se unaprijedi?

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 37 gostiju.