Stvarno imaš dobru maštu,fakatsanjinlego je napisao/la: ↑17 mar 2023, 16:05Bekrić je dao sebe 200% u pregovorima, ponudio uslove (i svoj obraz) za produženje ugovora Hodžić - Santos .. sve je uradio, i više nego što je realno ..manijacikonjic87 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:49hocete li nam objasnit sta je uradio ili da cekamo zvanicnu da objavi![]()
I jedan i drugi igrač žele ostati, barem do idućeg ljeta, ali jednostavno u rukama su ljudi koji ne žele to, dogovaraju već uslove sa drugim klubovima ..
Uz to, Santos ima dva čovjeka, jedan ovdje A.S. mrtvi pitar i drugi iz Brazila koji ga je i doveo u Europu ..taj drugi nema ništa protiv da Santos produži, ali ovaj prvi je kao već dogovorio i uslove sa jednim klubom iz Belgije (sredina tabele).
Bekrić i dalje pokušava okrenuti situaciju, često razgovara i sa kadetima i sa juniorima, pokušava poboljšati sve stvari u i oko kluba ..![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jarane 25.02. si napisao ovo: Mulalic Edis mislim da je potrosio sve kredite i ako je Zeljovac kakav se predstavlja ljudski i moralno bi bilo da ponudi ostavkuNapadac je napisao/la: ↑17 mar 2023, 20:11Pozdrav plavoj naciji.
U nedelju uz huk s tribina pobjediti Slogu poslije toga pauza dobro se odmoriti i spremit za odlucujuce utakmice.
Moje neko misljenje je da moze i mora bolje.
Ostavit malo i Edisa na miru tesko nas je gledat " oci bole" ali bodovi se osvajaju i to je najbitnije.
Sto se tice omladinskog pogona dodzem nekad pogledam trening TACNO SE PO TRCANJU VIDI DA TU NEMA NI O od igraca.
Igraju nam u pionirima, kadetima, juniorima mahom djeca od direktora javnih preduzeca ili lica koja imaju privatne firme.
Oprema za sezonu cini mi se kosta 450 km molim Vas ko od obicnih radnih ljudi moze to priustit.
Nismo vise ni mamac za djecu obicnih smrtnika jel su troskovi bas veliki.
I slag na tortu dodze TC koji uobrazenu djecu nabusi do sramote da ima imalo profesionalizna trener bi odmah bio odpusten.
Djecu nam ne uce majstori ove igre vec podobni podguznjaci koji o njoj veze blage nemaju.
Edise kako si otjerao Omera Joldica da bi napravio mjesto Harisu Alilhodzicu taki ce i tebe neko nabit karma prijatelju karma.
Danas sam se bas osjecao posramljeno Igmanu svaka cast 15 min igre 3 gola
-
- Kontakt:
Obzirom da Dado Sadiković većinu vremena provodi na klupi a nije rijedak slučaj i da gleda sa tribine utakmice Kolubare, mislim da bi klub trebao reagovati i dovesti ga.
Zadnji put je prekucao ligu i napravio izlazni transfer a sada je u publici u Srbiji u klubu koji je ispod Željinog nivoa, doduše sa dosta većim primanjima.
Mislim da će klub teško produžiti Križevca i njemu slične jer nemaš na osnovu čega momku ponuditi, bukvalno svako ko dođe ima šansu prije njega, to nekad nije bilo tako.
Kad se vrati u Kalesiju veoma lahko može igrati u ekipi kakva je Sloboda ili TC, Zvijezda, Bratstvo i tako te ekipe, mozda probati sa nekom posudbom, jer momak ima radne navike i vrijedi.
Malo i za medijsku službu sugestija, na ovim slikama s treninga, nekad omladince fotkati, ne samo Ara, Santos, Štila, Bender itd.
Barem ako su momci zapostavljeni u minutaži, neka u drugim stvarima nisu, oni su danas digitalna generacija, znači im to.
Zadnji put je prekucao ligu i napravio izlazni transfer a sada je u publici u Srbiji u klubu koji je ispod Željinog nivoa, doduše sa dosta većim primanjima.
Mislim da će klub teško produžiti Križevca i njemu slične jer nemaš na osnovu čega momku ponuditi, bukvalno svako ko dođe ima šansu prije njega, to nekad nije bilo tako.
Kad se vrati u Kalesiju veoma lahko može igrati u ekipi kakva je Sloboda ili TC, Zvijezda, Bratstvo i tako te ekipe, mozda probati sa nekom posudbom, jer momak ima radne navike i vrijedi.
Malo i za medijsku službu sugestija, na ovim slikama s treninga, nekad omladince fotkati, ne samo Ara, Santos, Štila, Bender itd.
Barem ako su momci zapostavljeni u minutaži, neka u drugim stvarima nisu, oni su danas digitalna generacija, znači im to.
Sad više nema zajebancije, protiv Sloge maksimalno ozbiljno od prvog minuta. Sve se zna, igrali smo prošle sedmice, mnogo smo kvalitetniji i tri boda su imperativ.
Konkurenti isto tako imaju (na papiru) lakše utakmice i kiksevi će se skupo plaćati.
Konkurenti isto tako imaju (na papiru) lakše utakmice i kiksevi će se skupo plaćati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ali koliko mi ide na živce ovaj njihov deda na klupi (Sloga) .. lik konstantno omalovažava Željezničar kao klub .. okej, nemamo tu neku igru, ali legendo prvu smo mogli dobiti 3:0, a drugu, o terenu ne treba ni pričati, i opet smo pobjedili ..
I kakav je teren bio u prvoj utakmici na Grbavici

I kakav je teren bio u prvoj utakmici na Grbavici

Gledajuci po tvom zasto je Hajdarevic polovnjak a Gasal nije? Jedino sto je Gasal do sad uradio jesu ovi golovi na pocetku sezone i onda povreda nema ga cijelu sezonu. Produžiti ugovore svima osim Haracica i Muftica a naci prvog golmana Bendera na klupu posaditi i to je to
E da hocemo ko galacticosi odigrati da moze lec u grob majmunsanjinlego je napisao/la: ↑18 mar 2023, 09:39Ali koliko mi ide na živce ovaj njihov deda na klupi (Sloga) .. lik konstantno omalovažava Željezničar kao klub .. okej, nemamo tu neku igru, ali legendo prvu smo mogli dobiti 3:0, a drugu, o terenu ne treba ni pričati, i opet smo pobjedili ..
I kakav je teren bio u prvoj utakmici na Grbavici![]()
![]()
-
- Kontakt:
Bekrić ganja jednog golmana iz Hrvatske U-21 na jednogodišnju posudbu .. dobar, odlična igra nogom, refleks, visina, ali taj klub ga ne smije još gurnut u vatru jer se bore za trofej, a tu imaju i skupljeg a i iskusnijeg .. 

-
- Kontakt:
Pa zar se mogu sad igraci dovoditi na posudbu?sanjinlego je napisao/la: ↑18 mar 2023, 12:08Bekrić ganja jednog golmana iz Hrvatske U-21 na jednogodišnju posudbu .. dobar, odlična igra nogom, refleks, visina, ali taj klub ga ne smije još gurnut u vatru jer se bore za trofej, a tu imaju i skupljeg a i iskusnijeg ..![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Gasal liči na sve osim na profesionalnog fudbalera, predvidjam mu blistavu karijeru u TOŠKu, eventualno Goraždu.estufi98 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 11:06Gledajuci po tvom zasto je Hajdarevic polovnjak a Gasal nije? Jedino sto je Gasal do sad uradio jesu ovi golovi na pocetku sezone i onda povreda nema ga cijelu sezonu. Produžiti ugovore svima osim Haracica i Muftica a naci prvog golmana Bendera na klupu posaditi i to je to
1921 💙
-
- Kontakt:
Za iduću sezonu .. golman ima želju, ali još uvijek je sve u nekim dogovorima, razgovorima .. nažalost, danas svi biraju i druge lige (niži rang Rumunjska, Bugarska, Cipar) ispred naše :/19vendetta87 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 12:11Pa zar se mogu sad igraci dovoditi na posudbu?sanjinlego je napisao/la: ↑18 mar 2023, 12:08Bekrić ganja jednog golmana iz Hrvatske U-21 na jednogodišnju posudbu .. dobar, odlična igra nogom, refleks, visina, ali taj klub ga ne smije još gurnut u vatru jer se bore za trofej, a tu imaju i skupljeg a i iskusnijeg ..![]()
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ili jednostavno dati priliku Karicu pa razmisljati o Brajlovicu na kraju sezone kao back up ili prvi golman.sanjinlego je napisao/la: ↑18 mar 2023, 12:08Bekrić ganja jednog golmana iz Hrvatske U-21 na jednogodišnju posudbu .. dobar, odlična igra nogom, refleks, visina, ali taj klub ga ne smije još gurnut u vatru jer se bore za trofej, a tu imaju i skupljeg a i iskusnijeg ..![]()
Trener Sloge pred sutrašnju utakmicu:
Nadajmo se sutra da će Aco ukrast jedno 10 minuta pred kraj meča, čisto da ispizdimo ovog Zorana Uçmaruguza
“Igrali smo prošli vikend protiv Željezničara i ponovno su nas pobijedili na isti način kako su to uradili u prvoj utakmici. Nisu pokazali ničim da su bolji od nas u bilo kojem segmentu igre, ali ipak su uspjeli na kraju da iskoriste jednu situaciju i postignu pogodak. Mi smo imali dvije situacije, kao i na Grbavici, ali ih nismo iskoristili. Bilo bi dobro da izvučemo pouku iz ove dvije utakmice. Valjda će malo i sreća da se okrene, trebala bi biti na našoj strani” – istakao je trener dobojskog tima.
A nije htio ni da izjavu za mojutv ni poslije ove posljednje utakmice sa njima.19.09.2022.
Zoran Ćurguz otkrio zašto nije došao na press poslije poraza od Želje: "Kosorić je indijanac"
Smatram da Željo mora da ima boljeg kapitena od ovog kojeg danas ima. Gospodin Kosorić je danas ličio više na jednog Indijanca nego na pravog kapitena, kako se ponašao na terenu. Međutim, to mu je neko dozvolio da tako radi. Radili su opstrukciju igre i u zadnjih 15 minuta se igralo pet. Uz neke jeftine trikove koji Želji zaista ne trebaju kada igraju s jednom ekipom koja je tek ušla u ligu i došla je da se nadigrava - dodao je trener Sloge.
- I prije utakmice sam čestitao Željezničaru na 101 godini postojanja i smatram da je to jedan od boljih klubova na ovim prostorima. Čestitam im i na pobjedi, a da li je zaslužena i da li je moglo biti drugačije – to je diskutabilno.
Još jednom se osvrnuo na jeftine trikove, koje je nazvao seoskim, a koje konstantno viđamo u domaćem prvenstvu.
- Najavio sam i ranije da nećemo više izbacivati loptu i vidjeli ste i danas – nismo izbacili loptu u jednoj situaciji i igrač Željezničara je odmah ustao. Moramo tražiti da nam fudbal bude mnogo bolji i da imamo mnogo bolji odnos i više fair-playa, a ne da se služimo nekim seoskim trikovima - dodao je Ćurguz.
Nadajmo se sutra da će Aco ukrast jedno 10 minuta pred kraj meča, čisto da ispizdimo ovog Zorana Uçmaruguza

Zadnja izmjena: braco, dana/u 18 mar 2023, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
braco je napisao/la: ↑18 mar 2023, 13:11Trener Sloge pred sutrašnju utakmicu:
Uf a oba puta smo bili bolji od njiha, sad u Modrici kad sam bio to su dobacivanja sa tribine,psovanja,neki lik kod tunela dobacivao nasima i jos neki stariji covjek sto je bio redar isto se zakacili sa nasom klupom....da ne govorim o sudjenju kod nas zute dobili Jasarevic i Meka zbog izvodjenja auta a oni mesare po terenu i nista jos su par puta igraci njihovi dobacivali Edisu koji je protestovao kod 4 sudije....ja im zelim da ispadnu divljaci....“Igrali smo prošli vikend protiv Željezničara i ponovno su nas pobijedili na isti način kako su to uradili u prvoj utakmici. Nisu pokazali ničim da su bolji od nas u bilo kojem segmentu igre, ali ipak su uspjeli na kraju da iskoriste jednu situaciju i postignu pogodak. Mi smo imali dvije situacije, kao i na Grbavici, ali ih nismo iskoristili. Bilo bi dobro da izvučemo pouku iz ove dvije utakmice. Valjda će malo i sreća da se okrene, trebala bi biti na našoj strani” – istakao je trener dobojskog tima.
A nije htio ni da izjavu za mojutv ni poslije ove posljednje utakmice sa njima.19.09.2022.
Zoran Ćurguz otkrio zašto nije došao na press poslije poraza od Želje: "Kosorić je indijanac"
Smatram da Željo mora da ima boljeg kapitena od ovog kojeg danas ima. Gospodin Kosorić je danas ličio više na jednog Indijanca nego na pravog kapitena, kako se ponašao na terenu. Međutim, to mu je neko dozvolio da tako radi. Radili su opstrukciju igre i u zadnjih 15 minuta se igralo pet. Uz neke jeftine trikove koji Želji zaista ne trebaju kada igraju s jednom ekipom koja je tek ušla u ligu i došla je da se nadigrava - dodao je trener Sloge.
- I prije utakmice sam čestitao Željezničaru na 101 godini postojanja i smatram da je to jedan od boljih klubova na ovim prostorima. Čestitam im i na pobjedi, a da li je zaslužena i da li je moglo biti drugačije – to je diskutabilno.
Još jednom se osvrnuo na jeftine trikove, koje je nazvao seoskim, a koje konstantno viđamo u domaćem prvenstvu.
- Najavio sam i ranije da nećemo više izbacivati loptu i vidjeli ste i danas – nismo izbacili loptu u jednoj situaciji i igrač Željezničara je odmah ustao. Moramo tražiti da nam fudbal bude mnogo bolji i da imamo mnogo bolji odnos i više fair-playa, a ne da se služimo nekim seoskim trikovima - dodao je Ćurguz.
Nadajmo se sutra da će Aco ukrast jedno 10 minuta pred kraj meča ko i prošli put kad smo igrali sa njima na Grbavici, čisto da ispizdimo ovog Zorana
Uçmaruguza![]()
Nije daleko od istine za Kosorica,Drina mora u prvih 11!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Sutra ponovo Aco i Coca u tandemu na štoperskoj poziciji
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Hahahahhahhahahqha,ganjo ga po livadi. Koja budala može pomisliti da dovedeš u klub Golmana ma posudbu. To se u historiji nikad nije desilo. Dosadno ti bilo,pa se vratio da lupas.sanjinlego je napisao/la: ↑18 mar 2023, 12:25Za iduću sezonu .. golman ima želju, ali još uvijek je sve u nekim dogovorima, razgovorima .. nažalost, danas svi biraju i druge lige (niži rang Rumunjska, Bugarska, Cipar) ispred naše :/19vendetta87 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 12:11Pa zar se mogu sad igraci dovoditi na posudbu?sanjinlego je napisao/la: ↑18 mar 2023, 12:08Bekrić ganja jednog golmana iz Hrvatske U-21 na jednogodišnju posudbu .. dobar, odlična igra nogom, refleks, visina, ali taj klub ga ne smije još gurnut u vatru jer se bore za trofej, a tu imaju i skupljeg a i iskusnijeg ..![]()
-
- Kontakt:
Babuka 2009/2010 godine doveo na posudbu golmana - Božidar Radošević.Hulahopka je napisao/la: ↑18 mar 2023, 16:20Hahahahhahhahahqha,ganjo ga po livadi. Koja budala može pomisliti da dovedeš u klub Golmana ma posudbu. To se u historiji nikad nije desilo. Dosadno ti bilo,pa se vratio da lupas.sanjinlego je napisao/la: ↑18 mar 2023, 12:25Za iduću sezonu .. golman ima želju, ali još uvijek je sve u nekim dogovorima, razgovorima .. nažalost, danas svi biraju i druge lige (niži rang Rumunjska, Bugarska, Cipar) ispred naše :/

Da li se zna kakvo je stanje sa terenom? Da li se uspio imalo oporaviti nakon onog "ciscenja"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.