Pa nisam ni negirao da ne zaslužuje ligu 5. Dinamičan, borben, fizički spreman, vrijedno radi.
Ali je niti smrdi niti miriše. Niti ima kvalitete napadača, niti krila.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa nisam ni negirao da ne zaslužuje ligu 5. Dinamičan, borben, fizički spreman, vrijedno radi.
Gledao sam ga vecinu tekmi, i pomeni bas nije dinamican igrac, nema borbe, fizike..bez tog moras biti tehnicki jako dobar u danasnje vrijeme.ASD je napisao/la: ↑19 mar 2023, 13:10U Bundesligi vole takve što niti smrde niti mirišu. Najbolji primjeri su Demirović i Bičakčić.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 mar 2023, 13:02Huseinbašić je dinamičan, direktan.
Previse je divlji i neškolovan igrač.
Ali kada se pogleda komplet paket. On ce sigurno imati mjesta u Bundesligi.
Mada je lik stvarno dinamičan igrač i teško je porediti recimo Omića s njim.
Vise bih volio Tabakovica vidjeti u reprezentaciji, nego Huskovica. Tabakovic je tip igraca slican Dzeki, visok i korpulentan, a svakako nemamo napadaca sa skok igrom u reprezentaciji, osim Edina
Ako nastavi igrati na ovom nivou, itekako moze biti od koristi u reprezentaciji, pogotovo ako se Dzeko povuce nakon ovih kvalifikacija. Odlaskom Edina, mi nemamo nijednog ozbiljnijeg napadaca na skok igri, svi visoki po 1,85. A Huskovic je malo overhyped, da nema strano drzavljanstvo, mislim da ga uopste ne bi ni dozivljavali nesto posebno.
Nadam se da mislis na ovog za kojeg sam i ja cuo.