FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
45
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 191

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 17 mar 2023, 20:29

VenamaHrabrih je napisao/la:
17 mar 2023, 19:15
JVVVST je napisao/la:
17 mar 2023, 17:22
17 mar 2023, 17:17
Ja neću da gledam najljepši fudbal! Hoću da gledam najefikasniji fudbal. Ako mi je do ljepote, gledaću Naomi Kempbel i Gigi Hadid.

O Vladanu ne treba trošiti riječi, uradio je šta je u radio i izabrao je koga je izabrao. Samo mi nije jasno koga i šta je to izdao?!? Je l' ovog Đurića što nema minute profesionalnog fudbala, a dobiva poziv u U21? Nicka Salihamidžića koji nema nastupa u zadnjih godinu dana? Fadila Novalića koji je obećao bazen Lani Pudar? Bakira Izetbegovića koji je lagao o reviziji tužbe? Navijače i pojedine forumaše koji psuju djecu igračima, koriste izraze kao što su vlah, balija, genocidaš, četo? Koji sa takvim sistemom vrijednosti daju sebi za pravo govoriti ko je dobar i pošten? Dodika koji umjesto o ekonomiji i propaloj privredi priča o secesiji? Bogami, meščini, da nije on izdajica nego da su njega izdali. Ali, eto... valjda bolje znaju ovi što psuju mrtve matere.
Ko je njega izdao? Kako ga je izdao? Cime? Sto ga nisu pozvali pred kraj ciklusa jer je trebao igrat od sljedeceg? Ne kenjaj. Lik je izdajnik, cetnik, ne zaigrao nigdje nikad vise.
Hajmo malo drugačije promotriti situaciju, bez nepotrebnih vulgarizama, ako nemaš ništa protiv.
Evo, za početak, da uzmemo Lanu Pudar za primjer; Djevojka je osvojila europsko zlato. Ispravi me ako griješim, ali to je prva zlatna medalja za BiH. Fadil Novalić se slikao pored bagera, obećao bazen baš da takvi dragulji ne bi odlazili iz države i...? Bager još uvijek stoji, a bazena nema. Ko je tu izdan?
Travnjak stadiona Koševo AFH pravi se skoro godinu dana, mada je obećano da će se završiti u predviđenom roku. Ko je tu koga izdao?
Vladan Kovačević, golman FKS, u datom trenutku, najbolji i najstandardniji golman kojeg BiH ima, osvajač duple krune, ne dobiva priliku braniti, jer su pozvani Pirić, Vasilj i Šehić iz vazda goropadnog Erzerumspora, a naš najbolji poslijeratni golman - Begović biva otjeran iz reprezentacije. Ko tu koga izdaje?
Vladanu Kovačeviću, bar po medijskim napisima, obećane su minute na golu. Dolazi, ali ne dobiva niti jedne jedine, iako je jasno da bi ga se na taj način vezalo za reprezentaciju. Ko koga izdaje?
Svi smo svjedoci, nemoj da se zavaravamo, kako se na dnevnoj bazi, najgnusnije vrijeđaju pripadnici drugih naroda. Evo, neću Srbe ni spominjati. ****, Firauni, Mandovi, pogani jevreji, lažljivi Hrvati, pa iako ovdje obitava 90% Bošnjaka - usrane balije i sl. Kako osoba sa takvim sistemom vrijednosti može prozivati bilo kog drugog zbog njegovog sistema vrijednosti, ispravnog ili neispravnog? Ko tu koga izdaje?
Ne znam koje si godište, a nije ni važno. No, ja se sjećam referenduma o jedinstvenoj, nedjeljivoj, sekularnoj, demokratskoj BiH. I dan-danas imam dva postera iz tog perioda u sobi. Je li BiH jedinstvena, nedjeljiva, demokratska, sekularna...? Ko je koga tu izdao?
Je li Vladan izdajnik samo zato što je Vladan, ili je po istom uzusu izdajnik Huseinbašić, ili Ibrahimović? Ili su oni ipak naši?
Je li onaj koji psuje majku četničku/ustašku/balijsku/****/cigansku/nigersku, ta etička vertikala da može govoriti ko je prav, a ko je kriv dok kćerki govori da će joj oči iskopati ako se bude zabavljala sa vlahom/ujom/balijom/firgom/****? Ko tu koga izdaje?
Mislim, da ti, uz dužno poštovanje, kao elokventnoj osobi i korektnom forumašu, odgovori se sami nameću.
Pisao sam prije par postova; Reprezentaciju treba učiniti primamljivom da bi neko htio nastupati za nju. Ne možeš imati Vicu, Ušanovića, Begića, Beusa, Dominkovića u njoj, a onda optuživati nekog za izdaju ako neće da bude dijelom polukriminalnog miljea. Svakako da poštujem tvoje mišljenje, ali izdajnik je Savez, a ne Vladan.
Ostaj mi zdravo.
U sridu! :bow: :bow: :bow:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 17 mar 2023, 21:21

Vijesti za svaku pohvalu sto se tice Mehe, dobrodosao i dabogda ostao 3 godine minimalno... Opet ponavljam ako se ne istjera ayla iz kluba ne znaci nam ni da je Mourinho dosao. I ostanak Mirze bi im oprostio samo da ona ode. Mirviću razmišljaj mozgom a ne kurc7em.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 17 mar 2023, 21:26

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
17 mar 2023, 21:21
Vijesti za svaku pohvalu sto se tice Mehe, dobrodosao i dabogda ostao 3 godine minimalno... Opet ponavljam ako se ne istjera ayla iz kluba ne znaci nam ni da je Mourinho dosao. I ostanak Mirze bi im oprostio samo da ona ode. Mirviću razmišljaj mozgom a ne kurc7em.
Mirvicu dace ti ba i ako je otjeras, nek ti radi tamo u americi s tim lijekovima i maskama samo je makni iz titove bog ti zdravlje dao

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 17 mar 2023, 21:32

spezial je napisao/la:
17 mar 2023, 21:26
Mirvicu dace ti ba i ako je otjeras, nek ti radi tamo u americi s tim lijekovima i maskama samo je makni iz titove bog ti zdravlje dao
:rol: kralj si
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 mar 2023, 21:35

Boga mi svaka cast za Mehu ako je istina :opaopa: :opaopa:
Samo da je ugovor na 3 godine
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 17 mar 2023, 21:37

Jel vakat da se napokon stane iza trenera, jel vrijeme za onu "Trust the process"....

Kodro mi je najdrazi trener Sarajeva... Nadam se da je istina...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 mar 2023, 21:44

Valjda cu i ja doziviti da nam švabo nekad bude trener

Al svakako Meho je po meni dobra opcija, jer smo s njim igrali dobar fudbal i stvarali sijaset šansi, u korak je sa modernim fudbalom.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 17 mar 2023, 21:45

Da ispadnemo iz lige ja sam uz Kodru!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 17 mar 2023, 21:47

spezial je napisao/la:
E upravo to nek bude predsjednik FK Sarajeva u Americi nek joj je plata 100k sto se tice, njegove su pare. Samo je sklanjaj iz kluba i sto dalje od BiH.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 17 mar 2023, 21:49

JVVVST je napisao/la:
Ja neću da gledam najljepši fudbal! Hoću da gledam najefikasniji fudbal. Ako mi je do ljepote, gledaću Naomi Kempbel i Gigi Hadid.

O Vladanu ne treba trošiti riječi, uradio je šta je u radio i izabrao je koga je izabrao. Samo mi nije jasno koga i šta je to izdao?!? Je l' ovog Đurića što nema minute profesionalnog fudbala, a dobiva poziv u U21? Nicka Salihamidžića koji nema nastupa u zadnjih godinu dana? Fadila Novalića koji je obećao bazen Lani Pudar? Bakira Izetbegovića koji je lagao o reviziji tužbe? Navijače i pojedine forumaše koji psuju djecu igračima, koriste izraze kao što su vlah, balija, genocidaš, četo? Koji sa takvim sistemom vrijednosti daju sebi za pravo govoriti ko je dobar i pošten? Dodika koji umjesto o ekonomiji i propaloj privredi priča o secesiji? Bogami, meščini, da nije on izdajica nego da su njega izdali. Ali, eto... valjda bolje znaju ovi što psuju mrtve matere.
Ko je njega izdao? Kako ga je izdao? Cime? Sto ga nisu pozvali pred kraj ciklusa jer je trebao igrat od sljedeceg? Ne kenjaj. Lik je izdajnik, cetnik, ne zaigrao nigdje nikad vise.
Zar je husroo tema opet ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 17 mar 2023, 21:50

spezial je napisao/la:
Žena mu iz Južne Amerike on neke random Bosanke ganja :crazy: haj da je Ruskinja pa de ovako sam razočaran. :damn:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 mar 2023, 22:15

Mirva kad bi ovoliko ulozio u košarku ili fudbal komotno bi mogao igrati grupne faze euro takmicenja :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 17 mar 2023, 22:24

17 mar 2023, 19:15
JVVVST je napisao/la:

Hajmo malo drugačije promotriti situaciju, bez nepotrebnih vulgarizama, ako nemaš ništa protiv.
Evo, za početak, da uzmemo Lanu Pudar za primjer; Djevojka je osvojila europsko zlato. Ispravi me ako griješim, ali to je prva zlatna medalja za BiH. Fadil Novalić se slikao pored bagera, obećao bazen baš da takvi dragulji ne bi odlazili iz države i...? Bager još uvijek stoji, a bazena nema. Ko je tu izdan?
Travnjak stadiona Koševo AFH pravi se skoro godinu dana, mada je obećano da će se završiti u predviđenom roku. Ko je tu koga izdao?
Vladan Kovačević, golman FKS, u datom trenutku, najbolji i najstandardniji golman kojeg BiH ima, osvajač duple krune, ne dobiva priliku braniti, jer su pozvani Pirić, Vasilj i Šehić iz vazda goropadnog Erzerumspora, a naš najbolji poslijeratni golman - Begović biva otjeran iz reprezentacije. Ko tu koga izdaje?
Vladanu Kovačeviću, bar po medijskim napisima, obećane su minute na golu. Dolazi, ali ne dobiva niti jedne jedine, iako je jasno da bi ga se na taj način vezalo za reprezentaciju. Ko koga izdaje?
Svi smo svjedoci, nemoj da se zavaravamo, kako se na dnevnoj bazi, najgnusnije vrijeđaju pripadnici drugih naroda. Evo, neću Srbe ni spominjati. ****, Firauni, Mandovi, pogani jevreji, lažljivi Hrvati, pa iako ovdje obitava 90% Bošnjaka - usrane balije i sl. Kako osoba sa takvim sistemom vrijednosti može prozivati bilo kog drugog zbog njegovog sistema vrijednosti, ispravnog ili neispravnog? Ko tu koga izdaje?
Ne znam koje si godište, a nije ni važno. No, ja se sjećam referenduma o jedinstvenoj, nedjeljivoj, sekularnoj, demokratskoj BiH. I dan-danas imam dva postera iz tog perioda u sobi. Je li BiH jedinstvena, nedjeljiva, demokratska, sekularna...? Ko je koga tu izdao?
Je li Vladan izdajnik samo zato što je Vladan, ili je po istom uzusu izdajnik Huseinbašić, ili Ibrahimović? Ili su oni ipak naši?
Je li onaj koji psuje majku četničku/ustašku/balijsku/****/cigansku/nigersku, ta etička vertikala da može govoriti ko je prav, a ko je kriv dok kćerki govori da će joj oči iskopati ako se bude zabavljala sa vlahom/ujom/balijom/firgom/****? Ko tu koga izdaje?
Mislim, da ti, uz dužno poštovanje, kao elokventnoj osobi i korektnom forumašu, odgovori se sami nameću.
Pisao sam prije par postova; Reprezentaciju treba učiniti primamljivom da bi neko htio nastupati za nju. Ne možeš imati Vicu, Ušanovića, Begića, Beusa, Dominkovića u njoj, a onda optuživati nekog za izdaju ako neće da bude dijelom polukriminalnog miljea. Svakako da poštujem tvoje mišljenje, ali izdajnik je Savez, a ne Vladan.
Ostaj mi zdravo.
Margaritas ante porcos ! :mrgreen:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 17 mar 2023, 22:32

Ako Meho dovede Kenana, tu kombinaciju otac-sin podržavam, ovo sadašnje je kancer.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 mar 2023, 22:44

Dzaba hiljadu i jedan Meho Kodro, kad mi nemamo strpljenja i sabura. Potrosili smo 15 trenera od kako ja pratim Sarajevo a pratim ga 25 godina. Pratitel sta se desava sa Partizanom, msm da je u ovom trenutku najteze biti pitar i grobar :plac:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 17 mar 2023, 23:03

Samo da hoce proci ovo ludilo, nek odu **** ayla i mirza dosta vise... od Posusja pa do dana danasnjeg neobjasnjivo koliko losih stvari se desilo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 mar 2023, 00:03

mnon46 je napisao/la:
17 mar 2023, 22:32
Ako Meho dovede Kenana, tu kombinaciju otac-sin podržavam, ovo sadašnje je kancer.
Nek sjaše Renan, da uzjaše Kenan :D
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 mar 2023, 00:06

MaroonBjelave je napisao/la:
18 mar 2023, 00:03
mnon46 je napisao/la:
17 mar 2023, 22:32
Nek sjaše Renan, da uzjaše Kenan :D
Ma daj da to odma potpišem haha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 mar 2023, 00:19

Malo off topic
Kovačević ne može igrati za Srbiju
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 18 mar 2023, 00:21

H8Z7 je napisao/la:
18 mar 2023, 00:19
Malo off topic
Kovačević ne može igrati za Srbiju
Sto? Jel odigrao previse tekmi za U21 ili?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, ubipara i 21 gost.