Znači, od njihovih zadnjih 19 utakmica, 18 je išlo over...kakav baxuz moram biti pa da danas ne izađe over?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sve neki strucnjaci u svakom sportu u PM, al kad je laprdanje u pitanju..Sto se od njih niko ne usudi predvidjeti 10 susreta pa neka pogodi 7-8 pa cemo ga zvati strucnjak...Kita a ne strucnjak....harry_90 je napisao/la:Imate na sportklubu emisi u 15:40 vezano za ovaj turnir.Traje 20 minuta,jucer je gostovao ako se dobro sjecam Viskovic,valjda se tako preziva,kako covjek lijepo objasni vezano za pojedine igrace sa ovog turnira.
Tebi izgleda niko ne odgovara, pobogu. Višković je osoba koja je mečeve na Wimbledonu skoro pa u game pogađala, da ne govorim o konačnom ishodu tog istog tenisa. Samo, čovjek se ne kladi i to je to. Pa Edin Avdić je NBA expert, a kada je klađenje u pitanju, tu je najslabiji(kako sam govori). Dakle, nemoj tako razmišljati, jbg ti.BANovici je napisao/la:sve neki strucnjaci u svakom sportu u PM, al kad je laprdanje u pitanju..Sto se od njih niko ne usudi predvidjeti 10 susreta pa neka pogodi 7-8 pa cemo ga zvati strucnjak...Kita a ne strucnjak....harry_90 je napisao/la:Imate na sportklubu emisi u 15:40 vezano za ovaj turnir.Traje 20 minuta,jucer je gostovao ako se dobro sjecam Viskovic,valjda se tako preziva,kako covjek lijepo objasni vezano za pojedine igrace sa ovog turnira.
juce sam ulazio na ovu stranicu al danas ne moze nikako,jel jos neko pokusaolosmi je napisao/la:http://www.facebook.com/pages/Kladionic ... 0959294099
Evo preporucujem ovu stranicu na fb,jer dosta dobro pogadjaju,a danas ce dati i dojavu kvota 7.5
PS:Nadam se da je dozvoljeno postavljanje linkova?
druze sve sam odigro sa njima i dobio a i ja ih ne mogu naci nemam pojma sta je.Momci znaju pravoBANovici je napisao/la:juce bila i ona grupa na facebooku,ljudi u nedelju pogodili tacan rezultat iz belgije, juce tacan rezutlat iz brazila, nisam stigao da uplatim i naravno danas ih trazim a nema ih...
ma meni odgovara 3:3 ,Sanchez_8 je napisao/la:Medvescak - Alba 1 tr. 2 ili cita 2 na pobjedu Albe
harry_90 je napisao/la:Nisam dugo
Zagreb - Šibenik 2 X/2
Sifok - Gyor X/X
Ma ovo su bile pred pocetak,pa sam analizirao,da ne bi slucajno cekao one u 18hlegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Nisam dugo
Zagreb - Šibenik 2 X/2
Sifok - Gyor X/X
bježi postaviš kad utakmica počne![]()
![]()
![]()
Troyas-Grenoble X/1
danas zadnje kolovejza_ je napisao/la:pozz koliko ima do kraja ovog austriskog hokela koliko kola????
Wolfsburg-Numberg(D/N) - dn2
Ausburg-Ingolstadt (D/N) - dn2
DEN-Hamburg (D/N) - dn2
Munchen-Mannheim (D/N) - dn2
Straubing-Eisbaren B (D/N) - dn2
Krefeld-Koln (D/N) - dn2
Medvescak-Alba (D/N) - dn2
Aalborg-Rodovre (D/N) - dn2
Frederikshavn-Hvidovre (D/N) - dn2
-----------------------------------------------
Kvota: 46,80
Uplata: 2
Dobitak: 93,60
dn2-oba ne daju gol u 1.trecini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.