Kad bi bilo makar 5k bilo bi top
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nedjeljne utakmice po običaju sam osuđen na divljim strimovima da pratim, i to ako mi mušterije dozvole.
Sretno raja i donesite nam bodove!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Oči i duša me bole kad vidim ove slike terena.. pa ovo je genocid. Ovo je za Haga.
Sretno raja i donesite nam bodove!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Oči i duša me bole kad vidim ove slike terena.. pa ovo je genocid. Ovo je za Haga.
Neko bi trebao odgovarati za ovaj travnjak, milion i 200 hiljada maraka je plaćeno da upravo u ovo doba godine ne bi bio ovakav.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Usao Osim bagerom

Mislim da je milion i osamsto hiljada
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Dobro jutro, ajmo nova tri boda aBd ..
Bender, Galić, Drina, Cocalić, Šehić, Hodžić, Beganović, Drljo, Štilić, Santos i Krpić (Ara) .. naravno, sve zavisi može li Ara započeti dvije od prve minute ..
Jašarević na klupu, da se dozove malo, uvijek tako, dođe neko ime, dobar kvalitet, a onda kod nas kao da mu se noge povežu, svežu .. jbg, veličina kluba
Bender, Galić, Drina, Cocalić, Šehić, Hodžić, Beganović, Drljo, Štilić, Santos i Krpić (Ara) .. naravno, sve zavisi može li Ara započeti dvije od prve minute ..
Jašarević na klupu, da se dozove malo, uvijek tako, dođe neko ime, dobar kvalitet, a onda kod nas kao da mu se noge povežu, svežu .. jbg, veličina kluba

- dubioza144
- Kontakt:
Ledzeroo

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Baš si simpatican. Tvojim forama se ja mislim samo ti smiješ i niko više na dunjalukukolezeljovac je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:31Edise evo idol ti iz Atletica veceras 3 uvali sad za sad Valenciji, mozes li ti bar 2 sutra Slogi?
Čolo za sirotinju
Svakom loncu poklopac jbtHulahopka je napisao/la: ↑19 mar 2023, 08:49Baš si simpatican. Tvojim forama se ja mislim samo ti smiješ i niko više na dunjalukukolezeljovac je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:31Edise evo idol ti iz Atletica veceras 3 uvali sad za sad Valenciji, mozes li ti bar 2 sutra Slogi?
Čolo za sirotinju
Pusti ljude druze
Bolestan i bezobrazan
Danas je vrijeme za pobjedu od 2 razlike, onaj njihov sa kacketom me nervira ko i ovaj nas poklopac ovdje. Zakucat im 2 3 komada pa nek se puse.
Bilji smo u svakom smislu.
Danas je vrijeme za pobjedu od 2 razlike, onaj njihov sa kacketom me nervira ko i ovaj nas poklopac ovdje. Zakucat im 2 3 komada pa nek se puse.
Bilji smo u svakom smislu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ara vakat je i za prvijenac u ligi!
-
- Kontakt:
A jesam se naspavaoo, pobjeduu sam sanjaaoo
- dubioza144
- Kontakt:
Danas ocekujem neku lijepu pobjedu sa 2 gola razlike i neke fine rijeci Edisa upućene treneru sloge na press
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Da ga dematnuje čolodubioza144 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 10:51Danas ocekujem neku lijepu pobjedu sa 2 gola razlike i neke fine rijeci Edisa upućene treneru sloge na press
ABd
Nadam se trpanju
Kakva me frustracija hvata kad vidim teren, ne može mi nikako u glavu toliki bolikurac na čišćenju da se upropasti teren
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Isto role al dzaba kad ne cijenimo svoje
Vidio bi ti npr velezu ili zrinjskom to da se desi
Neko bi moro platit na neki nacin
I koji bi to investitor dao marke nekom ko ne zna da cuva ni ono sto ima
Vidio bi ti npr velezu ili zrinjskom to da se desi
Neko bi moro platit na neki nacin
I koji bi to investitor dao marke nekom ko ne zna da cuva ni ono sto ima
fino traziti da iz svog dzepa il kako znaju i umiju plate obnovu terena , za obnovu terena je potrebno oko 700000 maraka da se zguli travnata povrsina i zasije nova trava
ako neces dizati teren u potpunosti ovo je jedini način da se obnovi travnjak
-
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Travnjak ce se obnovit jedino ako savez odluci da se obnovi
Danas napokon pobjeda od 3 razlike uz uslove da Ara pocinje tekmu od prve.Drljo mani se sebicnosti nego dodaj loptu da te nebi dodali na klupu.3-0.
Trenutno korisnika/ca: Levin, OzmoodPinglewood i 34 gosta.