Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
carlo jesmo li postali timske kolege ?Carlo je napisao/la:Evo mene pred potpisom za Hairlije
jestefera je napisao/la:carlo jesmo li postali timske kolege ?Carlo je napisao/la:Evo mene pred potpisom za Hairlije
stvarno mislis da nas mogu da pobjedjuju..bavarian_bk je napisao/la:' Ta ce srbiHoce da dodju vamo da nas pobjeđuju ... Malo sutra
Italia je napisao/la:stvarno mislis da nas mogu da pobjedjuju..bavarian_bk je napisao/la:' Ta ce srbiHoce da dodju vamo da nas pobjeđuju ... Malo sutra
pa pogledaj sve sto su dosli u Bih ligu, realno jedini igrac koji pravi razliku je Darko i mozda eto Kezman.. a Darko nije dosao iz Srbije, vec iz Svedske u Bosniu.. a pogledam sam neke karaktere koji bi trebali doci u BiH.. realno, borba sa Balkanom i Crtacima za 8. mjesto..
bavarian_bk je napisao/la:Your footballidentity ban has been removed .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_BooS_ je napisao/la:Italia je napisao/la:stvarno mislis da nas mogu da pobjedjuju..bavarian_bk je napisao/la:' Ta ce srbiHoce da dodju vamo da nas pobjeđuju ... Malo sutra
pa pogledaj sve sto su dosli u Bih ligu, realno jedini igrac koji pravi razliku je Darko i mozda eto Kezman.. a Darko nije dosao iz Srbije, vec iz Svedske u Bosniu.. a pogledam sam neke karaktere koji bi trebali doci u BiH.. realno, borba sa Balkanom i Crtacima za 8. mjesto..
To oni Crtani što su naguzili vice-prvake ?
Hvala hvalaBilal je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Your footballidentity ban has been removed .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cestitam
jest vas krenuloBilal je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Your footballidentity ban has been removed .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cestitam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.