Adis Jašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Adis Jašić

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Adis Jašić
Napisi malo druze wolfsberger 43utakmice u orvenstvu mjesto rodjenja itd 2mil€ vrijednost legenda nasa
Primjetio sam dosta da i nasi novinari pisu Wolfsberger ili Wolfsbergeru a to nije ispravno.
Pise se recimo , igra za Wolfsberg, rodjen u Wolfsbergu itd. Bez ovo er na kraju… bez zamjerke ali Klub se tako ne zove
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Objasnio forumas ispod

Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 19 mar 2023, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Uz Ahmedhodžića, ovo je najkonkretnije pojačanje posljednjih godina.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Wolfsberger Athletiksport Club bi na našem imao prevod Wolfberški Atletsko-sportski klub, isto kao Hamburger SV, Hamburški Sportski Klub....
- BordoBBoja
- Kontakt:
Realno odbrana nam je beton
Kovacevic, ahmethodzic, hadzikadunic, dedic i evo sad jasic
Kovacevic, ahmethodzic, hadzikadunic, dedic i evo sad jasic
-
- Kontakt:
Pa druže, Dedić je naš od U10

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
I mene je @brigada prije mjesec i po izvijestio za Jasica tako da ima plus kod mene. 
Adise, da nam budeš živ, zdrav i veliko pojačanje u narednih 15 godina.

Adise, da nam budeš živ, zdrav i veliko pojačanje u narednih 15 godina.
Nazire se taj neki kostur reprezentacije u budućnosti. Ja Jašića vidim u veznom redu, tamo je potrebniji. Bekove mogu pokriti Dedić i solidni Gazibegović. Još ako Tahirović prelomi na pozitivno, to je već ekipa. Uz Anela, Dennisa, Demirovića, što da ne i Mad Saida i Huseinbašića, Vladana 

I Jesmo li govorili igra Barbarez za Hamburger ili Hamburg ?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Ma on je po i vokaciji vezni igrač, za Austriju u19 igrao 10ku cak, momak ima m..da kao vešni lonac i tu bi bio pojačanje. A to na beku igrao silom prilika...uglavnom momak je polivalentan igrač sto je veliki plus.Horoz je napisao/la: ↑19 mar 2023, 13:35Nazire se taj neki kostur reprezentacije u budućnosti. Ja Jašića vidim u veznom redu, tamo je potrebniji. Bekove mogu pokriti Dedić i solidni Gazibegović. Još ako Tahirović prelomi na pozitivno, to je već ekipa. Uz Anela, Dennisa, Demirovića, što da ne i Mad Saida i Huseinbašića, Vladana![]()
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Covjek je uglavnom igrao utakmice ove sezone u veznom redu, vise nego sto je igrao poziciju desnog beka. Izgleda na ovom forumu niko nije upucen ni u sta. E sad dobro bi bilo kad bi mogao igrat centralnog veznog. On ce vjerovatno ostvarit neki dobar transfer ovog ljeta, jer s 20 tek napunjenih godina igrat 2 sezone redovno i sa zavidnom statistikom je bas vrh..Ne znam gdje igraci iz Austrije uglavnom idu, al pretpostavljam u Njemacku. Tako da ne bi bilo lose da igra cak ni u klubu poput Augsburga, Werdera ili Hoffenhaima. Tesko da moze sad neki vrhunski transfer ostvrait, al ako se dokaze u klubovima poput tih, to je vec top za reprezentacije, pa sto da ne i veci transfer. Al prvo skocit, pa reci hop..Za sad bas obecava 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ako je na njemačkom onda: Er spielt für den Hamburger..... Ako je na našem onda je: Igra za Hamburg..... Ali u prevodu na naš je Hamburški Sportski Klub....
Zavisi kako kako ko koristi....
Za Barbu smo govorili HSV

HA ES VE ili HA ES FAU

Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 19 mar 2023, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
A ja ja

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Imajednabrigada i 18 gostiju.