NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ma Feno se preporodio, bas sam pisao. Igra kao da ima 25 i to dominira na terenu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Poslije toliko godina mrtvac je skinut sa aparata.
Cestitke upravnom odboru Celika, gradskim vijecnicima, uposlenicima kluba te svim simpatizerima i navijacima najstarijeg sportskog kolektiva u Gradu.
Jest da ce ova sljedeca godina biti turbulentna za sve ostale klubove u gradu i vidjet cemo kako ce se odraziti na ostale ali ja vjerujem da cemo svi zajedno uspjeti predeverati.
Racun Mubarek Olsun Roberte Jonjicu
Cestitke upravnom odboru Celika, gradskim vijecnicima, uposlenicima kluba te svim simpatizerima i navijacima najstarijeg sportskog kolektiva u Gradu.
Jest da ce ova sljedeca godina biti turbulentna za sve ostale klubove u gradu i vidjet cemo kako ce se odraziti na ostale ali ja vjerujem da cemo svi zajedno uspjeti predeverati.
Racun Mubarek Olsun Roberte Jonjicu
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Ovo kolo je dobro zavrsilo po nas, odvojili smo se vec. Kolini bjezimo 5 bodova, a Bosni 7, nadam se vec u sljedecem kolu da cemo ih eliminisati skroz.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Jeste li to preko komisije nesto izmajmunisali, ili je odlucio šejh uplatiti pare od prostora?MrHc je napisao/la: ↑18 mar 2023, 16:53Poslije toliko godina mrtvac je skinut sa aparata.
Racun Mubarek Olsun Roberte Jonjicu![]()
Ne vidim razlog zašto bi ostali klubovi ispaštali od Čelikovoh para.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Po ovome napisanom, ostali klubovi ce zaplakati ove godine.
KRIVAJA 3:1 BOSNA
UNIS 2:0 KOLINA
ČELIK 2:0 ŽEPČE
UNIS 2:0 KOLINA
ČELIK 2:0 ŽEPČE
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Čestitke svima
Imam osjecaj da se sprema invazija na Visoko ko onomad u Žepče i Travnik. U zraku miriše pozitivna atmosfera.
Imam osjecaj da se sprema invazija na Visoko ko onomad u Žepče i Travnik. U zraku miriše pozitivna atmosfera.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To isto nije uredu, ali kr000lj je to, mora neko oplakat. Ovo su skroz druga sredstva, koja je prisvojio i koja trebaju biti vracena Čeliku kroz sporazum kako i pise. Budu li drugi klubovi oplakali zbog toga sto je njima uskratio da svoj lopovluk i bezobrazluk sakrije, treba ga kazniti, kako njega tako i te vijecnike koje spominjete, jer su aminovali sve to.
Ne dobiju li ostali klubovi svoja sredstva, to ce biti masakr nad sportom u gradu !!
Ne dobiju li ostali klubovi svoja sredstva, to ce biti masakr nad sportom u gradu !!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Crno crveno proljeće u najavi 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Upravo tako, a poznavajuci njegovu retoriku, na kraju ce Celik ispasti krivac sto "para nema za ostale kolektive".redbull93 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:09To isto nije uredu, ali kr000lj je to, mora neko oplakat. Ovo su skroz druga sredstva, koja je prisvojio i koja trebaju biti vracena Čeliku kroz sporazum kako i pise. Budu li drugi klubovi oplakali zbog toga sto je njima uskratio da svoj lopovluk i bezobrazluk sakrije, treba ga kazniti, kako njega tako i te vijecnike koje spominjete, jer su aminovali sve to.
Proce i tvoje, aBd.
- BatistutA19
- Kontakt:
Cestitke treneru upravi igracima i navijacima na pobjedi ,reko bi rutinski mada me strah bilo da ne kiksamo nakon kad su gubili konkurenti...
Ne trebamo se zamarat sa njima ,mi svoje igrat utakmicu po utakmicu a oni ce kiksat a mi ce mo se odvajat sve vise i vise bodovno.
Sad Bosnu pobijedit i izbacit ih iz igre definitivno a Kolina ce sama sebe izbacit.
Ovo ne kontam za pare sta ce Celik dobit i koliko i treba dobit svoje a naravno da svi ostali klubovi dobiju nesto.
Ne trebamo se zamarat sa njima ,mi svoje igrat utakmicu po utakmicu a oni ce kiksat a mi ce mo se odvajat sve vise i vise bodovno.
Sad Bosnu pobijedit i izbacit ih iz igre definitivno a Kolina ce sama sebe izbacit.
Ovo ne kontam za pare sta ce Celik dobit i koliko i treba dobit svoje a naravno da svi ostali klubovi dobiju nesto.
500k iz budzeta za sport. Tu ima i za arenu standardno. I svi ostali 200k za manifestacije i finansiranje.linethreader je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:02Jeste li to preko komisije nesto izmajmunisali, ili je odlucio šejh uplatiti pare od prostora?MrHc je napisao/la: ↑18 mar 2023, 16:53Poslije toliko godina mrtvac je skinut sa aparata.
Prezivjet ce se. Podrzat cemo jedni druge.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Kad je moglo košarkašima dok je Uzun vodio godišnje 300-400 hiljada, može i nama pa kako god. Nije se ni tad gledalo šta će drugi dobit. A vjerujem da će u tom slučaju klub stati iza ostalih klubova i da će promotivnim aktivnostima pomoći drugim sportskim klubovima u našem gradu.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Hoce li biti sta sa kantonalnog nivoa, neki dan sam pisao da je budzet za sport povecan na 1,6M? Klub sa deblokiranim racunom nece imati problema sto se tice javnog poziva.MrHc je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:51500k iz budzeta za sport. Tu ima i za arenu standardno. I svi ostali 200k za manifestacije i finansiranje.linethreader je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:02Jeste li to preko komisije nesto izmajmunisali, ili je odlucio šejh uplatiti pare od prostora?MrHc je napisao/la: ↑18 mar 2023, 16:53Poslije toliko godina mrtvac je skinut sa aparata.
Prezivjet ce se. Podrzat cemo jedni druge.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bravo momci za pobjedu a hvala bogu i konkurenti su kiksali haha
Sto se tice novca za Čelik kazem vam sačekajmo odluku komisije za sport pa ćemo onda komentarisat znam zasto ovo kažem
A nadam se i podršci i sa kantonalnog nivoa da ce nas i oni pogurati malo
Pa da akobogda slavimo u junu i ulazak u ligu federacije i odblokirane račune kluba

Sto se tice novca za Čelik kazem vam sačekajmo odluku komisije za sport pa ćemo onda komentarisat znam zasto ovo kažem
A nadam se i podršci i sa kantonalnog nivoa da ce nas i oni pogurati malo
Pa da akobogda slavimo u junu i ulazak u ligu federacije i odblokirane račune kluba
1. Prva federalna
2. Deblokada racuna
3. 1000+ clanova
4. Novi sponzori
5. Bolja posjeta u 1. federalnoj
Ceka nas fino proljece i da sve prokljuca na ljeto
2. Deblokada racuna
3. 1000+ clanova
4. Novi sponzori
5. Bolja posjeta u 1. federalnoj
Ceka nas fino proljece i da sve prokljuca na ljeto

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.