FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa nema više vikendom u 13h, sad su radnim danom u 13h. Obećano - ispunjeno !
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Kedno su tvoje zelje, a realnost je potpuno drugacija.
Zato sviraj qrcu jos maaaalooooo

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kodro je gospodin i neće sebi dozvoliti da ponovo bude otjeran.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ilija i Almedin na BHT-u 

- siroliver69
- Kontakt:
Ljudi, pa mi nismo zaslužili ovakvog gospodina. Ne zavaravajte se. Njega ako dovedu, yebace mi mater i ja ću ko cukica podviti rep i doci na Kosevo. Ali samo na Koševo, nigdje drugdje.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:40
Gdje li su sad ovi novinari sto uz pjesmu resetaju s pitanjima, kao ovog covjeka??
Gori hala kad se izgubi od Bojca u kupu i sto odigras remi s celikom na Kosevu.
A danas nam normalan hendikep zrinjskog, redovno nas velez tambura, celik a i jos mnoge ekipe, mislim i velez, rusile tradicije duge 40 godina.
Nikad vise dozvoliti klosarima, kad im se digne neka stvar da sabotiraju trenera…
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Jel realno da jos ima ljudi da misle da je Mirvic dobar i fin, al se okruzio losim ljudima koji ga levate?
Dobro neko napisa danas, isto nasi Izetbegovici dobri preposteni. Fini su oni al se okruzili Asimom, Novalicem, Dzaferovicem i ostalom bandom.

Dobro neko napisa danas, isto nasi Izetbegovici dobri preposteni. Fini su oni al se okruzili Asimom, Novalicem, Dzaferovicem i ostalom bandom.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Čovjek koji je zaradio milione, još na divljem zapadu, sigurno će evo biti glup i slijep da ne vidi kako ga pojedini vode u propast hahanapoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 22:58Jel realno da jos ima ljudi da misle da je Mirvic dobar i fin, al se okruzio losim ljudima koji ga levate?![]()
Dobro neko napisa danas, isto nasi Izetbegovici dobri preposteni. Fini su oni al se okruzili Asimom, Novalicem, Dzaferovicem i ostalom bandom.![]()
Ili mu je ovo tolika zajebancija u životu da ga boli qrac za rezultate ili su neke druge stvari u pitanju za lične koristi. Treće opcije nema
Jer da je htjeo napravit ozbiljan klub od nas, to je mogao za 3/4 mjeseca, u ligi gdje 80% klubova jedva spaja kraj sa krajem. A mi ne da nismo u vrhu nego smo postali prosjek lige sa kojima se sprdaju svi.
- napoleon72
- Kontakt:
Premuntali ga da se druzi sa kriminalcima, sjedi po Tuborgu, ljubi se sa Vicom, sponzorise Stojnica, vraca u klub Poturu i Hadzica, dovodi Aylah i Mirvica... Eto sve ga neko lose navodi, on jadan naivan i ne zna nista. Majke mi isto roditelji kad im nastavnici kazu da je njihov ponos uhvacen sa oruzjem i drogom u skoli. "Nas sin je zlatan, drustvo mu podmetnulo". A mali cakija ko Zahiraga.ajdohordas je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:04Čovjek koji je zaradio milione, još na divljem zapadu, sigurno će evo biti glup i slijep da ne vidi kako ga pojedini vode u propast hahanapoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 22:58Jel realno da jos ima ljudi da misle da je Mirvic dobar i fin, al se okruzio losim ljudima koji ga levate?![]()
Dobro neko napisa danas, isto nasi Izetbegovici dobri preposteni. Fini su oni al se okruzili Asimom, Novalicem, Dzaferovicem i ostalom bandom.![]()
Ili mu je ovo tolika zajebancija u životu da ga boli qrac za rezultate ili su neke druge stvari u pitanju za lične koristi. Treće opcije nema
Jer da je htjeo napravit ozbiljan klub od nas, to je mogao za 3/4 mjeseca, u ligi gdje 80% klubova jedva spaja kraj sa krajem. A mi ne da nismo u vrhu nego smo postali prosjek lige sa kojima se sprdaju svi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Postoje dva moguća odgovora tj. opcije.napoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:25Premuntali ga da se druzi sa kriminalcima, sjedi po Tuborgu, ljubi se sa Vicom, sponzorise Stojnica, vraca u klub Poturu i Hadzica, dovodi Aylah i Mirvica... Eto sve ga neko lose navodi, on jadan naivan i ne zna nista. Majke mi isto roditelji kad im nastavnici kazu da je njihov ponos uhvacen sa oruzjem i drogom u skoli. "Nas sin je zlatan, drustvo mu podmetnulo". A mali cakija ko Zahiraga.ajdohordas je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:04Čovjek koji je zaradio milione, još na divljem zapadu, sigurno će evo biti glup i slijep da ne vidi kako ga pojedini vode u propast hahanapoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 22:58Jel realno da jos ima ljudi da misle da je Mirvic dobar i fin, al se okruzio losim ljudima koji ga levate?![]()
1. Lik se bavi mutnim poslovima (dokaz tome jesu rezultati i odabir ljudi za klub)
2. Lik je tajni multimilijarder pa se šprda sa nama
Treće nema šta biti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Meho Kodro, nedostižna trenerčina za ovu ligu. Lagan, fin i pošten čovjek.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Onda su Tan i Nam iste mutne poslove radili Samo sto je bilo tad rezultata? Problem je nastao kad je prethodna uprava provaljena i raspustena.H8Z7 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:48Postoje dva moguća odgovora tj. opcije.napoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:25Premuntali ga da se druzi sa kriminalcima, sjedi po Tuborgu, ljubi se sa Vicom, sponzorise Stojnica, vraca u klub Poturu i Hadzica, dovodi Aylah i Mirvica... Eto sve ga neko lose navodi, on jadan naivan i ne zna nista. Majke mi isto roditelji kad im nastavnici kazu da je njihov ponos uhvacen sa oruzjem i drogom u skoli. "Nas sin je zlatan, drustvo mu podmetnulo". A mali cakija ko Zahiraga.ajdohordas je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:04
Čovjek koji je zaradio milione, još na divljem zapadu, sigurno će evo biti glup i slijep da ne vidi kako ga pojedini vode u propast haha
1. Lik se bavi mutnim poslovima (dokaz tome jesu rezultati i odabir ljudi za klub)
2. Lik je tajni multimilijarder pa se šprda sa nama
Treće nema šta biti.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Kakav Kodro ljudi dragi.Svi bi mi voljeli ali realnost je da od toga nema nista.Covjek nas 2-3 puta odbio i jasno dao doznanje da se vise ne vraca u ovo mahalsko leglo.Realnost je da Mirza ostaje do kraja sezone onda na ljeto opet neka ubleha i sve u krug dok Mirvicu ne dopizdi vise i digne ruke covjek.
Smijesno da nema jedan trener da uvede neki sistem da kaze covjek moze se istrpiti ovaj.Pa yebemu iskesiraj dovedi jako,provjereno trenersko ime,ugovor na 3 godine,raskid ugovora milionska odsteta i reci nece ga Tito licno otjerati nego ce se istrpiti.Smijesno Bgm,umjesto da uigravamo nesto za sljedecu sezonu kad je ova vec izgubljena mi gubimo vrijeme.
Nije mi jasno,znas vec sad da Mirza nece biti tu sljedecu sezonu ali ipak izadjes i kazes da ne trazimo trenera trenutno.Gubljenje vremena,isto ko da im je mrsko traziti vise pa hajde samo nek ima neko da vodi.Sta ima veze sto ce raspali zeljo,mrtvi Velez i Siroki zavrsiti po 10 bodova iznad nas
Smijesno da nema jedan trener da uvede neki sistem da kaze covjek moze se istrpiti ovaj.Pa yebemu iskesiraj dovedi jako,provjereno trenersko ime,ugovor na 3 godine,raskid ugovora milionska odsteta i reci nece ga Tito licno otjerati nego ce se istrpiti.Smijesno Bgm,umjesto da uigravamo nesto za sljedecu sezonu kad je ova vec izgubljena mi gubimo vrijeme.
Nije mi jasno,znas vec sad da Mirza nece biti tu sljedecu sezonu ali ipak izadjes i kazes da ne trazimo trenera trenutno.Gubljenje vremena,isto ko da im je mrsko traziti vise pa hajde samo nek ima neko da vodi.Sta ima veze sto ce raspali zeljo,mrtvi Velez i Siroki zavrsiti po 10 bodova iznad nas
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 mar 2023, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Neznam jel iko dokraja pregledao ovaj interview sa kodrom, al meni se cini kroz ovu pricu da bi mogao nas preuzet i to vrlo brzo nadam se u utorak.. nije direktno to rekao al je rekao da bi volio neki klub koji je zdrav preuzet.. posto zrinjski nece jesino mu mi prestajemo i velez, al velez ima trenera a i budzet je sirotinjski za potrebe Kodre.
Mislim i dalje da je Mirza postavljen tu da bi Kodro te porodicne stvari odradi, malo se odmorio..
Samo ugovor na 5 godina osteta na 20 m€.
Ispraznjivat istok i sjever ako kad zagrmi Kodro odlazi..
Ako kodro dodje taman pogubio sve utakmice do kraja cak da se ponasa ko mulalic kad mu fali droge
Mislim i dalje da je Mirza postavljen tu da bi Kodro te porodicne stvari odradi, malo se odmorio..
Samo ugovor na 5 godina osteta na 20 m€.
Ispraznjivat istok i sjever ako kad zagrmi Kodro odlazi..
Ako kodro dodje taman pogubio sve utakmice do kraja cak da se ponasa ko mulalic kad mu fali droge
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Proximic i 35 gostiju.